Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umutcuum yazını okurken ilk aklıma bir arkadaşım bir de kv geldi.
arkadaşım 76 doğumlu ve 30 altı gösteriyor ama biraz kurcalayınca botox burun estetiği yaptırmış kırışıklıkları ile ilgilenmiş. vs. ama en önemlisi 172 boyunda ve 60 kilo olmasına rağmen sürekli sırtındaki yağlardan(ki hiçbirşey yok) şikayet eder.
kv ise doğuştan gelen bir şansla hem zayıf hem güzel olduğunu över durur. hatta hamilliklerinde bile(ben 22 kilo alıp 2.800 çocuk doğurduğum için sanırım sık hatırlattı) 2 kilodan az alıp 4.5 kilo çocuk doğurmuş. 175 boylarında yaklaşık. 60-65 kilo arası.....
umutcuum yazını okurken ilk aklıma bir arkadaşım bir de kv geldi.
arkadaşım 76 doğumlu ve 30 altı gösteriyor ama biraz kurcalayınca botox burun estetiği yaptırmış kırışıklıkları ile ilgilenmiş. vs. ama en önemlisi 172 boyunda ve 60 kilo olmasına rağmen sürekli sırtındaki yağlardan(ki hiçbirşey yok) şikayet eder.
kv ise doğuştan gelen bir şansla hem zayıf hem güzel olduğunu över durur. hatta hamilliklerinde bile(ben 22 kilo alıp 2.800 çocuk doğurduğum için sanırım sık hatırlattı) 2 kilodan az alıp 4.5 kilo çocuk doğurmuş. 175 boylarında yaklaşık. 60-65 kilo arası. ama belki 50 defa şu konuşmayıda azından kaçırmıştır.
ah 2 kilo fazlam var hemn vermem lazım. bu lafın üzerine bu kadını yemek yerken görmezsiniz neredeyse. atıştırma pozisyonuna geçiverir.
özetle insanlar "yo bu benim kendi halim" deseler bile çoğu anormal olmasa da kilosunu sabit tutmak için çaba gösteriyor. benim ve bazı arkadaşlarım gibi genetik olarak çok şanslı olmasak bile fizik olarak sahip olduumuz sansı "amannnnn ölümlü dünya bi daamı gelecez dünyaya koy bir tabak" diyerek harcadıkk yahut başa çıkılamayacak hale getirdik. çünkü ben kilo alırken çok orantılı aldıım ve kendimi çok farkedemediim için gerçekten 80 kilonun üstüne çıktıımı anlamadım. elbette aptal dietler yaparak karşı durmaya çalıştım ama daha fazla batağa saplandım.
NORMAL YEMEK elbette şart ama tartyla irtibatı kesmemek de şart.müftüoğlu diyorki sağlıklı kilonuzdan artı 500 geçer geçmez yeme düzeninizi değiştirin.
Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum beni mazur görün daha öncede anlatmıştın küçük kızımın tuvalet eğitimini veriyorum bu gün kilo bildiriminde de bulunamadım ama bende fark yok 91,5 kg hala aynıyım anlayacağınız 1 hafta daha böyle fazla giremem sanıyorum ondan sonra aranızdayım ama görüşmek üzere
mutlu bende 7. takımdayım sadece daha sıkı tutmaya çalışıyorsun okadar ..diğer takımlarla pek ilgilendiğim yok..tatlı bir yarışi anlıcan...yarışma gruplarının mantığı farklı mı bizden birinci olan takım a ödül mü var![]()
ellerine sağlık yena...annemden dönemedim akşam bildirim bu yüzden yapamadım...HAFTANIN 1.si.....- 2,9 kg............................toksin......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HAFTANIN 2.si.......- 2 kg..........................3meleğmvar...![]()
![]()
![]()
![]()
:81:
HAFTANIN 3.sü....- 1,7 kg..........................dilenciii.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mutlu'cum bende de var böyle örnekler. Eh demek ki düşüncem de yanlış değilmiş, baksana bir istatistik çıkıyor. Ben de aynı senin gibi davrandım, umursamadım, vücudum orantılı dedim vs. Normal yese de aldığını fark edebilen, fark edince de çaresine bakan insanlarsa zayıf kalmışlar, o kadar da hayret edilecek bir şey yok aslında. Gel gör ki benim kafa hala "Allah Allah diyor, nasıl ben aldım da onlar almadı?"
Bu arada 2 (yazıyla iki) kilodan az alıp 4.5 kilo doğurmak konusu ispatlı şahitli mi acaba? "Atma recep din kardeşiyiz" diyesim geldi çünkü. hani 6'ya 7'ye eyvallah da 1.5 kilo ????![]()
misafirler gitti be3n burdayım ellerine saglık mutlu kilo verenleri kutluyorumve taçççççç 3meleğim varın bravo kraliçeeee
Eki Görüntüle 221433 Eki Görüntüle 221434
1. 3meleğimvar 670 dk
2. semiran 450 dk
3. toksin 440 dk
1. yena 110 dk
2. sinopee 40 dk
bu güzel arkadaşlar da spora alışma turlarındalar
şimdi liste de 0 yazdıklarıma gelinde ne yazıkki bildirim yapmamamışlar yahut kaçırdım ya da hiççç miii hiçççç spor yapasıları olmamış geçen hafta![]()
Slm kizlar bende su spor isine bildirimde bulunmak istiyorum bi deyisiklik olmus galiba biri beni aydinlatirsa cok sevinirim
30-35 sene önceki bir olayın ispatı elbette kadının sözlerinden ötesi değil. ama bir iki kere vay zayıflamışsınız dedim hatta ebru sallı 5 kilo almış bebek 3 kilo doğmuş olurmu canım öyle sey demişliğim var, cevap "bünye meselersi bazı kadınların bünyesi böyle kendine dğil çocuğa alır" dedi. ki nasıl tatlı yediğini de anlatıyor kilolarca baklava yemişmiş. amannnn dediğimize dönüyoruz. ben bir kusurum olsa bağıra bağıra söylerim hata yapmayı, özürdilemeği ayıp bulmam önemli olan telafi etmektir ama bazı insanlar kusurlarını örtmek için binlerce yalan söyleyebilirler hatta olduklarından farklı görünmek için. kv onlardan biri.