Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de aldım kaydettim canım Migros uygun olur benim için şimdi Ankamall oldu ordan bahsediyorsun sanırım sana başka yer aratmayım ama eceyle de konuşalım o ne der acaba

canım bayram günleri orası çok kalabalık olur bilmem hç denk geldinizmi?ankara halkının sanki çoğu ordadır.biz
memlekete gitmediğimiz zamanlarda oraya bir kere gittik nefes alamadım resmen.annemle konuştum ısrar ediyor gelin diye bizim son ana kadar belli olmaz bana göre hareket etmeyin.siz yer belirleyin de ben eşimi ikna edersem ankamala da gelirim sizi az bi vakitte olsa görürüm.

Banucum iyi geceler...

Mesajımı okudunmu.?
Okudum canım...
Bende açılmadı bende severim bu tarz siteleri orta okuldayken annemler adımı noel baba koymuştu herkes hediye alırdım onları eve gelir kendim paketlerdim ahh eski günler keşke gene o günlerdeki gibi dertsiz tassaız olsaymışım
çok yakışmış gerçekten.:nazar: sana.kaç yaşındasın efsunlu?çok çok genç görünüyorsun.daha önceki avatarında bir hatun vardı.ben seni o zannediyordum.ama orada olgun bir bayan vardı.kafam karıştı:37:

hayırlı olsun benim de 1 oğlum 2 kızım var ama kızlar pek bi fenaa:))) çok tatlılar kendilerini çok sevdiriyorlar.hele babalarına bi yağ yapıyorlarki adam çocuk sevmemesine rağmen mest oluyor.2 yaşındayken kızım babasının çoraplarını çıkarmaya çalışır ceketini almaya çalışırdı ki gördüğü bişey değil yani:)))

hoşgeldin aramıza.boyumuz baya yakın bende 179 cm boyundayım.19 ağustosta diyete başladım ve buranın sayesinde rüyamda bile göremeyeceğim bir motivasyonla 15 kg ya yakın vermiş bulunmaktayım.ama 9 ay önce doğum yaptım ve emziriyorum.emzrimekle kg fln gitmedi hatta doğum bitti eve geldim 2,5 gm gitmişti sadece gözlerim kocaman oldu.çocuk bile 3300 gr ken bu neee diye.sona 3,5 kg verdim 40 çıkana kadar.sonra 6 ayda 7 kg aldım takii diyetisyene gidp insülin direncim olduğunu öğrenene kadar.neyse çok uzun yazdım.yani zor değil ama kafanda bitecek bu iş ve buradakilerin azimlerinden tecrübelerinden de faydalanacaksın.soruna hemen cevap beklemeyeceksin çünkü arada kaynayabilir .tekrar soracaksın mümkünse:)))

sende herkese bi 81 görsem bi 80 i görsem deyip deyip her hafta uçuyon bacıııım .buralarda senden zayıf kalmayacak yakında bakalım o zman ne edecen:)))=?

tebrik ediyorum muhallebi yerine su içtiğin için.çocuk olunca daha zor oluyor bi de onun için yapıyorsun sonuçta yememen gereken şeyleri.bende dün pasta yemicem demiştim ama onlara koyarken yaladım biraz napimmm bi de emziriyorum
:18:

çok isterim asuman bende özellikle seni görmeyi çok isterim.bizim son ana kadar belli olmaz .eşim çanakkaleye bu soğukta 3 çocukla gidilmez diyor.benim ebeveynler yaşlı ve hastalar bende yaa son bayramlarıysa diyorum ikna etmeye çalışıyorum ama bu sabah kar yağıyordu gördünmü???uçak seferrlerine bakıyorum en azından kızlarla mı gitsem diye oda baya bir maliyetli oluyor.burda olsak gelebileceğim bi yer olursa çocuklardan birini alıp gelrim az süreliğinede olsa inşallah

bişi değil ne demek sevindirdiysem ne mutlu bana:)))

