selam ne olmus canim?![]()
bişey olmadı canım yaa kilo işte daha ne olsun ki gerçi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ne olmus canim?![]()
bişey olmadı canım yaa kilo işte daha ne olsun ki gerçi![]()
sana da iyi geceler cnm hg ama sakın ole düşünme öleceğim falan filan bunlar seni zora sokar önce kendinle barış kesin bir karara ver yeterr olur mu önce sağlık onu da kendimiz kazanacağız hemen hemen bütün kadınların sorunu bu tek değilsin ortak noktamız kilolar önce kendini seveceksin bu hale kendimiz geldik kendimiz çıkacağız önce buna inan sora uzun bir yolun olduğuna kendini hazırla hemen almadık hemen vermeyeceğiz tmm kendini hazırla beynini sora hep birlikte yola devam silkelen üzülme tmm
kilomu söylmesemkac kilosun ki canim?diet falan yapdinmi?
bir sey soyliyim yesil cay ic o zamanla diet yapmasanda zayiflatiyor.ben diet yapmasamda surekli yesil cay icdiyime gore daha oncelere bakdigimda zayiflamisim,birde kahvaltidan once kahve ickilomu söylmesem107 ye kadr çıktım artık (dalga geçmk yok ) .p
en uzun diyetim 5 gün falan sürüyo pes ediyorum hemen ama artık kararlıyım inşş....
hoşblduk cnm saol valla ne güzel söyledin önce sağlık ama kötü bi durum yaa aynaya bakınca hele.......
bikaçgndür düşünüyodum napabilirim diye sonunda attım kendimi buraya motive olmam lazım önce çoook teşekkür ederim ilgin için![]()
homini homini yiyim sonra yeşil çay içiym olmaz gibi sanki aç kalmak şart biraz![]()
bir sey soyliyim yesil cay ic o zamanla diet yapmasanda zayiflatiyor.ben diet yapmasamda surekli yesil cay icdiyime gore daha oncelere bakdigimda zayiflamisim,birde kahvaltidan once kahve ic
ya japonlar yesil cay cok kullanir hatda onlar yesil cay icerler onlarda hic sisko cok varmi?hayir..cok akilli millet onlar yeyeceklerini iceceklerini iyi bilirler.sen inan bana zamanla cok fayda veriyo.birde kahve o da istahi kesiyo
canım benim yaarica ederim ne demek ama zaten burda olmamaızın sebebi bu değil mi hepimizin derdi aynı 70 kilo da olsak aynı 100 kilo da olsak aynı 200 de olsak aynı biz insanız olabilir herkes aynı vücuda sahip değil ama bunu değiştirmek elimiz de ve aynı biliyormusun şimdi yapacağın tek şey yok aynalara bakamıyorum yok ölmek istiyorum bunları kafandan sil önce kendini sev hayatı sev ve başaracağına inan arada istikrarın düşecek taşlar gelecek ayağına ama sadece takılacaksın düşmek kesinlikle yok pes etmekte kafada kuracaksın bunu da yapabilirsin gayret tmm bu gece den başlıyprsun hadiiii sıra bizde millet nasıl verdiyse biz de vereceğiz onalrın 5 gözü 5 kulağı 5 beyni yok aynıyız inanmak önemli olan![]()
bu arada siz kimsiniz topiğimizde ilk kez görüyorum sizi sadece yeşil çayla hayatta zayıflanmaz sadece toksin atar vücut diyet yapması spor yapması gerekir cnm benim
canım benim yaaay valla daha şimdiden kendmi dal gibi hissettim
DD hafifledim demekki buna ihtiyacım varmış (gaza
) yarın sabah bi başka ben olarak kalkıcam yataktan inş... ne güzel yaa iyiki gelmişim buraya
![]()
oylesiye yazdim ya size demedim ki ))))))))))))
semiran ablacım (abla diyorum ama rahatsız olursan söyle) buarada bnde 25 yaşındayım düşün bu yaşta bu kilo evliyim 3 yaşındada bi oğlum var ben 9 aylık hamileyken bukadr kilolu değildim hamileliğim boyunca toplam 7 kilo aldım ve doktorum yinede bana çok kızardıtabiki burda bulunmamaızın amacı birbirimze destek vermek doğruyu yanlışı bulmak yardımla iyi niyetle bizler insanız metobolizmalarımız aynı değil Allah herkesi ayrı ayrı yaratmış o yüzden bazılarından farkımız bizim de kilo sorunumuz bunu da değiştirmek elimiz de ama doğru yöntemlerle kulaktan dolma bilgilerle değil doğru yollarla sağlıklı beslenerek bu işi halletmek yoksa yolun yarısında pes ederiz ve bir de asla ama asla kilolarından utanma ve dalga geçilir korkusu yaşama lütfen neden 60 kilo insan da biz değilmiyiz bunu sakın yapma insanız derim de derim tek farkımız sağlığüımızı tehdit edeeck kadar fazla veremeyeceğiz diye bir kural da yok olur mu ben de 110 la başladım evli falan değilim çoluk çocuk yok yaşım 36 kendimi de oldukça seviyorum sen de bole yapmalsın tmm kararını ver ve sağlıklı beslenme konsuun da yola çık yapamazsan diyetisyen yardımı al spor yap olmayacak hiç bişi yok tek ölümün çaresi yok bu dünya daaa tekkk
Tango aramıza hoş geldin canım
Yaw hayattan ne diye bu kadar çabuk vazgeçebiliyorsun. Aramızda senden çok daha kilolu olanlar vardı bir incele kilo cetvellerini inan ağzın açık kalır verilen kiloları görünce.
Burada herkes birbirini motive ediyor ve ne olursa olsun sağlıklı yaşamanın başta geldiğini hatırlatıp belkide çevremizde görmediğimiz desteği veriyor.
Çok kilodan dert yanmışsın. Bak sana en basit örnek benim senden daha fazla kilom var ama kendimi yinede fıstık gibi hissediyorum, çünkü biliyorum ben bir iki sene içinde kesin eski formuma kavuşacağım.
( Çakma banu alkan ben) Banu Alkan bile 90 - 60 - 90'nım diyorsa bende öyleyim
Semirancım ağzına sağlık canım gereken herşeyi sen söyledin zaten. Ben sadece üstüne tüy dikem dedim
O yüzden Tangocum sen buraya takılmaya devam et emin ol zararlı çıkmasın çünkü biz birbirimize güzel olan ve sağlıklı olan bilgileri devamlı iletiyoruz.