• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hatır işi yapılır günlerce gelinir saatlerce vakit çalınır konuş konuş kafa patlatılır sabah 9'a randevu verildiği için mağduriyet olmasın diye eve iş götürülür uyku saati geçer iş yetiştirilmeye çalışılır saat 10'a 5 vardır iş hazırdır ama hatır gönül işi yapılan insancıklar hala ortada yoktur telefonları da kapalıdır ulaşılamaz ve saat 10 olmadan sinir patlaması yaşanılır ve bu meslekten nefret edilir

cnm sanada pınar'a da çok geçmiş olsun. Umarım rabbim tüm hasta olanlara bir an önce şifa verir.

Pinarcım gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Allah beterinden saklasın ve bir daha göstermesin insanın aklı gidiyor sanki kendi canı yanıyormuş gibi oluyor. Benim büyük kız bile biraz fazla hareket etse tehlikeli bir durum varsa aman bebeğim dikkat diyorum kızıyor bana koca kız oldum bana bebek muamelesi yapma diye ama annelerimizinde dediği gibi yaşları kaç olursa olsun bizler için onlar hep ufak ( ki benimki henüz 11 yaşına gircek )

ayşemmm cnm sen istanbuldaydın yanlış hatırlamıyorsam dimi?
Avrupa yakasındaysan sana kağıthanedeki kom'un fabrika satış mağazası var orayı öneririm hem fiyatlar dışarıya göre daha uygun hemde çeşit çok. Birde ayyıldızın fabrika satış mağazasıda vardı oraya yakın.

evet cnm ist.dayım
saol öneriler için bakarım netten adresi vardır herhalde

günaydınnnnnnnnnnn arkadaşlar,
minnağım sabah6 da kalkınca neyapayım dedim, 7 kadar evde takıldık sonra yürüyüşe çıktık 75 dk yürüdüm, elbette bebeğimle, aletli yürüyüş bizimkisi. şimdi kahvaltı yapıyorum, oğlanda takılıyor oyun parkında.

Eeeee herkes nerede, ayşecik ne oldu dün. Halan nasıl.
Fadimem hem yürüdüm hem seni hem asuyu,hemde semoşu duşundum. Kilo da takılanlar takımı olarak durmak yokkkk, daha çok hareket edecez, daha doğru beslenecez, kaçamaklardan uzak duracağız öyleyse.

günaydın cnm
halam dün oldu ameliyatını
iyi durumu çok şükür dr. Kanseer anlamında bişey düşünmüyorum demiş
patolojiye gitti ama temiz çıkıcak demiş dr.
Ince barsakta bi çıkıntı varmış o alınmış
miyom alınmış bide overi alınmış

e sen nasılsın bu arada 75lik resme bakmadım bakıcam şimdi

herkese günaydııııııııınn dün gelemedim ne var ne yok bakim :3:
Günaydınlar arkadaşlar hepinize
yine baş ağrısı ile uyandım 3 gün oldu ensemden yukarı agrıyo
üstüne afiyet bi de regl oldum
oy oyyy :(((

ayşe boynunla ilgili bi sorun yaşıyo olabilrsin, anneminde senin gibiydi de ordan biliyorum dr gitsen çok iyi edersin. çok geçmiş olsun

Gunaydin topikdaslarim tombikkuslarim nassniz kizima gecmis olsun diyen herkese cok tesekkur ederimm annem evd engeller koydurmuyo ya bnim evim kucuk biraz neymis daginik oluyomus ev e diyom cocuktan onemlimi yok ben bakiyom ya diyo ay once kv simdi annem hic gun yuzu goremicem ben ama en azindan anneme istedigim gibi cvp veriyom o bana akinmaz ben ona allah razi olsun valla

Mutluu resimleri gordum cok guzesiniz yaaa ben bi ist gelsem birde hepberaber bulusak