çok geçmiş olsun bi dr a gitsen artık???üzüldüm sana ben.ayşeciğede çok zor gerçekten.benim kız 2,5 yaşında kilosu fln yok ama yemeği iyi yediyse bile 1-2 saat sonra tatlı bişiler istiyor.çok da wc ye gidiyor.korkuyorum Allah korusun.çocukta şeker hastalığı ne zor bişi Allah göstermesin biz zor dayanıyoruz nefsimize
Sorma biz tutamıyoruz ondan bekliyoruz sonra kızıyoruz aman sende kontrol ettir ufacık bir kan tahliliyle anlaşılıyor.
Canım bir sefer de eti soteleyerek dene tavsye ederim. Bildiğin soğan, salça, tuz, karabiber vs. ile. :))
Günlük temizlik gibi sıradan kalır demek istedim, yoksa yılda bir defa döküyorum ben de büfeyi filan (gerçi bu sene 2 oldu). Ama bu sene çok detaylı elden geçirdik evi. Gerçi "alet işler el övünür" gibi oldu benim durumum. Çünkü biz iki elden yapıyoruz yardımcımla. Asıl ağır işi de o yapıyor. Çekme kaldırma, ovma, silme vb. kalori harcatan işler onda; düzenleme, yerleştirme, tertipleme, ütü, yemek vb. hafif iler bende :))))

Çok hoş görünüyor, güle güle kullan. Ufak bir değişiklik, bir kâkül kestirmek bile iyi geliyor insana gerçekten. Ben hiç sebep olmasa bile ayda 1-2 defa saçıma fön çektirmeye karar verdim, kendimi daha iyi hissediyorum çünkü :)

Çok sevindimmmmm. Sağlıkla doğsun inşallah :nazar: Biz demiştik ama değil mi?? Enbaşta sağlıklı olması, hayırlısı tabii ama ilk çocuğun kız olması harika bir şey bence :)))

Banucuğum çok geçmiş olsun. Ayşe için jimnastik hiç düşündüler mi acaba? Yüzme yazınca ben bir düşünmüştüm, kış mevsiminde bone ile dahi olsa zor bir branş. Tüm aktivitelerde terlemeden doğan hastalık riski var ama yüzmede daha fazla. Hem eski okulumuzda hem bu okulda veli toplantılarında bize özellikle jimnastik tavsiye edildi. Bu yaş çocuğu için en uygun, beden koordinasyonun gelişmesine en yatkın spor olarak.

Hepsine bakamadım ama çok ilginç şeyler var :) Bazılarını kendimiz de yapabiliriz, örneğin aşk kavanozu. Ben de geçende "sevgili kitabı" diye bir uygulama gördüm o da sevgililer ve yeni evliler için çok hoş bir alternatif olabilir. Fikir çok güzel, uygulama da ehh işte :)) Meraklısı aratsın bir göz atsın :)

