Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm sözümüzde duralım bu sefer inş.
2 kasım miladlarımdan 1si olsun :))

çok saol cnm benim yaa inş. bende kızıyorum kendime daha 24 yaşındayım
daha ne kadar hamallık edicem bu kilolara
oğlumla 1 2 kare fotoğrarım yok
hele hamilelikte çekindiğim 1 tane resmim yok
artık bende gönlümce resim çektirmee istiyorum

ayyy gel cnm gel süper olur valla

saol cnm

evet cnm yaa ilk diyetisyene gidince ne büyük heves her hafta çağırtmadığı halde gidiyodum ben
ama sonra kadının tavrı hevesi kırdı bu kadar ilgisiz suratsız nasıl olunur bilmiyorum
ya evet ya aynısı bendede oldu çok suratsız bir kadındı ve sağolsun insanda haz ,azim bırakmıyordu, şu olmamış bu olmamış vs habire şikayet insan bir kerede takdir ederde gaza getirir değil mi ? zaten gitmiyorum dahada ondan başka seçeneğim yok malesef :(((
Sorma efsunlu şimdiki çocuklar bir alem valla.

Çok üzülcek bayramadn sonra gidip görücem diye ne mutluydun söylemeyeyim bari.

Ben yazıcaktım kalorisi o kadar değildir diye sen öğrenmişsin:)Lıgh olanları tercih etsen tatlı ihtiyacını kesiyor.

Benimkide gidicekti ama Allahtan ikna ettim.

İlbatumcum benimki lıght kalorisi 130 ondan yiyorum sormuştum dietisyene ara öğün olarak haftada 3 gün yiyebilirsin demişti.Tenceredede kızaerdıktan sonra güzel olur afiyet olsun.

Çok sevindim dietisyene karar vermene inşallah çok faydası olucak.

Midem çok bulanmıştı o sebebten::)

İyi günlerde kullanın arabanızı inşallah kolaylıklada ödemenizi Allah nasip etsin.

Yenacımm ama sen gelicen dimi?:(

Kolay gelsin canım ama dikkat et kendine aslında yena o anlamayanları boşver sen canım sakın üzme kendini bizler bennn özellikle seni çok seviyoruz......

İnşallah kullanımı rahattır bir arkadaşımda vardı takmalı çıkarmalıydı ilk zamanlar biraz zor oluyordu sonra alıştı tabi.

Gerçeği etle yapılan zaten ama bende köfteyle yapıyorum ben eti et olarak yemeyi pek sevmem ama köfteye bayılırım:)

Amann ne sevindimm valla okuyunca bende gelirimmmm gelirim dimi :)
anladım canım benim eski diyetisyenimde okuldan gelince 1 çikolata vermişti hemde hergün şu gofretli olanlardan, ya da sütlü bir tatlı ya da 3 top dondurma demişti ve yememe rağmen ilk hafta 3 kilo vermiştim :)
valla çok güzel oldu ellerime sağlık:1:
ah ya ne zor ona ye yada yeme demek anlamıyolar malesef
kurs iyi gelir inş.
emir hala mümüklü düzelemedi bi türlü bilmiyorum ne zmn düzelecek
çok geçmiş olsun canım ya sen yazdıkça inan ben üzülyorum emirciğe
sabah
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
4 lıgt zeytin
2 küçük domates yedim

ara
4 adet eti fınger bisküvi
1 kupa açık çay

öğle
1 kupa hazır ezogelin çorba (bardak olanlardan)
1 zeytin

arada
1 elma yicem

akşam allah kerim en zor kısmı da o ztn
2 litre suyumuda içtim :)

valla akşama kadar yediklerin gayet güzel inşalalh akşamıda atlatırsın canım

sana öncelikle geçmiş olsun.arkadaşım iyi olmaya çalışıyor ailecek terapi alıyorlar ancak yürümüş ayaklarına kolon düşmüştü vede dikiş vardı. bir daha oraya gitmem diyor yeni atanmıştı çok ta menundular ama nasip işte. atama yerleri değişebiliyormuş depremzedelerin inşallah diyoruz bekliyoruz telefonda görüşürüyorum hergün sesi iyi ama kolay birşey değil sattlerce göçük altında kaldı ölüm ensesinde...rabbim korudu...ilgin için tşk ederim canım:16:

asuman abla çok severim örgüyüde hep yarım bırakırım başladığım şeyleri çok sıkılganım diyette de yaptığım gibi bir işin sonunu getiremiyorum. çok severdim şapka takmayı ama artık takmıyorum malum eşarpın üstüne takılmıyor:9:
canım benimde dikkatimden kaçmış sanırım çok ama çok geçmiş olsun arkadaşına... inşallah kolayca atlatır ne zor yaşadıkları allah güç versin inşallah... evet yerdeğişikliği yapılıyordu ama tabi yeni bakan yine birşeylere burnunu sokmadıysa.......
Merhbalar
herkesler umarım iyidir ?
günlerdir giremedim topiğimize ..
haftasonu fazla gezmişim hala toparlayamadım kendimi :9:
sen nerelerdesin huuuuuuuuuuu
Merhaba arakadaşlar, ben de bundan sonra burada kilomu takip etmeye karar verdim. Desteklerinizi bekliyorum :)) Şu an 101 kiloyum, her ctesi yeni kilomu yazmayı planlıyorum. Boyum 1.78, hedefim de 75 kg olmak:)

Umarım hepimiz için rahat bi süreç olur :)
hoşgeldin canım biz burada cuma bildirim yapıyoruz ...devam etmen senin yararına olur bende yazın emziriken başladım çokta dikkat edemedim ilk zamanlar ama sonra daha hızlandım ve buraya girdikten sonra 15 kilo verdim ,ağustos 10dan sonra girdim ve çok memnunum :)
çıkış saatim gelmiş kızlar iyi bakın kendinize yrn grş
umarım bozmam bugun iyi giden diyetimi
akşam için evde yemegim de yok
pilavım ve nohut yemeğim var ne yapsam acaba bakalım
inş. kazasız belasız atlatırım bugunumü :17::18:
oooo nohutla pilavda yenmez mi ya :))) yanınada turşuuuuuuuuuu ohhhhhh
Kendime 80 kiloya düşünce saçlarımı röfle yaptırcam diye söz vermiştim ctesi sabahı 89 lu rakamı görünce dayanamadım gidip yaptırdım şimdi hemen de avatara koydum :1: valla bu kadarcık değişiklik bile çok iyi geldi bana.Eşim resmen neşen yerine geldi diyor ve çok beğendi.İlk kez bu kadar açık sarı oldum gözüm yeni yeni alışıyor :))))

Şimdi komşuya kahve içmeye iniyorum gelince tek tek cevap yazıcam okuduklarıma :)) kalk otur ancak okudum geçmişi,öpüyorum hepiniziii :38:
canım harika olmuşsun valla güle güle kullan
bende 80e inince alacağım birşeyler çanta düşünüyorum şöyle güzel bir şey :)
benimde eskiden saçlarım böyleydi acaba 60ta dönsem mi :))))))
afiyet olsun ne güzel bende mi gitsem komşuya....
kızzzzlaaarrrr nassınız bakalım.
Ben geldiiim hemde kızımla;)))
kız mış bebem bugün öğrendikkk

allah tamamına erdirsin canım..........

semiran sen rengini söyle hemen örüp göndereyim canım
toksin papatyana da pembe yakışır
canım benim seni seviyorummm asumanımmm:16::16::16:
Umutttt'çum nasılsın..
Seni ve asuman'ı çok kıskanıyorum haberiniz olsun..:nazar:

eğer bir mani olmazsa herşey yolunda giderse,eşimde çocuklarla kalırsa..15 tatilde 1 günlüğüne İstanbul'a gelsemmi diye düşünmüyor değilim..:))
Çünkü artık sizleri özellikle beyzuşu dünya gözüyle bir görsem çok isterim..