Cocuklar bu aralar uyumuyo mevsimsel herhalde birde sizekizimin gelisimini soyleyeyim bi yorum yapin iimi diye 11 bucuk aylik 22 sinde bir yasia gurcek 12.50 kilo 79 cm boyu motor gelisimide ii dedi emirle daloki nasil mutlusum ve aysecim

herkese güzel günler diliyorum:16::16:
artılarımdan kurtuldum şükür 2 gün uğraştım ama bugün moralim daha iyi mutlucum maşallah sana çok beğeniyorum seni ne de düşüncelisin yürüyüşte bizi de düşünmüşsün canım takılsakta tökezlesekte vazgeçmek yok zayıfladıkça gençleştiğimi söylüyorlar bana müthiş gaz oluyo :66::66::61:

günaydın arkadaşlar nasılsınız???????
bugün yüzme ve yürüyüş yapmayı düşündüğüm aktiviteler:44:

herkese günaydııııııııınn dün gelemedim ne var ne yok bakim :3:

ayşe boynunla ilgili bi sorun yaşıyo olabilrsin, anneminde senin gibiydi de ordan biliyorum dr gitsen çok iyi edersin. çok geçmiş olsun

saol cnm eçmezse giderim biraz daha dayanayım bakım ama benimki yorgunluk ve uykusuzluktan bu ara

gunaydin topikdaslarim tombikkuslarim nassniz kizima gecmis olsun diyen herkese cok tesekkur ederimm annem evd engeller koydurmuyo ya bnim evim kucuk biraz neymis daginik oluyomus ev e diyom cocuktan onemlimi yok ben bakiyom ya diyo ay once kv simdi annem hic gun yuzu goremicem ben ama en azindan anneme istedigim gibi cvp veriyom o bana akinmaz ben ona allah razi olsun valla

mutluu resimleri gordum cok guzesiniz yaaa ben bi ist gelsem birde hepberaber bulusak

cocuklar bu aralar uyumuyo mevsimsel herhalde birde sizekizimin gelisimini soyleyeyim bi yorum yapin iimi diye 11 bucuk aylik 22 sinde bir yasia gurcek 12.50 kilo 79 cm boyu motor gelisimide ii dedi emirle daloki nasil mutlusum ve aysecim

cnm çok iyi maşallah bence
emirin yaklaşık 1 ay önce kilosu 12 idi
boyu da 78di
15 ayı bitti pazar günü

inşallah zuzu, ben de 75 kilo resmimi koydum albumume.
ay çok güzeller:nazar: gelinlik de fikir verdi açıkçası:) sade ve çok hoş. tam bi esmer fıstıksın, yine 65 olacaksın inş.
Tabiiki hayatım ne demek...Ama sen gideceksin diye üzülüyorum inan..Çok özleyeceğim seni..
dilenciiide gidecek.:(

yena deme be öyle.. net bağlarız herhalde eve allah kerim. sende var mı bi plan bi yerlere gidecek misiniz? izmir'den otogardan güzelçamlı(aslında aydına'a bağlı ama) minibüsü vardı yanlışım yoksa. orada çok güzel milli park var. kalınacak uygun evler de var. korumaya alınmış yerler. akşam 7 de sahile yaban domuzları iniyor:))))))))) pata pata koşuyolar, sen de arabaya doğru tabi:))))))))))

-----

beyzuş ablam iyi tatiller, güle güle git gel:71:

didemim görünmedin dün hiç nasılsın canım:16::54:

günaydınn canımmm
dün gezmelerdeydim:) iyiyim, keyfim yerinde. sen nasılsın, sende ne var ne yok?
artıya mı geçtin? tam okuyamadım ama ödemdir eminim ki. ben de 89.9 u gördüm:) ama kısa sürdü. sürekli hareket içindeyim ya ondan sanırım iki haftadır patır patır gidio. nispet yaptım galiba ben:17:
şimdi arkadaşım kahvaltıya bekliyor. gidem de yiyem azcık tansiyonum düştü.
öpüyorum güzel yanaklarından.
bu arada herkese çok çok selam ve sevgilerimi gönderiyorum:16:

merhabalr hayırlı günler;)

şu detoks u nasıl yapıyorsunuz acaba??

bugünlerde pek giremiyorum:(
evde değilim genelde:)
koşuşturmalarım var . dualarınızı bekliyorum;)

sağlıklı beslenmeme devam ediyorum merak etmeyin;)
dün bi kutlamadaydık ama onun için 2-3 ısırık magnum, bi kaç cipsi hüplettim gece :))
ama telafi ettim;) sporlarımızı yazmıyoruz dediniz diye cuma sabahı hepsini birden bildiririm:)
artık kendime i ajanda tutmaya başladım;) saatleri yediklerimi yaptıklarımı not alıyorum;))

tavsiye ederim;)
hadi görüşürüz herkese selamlar;)

yaa dün mesut yar ın gazetelerden birinde nasıl zayıfladığı ile ilgili bir ropörtajmı yazrı dizisimi bi şeyi varmış annem bana al diye telefon edicekmiş ama unutmuş:)) haberi olanınız var mı? ya da netten nasıl araştırılabilir amahangi gazete olduğunu da bilmiyorum yani:((