Canım, böyle azimli başlamış olman çok güzel. Bu azmin hep devam etsin, kilolar pıtır pıtır gitsin :)) Ben spor konusunda fazla bilgili değilim ancak başlarken haftada 3 gün, 30-45 dakika yürüyüşle başlamayı öneriyor uzmanlar. Ve yürüyüş yapmadan önce (bitirdikten sonra da) gerilme egzersizleri (streching) yapman gerekiyor. Yoksa kasların gerilir ve ağrı yapar, hatta ufak sakatlıklara bile sebep olabilirsin.
Bu tempoya alıştıktan sonra yavaş yavaş artırman bence daha doğru olur, çünkü -örneğin- 100 kilo iken haftada 1.5 kg rahat giderken, 80 kilo iken daha yavaş, 70 kilo iken daha da yavaş gitmeye başlayacak. Eğer şimdiden diyeti çok sıkı tutarsan ileride nerden kısacaksın? Şimdiden yürüyüşü, sporu fazla tutarsan o zaman ne kadar artıracaksın? İstikrar çok önemli, bedenini ve ruhunu yormayacak miktarlarla başlamanı öneririm ben.
Netten araştırarak bacak ve kol kasları için gerilme egzersizleri bulabilirsin :)
Umutcum araştırdık ama evimize yakın jimnastikle ilgili bir aktivite bulamadık keşke olsaydı çok iyi olurdu aslında.
umutt telefonumu msj attım canım
eğer çankaya civarında buluşursak ece de gelebilir
ben de çankayada oturuyorum ama sana uygun olması da önemli nereleri biliyorsun ankarada
Ankara zirvesiiiiiiiii süper.
kızlar bizim eşimle yemekten yarım saat sonra maden suyu içme alışkanlığımız vardı eskiden.şimdi içemiyorm zatne midem çok dolu olmuyor da bazen açlığımı bastırsın başka bişiler yemeyeyim diye içiyorum:1::1::1:
eşime diyorum sen mideni bastırsın bende açlığımı bastırsın diye içiyoruz.bu arada eşimden 8 kg aşağı düştümmm oleyyy:21::21::21:.bi ara 4 kg fazlaydım nasıl sinir oluyrdum.bakıyorum oca göbişli kocaman bi adam ama ben ondan daha kocamnım demkki deyip sinir oluyordum:)) şimdi oda eskisine göre 4-5 kg ekside ama ben daha eksideyim çok şükür..
bugün yiyeceklerim
benim sabah kahvaltılarım hep aynı
2 dlm ekmek(üzrine zeytinyağlı salça sürüyorum biraz ohhh misss)
2 kk peynir(bazen 1 tanesi yumurta)
çay
ara
sonra 1 meyve biraz süt
öğlen
brokoli salatası
2 yumurtadan çılbır(yoğurtluy)

akşam:
1 tabk pırasa
2 kepçe brokoli çorbası
kocaman salata

yarn imtihan var yaa bugünü hafif geçirmeliyim.bileme karnım kazınırsa nescafe veya kahve ile leblebi benim kurtarıcım(hergün böyle beslenmiyorum da bu hafta pasta kısır fln kaçtı dengleyeyim dedim)
Listen çok güzel bende çok midem kazınınca sarı leblebi kuru dut yabanmersini azcık ceviz karışımı yapıyorum kendimi iyi geliyor hem tatlı krizini kesiyor hem açlığı bastırıyor.

Ebru yeni tartı aldı onda tartıldım tok karnına 109.5 çıktım kendi tartımda bir 107 bir 108 çıkıyorum şimdi ben hangisine inanıyım böylede oldumu sinirlerim çok bozuluyor tekrar kilo almam sebe zaten bu tartılar uff yani canım sıkıldı şimdi hemde çok ben artık 99 olmak istiyorum......

sonrasında olması çoook normal.bende 2,5 aydır diyet-sporu sürkli düşünüyorum ve buralarda dolanıyorum.ymekelerimi ona göre hazırlamam için sürekli düşünmem şart.yanıma ara öğün almam şart.hatta pek önerilmesede tatlandırıcımı almam şart.çektiğimiz çile bizi daha sağlıklı,daha kolay hareket edebilen,daha zarif ve güzel yapacaksa değerki hemde ne değer:)))

bunca emegin karsilgini tartida göremedigim zaman cok pis bozuluyorum ama neyse bakalim yarin ne göstercek tarti

Ebru yeni tartı aldı onda tartıldım tok karnına 109.5 çıktım kendi tartımda bir 107 bir 108 çıkıyorum şimdi ben hangisine inanıyım böylede oldumu sinirlerim çok bozuluyor tekrar kilo almam sebe zaten bu tartılar uff yani canım sıkıldı şimdi hemde çok ben artık 99 olmak istiyorum......

tok karnina oldugu icin olmasin bazan olabiliyor öyle acken ve tokken tartilmak arasinda farkedebiliyor bozma moralini hemen

Günaydın arkadaşlar
ilbatum canım buradayım geldim haftabaşından beri pek iyi hissetmiyorum kendimi akşamda canım sıkkındı , sabah kalktım süslendim biraz moralim yerine gelsin diye.....
biumut canım gözün aydın kız bebişde çok tatlı olur yaaa gerçi sağlıklı olması en önemlisi...darısı bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma...
efsunlu güle güle kullan canım zaten değişiklik seni baya motive etmiş :46: güzelde olmuş ...

Sağol canımmm :16:

sakın canını sıkma.kendine tez zamanda simbo fln bir tartı edin .ilk işin olsun hatta.sinbo çok güzel tartıyordu dijital olan ama 2 yılda çıka çıka üstüne bozdum.90 üstündeyken 2 kiloya kadar yanlış gösteriyordu çocukları doğru.şimdi beni de doğru gösteriyor ama ben 97 iken gittim hemen yeni tartı aldım.ama tartıyı netten sipariş etmiştim geldi önce saç kurutma mak.yollamışlar.geri gönderdik yni ürünün gelemsi 3 hafta oldu bi geldi bozuk.Allah tan tefal hemen ankarada hallettik te kavuştum tartıma ama o 3 haftada kızaraktan kilolarıma kilo kattım.tartının ne suçu varsa.bi de hamile pantolonlarıma bile girince nefes alamaz hale gelince anladım işin vehametini ama artık almıştım kiloları ...offf offf. sakın yanlış yapma sakın.109 da olsan şuanda belki geçen hafta 111 flndın?biliyon mu sanki ebrunun tartıda?o nednle nefsine uymaaa kızarım bak:47:

Kizceler gunaydinnn hayirli ve guzel sabahlar gostersin rabbim bize

Yenacim evet bayramda cok zor olur ben kv lere gidecegim icin kacmnin yollarini ariyom :)))

Efsunlu saclarin cok guzel yaksmis cnm keske benim esimde sari saci sevse de bende yaptirsam

Biumut cnm cok sevindim bende dedim kiz diye:))) hihoytt kiz cocuklari ck sevimli oluyo ayyyy sevindim senin adina

Simdi emniyete gidicem toplantiya yine gorusuruz cankuslar

Benimkinin annesi de kızkardeşi de ben bildim bileli sarışınlar ondan alışkın sanırım,seviyor adam sarıyı.Hatta ben açık buldum rengi zor alıştım ruslar gibi filan dedim koyultutum diye söyledim yok dedi böyle iyi :1: Rus mu seviyor nedir benim adam :27:

çok yakışmış gerçekten.:nazar: sana.kaç yaşındasın efsunlu?çok çok genç görünüyorsun.daha önceki avatarında bir hatun vardı.ben seni o zannediyordum.ama orada olgun bir bayan vardı.kafam karıştı:37:

hayırlı olsun benim de 1 oğlum 2 kızım var ama kızlar pek bi fenaa:))) çok tatlılar kendilerini çok sevdiriyorlar.hele babalarına bi yağ yapıyorlarki adam çocuk sevmemesine rağmen mest oluyor.2 yaşındayken kızım babasının çoraplarını çıkarmaya çalışır ceketini almaya çalışırdı ki gördüğü bişey değil yani:)))

hoşgeldin aramıza.boyumuz baya yakın bende 179 cm boyundayım.19 ağustosta diyete başladım ve buranın sayesinde rüyamda bile göremeyeceğim bir motivasyonla 15 kg ya yakın vermiş bulunmaktayım.ama 9 ay önce doğum yaptım ve emziriyorum.emzrimekle kg fln gitmedi hatta doğum bitti eve geldim 2,5 gm gitmişti sadece gözlerim kocaman oldu.çocuk bile 3300 gr ken bu neee diye.sona 3,5 kg verdim 40 çıkana kadar.sonra 6 ayda 7 kg aldım takii diyetisyene gidp insülin direncim olduğunu öğrenene kadar.neyse çok uzun yazdım.yani zor değil ama kafanda bitecek bu iş ve buradakilerin azimlerinden tecrübelerinden de faydalanacaksın.soruna hemen cevap beklemeyeceksin çünkü arada kaynayabilir .tekrar soracaksın mümkünse:)))

sende herkese bi 81 görsem bi 80 i görsem deyip deyip her hafta uçuyon bacıııım .buralarda senden zayıf kalmayacak yakında bakalım o zman ne edecen:)))=?

