- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar özledim sizi yaaa 
Bugün benim küçük civcivimin huysuzluğu üzerinde bir an olsun kuçağımdan inmedi. Ablasına deli gibi düşkün olduğu halde onu bile istemedi ancak benim kuçağımdan ona gülücükler yaptı. Zaten hava sıcak iyice sauna etkisi yaşadım bugün. Herhalde dişi çıkacak yine çünkü huysuzluğu iki gündür var. Bende sabahlara kadar uyuyamayan annelerden biriyim.
Bu arada Yenacığım sanada teşekkür ederim verdiğin faydalı bilgiler için, emeğine sağlık. Eşininde doğum günü kutlu olsun.
Mutlucum ya ne resimmiş bu herkesin dilinde
Bende görmek isterim topiğin kamberi olarak

( haftanın birincisi olana kadar kendi kendini kamber ilan eden tombik
)
Gördüm gördüm :122: :122: :122:
O ne güzellik yaa maşallahhhhhh tü tü tü
Gerçekten çok hoş resimler böylede afet gibisin ama sen hedefine ulaştığında eminim eşin seni deli gibi kıskanmaya başlayacaktır
Allah seni ailene ve tüm sevdiklerine bağışlasın mutlucum
Darısı başımıza

Bugün benim küçük civcivimin huysuzluğu üzerinde bir an olsun kuçağımdan inmedi. Ablasına deli gibi düşkün olduğu halde onu bile istemedi ancak benim kuçağımdan ona gülücükler yaptı. Zaten hava sıcak iyice sauna etkisi yaşadım bugün. Herhalde dişi çıkacak yine çünkü huysuzluğu iki gündür var. Bende sabahlara kadar uyuyamayan annelerden biriyim.
Bu arada Yenacığım sanada teşekkür ederim verdiğin faydalı bilgiler için, emeğine sağlık. Eşininde doğum günü kutlu olsun.
Mutlucum ya ne resimmiş bu herkesin dilinde

Bende görmek isterim topiğin kamberi olarak

Gördüm gördüm :122: :122: :122:
O ne güzellik yaa maşallahhhhhh tü tü tü

Gerçekten çok hoş resimler böylede afet gibisin ama sen hedefine ulaştığında eminim eşin seni deli gibi kıskanmaya başlayacaktır

Allah seni ailene ve tüm sevdiklerine bağışlasın mutlucum
Darısı başımıza
Son düzenleme: