• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın...

Kilo bildirimim
Geçen hafta: 88,2
Bu hafta : 87,4

:21:

Spor bildirimim
Cuma:60 dk+Cts:30 dk+Pazar:45 dk+Ptesi:60 dk+Salı:60 dk+Çarş:30 dk+Perş:45 dk
Toplam= 330 dk... :32:

Kilo veren ve aynı kalan herkesi tebrik ederim :46:
Artıya geçen arkadaşlar moralinizi bozmayın haftaya bomba gibi bildirimlerinizi bekliyoruz inşallah... :70:

günaydın kızlarrrr...

yenacım
kilom 103...:59::59::59:kaçamaklı ve sporsuz bir haftanın sonucu ortada benden bişey olmaz çok istediğim ikili rakamları görmek nasip olmayacak ...

bugünlerde hiç keyfim yok sebebini bilmiyorum...halsizim kendimi bitkin hissediyorum :95:

[url=http://goo.gl/mc9cY] [/URL]

merhabalar nasılsınız kızlarrr kilo bildirimi yapıyorum öncelikle veren vermeyen yerinde sayan herkesi tebrik ediyorum azminizden dolayı herkesi kocaman öptm
geçen hafta 93.000
bu hafta 92.500
sporum da 450
dk 1 gün yürüyüş geri kalanı yüzme pınarım bacım havuz deniz iyi oluyor gidemeyen herkesi beklerim evime itina ile denize götürülür

günaydın güzel topiğin güzel hatunları
herkes iyidir umarım ?
hiç spor yapılmayan bir haftanın getirisi yada götürüsü mü demeliyim -100 gr.sadece
bugün 90,7 kg.çıktım
koskoca hafta da yaptığım spor da sadece 40 dk.
yumurtaları ben mi atayım kendi kendime yoksa siz mi atarsınız :59:
42 beden bir elbise siparişi verdim netten önümüzdeki hafta gelecek , şu iki hafta dikkat edeyim de girebileyim içine diyordum , bi de izne çıkacagız son haftamız artık 9'lu rakamlardan kurtulup gitmak istiyorum.....

Merhaba dostlar !
Antalyadan herkese selamlar..
Burayı çok sevdim, hep burada kalasım var :1: Ne güzel memleket ya burası :7:
Umarım herkes iyidir.
Kilo bildirimi yapıp gidiyorum :)

Geçen hafta 99.8
Bu hafta 99
Giden -800 gr

Çok şükür.

Hepinizi seviyorum,öpüyorum ve gidiyorum :10:

Günaydın kızlar...:16:

YENA'cım beni bikaç hafta izinli yaz. diyeti bırakacağım için değil ama bu aralar bi gariplikler hissediyorum kendimde haftada 4 gün spor yapıyorum diyet yapmaya çabalıyorum, tamam bir ton kaçamağım oluyor ama kilo alacak kadar da değil ya :59: bugün tartıda 102 yi gördüm nasıl bi metobolizmaya dönüştü benimki anlamadım :50: feci moralim bozuldu ve yarın diyetisyen günüm 1 ayı geçti başlayalı o bekliyodur ki 4 5 kilo vermiş olayım ben kadının karşısına kilo almış olarak çıkcam ne güzel di mi :14: utanıyorum artık yaa kaç kere bırakıp başladım kadına her seferinde söz veriyorum bu sefer son diye yine çuvalladım :50:

en kötüsü de kendime itimadım kalmadı artık:31: kendime ne çok söz verip sözümden dönmüşüm...
o yüzden biraz toparlanıp döncem.

kilo veren herkesi tebrik ediyorumm...:nazar:

öptüm hepinizi, işlerim yoğun çıkmam lazım acil...

yenacım kilom 115.8:21::nazar::nazar:
geçen hafta 117
aslında 115 i gördüm ama ben en çok çıkan rakamı yazdım yinede niye böyle farklı tartıyor anlamadım

YENA'cım beni bikaç hafta izinli yaz. diyeti bırakacağım için değil ama bu aralar bi gariplikler hissediyorum kendimde haftada 4 gün spor yapıyorum diyet yapmaya çabalıyorum, tamam bir ton kaçamağım oluyor ama kilo alacak kadar da değil ya :59: bugün tartıda 102 yi gördüm nasıl bi metobolizmaya dönüştü benimki anlamadım :50: feci moralim bozuldu ve yarın diyetisyen günüm 1 ayı geçti başlayalı o bekliyodur ki 4 5 kilo vermiş olayım ben kadının karşısına kilo almış olarak çıkcam ne güzel di mi :14: utanıyorum artık yaa kaç kere bırakıp başladım kadına her seferinde söz veriyorum bu sefer son diye yine çuvalladım :50:

en kötüsü de kendime itimadım kalmadı artık:31: kendime ne çok söz verip sözümden dönmüşüm...