tebrik ediyorum muhallebi yerine su içtiğin için.çocuk olunca daha zor oluyor bi de onun için yapıyorsun sonuçta yememen gereken şeyleri.bende dün pasta yemicem demiştim ama onlara koyarken yaladım biraz napimmm bi de emziriyorum
:18:

çok isterim asuman bende özellikle seni görmeyi çok isterim.bizim son ana kadar belli olmaz .eşim çanakkaleye bu soğukta 3 çocukla gidilmez diyor.benim ebeveynler yaşlı ve hastalar bende yaa son bayramlarıysa diyorum ikna etmeye çalışıyorum ama bu sabah kar yağıyordu gördünmü???uçak seferrlerine bakıyorum en azından kızlarla mı gitsem diye oda baya bir maliyetli oluyor.burda olsak gelebileceğim bi yer olursa çocuklardan birini alıp gelrim az süreliğinede olsa inşallah

bişi değil ne demek sevindirdiysem ne mutlu bana:)))

çok geçmiş olsun bi dr a gitsen artık???üzüldüm sana ben.ayşeciğede çok zor gerçekten.benim kız 2,5 yaşında kilosu fln yok ama yemeği iyi yediyse bile 1-2 saat sonra tatlı bişiler istiyor.çok da wc ye gidiyor.korkuyorum Allah korusun.çocukta şeker hastalığı ne zor bişi Allah göstermesin biz zor dayanıyoruz nefsimize

Canım o resim modacı Gülşah Saraçoğlu'nun resmiydi,hatunu çok beğenmiştim o yüzden resmini koymuştum.Ayrıca o hatun benden küçük baya :))) Benim yaşım 37 tatlım olgun sayılırım yani :8:

Canım o resim modacı Gülşah Saraçoğlu'nun resmiydi,hatunu çok beğenmiştim o yüzden resmini koymuştum.Ayrıca o hatun benden küçük baya :))) Benim yaşım 37 tatlım olgun sayılırım yani :8:

hadi canımmm:53::53::53:37 olamazsınnn ben 24-25 diyecektim en fazla cidden.hatta ya daha azsa bozulurmu diye söylemedim

Canım bir sefer de eti soteleyerek dene tavsye ederim. Bildiğin soğan, salça, tuz, karabiber vs. ile. :))
Günlük temizlik gibi sıradan kalır demek istedim, yoksa yılda bir defa döküyorum ben de büfeyi filan (gerçi bu sene 2 oldu). Ama bu sene çok detaylı elden geçirdik evi. Gerçi "alet işler el övünür" gibi oldu benim durumum. Çünkü biz iki elden yapıyoruz yardımcımla. Asıl ağır işi de o yapıyor. Çekme kaldırma, ovma, silme vb. kalori harcatan işler onda; düzenleme, yerleştirme, tertipleme, ütü, yemek vb. hafif iler bende :))))

Çok hoş görünüyor, güle güle kullan. Ufak bir değişiklik, bir kâkül kestirmek bile iyi geliyor insana gerçekten. Ben hiç sebep olmasa bile ayda 1-2 defa saçıma fön çektirmeye karar verdim, kendimi daha iyi hissediyorum çünkü :)

Çok sevindimmmmm. Sağlıkla doğsun inşallah :nazar: Biz demiştik ama değil mi?? Enbaşta sağlıklı olması, hayırlısı tabii ama ilk çocuğun kız olması harika bir şey bence :)))

Banucuğum çok geçmiş olsun. Ayşe için jimnastik hiç düşündüler mi acaba? Yüzme yazınca ben bir düşünmüştüm, kış mevsiminde bone ile dahi olsa zor bir branş. Tüm aktivitelerde terlemeden doğan hastalık riski var ama yüzmede daha fazla. Hem eski okulumuzda hem bu okulda veli toplantılarında bize özellikle jimnastik tavsiye edildi. Bu yaş çocuğu için en uygun, beden koordinasyonun gelişmesine en yatkın spor olarak.

