- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kimseler yok bayram bıtmek uzere ama pek kımse ugrayamamıs olsun ben yınede yazıp ıçımı dokmek rahatlamak ıstıyorum
dun coook agladım bu bayramda ben atkıns rejımı yapıyorum 4 gun ıstedıgım kadar et yıyorum ama karbonhıdrat hıç yemıyorum yarından ıtıbaren bıtıyor atkıns normale donuyorum ıyısallah neyse gelelım asıl konumuza annem mısafırler ıcın baklava ve lahana ve yaprak sarma yapmıs ben arıfe gunu lahana dolması yedım kı bayılırım kendımı durduramadım 1 tabak yedım aaa ertesı gun bı baktım +2 kılodayım 88 e cıkıvermısım sok oldum tabı vucut bu kadar karbonhıdrata alısık degıl tabı hepsı yag degıldır su tutmustur dıye rahatlamaya calıstım neyse bayramda atkıns rejımıne basladım hergun bıraz bıraz kılo vererek dun normal kıloma ulastım 86 dun aksam butun akrabalar bayramlasmaya geldı annem tabı dolmaları koydu onlara ısrar ettım hepsını bıtırın kı bana hıç kalmasın ben yemeyeyım bayramdan sonraya kalmasın dedım cunku yarından ıtıbaren etı bırakıyorum goz gormezse gonul ıstemıyor ama gorunce katlanmak zor oluyor neyse onlar yerken ben baktım bılıyorum 1 tane bıle alsam durduramıcam kendımı allahım hemencecık zayıflat bızı yaaaa cok moralım bozuldu nefsımle baya mucadele ettım kazandım yemedım ama moralım bozuldu odama gıttım agladım rahatladım sonra zayıflayınca gıyeceklerımı hayal ettım kendımı rahatlatmaya calıstım ne zor seymıs bu nefısle mucadele etmek ıyısallah zaferle cıkarız hepımız bu savastan ben artık savastaymısım gıbı hıssedıyorum
İnşallah canım Rabbim dualarımızı kabul eder bize irademize sahip olmayı nasip ederde bir an önce hedeflerimize ulaşırız

Aslında hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Bir gün tartıda şu anki kilom çıkıyorsa bir bakıyorum ertesi gün +2 çıkıyor ve o an resmen kafayı yiyecek gibi oluyorum. Hayatıma okadar radikal değişiklikler yaptığım halde çok fazla netice alamadığımda bir an amannnn kendini yırtanda bir yan gelip yatanda demek geliyor içimden ama sonra hemen aklımdan o cümleyi siliyorum ve kendi kendime yok ya inadım inat bünye elbet bir gün bana yenik düşüp yağ yakmayı kabul edicek diye.
Kafama koydum bir en geç iki sene sonrada olsa eski kiloma düşeceğim ondan sonrada ilk işim eşimle baş başa yurt dışında güzel bir tatil yapmak olacak. Eşimin şirketinde 50 yaşında muasebe şefi bir abimiz var ve en son görüştüğümüzde karı koca dans dersleri aldıklarını duyduğumda da şu hedefime ulaşıp bizde kursa gidelim demiştim eşime

Aslında en çok neyin hayalini kuruyorsak her gün kendimize hatırlatmamız lazım o kriz anlarında. Ben bazen canım bir şeyler istiyor diye düşündüğümde ( ki çoğu zaman ne istediğimi bile bilmem ) onları aklıma getiriyorum ve çoğu zaman vazgeçiyorum kaçamak yapmaktan ama dediğin gibi çok zor ve aradada olsa dayanayamıyorum

Allah yardımcımız olsun.....Amin
Ya delirmek üzereyim :) resmen doymuyorum. evde olmak izin yapmak bana yaramadı. ne güzel programlar var. yok soframız yok altın günü :):):):) ne yemekler yapıyorlar yaaa. ben iyiki her gün evde degilim Allah sizlere sabır versin yoksa 100ün üzerine cıkmam an meselesi :) neyse evde olmamın verdiği güzelliklerde var tabii mesela 3 gündür her gün bir saat koşu bandında 300 kalori yakıyorum. ama cok zor geciyor üzerinde zaman delirecek gibi oluyorum!!! her üzerine cıktıgımda inene kadar aldıgım kararları bilseniz gülmekten yerlere yatarsınız :) mesela dün cheesecake yapacaktım bi koşu bandı krizinin ardından degil cheesecake sütlü tatlı bile görmek istemez hale geldim. ve kendime bir sınır koyuyorum hepinizin önünde 31 aralıkta 79 kiloyu göreceğim. 1 mayıs 2012 de 65 ila 68 kilo arasında olacagıma söz veriyorum!!!!!!!!!!!!! Yeter artık deliricem ama inanın bütün yemekler gözümün önünde ucusuyor!! suanda inanılmaz birşeye ihtiyacım var. artık sebze yemek istemiyorum corba içince ekmegimden kesmek istemiyorum sabah kahvaltıda hem 5 tane zeytin hemde 5 tane tam ceviz yemek istiyorum. degil yemeklerimde 1 kasık zeytinyagı kullanmayı bir kepce tereyagı kullanmak hatta bir somun ekmegin içine tereyagı sürüp yemek istiyorum. bunları yazdıgım için sizden cok özür diliyorum gercekten yeri olmadıgının farkındayım. ama ne yapayım en rahat sizlerle konusabiliyorum. bana bir yol gösterin ne olur. ben bu tereyagı ve tatlı çikolata hastalıgımı nasıl yenecegim![]()
hepinizi cok seviyor ve öpüyorum. kendinize cok iyi bakın emi :):):)
Sorma benimde neler geçiyor aklımdan hatta geçenlerde eşim bile diyor hadi sana yasak bari bize bir kek, poğça yada pasta yapsan ölürmüsün diye

İnsan evde olunca daha zor karşı koyuyor o yüzden almıyorum ancak çocuklara bir kerelik ufak birşeylerden oda haftada bir. Hepte derim ben çekiyorum bari siz ilerde çekmeyin diye.
Hamile kadınlar gibi sokakta bile ayyyy şu koktu ayyy bu koktu olsada yesem derken buluyorum bazen kendimi.
5 kgluk teneke yağ almıştım Ağustosta inan daha bitmedi bile düşün artık ne kadar az yağ kullandığımı.
Tatlı krizleri için buradan öğrendiğim bir yöntem çöre otu

Yine hastanelerdeyim Allah kahretsin yine ya beni izinli sayarsaniz sevinirim
Ne olduğunu yazmamışsın ama umarım ciddi birşey değildir