Merhaba canım

sen baya kılo vermıssın cızelgene baktım da,30 kılo ne demek yaa tebrık ederım, bende dıyetısyene baslayalı 40 gün oldun 98.9 ıle baslamıstım, su ankı kılomu bılmıyorum cunku süreklı oturarak calıstıgım ve aksamları mesaıya kalıp gene oturdugum ıcın vucudum çok şiş ve dogru duzgun wcye de cıkamıyorum, bugun benım de dıyetısyen günüm ve normalde 94.5 ıle 95 arası cıkmam gerekırsen 96 cıvarı cıkısam sıskınlıkten, onu gectım kadına hep sabah gıderdım bu sefer aksam gıdıcem şişlik üstüne bır surus ey yemıs olarak gıdıcem

nar yeni yaşınız hayırlı olsun canım ...bizde geçen hafta kutladık. ben naz 6 aylıktı bu topiğe geldim başlarda hiç veremedm ama almadımda arkadaşlarım sayesinde birde spor yapmıyordum önceleri şimdi spoda yapıyorum ama burayı hiç bırakmadım ..yoksa vermeyi bırak almış ile olurdum ..buradaki dostluklar çok güzel motivasyon çok güzel sık sık uğra canım

cherry canım bence yanlış düşünüyosun kesin ödemdir bu sıralar ayın durumundan dolayı vücut su tutmaya eğilimliymiş bi yerden duydum diyetisyene de gidince ölçüm yapıyorsa zaten belli eder kendini hiç moralini bozma 30 vermişssin bi o kadar daha verebilirsin:54::70:

Bende gecen cuma 92.5 idim bugun 91.7 geldim. :) Gectigimiz hafta hiç spor yapamamıstım :( Bu hafta pazartesiden beri her gün 40 dakika yürüyüş bandında koşar adım hızla yürüdüm :) pazar günleri hariç aksatmayacagıma kendime söz verdim. Belki bazı haftalar cumarteside yürümeyebilirim ama 5 gün kesin!!! Dün aksam kosu bandının üzerinde kendimi aralık 31 de en fazla 70 kilo olarak göreceğim diye söz verdim. Geriye dogru saydım :) temmuz sonu 88 agustos sonu 84 eylul sonu 80 ekim sonu 76 kasım sonu 72 ve aralık sonu Allah'ımın izniyle max. 70 olacak sekilde kendimi motive ettim. Benim kemiklerim cok agır ve kemik iriliğide var. Yani suanda 91 kilo olduguma kimse inanmıyor. Dün arkadasımın akrabası olan bir kızla tanıstım dedimki abartarak söyle sence kac kiloyum taş çatlasın 80 ondan da azsan kusura bakma abart dediğin için böyle söyledim dedi!!! :) dedim canım benim sagol 92 kiloyum suanda. kız sok oldu. Yani aralık sonunda 70 kilo olursam muhtemelen cevremde herkes zafiyet gecirdiğimi düşünecek :) ama ben kesin hedef koydum martın sonuna kadar en gec 60 olacagım. Lise dönemlerime döneceğim kısmetse :) suanda bu kilo ile 44 beden giyiyorum. :) (gerci bu lcw bedeni :)) kendileri sagolsunlar pek bir motive edici :) baska bir yerden almaya kalksam eminim en az 48 falan olmam gerekir. Bu yüzden lcw beni acayip mutlu ediyor :) Neyse yine cenem düştü. Hepinize sevgiler... kendinize iyi bakın sakınnnn moralleri bozmayın. unutmayın bizim şöyle bir farkımız var; biz 5- 10 kilo vermeye calısanlardan degiliz. Yolumuz uzun ve metobolizmamız mutlaka yorulacak ve zaman zaman kendini kitleyecek. yani biz ne yaparsak yapalım kilo veremediğimiz dönemler olacak. sanırım bir iki sayfa önce yazan bir arkadasımız vardı 30 kilo vermiş ve suanda bu haftayı + kilo olarak bitirdiği için cok mutsuz ve bitik durumdaydı. cok üzüldüm. sakın yapmasın 30 kilo ne demek ???? neredeyse içinden bir insan cıkmıs. ve devam da edecek. Ama vücut bu bi şekilde savunmaya gecmesi normal. 30 kilo ve üzeri vermeyi hedefleyen bizler en az 1 seneyi gözden cıkarmak zorundayız. yoksa aynı hızla geri alacak olduktan sonra harcadıgımız zamana yazık degilmi? Lütfen bu dediklerimi yabana atmayın. Burda konusabildiklerimizin cogunu en yakınlarımızla bile konusamıyoruz sakın unutmayın. :) hepimiz iyiki varız :) :64::64::64::64::62::62::62::nazar::nazar::nazar:

Yenacım kilo bildirimi;

Geçen hafta : 112.4
Bu hafta : 112.0

Regl olucam şiştim buna da şükür :nazar:

Tam tamına 20 kilo vermiş oldum :32: Dün uzun zamandır görmediğim arkadaşım ve annesiyle karşılaştım bana acaip zayıfladığımı güzelleştiğimi söylediler :69: çoookkk mutluyum verecek 30 kilom daha var :86:

Kilo verenleri tebrik ederim :71:

güzel gözlüm okka burunlum köfte dudaklım,
bak,
senim benim ortikimsin dimi, şimdi sana ters psikoloji falan olaylarına giricem alınacaksın. ama doğruları yazayım.
1-işin çok stresli ve sıkıcı
2-kiloya çok takık durumdasın,
3-yıllardır diet psikolojisi adamı çok yoruyor o da kesin.
4- çeşitli sağlık sorunların olduğu için verişin ağır.
bunlar çoook doğru...

fikrimce bunlar da doğru

:47:-ama anlamadığım diyetisyene gidiyorsun, ona söz veriyor ve güveniyorsun değil mi, ama sonra çok kaçamak yaptım diyorsun kilo almaman gerektiğine karar veriyorsun. özetle listene uymuyorsun.
:47::47:- ayrıca spor konusun da ise sanki 4 gün spor yaptım eee neden veremedim olmak doğrumu, sporu hep yapıcaz öğle değil mi. bu hayatımızın parçası olmayacak mı. çok ağır olmasa da gün de yarım saat yürüyüş olmazsa olmazımız olmayacak mı.
:47::47::47:- toparlanma konusu ne yahu, nerde toparlanacaksın, ben de geleğim çünkü düşmeye başladım bende kafa olarak. bir sürü insan da eminim benim gibi düşünüyor. bu ayar çekilen yer neresiyse hepimizgeliriz. ama öyle bir yer yok değil mi bir süre kaçayım diyorsun. kaç dönüşte 110 görüp gelirsen ne olacak. o gr gr giden kilolar takır takır gelmiyor mu kaçısında.

bak ne diyecem özetle. çözüm elbette burada değil, dietisyen de de değil, spor merkezin de de değil, çok sevdiimiz mamalara serbest dadanma da da değil. çözüm sensin. otur çtesi pazar hiçbirşeyle ilgilenmeden fotolarını koy önüne düşün. kaç yaşındayım yarın hayatımda neler olacak ne istiyorum ne yaparsam olur ne yapmazsam olmaz. hayatımın beni mutsuz eden şeyleri neler. veeeee nelere sahibim çıkış noktanı keşfet. benden 1-2 tiyo, çoook güzelsin, çoook akıllısın, çooook gençsin. bir çok sporu yapabilen bir vucudun var ve bu özgürlüktür unutma. hayatta başardıklarını yaz.

bunlar benden öneri lütfen 2-3 kere oku.

Canım izinli olmadan toparlanmaya çalışman daha iyi olmazmı..
Bugünlerde yoğunum diyosun onun etkisi olabilir..

Çok spor yappıyosan o olabilir..

Tabii kendini nasıl iyi hissedersen öyle olsun...

Back
X