93.2 ile basladığım diyette 90.01 i gördüm 1 haftadır diyet yapıorum 3 kilo verdim bakalım 2.5 aya kadar en az 15 kilo vermem lazım kilo vermeyi hıslandırıcı neler yemeliyim kızlar:56:

yaa dün mesut yar ın gazetelerden birinde nasıl zayıfladığı ile ilgili bir ropörtajmı yazrı dizisimi bi şeyi varmış annem bana al diye telefon edicekmiş ama unutmuş:)) haberi olanınız var mı? ya da netten nasıl araştırılabilir amahangi gazete olduğunu da bilmiyorum yani:((
10 ayda 40 kilo veren Mesut Yar, zayıflama öyküsünü kitaplaştırdı. “Acı Reçeteyle Tatlı Son” adlı kitap piyasaya çıkmadan Yar’la bir araya geldim ve ‘sevimli şişko’dan ‘yakışıklı Mesut’a dönüş hikâyesini dinledim.

Taş çatlasın 15 gün önce konuştuk sizinle, “Kitap yazacağım” dediniz. Şimdi kitap elinizde. Bu ne sürat?
- Ben kitabı dört saatte yazdım. Daha önce Hürriyet’e verdiğim röportajı Posta’dan Rıfat Ababay görünce çıldırdı “Neden yazmıyorsun” diye. İki saatte yazdım, sonra da içinde ne eksikler var diye baktım... Aslında bunu zayıflama kitabı olarak değil de, kişisel gelişim kitabı olarak yazmak istiyordum ben. Zaten kafamda vardı değişen yaşam tarzımı yazmak. Bu kitapta zayıflama hikâyesinden çok, insanın kendini değiştirme hikâyesi var.
Sizin hikâyeniz...
- Evet, benim hikâyem. Kitabı yazdıktan sonra birkaç doktor arkadaşıma okuttum. Onlar da “Buna eklenecek bir şey yok, gerekli olanları sen yazmışsın zaten” dediler ve öyle tamamlandı.
Zayıflamaya karar verdiğiniz bir ‘o an’ var mı?
- Var. Doğum günümde Polonezköy’de toplanmıştık. Yedik, içtik. Ertesi sabah kalkıp aynaya baktığımda beğenmedim halimi. İyice şişmiştim. Doktora gittim, “Zayıfla biraz” dedi. “Bazı şeylerden vazgeçemem” dedim, “Kafana göre zayıfla, kasma” dedi. Nettir benim kararım. Ben Star TV’yi bırakacağım dersem, bırakırım. “Uyan Türkiye bitti” dersem, biter. Bütün kararlarımda çok net olduğum için diyete de kararlılıkla başladım. Bir ay kadar zayıflama formülleri araştırdım. Hep kendime bir hedef koydum. Fakat bunları yaparken hiç aç kalmadım. Her akşam da rakı içtim. Rakı kilo aldırıyor, evet ama 10 saat boyunca içersen aldırıyor...
MESELE, KENDİNDEN
BIKMA MESELESİ
O doğum günü partisine kadar hiç mi “Zayıflamalıyım” dememiştiniz?
- Dedim. Bir 50 kilo verme maceram var mesela. Her gün canlı yayın yapıyorum, günde 2,5 saat performans sergiliyorum. Konuşmak, düşünmek acayip yoruyor, nefes nefese kalıyorum. Hatta bana “Ağabey o kadar çok konuşuyorsun ki, tık diye gideceksin” diye yazmışlar. Haklılar da bir yandan. Diğer yandan estetik takıntım yok. Kilolu doğdum, hep öyle gittim. Şişman adama laf sokanlara da ekstra laflarım vardır geliştirdiğim. Esprilerim var, kalırlar ezik gibi. Ama mesele o değil. Mesele, kendinden bıkma meselesi. Bu arada ağabeyim Cüneyt de 165 kiloya çıkmıştı, o da 112’ye indi.
Sizin yolunuzda ilerliyor yani...
- Tabii beni de geçer, çünkü Cüneyt 75 kilodan şişmanladı böyle. Ben 140 kilodan 100’e, 120’ye indim, hep o aralarda dolaştım. Burada en önemli konu şu; kiloyu verdin, nasıl koruyacaksın? En şaşırtıcı süreci son dört ayda yaşadım. Sık sık şehir dışına çıktım. Yedik, içtik. İstanbul’a dönünce dedim ki; “Muhtemelen almışımdır iki kilo filan ama çıkmayacağım tartıya. Egzersizlerimi yapayım, öyle çıkayım”. Sonra bir baktım; 2,5 kilo vermişim. Oysa bütün kebapları yemiştim Mersin’de. Ama işte benim Samandağ biberim sağ olsun!
Samandağ biberini ilk nasıl keşfettiniz?
