• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy banu çok alemsin ya yine güldürdür beni 9 kişiye 2 ekmek heee yeter herkes bidilim yese çok bile:D aferin amcaya gözüm tuttu

Kız her Ramazan iftara gidip günaha girip geri geliyoruz. Eşim ordan çıkar çıkmaz gece açık ilk yere dalıyor :60: ama şimdiki tatil onada yarıyacak çünkü hamilelikte 8 kilo aldı bide üstüne sigarayı bıraktı bi 8 kilo daha aldı onları verir o bahaneyle. Adamı ekmek almaya yollasam kesin sabah bir ekmek fazla alır gelene kadar yer :60:
Bir Kalıp peyniri onlar bir haftadan fazla idare eder bizde 3cü güne çıkarsa yüzüme tükür :60::60::60::60:

Ay bugün yine muzurluğum tuttu sabahta kız kardeşime sataştım sen gitme muzaffer kuşan kampına o totoşun zor erir diye :52:

kızlar nerdesiniz sıkıldım koca gitti gezmeye çocuklar dün aylıgını almışlardı pelikana gittiler sinemaya bovlinge bende evde kedimle tek kaldım .kıyamam ona ya nasıl miyavlıyor şırıngayla süt verdim ellimi yaladı annesinin memesini arıyor

evet cnm bi yerden tutmak geekıyo.. gülsummm nedesın kız sen bakıyımm.:47::47::47:

gece memlekete gıtme durmum var gidesem 2 gun yokum gitmezsemm zaten burdayım:82::82:

oğlum ateşlendi biraz bogazıda küçük küçük yaralar olmuşş neşesi yok kuzumum yattı uyudu o kadar dondurmadan sonra olacağı buydu :emir_bebek:

çook geçmiş olsun iyi yolculuk

Gulma canım çok geçmiş olsun umarım kuzucuk biraz daha iyidir şimdi.
Dondurmaya hiç bir çocuk dayanamıyor. Benim küçük civciv bile dondurma görsün elini diline götürüp yalıyor banada verin hesabı vermeyincede kıyameti koparıyor :60:
Sırf o yemesin diye artık ablasıda dışarda yiyip geliyor.
İnşallah birşeyciği kalmamıştır. Yola çıkarsanda sana hayırlı yolculuklar:3:

:45: selam kizlar 17 gün tatilden sonra +3.8 olarak geri döndüm :1:aglancak halime gülüyorum:17:

hoşgeldin canım eğer fazla yemedim diyorsan o artıların çoğu ödemdir canım başıma geldi ondan biliyorum
gülma oğluna geçmiş olsun canım gidersen de hayırlı yolculuklar:58:
bu arada gündüz kardeşimdeydim azcık hamurişi yedim mecburen :56:şimdi 70 dk yürüdüm geldim :66::66:

sağol canım teşekkür ederim.
bugün kanda baktırdım yine tutmamış kısmet başka bahara artık...

Çok gğzel gidiyorsun tebrikler canım...

inş..allah evladına kavuşturur mutlaka canım ben inanıyorum kendini üzme ....biraz daha kilo verince tekrar denersiniz moralinde daha iyi olur......

inş..allah evladına kavuşturur mutlaka canım ben inanıyorum kendini üzme ....biraz daha kilo verince tekrar denersiniz moralinde daha iyi olur......
İnşallah canım bende zaten sıkı bir diete başladım inşallah ekimde tekrar deniycem o zamana kadar 15 kilo verebilsem şansımda artıcağına inanıyorum.

bugün haftasonu sanırım ondan kimse uğramadı doğru düzgün.
sıkıldım ama ya, olmuyor böyle aa siz yazışın ki ben de okuyayım zaten sıcak bunaltıcı daralıyorum:19:

asumm deminden beri bakıyorum yazmadın. naber, nasılsın?

banucum ne desek boş seni hiçbirşeyin teselli edemeyeceğini çok iyi biliyorum...ama aşılamaydı zannedersem ..ben pek güvenmiyorum olan var ama çok nadir aşılama ile moralini bozmak istemedim banada 3 kez yapıldı aşılama....inşallah kilolarını verip tekrar denersin ,hiç moralini bozma canım

Son düzenleme:
didemim yok öyle siz yazın ben okuyum bilfiil katılacaksın canım
ben genel itibarıyle iyiyim canım ama akşamdan beri başım ağrıyor sen nasılsın :54:

didemim yok öyle siz yazın ben okuyum bilfiil katılacaksın canım
ben genel itibarıyle iyiyim canım ama akşamdan beri başım ağrıyor sen nasılsın :54:

ağrı kesici alsaydın keşke.
ben iyiyim tüm gün evdeydim çok sıkıldım. bi de az önce akşam yaptığım tavuk kızartmadan yedim. hiç iyi yapmadım dimi:26: amaan acıkmıştım işte.

ya benim iki gündür kafam şu beden olayına takık. ya ben bak toplamda 17 kilo vermişim ama 12-13 kilodan beri bir beden küçüldüm. hala aynı bedendeyim. yani bir ay önce giydiğim pantolon bollaşmadı. bir de niye bu kadar çok kiloda anca bir beden oluyor onu anlamıyorum.
bu arada artık kilo verdiğim farkedilsin istiyorum ama yok:59: neden ama ya:43:

banucum ne desek boş seni hiçbirşeyin teselli edemeyeceğini çok iyi biliyorum...ama aşılamaydı zannedersem ..ben pek güvenmiyorum olan var ama çok nadir aşılama ile moralini bozmak istemedim banada 3 kez yapıldı aşılama....inşallah kilolarını verip tekrar denersin ,hiç moralini bozma canım
Evet canım aşılamaydı kısmet değilmiş bende şimdi güzel bir diet yapıp en azından 15 kilo verip öyle deniycem artık.

