• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem...
yenacım bu söz sanamı aıt cnm izninle çalıyorumsenden çok beğendim
kimseyi çok sevmeyeceksın zaten
kım olursa olsun mesafenı koyacaksın
ben gıbı kendını kaybetmeyeceksın yoksa kaybolursun değil mi??

CAN YÜCEL diye biliyorum şiirden bir alıntı sahiplenmeyeceksin di sanırım şiir de çok severim CAN YÜCEL ustayıııı CAN DÜNDAR YAZMIŞIM YAFF o nerden çıktıı hahahaha kendime güldüm iyicene gece geceee

Son düzenleme:
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem...
yenacım bu söz sanamı aıt cnm izninle çalıyorumsenden çok beğendim
kimseyi çok sevmeyeceksın zaten
kım olursa olsun mesafenı koyacaksın
ben gıbı kendını kaybetmeyeceksın yoksa kaybolursun değil mi??

gulmacım seni çok üzgün görüyorum bu aralar..
herşeyin üstesinden kolayca gelirsin inşallah..

O sözler çok sevdiğim Can Yücel'e ait..bayıldığım bir şair, Nazım Hikmet ve Ahmet Arif'ten sonra

Şiirin tamamını ekliyorum okuman için...

Baglanmayacaksin bir seye, oyle koru korune.
O olmazsa yasayamam."
demeyeceksin.
Demeyeceksin iste.
Yasarsin cunku.
Oyle beylik laflar
etmeye gerek yok ki.
Cok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kirilirsin.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiginden.
Cok
sevmezsen, cok acimazsin.
Cok sahiplenmeyince, cok ait de olmazsin hem.

Calistigin binayi, masani, telefonunu, kartvizitini...
Hatta elini
ayagini bile cok sahiplenmeyeceksin.
Senin degillermis gibi davranacaksin.

Hem hicbir seyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsin.
Onlarsiz da
yasayabilirmissin gibi davranacaksin.
Cok esyan olmayacak mesela evinde.

Paldir kuldur yuruyebileceksin.
ille de bir seyleri sahipleneceksen,

Catilarin gokyuzuyle birlestigi yerleri sahipleneceksin.
Gokyuzunu
sahipleneceksin,
Gunesi, ayi, yildizlari...
Mesela kuzey yildizi, senin
yildizin olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasini
istiyorsan bir seylerin...
Mesela gokkusagi senin olacak.
Ille de bir
seye ait olacaksan, renklere ait olacaksin.
Mesela turuncuya, yada pembeye.

Ya da cennete ait olacaksin.
Cok sahiplenmeden,
Cok ait olmadan
yasayacaksin.
Hem her an avuclarindan kayip gidecekmis gibi, Hem de
hep
senin kalacakmis gibi hayat.
ilisIk yasayacaksin. Ucundan tutarak..

Son düzenleme:
Nihayet bugün bir saat yürüdüm..Ara verince nasılda zor geliyor yürümek..

deriiiin hoşgeldin canım..gittimi şımarık,zayıf eltin..:)

bozulmuyorum semoşcum. ama 1 akşam yiyince direk artılara geçmek fena can sıkıcı ama. gerçekten sabah yürürken asu sen ve fadimeyi düşündüm. daha yolun başındayız ve artılar eksiler diyerek fazla duraksamamk lazım, tartıyı düşünmeden gitmek lazım belki de.

aynen ben de öyle valla 1 gün yedim sen misin yiyen hoppp artılardayım hemen gördüm ertesi sabah inanamadım hemen mi dedim ertesi gün dedim ki yemeyeceğim ya evde yeğenler var yapıyoruz onlara ya da bir yere gidiyoruz hadi az biraz yeyim diyorum yok olmuyorr yersen görüyorsun of of dedim hemen toparladım hemen napalım olsun eksi de artı da bizeee mutlucuk duraksamadık zaten bizler güçlü bayanlarızzz

Bugün yeşilçayı içerken kusuyodum az kalsın nefret ediyorum. hiç ama hiç sevmiyorum...
O kadar zorlayarak içiyorumki.:)

İyi geceler hepinize..:79:

Bugün yeşilçayı içerken kusuyodum az kalsın nefret ediyorum. hiç ama hiç sevmiyorum...
O kadar zorlayarak içiyorumki.:)

İyi geceler hepinize..:79:

yenacım cnm benim bak ben ne yapıyorum sen de istersen deneyebilirsin nar çiçeği de al yeşil çay at biraz da nar çiçeği nar çiçeği limonumsu bir tat veriyor ve yeşil çay içtiğini hiç anlamıyorsun ve nar çiçeği de metabolizmayı hızlandırıcı toksin attırıcı özelliği ile zayıflamaya yardımcı bir ot diye biliyorum zayıflatma özellikleri hiç birinin yok zaten yeşil çayında sadece vucudu arındırıyor toksinlerden ve ödem attıryor dedi diyetisyenim denemedi isen dene cnm sen de ben de şimdi içiyorum elimde bardak ben de içemiyorum boş yeşil çayı midem bulanıyor:77::77::77::77::77: iyi geceler sana daaaa cnm

Son düzenleme:
Baglanmayacaksin bir seye, oyle koru korune.
O olmazsa yasayamam."
demeyeceksin.
Demeyeceksin iste.
Yasarsin cunku.
Oyle beylik laflar
etmeye gerek yok ki.
Cok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kirilirsin.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiginden.
Cok
sevmezsen, cok acimazsin.
Cok sahiplenmeyince, cok ait de olmazsin hem.

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::50::50:

herkese iyi geceler kızlar 1 ay oldu tam bugün diyete başlayalı 5 kilo verdim çok şükür inşallah ramazan bitimine kadar 10 kilo daha vermiş olurum diyete tam gaz devam pazartesi 79.6 geldim diyetisyenimde semirancım sen nasılsın merve abla senin selamını söyledi bana çok tatlıdır dedi çok şekerdir dedi senin için ayy iyiki başladım diyetisyene bana iyi motivasyon oluyo bu arada diyetisyenime metobilizmayı hızlandıran kürlerin aslı var mı diye sordum bana hiç aslı olmadığını söyledi metobilizmayı hızlandırn sadece ilaçlar olur dedi oda gerekli kişilere verilir zaten dedi tirioid hastaları sporcular vs gibi kişilere suyun zayıflatma etsiki varmı dedi odayok sadece su içmek vucud icin gerekli aynı zamanda tokluk yaratır o özelliği vardır dedi ve diyetime uymam konusunda çok iyi motive etti beni asla kaçamak yapma dedi benden haberler böyle

birde sürekli takip ediyorum yazılarınızı hepinizi ayrı ayrı çok begeniyorum sohbetlerinize katılmak istiyorum ama baglantım o kadar kötüki bide notebook tarzı bişe kullanıyorum hep yavaş oluyo iki saat cevap ver iki saat yaz bilmem ne çok sinir ediyo beni burdan önce aralık annelerine yazardım sadece ordada çok paylaşımda bulunamıyodum sonra facede grup kurduk simdi oraya yazmak burdan daha kolay olduğu için sık sık paylaşımda bulunabiliyoruz buraya bise yazmak ölüm geliyo bana

İyi akşamlar kızlar nasılsınız benim diet orta halli gidiyor pazartesi bir diete başlıyorum kanal 7 de sabah programı var orda doktor liste veriyor bu diyet hızlandırıcıymış hafata 4 kilo dedi bayağada iyi bir doktor listelerde çok kötü değil bakalım deniyelim görelim...

herkese iyi geceler kızlar 1 ay oldu tam bugün diyete başlayalı 5 kilo verdim çok şükür inşallah ramazan bitimine kadar 10 kilo daha vermiş olurum diyete tam gaz devam pazartesi 79.6 geldim diyetisyenimde semirancım sen nasılsın merve abla senin selamını söyledi bana çok tatlıdır dedi çok şekerdir dedi senin için ayy iyiki başladım diyetisyene bana iyi motivasyon oluyo bu arada diyetisyenime metobilizmayı hızlandıran kürlerin aslı var mı diye sordum bana hiç aslı olmadığını söyledi metobilizmayı hızlandırn sadece ilaçlar olur dedi oda gerekli kişilere verilir zaten dedi tirioid hastaları sporcular vs gibi kişilere suyun zayıflatma etsiki varmı dedi odayok sadece su içmek vucud icin gerekli aynı zamanda tokluk yaratır o özelliği vardır dedi ve diyetime uymam konusunda çok iyi motive etti beni asla kaçamak yapma dedi benden haberler böyle