- Denizbank’a yemek belgeseli yaparken, Antakya’ya gittik. Antakya da doğu mutfağı tabii. Ağabeyler karşımızda yiyor ama herkes ince! Fakat deli gibi yiyorlar. Bense onların karşısında haşlanmış peynir yanında domates, salatalık yiyorum. “Nasıl yani?” dedim, “Biz yeriz ama kilo almayız. Çünkü kilo, yemeğin yanında yediğimiz şeylere bağlı. Limon, dereotu yiyoruz” dediler, sonra da biberi çıkardılar. Çarlistona benziyordu. “Samandağ biberi, kilo verdirir” dediler. Yemeye başladım. Acıydı ama inat ettim. Ağızda tuhaf bir yanma hissi bırakıyor bir saat kadar. Ama sonra vücudunda sanki bir hareket oluyor. Metabolizmayı çalıştırıyor.
BİR ANDA SEKS
SEMBOLÜ OLDUK
Onca acının herhangi bir yan etkisi var mı?
- Hayır yok, araştırdım onları. Tam tersine, mide hastalıklarına ve boşaltım sistemine iyi geliyor. Metabolizmayı hızlandırıyor. Kalbe de yararlı. Anladığım kadarıyla yağları da yakıyor.
Yani Samandağ biberi oldu, ‘Mesut Yar biberi’...
- Çok berbat oldu. Google’a girip “Mesut Yar” yaz, yanında Samandağ biberi çıkıyor! Biz 10 kilo biberi 3 liraya alıyorduk, şimdi birini 6 liraya satıyor adamlar. Şimdi de ‘Samandağ biberi hapı’ diye bir şey çıkarmışlar. Çok tehlikeli. İnsanları kandırıyorlar. Birkaç kişi duymuş, bana yazdılar “Biber hapına başladık ama yutamıyoruz” diye. “Sonsuza kadar zayıflamak istemiyorsanız aman bırakın” dedim. Öldürür yoksa! Orada yetişen her biber de Samandağ biberi değil. Onu uzmanlara sormak lazım. Çünkü bu biber çarlistona benzeyen, çok etli ve çok sulu bir biber. O suyu zaten işi bitiren. O sınavdan geçebilirsen tamamdır!
Her gün yiyor musunuz?
- Her öğünde yiyorum. Ama son bir aydır yoksunluk çekiyorum bulamadığım için, çünkü mevsimi değil. Bulabildiğim yeşil ve acı biberleri yiyorum. Pul ve karabiber zararlı ama taze biberin bir zararı yok. Tansiyon korkusu olanlar abartmadan yemeliler. Kahvaltıda üç-dört tane yiyorum. Bir de yiyince şişiriyor zaten seni.
‘Sevimli şişko’dan ‘yakışıklı Mesut’a geçiş yapmak nasıl bir şey oldu?
- O hiç iyi olmadı.
Neden?
- Seks sembolü olduk! Şaka bir yana herkes onu soruyor. Bir anda hayatının performansı değişiyor. Cinselliği koy bir kenara, onunla hiçbir ilgisi yok ama erken uyanıyorsun. Çok zinde oluyorsun, günü daha uzun yaşıyorsun ve hareketlisin. Çok büyük şaşkınlık yaratıyor bu insanda. İlk görenler de tuhaf oluyor. Ayvalık’a gittik geçen gün, adamlar şoke oldu. Yemek belgeselinin başında beni gören usta vardı. Şimdiki halimi görünce şok yaşadı.
ÜNİVERSİTEYE KADAR
KIZ ARKADAŞIM OLMADI
Kilolu olduğunuz için karşılıksız aşklar yaşadınız mı hiç?
- Hayatım öyle geçti. Üniversite 2’nci sınıfa kadar kız arkadaşım olmadı. Bizim topluluğun sevimli çocuğuydum hep. Ama böyle olunca geliştiriyorsun kendini. Ötekilerde olmayan ama sende olan ne var? Zeka. O hattan kurtarıyorsun ama o zamana kadar yaşadığın ezikliği nasıl kapatacaksın? Ağabeyim son derece yakışıklı bir adamdı. Deniz subayıydı. Ezik ezik bakıyorsun ona. Ama hayatın yarısı öyle boş gitti. Bunların hepsi ders oldu benim için.
Artık istediklerinizi de giyebiliyorsunuz. Alışveriş yapmak keyifli mi?
- Tabii. Yanımda 4 XL gömlek getirdim. Pantolon ve ceket de var eskilerden. Artık mağazalara girdiğimde “Üzerime bir şey olmayacak” derdim yok. Acayip bir güven geldi bana. Bundan vazgeçmeye de niyetim yok. Tabii yanımdaki insanların da önemi büyük bunda. Benim çok küçük bir arkadaş grubum var, o arkadaşlarımın hepsi bana çok destek verdi.

