Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. cileri 2. cileri 3. cüleri kutluyoruuuuuumm
arkadaşlar demin baharla konuştuk eskişehire gidiyo iş için, bana sende gelsene benimle dedi sende gir beraber hem çalışalım hem oturalım dedi.. aklıma yatmadı değil benmde bi ark ım var eskişehirde hem fakat iki sıkıntımız varbirincisi benim köpeğim, ben onu bırakamam bırakıcak biyerde yok zaten, beraber kalacağımız daha doğrusu evine konuşlanacağımız olan baharın arkadaşı bakalım bu fikre ne diceeeek :) gelelim ikincisine bakalım bu eskişehir işine asıl babam ne dicek
kesin ilk önce höykürücek biraz önce geldi eve fakat korkumdan söliyemiyoruuum sakin bi zamanını yakaliim dicem ama sakin bi zamanını yakalasam da o gene de höykürcek
off tek çocuk olmak çok zooooooor çooooooookkk
![]()
tüm yaptıın sporu bildiriyosun cuma sabahtan kilo gibi. ilk üç seçiliyor tek kural 180 dk altında kalmamak
ve taçççççç 3meleğim varın bravo kraliçeeee
Eki Görüntüle 221433 Eki Görüntüle 221434
1. 3meleğimvar 670 dk
2. semiran 450 dk
3. toksin 440 dk
1. yena 110 dk
2. sinopee 40 dk
bu güzel arkadaşlar da spora alışma turlarındalar
şimdi liste de 0 yazdıklarıma gelinde ne yazıkki bildirim yapmamamışlar yahut kaçırdım ya da hiççç miii hiçççç spor yapasıları olmamış geçen hafta![]()
Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar,120 le başlamıştım 1 ay olmak üzere 6 kilo gitti bile bende hipo troid var veremesin falan diyip moralimi bozarlardı bende kendimi şartlandırıdırdım ama demekki çok isteyince oluyormuş herkeze bu yolda başarılar....![]()
istediğin zaman olmayacak bişey yok ben de öğrendim bunu canım tebrik ederim seni![]()
toksin seni de ben tebrik edeyim canım bu hafta maşallahın var![]()
ben 1 martta başladım canım 4 ayı geçti biraz aşırılıklarım gitti şükürler olsun sen de böyle devam edersen neden inmeyesinkiEvet öyleymiş gerçekten canım ya varya istemek lazımmış..teşekkür ediyorum sağol.. bua arda sen kaç ayda verdin çok güzel maşallah bende inerim inşallahhhh...![]()
tskler cnm ama gecen hafta regl azda kacirdim felan onlari verdimmm insallah bu cuma cok sevincemmmmmmmm bende 69 inince ha bu arada sen seytanin bacagini kirdin 89 indin![]()
Dilenciiimm canım nasılsın? Yarın inşallah herşey gönlüne göre olur ve çok başarılı olursun sınavda.
ne güzel canım 7leri bitirdin sen de şimdi 60larda yol alacaksın şükür bende indim 80lere bundan sonra daha yavaş ama sağlam ilerlemek istiyorum inşallah canım