Asuu sende Ankara'dan gelirsin..:)
ama ben de gelecem bana neee 15 gün ist teyim dermişimmmm hadiii gelin:34::34::34:
sen gidesen ben de ne yapar eder gelmek isterim tabii hepinizi birarada görmek süper olur
inşallah Allah kısmet ederde görüşürüz
aşk olsun ama ben de çok istedim gel dedimmm gelmedinnnn:14::14::14::14:
Kendime 80 kiloya düşünce saçlarımı röfle yaptırcam diye söz vermiştim ctesi sabahı 89 lu rakamı görünce dayanamadım gidip yaptırdım şimdi hemen de avatara koydum :1: valla bu kadarcık değişiklik bile çok iyi geldi bana.Eşim resmen neşen yerine geldi diyor ve çok beğendi.İlk kez bu kadar açık sarı oldum gözüm yeni yeni alışıyor :))))

Şimdi komşuya kahve içmeye iniyorum gelince tek tek cevap yazıcam okuduklarıma :)) kalk otur ancak okudum geçmişi,öpüyorum hepiniziii :38:
çok yakışmış ben de az daha versem yapacağım bişiler bakalımm sana da çok güzel olmuşşş değişiklik güzel oluyor
kızzzzlaaarrrr nassınız bakalım.
Ben geldiiim hemde kızımla;)))
kız mış bebem bugün öğrendikkk
canım çok ama çok sevimdimmm ne güzel Allahım tamamına erdirsin inş:54::54:
sırrım yok canım biz topikçe dengeli ve sağlıklı beslenip düzenli spor yapmaya çalışıyoruz
ben de hemen hergün yürüyorum ve yanlış ve fazla aynı zamanda gereksiz kalorisi olan yiyeceklerden uzak duruyorum
günde 3lt su içiyorum 2 veya 3 fincan yeşil çay içiyorum
akşamları hafif geçiştirmek ve geç saatlerde bişey yememek çok önemli
bak sen sen ne güzel şeylerden bahsediyorsunnnn diyetisyen bacım benimmm:54::54::54::54::16::16::16::16:

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah

hoşgeldin motivasyon için doğru yerdesin

bu sayfada paylaşıyoruz cumaları canım

saçlarını güle güle kullan canım değişiklik iyi geliyor insana 8leri de görmüşün haketmişin darısı 7lere bakalım
Aynen valla çok iyi geldi,70lerde de lens mi alsam acabaki diyorum :1: koca diycek bizim hatun zayıfladıkça ruslara benziycek :37:

Aklıma gelmişken hiç aranızda netten şu solitica lenslerden alan var mı?Kadınlar kulübünde bir topikte görmüştüm çok güzelerdi alanlar vardı ama sizden kullanan varsa ve alan daha iyi bir referans olur bana...

Geçmişi okudum demiştim hemencik aklımda kalanlara cevap yazayım kızlar :)

Ayşecim hayırlı uğurlu olsun arabanız,güzel günlerde kullanın inşallah.Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Rabbim ve borcunu ödemeyi tabiki.Çok sevindim kendim maşallah :nazar: Ayrıca diyetisyen olayına çok sevindim,ama bir şeyi söylemeden geçemiycem sakın diyetisyene gitcem diye benim yaptığım gibi 15 gün boyunca yeme :))))

Yena geçmiş olsun,dikkat et kendine tam hastalık mevsimi,herkes telaşlandı seni göremeyince (ben dahil) o kadar alışmışız ki varlığına aman sakın kaybolma bir daha.Liste konusunda da haklısın çocukla zor oluyordur tek tek geçmişi oku çıkar bildirileri liste yap.Kafanı dinle bize sen lazımsın liste değil :16:

Herkes ne güzel temizlikleri yaptı ellerinize sağlık kızlar,ben tembeli daha poposunu kaldırcak,alışmışım çalışırken kadının yapmasına şimdi valla zor geliyor,bir elde benim eve atın bari :1:

efsunlu daha ben de yapmadım temizliği bugün azcık başlayım dedim çarşı gezmek daha cazip geldi yarın büyük oranda bitirmem lazım cuma alışveriş işleri var kızların arife gününe kalmasını istemiyorum kolay gelsin hepimize

tamam o zaman bundan sonra ben de burda sizinleyim, umarım dediklerin ben de işe yarar :)

