ya evet ya aynısı bendede oldu çok suratsız bir kadındı ve sağolsun insanda haz ,azim bırakmıyordu, şu olmamış bu olmamış vs habire şikayet insan bir kerede takdir ederde gaza getirir değil mi ? zaten gitmiyorum dahada ondan başka seçeneğim yok malesefevet cnm sözümüzde duralım bu sefer inş.
2 kasım miladlarımdan 1si olsun :))
çok saol cnm benim yaa inş. bende kızıyorum kendime daha 24 yaşındayım
daha ne kadar hamallık edicem bu kilolara
oğlumla 1 2 kare fotoğrarım yok
hele hamilelikte çekindiğim 1 tane resmim yok
artık bende gönlümce resim çektirmee istiyorum
ayyy gel cnm gel süper olur valla
saol cnm
evet cnm yaa ilk diyetisyene gidince ne büyük heves her hafta çağırtmadığı halde gidiyodum ben
ama sonra kadının tavrı hevesi kırdı bu kadar ilgisiz suratsız nasıl olunur bilmiyorum

anladım canım benim eski diyetisyenimde okuldan gelince 1 çikolata vermişti hemde hergün şu gofretli olanlardan, ya da sütlü bir tatlı ya da 3 top dondurma demişti ve yememe rağmen ilk hafta 3 kilo vermiştim :)Sorma efsunlu şimdiki çocuklar bir alem valla.
Çok üzülcek bayramadn sonra gidip görücem diye ne mutluydun söylemeyeyim bari.
Ben yazıcaktım kalorisi o kadar değildir diye sen öğrenmişsin:)Lıgh olanları tercih etsen tatlı ihtiyacını kesiyor.
Benimkide gidicekti ama Allahtan ikna ettim.
İlbatumcum benimki lıght kalorisi 130 ondan yiyorum sormuştum dietisyene ara öğün olarak haftada 3 gün yiyebilirsin demişti.Tenceredede kızaerdıktan sonra güzel olur afiyet olsun.
Çok sevindim dietisyene karar vermene inşallah çok faydası olucak.
Midem çok bulanmıştı o sebebten::)
İyi günlerde kullanın arabanızı inşallah kolaylıklada ödemenizi Allah nasip etsin.
Yenacımm ama sen gelicen dimi?
Kolay gelsin canım ama dikkat et kendine aslında yena o anlamayanları boşver sen canım sakın üzme kendini bizler bennn özellikle seni çok seviyoruz......
İnşallah kullanımı rahattır bir arkadaşımda vardı takmalı çıkarmalıydı ilk zamanlar biraz zor oluyordu sonra alıştı tabi.
Gerçeği etle yapılan zaten ama bende köfteyle yapıyorum ben eti et olarak yemeyi pek sevmem ama köfteye bayılırım:)
Amann ne sevindimm valla okuyunca bende gelirimmmm gelirim dimi :)
valla çok güzel oldu ellerime sağlık

çok geçmiş olsun canım ya sen yazdıkça inan ben üzülyorum emirciğeah ya ne zor ona ye yada yeme demek anlamıyolar malesef
kurs iyi gelir inş.
emir hala mümüklü düzelemedi bi türlü bilmiyorum ne zmn düzelecek
sabah
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
4 lıgt zeytin
2 küçük domates yedim
ara
4 adet eti fınger bisküvi
1 kupa açık çay
öğle
1 kupa hazır ezogelin çorba (bardak olanlardan)
1 zeytin
arada
1 elma yicem
akşam allah kerim en zor kısmı da o ztn
2 litre suyumuda içtim :)
valla akşama kadar yediklerin gayet güzel inşalalh akşamıda atlatırsın canım