Günaydın kızlar...
YENA'cım beni bikaç hafta izinli yaz. diyeti bırakacağım için değil ama bu aralar bi gariplikler hissediyorum kendimde haftada 4 gün spor yapıyorum diyet yapmaya çabalıyorum, tamam bir ton kaçamağım oluyor ama kilo alacak kadar da değil ya
bugün tartıda 102 yi gördüm nasıl bi metobolizmaya dönüştü benimki anlamadım
feci moralim bozuldu ve yarın diyetisyen günüm 1 ayı geçti başlayalı o bekliyodur ki 4 5 kilo vermiş olayım ben kadının karşısına kilo almış olarak çıkcam ne güzel di mi
utanıyorum artık yaa kaç kere bırakıp başladım kadına her seferinde söz veriyorum bu sefer son diye yine çuvalladım 
en kötüsü de kendime itimadım kalmadı artık
kendime ne çok söz verip sözümden dönmüşüm...
o yüzden biraz toparlanıp döncem.
kilo veren herkesi tebrik ediyorumm...
öptüm hepinizi, işlerim yoğun çıkmam lazım acil...
güzel gözlüm okka burunlum köfte dudaklım,
bak,
senim benim ortikimsin dimi, şimdi sana ters psikoloji falan olaylarına giricem alınacaksın. ama doğruları yazayım.
1-işin çok stresli ve sıkıcı
2-kiloya çok takık durumdasın,
3-yıllardır diet psikolojisi adamı çok yoruyor o da kesin.
4- çeşitli sağlık sorunların olduğu için verişin ağır.
bunlar çoook doğru...
fikrimce bunlar da doğru

-ama anlamadığım diyetisyene gidiyorsun, ona söz veriyor ve güveniyorsun değil mi, ama sonra çok kaçamak yaptım diyorsun kilo almaman gerektiğine karar veriyorsun. özetle listene uymuyorsun.

- ayrıca spor konusun da ise sanki 4 gün spor yaptım eee neden veremedim olmak doğrumu, sporu hep yapıcaz öğle değil mi. bu hayatımızın parçası olmayacak mı. çok ağır olmasa da gün de yarım saat yürüyüş olmazsa olmazımız olmayacak mı.

- toparlanma konusu ne yahu, nerde toparlanacaksın, ben de geleğim çünkü düşmeye başladım bende kafa olarak. bir sürü insan da eminim benim gibi düşünüyor. bu ayar çekilen yer neresiyse hepimizgeliriz. ama öyle bir yer yok değil mi bir süre kaçayım diyorsun. kaç dönüşte 110 görüp gelirsen ne olacak. o gr gr giden kilolar takır takır gelmiyor mu kaçısında.
bak ne diyecem özetle. çözüm elbette burada değil, dietisyen de de değil, spor merkezin de de değil, çok sevdiimiz mamalara serbest dadanma da da değil. çözüm sensin. otur çtesi pazar hiçbirşeyle ilgilenmeden fotolarını koy önüne düşün. kaç yaşındayım yarın hayatımda neler olacak ne istiyorum ne yaparsam olur ne yapmazsam olmaz. hayatımın beni mutsuz eden şeyleri neler. veeeee nelere sahibim çıkış noktanı keşfet. benden 1-2 tiyo, çoook güzelsin, çoook akıllısın, çooook gençsin. bir çok sporu yapabilen bir vucudun var ve bu özgürlüktür unutma. hayatta başardıklarını yaz.
bunlar benden öneri lütfen 2-3 kere oku.