Hoş geldin öncelikle,tabiki sende de işe yarar bizlerde senin gibi etten kemikten insanlarız tatlım,300-500 gr veriyorum diye pes etmeyenler ulaşıyor hedeflerine,hızlı kilo vermeye çalışma sen de bize takıl en güzeli :))

Hızlı kilo vermek diyince kızlar az önce haberlerde şu Muzaffer Kuşhan'ın kliniğinde ölen kızı gösterdi DİDEM,hızlı kilo vermeye kalbi dayanmadığı için ölmüş kızcağız.O kadar da genç ve güzel ki aman nolur dikkat edelim birbirimizi hep kollayalım hiç birimiz sağlığından olmasın kilolarından olsun sadece :( Kuşhan'a ne ceza vermişler biliyor musunuz,15 gün görevden uzaklaştırma ve 1500 tl para cezası.Şaka gibi,canım ülkemde insanın hiç mi kıymeti yok yaa :((((

hadi gözün aydın canım ..benim de 3 kızım var süsle püsle keyfine baaak....

yakışmışşşşşşşşşşş............:16:

Kız çocukları çok tatlı yaaa,ben de elbiselerini filan severim öyle gezerken bazen.Geçen yeğenlere alış veriş ederken bayıldım bende de 2 tane 7 yaşında kız yeğen var ikizler zilliler :)))) :nazar:

Sağol canım saçlarım için de,bundan sonra bakım şart oldu ama.Sarı saç için özel bakım yapan var mı aranızda ve iyi bir maske ya da saç kremi önerecek olan.Benim çok ince telli hatat seyrek saçlarım :(

eğer kilo vermeni zorlaştıracak bir sağlık problemin yoksa işe yarar canım öyle bir durum olsa bile kilo vermek her türlü sağlık sorunu için olumlu gelişmeler sağlıyor

Haklısın asuman ben de en başta kilo vermeyi isterken hep sağlık için istedim.Merdiven çıkarken tutuna tutuna çıkıyordum şimdi biraz daha az,resmen yaşlı insanlar gibi,bi 10 yıl 15 yıl sonra nolurum kimbilir dedim.

Ayrıca sana da gerçekten bravo ve maşallah canım benim :nazar:

Haklısın asuman ben de en başta kilo vermeyi isterken hep sağlık için istedim.Merdiven çıkarken tutuna tutuna çıkıyordum şimdi biraz daha az,resmen yaşlı insanlar gibi,bi 10 yıl 15 yıl sonra nolurum kimbilir dedim.

Ayrıca sana da gerçekten bravo ve maşallah canım benim :nazar:

benim tansiyon problemim yok oldu bunda hem kilo vermemin hem de sağlıklı beslenmenin etkisi var ayrıca yorulmak bilmiyorum nerdeyse yürüyüşlerden dolayı eskiden 20dk çıktığım yokuşu bugün 13 dk da çıktım hem de hiç zorlanmadan
merdiven çıkarken dizlerim acıyordu o da büyük oranda yok oldu daha neler neler başağrılarım azaldı
doktorlara kızardım soğuk algınlığı için bile gitsem kilo ver derlerdi ya ama gerçekten herşeyi az çok etkilyormuş bu kilolar

canım benimde dikkatimden kaçmış sanırım çok ama çok geçmiş olsun arkadaşına... inşallah kolayca atlatır ne zor yaşadıkları allah güç versin inşallah... evet yerdeğişikliği yapılıyordu ama tabi yeni bakan yine birşeylere burnunu sokmadıysa.......