Hepsine bakamadım ama çok ilginç şeyler var :) Bazılarını kendimiz de yapabiliriz, örneğin aşk kavanozu. Ben de geçende "sevgili kitabı" diye bir uygulama gördüm o da sevgililer ve yeni evliler için çok hoş bir alternatif olabilir. Fikir çok güzel, uygulama da ehh işte :)) Meraklısı aratsın bir göz atsın :)

Canım, böyle azimli başlamış olman çok güzel. Bu azmin hep devam etsin, kilolar pıtır pıtır gitsin :)) Ben spor konusunda fazla bilgili değilim ancak başlarken haftada 3 gün, 30-45 dakika yürüyüşle başlamayı öneriyor uzmanlar. Ve yürüyüş yapmadan önce (bitirdikten sonra da) gerilme egzersizleri (streching) yapman gerekiyor. Yoksa kasların gerilir ve ağrı yapar, hatta ufak sakatlıklara bile sebep olabilirsin.
Bu tempoya alıştıktan sonra yavaş yavaş artırman bence daha doğru olur, çünkü -örneğin- 100 kilo iken haftada 1.5 kg rahat giderken, 80 kilo iken daha yavaş, 70 kilo iken daha da yavaş gitmeye başlayacak. Eğer şimdiden diyeti çok sıkı tutarsan ileride nerden kısacaksın? Şimdiden yürüyüşü, sporu fazla tutarsan o zaman ne kadar artıracaksın? İstikrar çok önemli, bedenini ve ruhunu yormayacak miktarlarla başlamanı öneririm ben.
Netten araştırarak bacak ve kol kasları için gerilme egzersizleri bulabilirsin :)

Sağol canım aynen dediğin gibi çok motive ediyor,bu hafta sporumu arttırdım bu gazla :1:

canım alıştı çok şükür.hatta ilk günler ağlayan küçükleri teselli etmiş hep 'ağlamayın annenz gelecek birazdan diye' :1::1::1:
öğretmenler müdür hanım fln hepsinin dilindeydi :nazar: diyorlardı hep.hatta bigün alırken kızınız çok düzenli oyun alanına girerken herkesin ayakkabısını düzeltiyor dediler.oysa evde sürekli oyuncaklarını dağıtır ben sonra toplatmaya çalışırım toplamaz abiyle ikimize kalır toplamak.bi de çok paylaşımcıymış.tüm çocuklara bakın bunu paylaşalım şunu paylaşalım deyip duruyormuş.hatta öğremenler yaşının uygun değil bu kadar paylaşımcı olması dediler gülerek.(2,5 yaş) bende merak etmeyin bebekten çıkarıyor acısını gayet yaşının adamı dedim:1:

bebişi hiç rahat bırakmaz.hatta yazık sürüne sürüne binbir zorlukla elde ettiği uyduruk bi oyuncak,ıslak mendil vs ne görürse zavallının elinden bir hışımla alır.kreşe verdiğime çok memnunum.demk kreşte daha ılımlı.evde olsa hep kıskançlıktan mahvolacaktı,bişiler öğrenemeyecekti.hayt buradan ibaret zannedecekti.soğuklarda üzülüyorum evden çıkarırken ama böylesi daha iyi diye takmamaya çalışıyorum

Ayy maşallah ya bıcır bıcır ne tatlıdır şimdi o :16: valla senin gibi hatunlara hayranım hem 3 çocuk hem ev hem koca hem de kendinle ilgileniyorsun.Allah güç sağlık versin maşallah 41 kere arkadaşım sana ve senin gibilere :nazar::nazar::nazar:

hemde nasıl zor ya 1 dk ayrılamamı istemiyor yanından... benimkide azcık büyüsün başlar valla.. ohhh rahatça gezmiş alışveriş yapmışsındır :)))

bende sözde 11:30da yattım ama 1:30u geçti uyumam ,uyuyamadım ya :(

ohhh maşallah valla benim mutfak duruyor daha.... hiçbir şey yememişsin zaten onalrında zararı olmaz sanırım.....

aslında çok yememişsin canım ya......

ohhhhhh sefan olsun güzel hemşom benim........

