Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzmeden vazgeçtik yenacım bizimki çok çılgın havuzda 3 metreymiş 10 15 çocuk var hoca görmeden çocuklar birbirine bişey yapsa deyip psikopota bağladık vazgeçtik şimdilik dans ediyoruz hep beraber bugün zorla suda içirmeye başaldım inşallah elimden geldiğince uğraşıcam çünkü ebrunun hiç vakti yok ailevi durumlardan çok kalabalık oturuyor kızıylada ilgilenmeye vakit bulamıyor.Bu arada yenacım istersen ebruyuda çıkart listeden bu aralar bayram telaşı ve ev arama telaşından giremiyor sakın darılırım sanma bu konuda seni çok haklı buluyorum çünkü.Uzmanada götürdülewr sağolsun ayşe yardımcı oldu ama hiç ilgilenmemişler.Canım yaaa ne kötü bir durum..Çok üzüldüm inan..
Ne yapılmalı acaba,bir uzmana danışsanız,size yol gösterse bu konuda nasıl olur.?
Birde yüzme diyordunuz siz yüzme kursu çok daha iyi olur..
Çok sevindim canım Allah analı babalı sağlıklı büyütmenizi nasip etsin prensesinizi.kızzzzlaaarrrr nassınız bakalım.
Ben geldiiim hemde kızımla))
kız mış bebem bugün öğrendikkk
Hay Allah ya hala geçmedimi....iyi geceler kızlar
efsunlu saçlarını güle güle kullan canım çok güzel olmuş bende sarı saç hastasıyım 3 sene kullandım ama 1 senedir bakır tonları kullanıyorum herkez daha çok yakıştırıyor yoksa aklım sarıda hala...
yenacım özledik ayol yokluğun çok belli oluyor,bende pek yazmadım ama en azındna okumaya çalıştım çünki çarpıntılarım geçmedi hala erkendende uykum geliyor ilaçtan dolayı....
biumut çok sevindim canım kızın olmasına sağlıkla kucağına alman dileği ile...
iyi geceler kolay gelsin temizlikte.iyi geceler çok uykum geldi yarın görüşürüz
inşallah tembellik etmem d eyarın temizliğe girişirim
Aman derin sakın bırakma bende içiyorum banada çok söylediler bende bu işin profösörüne gittim asla kesme dedi kesersen çok daha kötü şeyler gelir başına inan ilaçların hiç zararı yok tam aksi bizlere faydası var.sağol canım benim kalp kalbe karşıymış ,bende seni merak ettim..biraz izledim programı hatta aklımda karıştı hemen ilaca başlatmıyoruz dedi önce zayıflama ve spor öneriyoruz tuzu kesmlerini öneriyoruz 6 ay içinde değişiklik olmazsa ilaç veriyoruz dedi..bizim burada bana hemen ilaca başlattılar bugün gündede neden ilaca başladınki yaşın kaç daha diyorlar bende kendi kendime bırakmak istemiyorum birden çok yükselir diye o yüzden bayram sonrası güzel bir dr araştıracağım içmem gerekiyorsa içeyim razıyım ama güvenmiyorum buradki drlara,ya balıkesire yada edremite gideceğim artık...
Canım çok merak ettim dedim bizim topiğin temelleri nerelere kaçıyor dedim.Bende iyileşemedim hele dün gece çok kötü oldum bir uyandım nefes alamıyorum çok korktum kalbim gümbür gümbür sanırım bronşlarım dolu gripten doğru dürüst zaten alamıyorum nefesimi şimdi inan yatıp uyumaya korkuyorum.iyi gecelr asuuu .banucum beni merak etmişsin sağol canım sende daha düzelemişsin bugün nasılsın...
İyi geceler arkadaşlar nasılsınız....
Ne biliyim korktuk işte aslında olsa çok iyi olucaktı ama...Sormaya ne biçim bir gripmiş bu ya bitmedi beni perişan etti senide mahvetti.İyi geceler banucum,
sen düzelememişsin daha...Bende öyleyim inan..Bugün yeğenimle konuşuyoruz tel.de sana albüm çıkaralım diyor dalga geçiyor benimle.:))
Aslında havuzda dikkat ederler ama içinize sinmeyince vazgeçmeniz iyi olmuş...
Ben yarın soruyum ben devam etsin yani hergün buraya uğrasın istiyorum aslında motive için ama anlattığım gibi hayatı biraz karışık bu ara ben sana yarın ona sorup yazıcam tabiki geldiğinde tekrar girer boşuna olunca liste çok kabarıyor.Ebru sürekli gelemeyecekse listeden çıkarırız sonra geldiğinde tekrar eklenir listeye..
Aslında iyi gidiyordu ama demek taşınıcak..Allah yardımcısı olsun..
Kimseler kalmamış benim bu gece hiç uykum yok bari aytıp tv izliyim valal sonunda üşütücem bütün dizileri izliyorum nerdeyse::)))İzleyemediğimide tv budan izliyorum hi olmadı tekrarları takip ediyorum sonum vahim:)AA bu arad ben bugün yarım saat yürüdüm benim için bu çok önemli benim miladım ilk defa annemlere giderken yürüdüm....
Ne güzel bir kadınsın sen..
Çok yakışmış,güle güle kullan..
hastaneye gideceğini söylemiştin bir ara,naaptın varmı bir gelişme canım..
iyi geceler kızlar
efsunlu saçlarını güle güle kullan canım çok güzel olmuş bende sarı saç hastasıyım 3 sene kullandım ama 1 senedir bakır tonları kullanıyorum herkez daha çok yakıştırıyor yoksa aklım sarıda hala...
yenacım özledik ayol yokluğun çok belli oluyor,bende pek yazmadım ama en azındna okumaya çalıştım çünki çarpıntılarım geçmedi hala erkendende uykum geliyor ilaçtan dolayı....
biumut çok sevindim canım kızın olmasına sağlıkla kucağına alman dileği ile...
Süper bir haber..
Allah yüzünü göstermeyi nasip etsin sağlıklı bir doğum diliyorum..
Kİm kazandı acaba iddiayı.?
Ceco, ben kız demiştim sen oğlan demiştin değilmi.:)))