• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kılo verenlerı tebrık edıyorum

darısı basıma dıyorumm

mutlucumm ben sporumu yazayı unutmuşum yaa tekrar yazmana gerek yok 180 dk cık
ayrıca yazıların cok joşuma gıdıyor özellıkle senı ve yena yı okuyorum atlamadann benle alakası olmasa bıle

1. cileri 2. cileri 3. cüleri kutluyoruuuuuumm :46:
arkadaşlar demin baharla konuştuk eskişehire gidiyo iş için, bana sende gelsene benimle dedi sende gir beraber hem çalışalım hem oturalım dedi.. aklıma yatmadı değil benmde bi ark ım var eskişehirde hem fakat iki sıkıntımız var :1: birincisi benim köpeğim, ben onu bırakamam bırakıcak biyerde yok zaten, beraber kalacağımız daha doğrusu evine konuşlanacağımız olan baharın arkadaşı bakalım bu fikre ne diceeeek :) gelelim ikincisine bakalım bu eskişehir işine asıl babam ne dicek :60: kesin ilk önce höykürücek biraz önce geldi eve fakat korkumdan söliyemiyoruuum sakin bi zamanını yakaliim dicem ama sakin bi zamanını yakalasam da o gene de höykürcek :1: off tek çocuk olmak çok zooooooor çooooooookkk:31:

Beni de caydırmak için elinden geleni yapıyor bizimkiler henüz kandıramadılar :37: Hayırlısı olsun canım ikimiz içinde baban höykürür yollamazsa da kısmet değilmiş deriz napak :50:

ve taçççççç 3meleğim varın bravo kraliçeeee

Eki Görüntüle 221433 Eki Görüntüle 221434

1. 3meleğimvar 670 dk:nazar::65::64::71:
2. semiran 450 dk:nazar::65::64::71:
3. toksin 440 dk:nazar::65::64::71:

1. yena 110 dk
2. sinopee 40 dk

bu güzel arkadaşlar da spora alışma turlarındalar

şimdi liste de 0 yazdıklarıma gelinde ne yazıkki bildirim yapmamamışlar yahut kaçırdım ya da hiççç miii hiçççç spor yapasıları olmamış geçen hafta:37::37::37::37::37:

tebrikler sportmen kraliçeler:65::71::65::46::46::46:
mutlucum ellerine sağlık bizi spor listesiz bırakmadın canım:71::71::71::54:

mutlucum eline sağlık liste için. şey o 300dk neyin nesi? ben bildirim mi yapmışım? :)) sporda listede değilim ben canım. öylesine yürürsem yürüyorum şimdilik. zaten sınavdan sonra da gideceğim:71:

Herkese iyi akşamlarrrrrrrr

Kızlar keyifler nasıl? Bu arada sütlüçikolata seni görmek ne güzel :3: sen neler yapıyorsun?

Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar,120 le başlamıştım 1 ay olmak üzere 6 kilo gitti bile bende hipo troid var veremesin falan diyip moralimi bozarlardı bende kendimi şartlandırıdırdım ama demekki çok isteyince oluyormuş herkeze bu yolda başarılar....:66::66::66:

Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar,120 le başlamıştım 1 ay olmak üzere 6 kilo gitti bile bende hipo troid var veremesin falan diyip moralimi bozarlardı bende kendimi şartlandırıdırdım ama demekki çok isteyince oluyormuş herkeze bu yolda başarılar....:66::66::66:

istediğin zaman olmayacak bişey yok ben de öğrendim bunu canım tebrik ederim seni:46::46::46:

yenacim ellerine saglik
mutlucum ellerine saglik bebisinle ugrasdin :54:

kilo veren arkadaslari tbr ediyorum ! veremeyenlerde vaz gecmek yok yola devam kizlarrr :3:
3melegmvar, semiran tbrler :nazar::nazar:

Evet öyleymiş gerçekten canım ya varya istemek lazımmış..teşekkür ediyorum sağol.. bua arda sen kaç ayda verdin çok güzel maşallah bende inerim inşallahhhh...:46::46::46:
ben 1 martta başladım canım 4 ayı geçti biraz aşırılıklarım gitti şükürler olsun sen de böyle devam edersen neden inmeyesinki
tskler cnm ama gecen hafta regl azda kacirdim felan onlari verdimmm insallah bu cuma cok sevincemmmmmmmm bende 69 inince ha bu arada sen seytanin bacagini kirdin 89 indin :nazar:

ne güzel canım 7leri bitirdin sen de şimdi 60larda yol alacaksın şükür bende indim 80lere bundan sonra daha yavaş ama sağlam ilerlemek istiyorum inşallah canım

Son düzenleme:
Dilenciiimm canım nasılsın? Yarın inşallah herşey gönlüne göre olur ve çok başarılı olursun sınavda.

dilenciii'm seni düşüneceğim yarın..Çok iyi geçer inşallah..göz gezdirdiklerinden çıkar sorular umarım..

Erken uyu,çok geçe kalma sabah kahvaltını etmeyi unutma..Yanınada su al muhakak.. birde çikolu gofret iyi olur.:))
:16::16:

Back
X