cnm benim evet bana da seni anlattı vet merve abla gerçekten süper motive ediyor ben de iyi ki ona gidiyorum hayatımdan oldukça memnunum metabolizmayı hızlandırıcı kürler olduğuna bizler hiç inanamadık zaten yok ole bişi vucudu şaşırtmak ve olmaması gerekn zorluklara sokmaktan başka bir işe yaramıyor bence ben arada detoks programımı uyguluyorum onu da merve abla yazdı ama kür değil yağsız yiyorum diyet gibi aynı farkı hayvansal gıdalardan ve yağdan uzak duruyorum şimdi pek yapamıyorum ama tatildeyim okul da çok daha iyi yapabiliyorum suyu zaten ihmal etmem gerekiyor çok içiyorum ama yaz ya terle atıyoruz o yüzden daha fazla almamız gerekiyormş bugün diyetisyendeydim az yemişim fakat su gereksinimim artmış su içmeliymişim elimden suyu hiç bırakmayacağım napalım su ya devammmmmmmmm

hayirli geceler
80dakk yürüyüs ve temizlik badana felan cok yoruldummm

Maşallah bizim topiğin kızlarıda pek bir hamarat bu aralar. Kendimi pasaklı marimar gibi hissettim bir an :60::60::60:
İki gündür ütü yapıcam hesapta sallayıp duruyorum ama yarın sabah kesin kararlıyım yapcam ütülerimide ondan sonrada hemen sporumu yapıcam yoksa sonra çok zor geliyor.
İşte bak topiğimizin bir güzel özelliği daha insan temizliği bile yarış haline getirecek neredeyse :60::60::60:

Neyse kızlar size doyum olmaz kendinize çok ama çok iyi bakın
Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun Güzeller :3::3::3:

tek hayalim 38 beden olmak ahhhhhhhhh

Bende bende :66: bak tam çıkıcaktım dayanamadım tekrar zayıf halimle eklediğim resimlerime baktım.
Yok yok en geç 3 sene içinde o halime döncem yine ondan sonra tutmayın beni mayokini yokini ne varsa giycem :60::60::60:

cnm benim evet bana da seni anlattı vet merve abla gerçekten süper motive ediyor ben de iyi ki ona gidiyorum hayatımdan oldukça memnunum metabolizmayı hızlandırıcı kürler olduğuna bizler hiç inanamadık zaten yok ole bişi vucudu şaşırtmak ve olmaması gerekn zorluklara sokmaktan başka bir işe yaramıyor bence ben arada detoks programımı uyguluyorum onu da merve abla yazdı ama kür değil yağsız yiyorum diyet gibi aynı farkı hayvansal gıdalardan ve yağdan uzak duruyorum şimdi pek yapamıyorum ama tatildeyim okul da çok daha iyi yapabiliyorum suyu zaten ihmal etmem gerekiyor çok içiyorum ama yaz ya terle atıyoruz o yüzden daha fazla almamız gerekiyormş bugün diyetisyendeydim az yemişim fakat su gereksinimim artmış su içmeliymişim elimden suyu hiç bırakmayacağım napalım su ya devammmmmmmmm

aynen semirancım bende bir iki gündür ihmal ettim su olayını başlamam lazım tekrardan detoksu biliyorum önceki diyetlerimdede banada verirdi ama bu sefer vermedi ama biraz daha zaman gecssin banada verir muhakak bakalım ramazanda nasıl bi program hazırlıcak merve ablacım inşallah güzel olur bide sen çok güzel kilo vermissin maşallah 3 ayda oda dedi zaten çok zayıfladı semiran diye bu başarılarının devamını diliyourm inşallah bende 1 ekime kadar 65 olurum 14 kilo vermem lazım 67 68 yeter diyodum ama 65 de karar kıldım 70 kiloya düşüncede aerobik plates tarzı biseyler düşünüyorum vucudumu şekle sokmak ve sıkılaşmak için bu sefer olucak başarıcam inşallah başarıcaz inşallah

Back
X