Canım ben 1.haftanın kilosunu 4.haftanın kilosundan çıkarıp ekliyorum böyle yapınca aslında 3 haftalık oluyor...
Daha önce mutlu ve yasafatda söylemişti..
Ay içinde bazı haftalar kilo alıyoruz mesela..Örneğin ben bu ay 1.4 kilo aldım onu verdim.Şimdi sadece verilen kiloyu yazmış olsam 1.4 kilo vermiş görünürüm..
Ama öyle değil bu ayım sıfır başarı benim.aldığım kiloyu verdim ben...Anlatabildim umarım...
Siz bilirsiniz herkes öyle istiyosa bundan sonra sadece verilen kiloları hesaplayıp yazarım..nasıl hesaplamamı istediğinizi söylerseniz sevinirim..
Saferan,
sende hatırlıyorsundur belki citol ve bonus listeyi yaparken sadece haftalık kilomuz belirtiliyordu.. sonra bu iş bana kalınca hadi dedim böyle aylık yapayımda görelim naaptığımızı..Benim içinde böyle çok zor oluyor gözüm çıkıyor hesaplamaktan..
uffff yena ablacım bana çok kızmışşşş

(
ablacım ben yanlış hesaplamışım ondan öyle dedim. ama sonradanda yazdım ya pişman oldum özür dilerim diye

olurmu tabiiki şimdiye kadar gelen düzene herkes alışmış gayette güzel. ben sadece ilk defa aylık sonuç çizelgesinde olduğum için bilmiyordum ondan dedim

seni kırdıysam çok özür dilerim. yoksa bu kadar emek verip ilgileniyorsunuz bide ben nankörlükmü yapıcam

aman haaa lütfen yanlış anlamayın beni yaa

bu düzen gayet güzel ellerinize gözlerinize sağlık

tekrar kırdıysam özür dilerim
Mutlus benim diyetisyen acayip ucuzmus bu arada...55 odemistim gecen gidiste..bu defa para almadilar,yani iki defa gidis 55 tl oluyormus. Her jafta gidiyosun, aylik 110 ediyor iste..
çok uygunmuş hemdeee :-O
nerdeydi bu doktorumuz tam olarak

ben daha çok annem için arıyorum çünkü sağlık problemleri öncelikli annemin. hem uygun fiyatlı hemde iyi bir doktor arıyorum

annem erken menapozluğa girdi. ameliyat oldu. buda onu mahvetti. ayrıca tansiyon hastası. ve menyeri de var

kilo da cabası işte

uygun fiyatlı iyi bir doktor arıyorum. eğer bulursanız beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
dr bence derhal git kör gözüne parmak olmayalım.
ben diyetisyene gittim ilk önce sonra yapmadım listeyi 3-4 ay sonra hayatımda yaptığım beslenme hatalarına dikkat ettim. ama kesmedim. kendimi gözledim. bayaaa aburcubur düşkünlüğüm vardı. evde yalnız bebekle sıkıldıkça cikolata cips buskivi dondurma ne bulursam paketiyle yiyordum. icetea lara sardım 2-3 litre içtiğim oluyordu. kabul etmediğimiz bir sürü hatası var biz obez insanların. çoğumuz obez hatta morbit obez olduğumuzu kabul etmiyoruz neredeyse 20 kilo verdiim halde obez statüsünen inemedim aşırı obezim. şimdiiii, yavaştan abur cuburu 2. tabak yemekleri yarım paket kıymalı makarnaları kesmeye başladım.az da yaesek doyuyoruz çokta yesek, ama bizim bazı seyleri bastırdığımız şişlik hissine aslında hiççç ihtiyacımız yok. bunu keşfettim.ç çevremin aaaa cnm emziriyorsun ye neolacak laflarını dinlememeyi öğrendim, hiç uyuyamıyordum oğlum yavas yavas 2 saatlik uykulara geçti. uykuda müthiş bir şey yokluğunda kıymetini anlıyorsun.
bu sekilde 3 kilo kadar gitti 1 ay gibi bir sürede. sonra diyet demek doğru olmasa da yeme düzenimi tamamen değiştirdim.
1 nisan da. -108 kilo olarak listeye dahil oldum daha önce devamsızlık yapmama rağmen yena beni tekrar aldı sağolsun-.
şimdi ne yapıyorum peki,
tüm aburcuburları kestim. talıları yalnızca çok özellerse 1-2 çatalla bıraktım. akşam 9 da yenen akşam yemeklerini yalnız yemek zorunda da kalsam 8 den önceye sonra 7 den önceye çektim. suyu tüm diyer sıvıların önüne koydum. 3 litre civarı su içiyorum. yeşil çayı 1-2 fincan içiyorum. yağı azalttım. ekmeği 6 dilime indirdim. ve beyaz ekmek yemiyorum. benim diyet listem olmadığı için kendimi özgür hissediyorum bu benim psikolojim için şart patronun yine kendim olması beni rahatlatıyor ve sorumluluk veriyor. biraz fındık fıstık düşkünlüğüm var onları ara öğün gibi acıktıkça ağzıma atıveriyorum. pilav yemeyeli rahat 3 ay oldu. ille önüme gelirse 2-3 çatalla onunda lezzetine varıyorum. makarna 1 öğün haftada yiyorum. proteini hergün 1 öğünde baskın olarak tüketiyorum. yazya bol taze sebze yiyorum. akşam meyve yiyordum bıraktım. öğlene aldım meyve leri. gece kefir aldım çok acıkırsam onu birkaç yudum içiyorum. bol çorba içiyorum sebze yemeklerinde sınırım yok.haftada 1 de dışarıda yiyoruz bu ara. menüm fix mangalsa bol et. kebabçıysa 1 lahmacun diğer tabaklardan 1 çatal pek güzel oluyor.
yaaa sen bu topiğin idolümüsün nesin yaaa:))
hepimizin diline tercüman oluyosun:))
aynı şeyleri yaşadım ve senin(SİZLERİN) yazılarını okudukçça işte bu sağlıklı beslenme kanununu kafama yazdım

dahası yok ömrü billah böyle sağlıklı beslenicem. hiçbişeydende kaçmıyorum. canım ne çekerse tadıyorum ama TADIYORUM

maksat nefsim kessin sesini

gerçekten mutlu sen hem tatlı dilli hemde idealist bir hanımsın

bidahaki buluşmanızda bende olmayı planlıyorum

sizleri reelde tanımayı çok istiyorum