aaaaaaa ben yine mi hamileyim :))))):1:
ilk defa senden duyuyorum bebişim doğalı 6 ay oldu ama daha erken :)

anacım yok ya nereye uçuyorum vermem gereken o kadar çok kilo var ki? 80i görsem ne isterim yahu :)))

Yok valla ilbatumcum maşallahın var :nazar:

sabah:
2 dilim lıght ekmek
2 kk peynir
6 lıght zeytin
2 dilim salam
1 çay kaşıgı incir reçeli
1 kupa açık çay (şekersiz)

ara:
1 mandalina
2 adet etı fınger bıskuvi

öğle:
2 dilim lıght ekmek
1 kupa tarhana çorbası
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates

ara da tekrar 5 adet etı fınger yemeyi düşünüyorum

yorumlarınızı bekliyorum kızlar çok mu yemişim :(

canım ya kendi tartından başkasında tartılma ben dedim ya geçen gün mutfakta koydyğum karosu bile aynı 1 karo oynatmam :))) sıkma canını bence
Benimkinin annesi de kızkardeşi de ben bildim bileli sarışınlar ondan alışkın sanırım,seviyor adam sarıyı.Hatta ben açık buldum rengi zor alıştım ruslar gibi filan dedim koyultutum diye söyledim yok dedi böyle iyi :1: Rus mu seviyor nedir benim adam :27:

Yok valla ilbatumcum maşallahın var :nazar:

canım valla çok yakışmış bu arada 37 yaşındayım demişsin ama hiç o kadar göstermiyorsun inan fıstıksın maşallah... benim eşimde sarışın sever bu renge boyatınca bayağı bozuldu :) bende bir ara seninki gibi boyatmış ve aynen kendimi ruslara benzetmiştim hele beyaz tenlide olunca tamdım yani :)

inşallah böyle gider canım ya eski halime dönmem gerek ...... okullar şubatta açılınca arkadaşların gözlerinin yerinden oynamasını istiyorum 13 şubata kadar 69-70 olmam gerek :)))
hesabıma göre:
kasım sonu:80
aralık sonu:75
ocak sonu:70
şubat 12 ki benim doğum günüm :))) 68 olsaaaaa süper olmaz mı?

selam kızlar bayram alışverişini tamamladım geldim şimdi çarşıdan moralim yerine geldi panik atak filan kalmadı bugün ....
bende geçen hafta sonu yemeği azda olsa kaçırdım birde adet olunca hemen basküld 115 gördüm bu hafta ancak aldığımı verdim yine, hep dikkat etmek gerekiyor ölçüyü kaçırdınmı basküle yansıyor

sabah:
2 dilim lıght ekmek
2 kk peynir
6 lıght zeytin
2 dilim salam
1 çay kaşıgı incir reçeli
1 kupa açık çay (şekersiz)

ara:
1 mandalina
2 adet etı fınger bıskuvi

öğle:
2 dilim lıght ekmek
1 kupa tarhana çorbası
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates

ara da tekrar 5 adet etı fınger yemeyi düşünüyorum

yorumlarınızı bekliyorum kızlar çok mu yemişim :(

salam sucuk ne kadar lezzetlilerse o kadarda kalorililer ama 2 dilimden birşey olmaz ,bence menün gayet güzel ama protein bakımından eksik sanki sence nasıl?
bence bisküvi yeme yarını düşün :))) süt ayran vb iç... meyvede olabilir bak...

selam kızlar bayram alışverişini tamamladım geldim şimdi çarşıdan moralim yerine geldi panik atak filan kalmadı bugün ....
bende geçen hafta sonu yemeği azda olsa kaçırdım birde adet olunca hemen basküld 115 gördüm bu hafta ancak aldığımı verdim yine, hep dikkat etmek gerekiyor ölçüyü kaçırdınmı basküle yansıyor

ne güzel demek tamam ben daha tamamlamadım cmt inşallah, sizde güle güle giyin inşallah
hepimizin aynı emin ol azcık kaçırınca hemen tartı artıyor :(

Back
X