sen nerelerdesin huuuuuuuuuuu

hoşgeldin canım biz burada cuma bildirim yapıyoruz ...devam etmen senin yararına olur bende yazın emziriken başladım çokta dikkat edemedim ilk zamanlar ama sonra daha hızlandım ve buraya girdikten sonra 15 kilo verdim ,ağustos 10dan sonra girdim ve çok memnunum :)

oooo nohutla pilavda yenmez mi ya :))) yanınada turşuuuuuuuuuu ohhhhhh

canım harika olmuşsun valla güle güle kullan
bende 80e inince alacağım birşeyler çanta düşünüyorum şöyle güzel bir şey :)
benimde eskiden saçlarım böyleydi acaba 60ta dönsem mi :))))))
afiyet olsun ne güzel bende mi gitsem komşuya....

allah tamamına erdirsin canım..........

Sağol canım ya,valla hemen yaptır çok motive oluyor insan aynda kendini güzel bakımlı görünce.
Tebdili mekanda ferahlık vardır git tabi sen de komşuna,bak ben kahvemi içtim geldim bilem :1:

canım benim seni seviyorummm asumanımmm:16::16::16:

ama ben de gelecem bana neee 15 gün ist teyim dermişimmmm hadiii gelin:34::34::34:

aşk olsun ama ben de çok istedim gel dedimmm gelmedinnnn:14::14::14::14:

çok yakışmış ben de az daha versem yapacağım bişiler bakalımm sana da çok güzel olmuşşş değişiklik güzel oluyor

canım çok ama çok sevimdimmm ne güzel Allahım tamamına erdirsin inş:54::54:

bak sen sen ne güzel şeylerden bahsediyorsunnnn diyetisyen bacım benimmm:54::54::54::54::16::16::16::16:

Sağol tatlım yaptır tabi değişiklik çok iyi.

benim tansiyon problemim yok oldu bunda hem kilo vermemin hem de sağlıklı beslenmenin etkisi var ayrıca yorulmak bilmiyorum nerdeyse yürüyüşlerden dolayı eskiden 20dk çıktığım yokuşu bugün 13 dk da çıktım hem de hiç zorlanmadan
merdiven çıkarken dizlerim acıyordu o da büyük oranda yok oldu daha neler neler başağrılarım azaldı
doktorlara kızardım soğuk algınlığı için bile gitsem kilo ver derlerdi ya ama gerçekten herşeyi az çok etkilyormuş bu kilolar

Olmaz mı etkisi ya sen ne diyorsun.Benim midem düzeldi resmen,gavisconla yaşıyordum eskiden şimdi nadiren gerekiyor,hepimiz sağlığımıza kavuşuruz umarım giden kilolarımızla ve güzelliğimize tabiki.

Sağol canım ya,valla hemen yaptır çok motive oluyor insan aynda kendini güzel bakımlı görünce.
Tebdili mekanda ferahlık vardır git tabi sen de komşuna,bak ben kahvemi içtim geldim bilem :1:

valla bende özledim sarışınlığı doğumdan sonra değiştirdim bundanda memnunum ama sarışınlıkta ayrı bir hava var kim ne derse desin :)))
ne gitmesi canım ya uyuyakalmışım sağolsun oğlum bugün beni çok yordu eşime 5-10 dk dinleneyim demişim 2 saat olmuş işlerde kaldı :)

valla bende özledim sarışınlığı doğumdan sonra değiştirdim bundanda memnunum ama sarışınlıkta ayrı bir hava var kim ne derse desin :)))
ne gitmesi canım ya uyuyakalmışım sağolsun oğlum bugün beni çok yordu eşime 5-10 dk dinleneyim demişim 2 saat olmuş işlerde kaldı :)

Olsun canım sen de dinlenmişsin işte :)

Olsun canım sen de dinlenmişsin işte :)

dinlenmişim valla uyudum iyi oldu, bebiş beni çok yoruyor yapışık ikiz gibi dolanıyoruz valla :) hiç tek başına kalmak istemiyor basıyor çığlığı ne zaman tek başına birşeyler yapacak merakla bekliyorum ....

kimse girmemiş neredesiniz hatunlar ? ben çıkıyorum herkese iyi geceler çooooooook tatlı rüyalar:16:

Back
X