ağrı kesici alsaydın keşke.
ben iyiyim tüm gün evdeydim çok sıkıldım. bi de az önce akşam yaptığım tavuk kızartmadan yedim. hiç iyi yapmadım dimi:26: amaan acıkmıştım işte.

ya benim iki gündür kafam şu beden olayına takık. ya ben bak toplamda 17 kilo vermişim ama 12-13 kilodan beri bir beden küçüldüm. hala aynı bedendeyim. yani bir ay önce giydiğim pantolon bollaşmadı. bir de niye bu kadar çok kiloda anca bir beden oluyor onu anlamıyorum.
bu arada artık kilo verdiğim farkedilsin istiyorum ama yok:59: neden ama ya:43:

ilaç almak istemedim canım yatınca geçer inş ben kardeşimdeydim 4 bacı toplandık güzeldi ama ben de yedim börek kek napim açmı dursaydım demi ama
bu beden konusunu ben de çözemedim hala 52 beden pantolonumu giyebiliyorum üstümden düşmüyo nedense ama lcw den geçen bahsettiğim kotu da aldım 34 beden likralı ama bol bile ben şimdi kaç bedensem anlamadım ama zayıfladığım farkediliyor senin de kesinlikle farkediliyordur canım ama verdikçe insan kalan fazlalarına daha çok takıyor sanki ben de öyle oluyo 113 ken bile kendimden memnun olan ben şimdi bakıyorum ne kalın bacağım var ne çok kilom var diyorum bi ara daha uzun konuşurum bu konuda başım ağrırken daha uzatmayım dedim hehe:9:

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrr Merhabalarrrrrrrrrr

Ya şu an okadar sevinçliyim ki anlatamam :122: :122: :122: :122:
Çoook önceden aldığım ve ancak 1 ay giydiğim krem rengi keten bir pantolonum vardı bana çoook dar gelen. Daha doğrusu hiç olmuyordu.
Bugün bakayım totoşum içine sığcakmı diye denedim veeee

Olduuuuuuuu

Bir kaç hafta öncesine kadar ancak kalcama kadar çıkıyordu fermuarını kapatmayı hayal bide edemiyordum ama biraz önce dar da olsa kapattım fermuarını :65::65::65:
2 kilo daha giderse iki haftaya kadar rahat rahat olucak inşallah:nazar:
Ben artık bu gazla kesin daha güzel kilo veririm. Darısı hepinizin başına....:81:

Son düzenleme:
ilaç almak istemedim canım yatınca geçer inş ben kardeşimdeydim 4 bacı toplandık güzeldi ama ben de yedim börek kek napim açmı dursaydım demi ama
bu beden konusunu ben de çözemedim hala 52 beden pantolonumu giyebiliyorum üstümden düşmüyo nedense ama lcw den geçen bahsettiğim kotu da aldım 34 beden likralı ama bol bile ben şimdi kaç bedensem anlamadım ama zayıfladığım farkediliyor senin de kesinlikle farkediliyordur canım ama verdikçe insan kalan fazlalarına daha çok takıyor sanki ben de öyle oluyo 113 ken bile kendimden memnun olan ben şimdi bakıyorum ne kalın bacağım var ne çok kilom var diyorum bi ara daha uzun konuşurum bu konuda başım ağrırken daha uzatmayım dedim hehe:9:

lcw de farklı markalar var ya hepsinin beden ölçüsü değişik oluyor mesela; southblue en dar kalıplı olanı, x side ise en genişi Lc wakiki ise daha normali herhalde:)
ben beden konusunda lcw ye güvenmiyorum zaten.
geçen sene bi pantolon almıştım bacakları dışında hiç olmuyordu kesinlikle, şimdi onu giyiyorum. önceden giydiklerimin de hepsini attım eski yeni demedim.
ben de öncekinden daha fazla uyuz oluyorum kilolarıma. kendim zayıfladığımın farkındayım da çevremde pek kimse farketmiyor ona uyuz oluyorum:(
yeterince incelmediysem de daha derli toplu oldum.
önceden otururken göbeğimi kapatmak için çanta, minder felan aranırdım çok şükür artık o kadar rahatsız olmuyorum.
neyse hayatım öpüyorum seni. kardeşlerine sevgiler.

herkese iyi geceler :3:
daha öncede 1 kere:) yazmıştım buraya bnde geldim diye sonra bi baktım hiç gelmiyorum :2:
ama artık kesin kararlıyım burdayım bundan sonra.......... kızlar yardım edin bana lütfen durum gttikçe kötüye gidiyor fotğrf bile çktrmek istemiyorum artık :50: aynalara bakamıyorum ölücem sanki :5:

daha öncede 1 kere:) yazmıştım buraya bnde geldim diye sonra bi baktım hiç gelmiyorum :2:
ama artık kesin kararlıyım burdayım bundan sonra.......... kızlar yardım edin bana lütfen durum gttikçe kötüye gidiyor fotğrf bile çktrmek istemiyorum artık :50: aynalara bakamıyorum ölücem sanki :5:

selam ne olmus canim?:30:

sana da iyi geceler cnm hg ama sakın ole düşünme öleceğim falan filan bunlar seni zora sokar önce kendinle barış kesin bir karara ver yeterr olur mu önce sağlık onu da kendimiz kazanacağız hemen hemen bütün kadınların sorunu bu tek değilsin ortak noktamız kilolar önce kendini seveceksin bu hale kendimiz geldik kendimiz çıkacağız önce buna inan sora uzun bir yolun olduğuna kendini hazırla hemen almadık hemen vermeyeceğiz tmm kendini hazırla beynini sora hep birlikte yola devam silkelen üzülme tmm

Back
X