TEKNİK DİREKTÖRÜM FERDA
Kitapta “Ferda için” yazıyor. Kimdir Ferda?
- O candır. O benim mesleğimdeki koçum. Teknik direktör oydu. Belgesele gittiğimde yemek yiyor, kalorisini hesaplayamıyordum. Telefon açıyordum, o hesaplıyor ve bana “Burada dur” diyordu. 12 kilo da o verdi. Bizim ayrılıp barıştığımız dönemler oldu, o dönemlerde bile üzerimden elini çekmedi.

GAZETECİ KİMLİĞİMDEN SIKILDIM
Bundan sonrası için planlarınız ne?
- Sigara gidecek hayatımdan. Bir de sakin ve doğru düzgün işler yapmak istiyorum. Zaman planlamasını çok iyi öğrendim. Gazeteci kimliğiyle yaşamaktan çok sıkıldım. Değilim ya, ben insanım. İyi bir akademik eğitimden gelmiş, kendini yetiştirmiş biriyim ve bunu göstermek istiyorum. Sadece habercilik yaparak veya sabahları hoplayıp zıplayarak bunu gösteremiyorsun. İnanıyorum ki; bir gün bu ülkede yazıp çizerek para kazanacaksın. Ben de ilk adımlarımı atıyorum.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiiizzz:71:
didemim maşallah canım benden önce gördün demek 89u :54:geçtin demek ablanı dur bekle şimdi geliyorum bende inşallah eşime diyorumki cuma 89 görmezsem ağlarım ama görürsem de ağlarım yani her halukarda ağlıyacam gibi gözüküyor:59::60::60::92:

Gunaydin topikdaslarim tombikkuslarim nassniz kizima gecmis olsun diyen herkese cok tesekkur ederimm annem evd engeller koydurmuyo ya bnim evim kucuk biraz neymis daginik oluyomus ev e diyom cocuktan onemlimi yok ben bakiyom ya diyo ay once kv simdi annem hic gun yuzu goremicem ben ama en azindan anneme istedigim gibi cvp veriyom o bana akinmaz ben ona allah razi olsun valla

Mutluu resimleri gordum cok guzesiniz yaaa ben bi ist gelsem birde hepberaber bulusak

Cocuklar bu aralar uyumuyo mevsimsel herhalde birde sizekizimin gelisimini soyleyeyim bi yorum yapin iimi diye 11 bucuk aylik 22 sinde bir yasia gurcek 12.50 kilo 79 cm boyu motor gelisimide ii dedi emirle daloki nasil mutlusum ve aysecim

maşallah benimki 11 kiloydu sanırım, boyu 80 olabilir. ama senin ki kız mıydı. kızsa bayaaa bayaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: iri. maşallah.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiiizzz:71:
didemim maşallah canım benden önce gördün demek 89u :54:geçtin demek ablanı dur bekle şimdi geliyorum bende inşallah eşime diyorumki cuma 89 görmezsem ağlarım ama görürsem de ağlarım yani her halukarda ağlıyacam gibi gözüküyor:59::60::60::92:

inşallah sevinçten ağlarsın ablişko :61:

bende sevinçten ağlamak istiyom yaaaa:84::63:

Back
X