Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam topiğin güzel hatunları
nasıl geçti bayram. benim için çabucak geçti uff işe gelmek cok acıklıydı.:52:

yemek konusuna gelınce abartmadım ama düzensiz yedim malesef evde olmayınca sürekli dışarlarda ya da kayınvalidede olunca valla anlamdım zaman hızla geçti. artıda değildim bakalım yarına neler olucak. herkesi özledim bayramda kimse yazmamış pek. evettt yeni yıla kadar iyi bir atılım yapmak şart:34:

kız benim işe gelmem daha acıklıydı rüya bilem gördüm emekli oluyorum felan :60::60:

canım inan sen lahana sarması dedin benim canım çekti üzülme bak 1 kilo eksideymişsin

yok canım benim telefon eski model girmez ama girmişim nasılsa bir günde eylülün 30 unda 46 tl lik int girmişim bu ne be insanları kazıklıyorlar ben 300 dk yı tamamlıyamıyorum mesaj hiç atmam konuşurum sevmiyorum msjı ama kadın ısrar ediyor girmişim bunadım heralde

bana da bayan ısrar ediyor ben ısrar ediyorum yok ya girmedim evde hadi gece müsaitim ama gündüz okuldayım nasıl cebi elime alıp nete giriyim ki afedersiniz lavaboya bile bazen vakit bulup çıkamıyorum eve koşuyorum nasıl cep telefonumla uğraşayım çantadan dışarı çıkarayım ama maalesef kabul etmediler bilmiyorum bu ay yine 70 tl ödeyeceğim internet faturam da aşmışım 46 tl gelmesiş gerekirken 106 tl ödeyeceğim annemin fatura da 20 lira bolece 200 tl havaya uçuyorrr oy oyy naparsan yap:14::14::47::47:

kızlarrr geçmiş bayramınız mübarek olsun. biz hem eşimin memleketine gittik şimdide benim ailemdeyiz.pazara döneceğiz inşaallah.eşim işinden izin aldı oğlanında öğretmeninden izin aldık.bayramda aileyle olmak çok güzel.ama ben çok abarttım malesef.12 haftadır diyetteyim ama bu hafta çörek otuna da ara verdim.bu nedenle doyamadım hiç.ve bi sürü tatlı yemek hepsini yedim.çokta geziyorz ama oturuyoruzda... yarın kilo bildirimi varsa eğer beni izinli yazarsanız sevinirim.annemde tartı da yok.ne haldeyim hiç bilmiyorum.laptopta bana çok düşmüyor yeğenlerden ve eşimden.spor da yapamıyorum haliyle.artık ptesi tekrardan diyete başlarım ama artık dikkaet etsem çok iyi olacak dimi?yalnız şuda var yeğenlerim ablalarım çok iyi olmuşsun çok gençleşmişsin ddiler.kayınvaldem kilo verrmişsin artık verme yeter kötü olursun bile dedi.ben gelince tam gaz devam.daha hedefime 8 kilom var(bayramda 1-2 katsam 10 kilo eder)...hayat hep mücadele yani nefsim körelmemiş midem de küçülmemiş çünkü heer gördüğümü istedim.şımardım galiba birazda.herkese çok slmlar

hayırdır dilek umarım kötü birşey yoktur...

Maalesef hayir diyemiycem Bundan yaklasik 6 ay once agir bir depresyon tedavisi gormustum uc ay klinikte kaldim evdeyken de burda devletin resmi gorevlileri var surekli kontrole geliyolar Sali gunu farkettiler ben kriz deyim cocuklarimi benden aldilar ben hastaneye gitmem diye direnince de polis cagirdilar Simdi iki hafta mahkeme karari ile kalicam burda cok uzgunum tlf dan biraz zor yaziyorum bole iste kapattilar buraya:26:

bana da bayan ısrar ediyor ben ısrar ediyorum yok ya girmedim evde hadi gece müsaitim ama gündüz okuldayım nasıl cebi elime alıp nete giriyim ki afedersiniz lavaboya bile bazen vakit bulup çıkamıyorum eve koşuyorum nasıl cep telefonumla uğraşayım çantadan dışarı çıkarayım ama maalesef kabul etmediler bilmiyorum bu ay yine 70 tl ödeyeceğim internet faturam da aşmışım 46 tl gelmesiş gerekirken 106 tl ödeyeceğim annemin fatura da 20 lira bolece 200 tl havaya uçuyorrr oy oyy naparsan yap:14::14::47::47:

bende int akşam girmişim akşamları fırsatım olmaz ki benim ama yokkk girmişim işte ya bakıcam şimdide benim telefonun numarasından bu mu giren diye bakıcaklarmış işte ne numarasıysa unuttum ondan canımı sıkarlarsa çıkarım bu operatorden nasılsa seçenek var elbet birini seçerim ne ödüycem her ay fazla

Maalesef hayir diyemiycem Bundan yaklasik 6 ay once agir bir depresyon tedavisi gormustum uc ay klinikte kaldim evdeyken de burda devletin resmi gorevlileri var surekli kontrole geliyolar Sali gunu farkettiler ben kriz deyim cocuklarimi benden aldilar ben hastaneye gitmem diye direnince de polis cagirdilar Simdi iki hafta mahkeme karari ile kalicam burda cok uzgunum tlf dan biraz zor yaziyorum bole iste kapattilar buraya:26:

aman canım geçmiş olsun üzülmemeye çalış ne desem bilemedim ki

cnm Allah yar ve yardımcın olsun çocukların için iyileşmelisin kendine dikkat et Allah acil şifa versin sakin ol inş düzelecek senin azim ve kararınla sabırlı ol

kız benim işe gelmem daha acıklıydı rüya bilem gördüm emekli oluyorum felan :60::60:
ah canımya ben emekliliğimi rüyamda bile göremem 32 yıl var cünkü:53:

çok geçmiş olsun...

semiran nasılsın canım. maalesef şu her yöne filan işi fasa fiso hiç tarifemden fatura ödemiyorum bende hep fazla herkes muzadrip demekki..
ayy annemler merkezdeki evi satıp atakentten ev almışlar acayip merak ediyorum sen benim yerime gidip görsene canımyaa:1:

semiran nasılsın canım. maalesef şu her yöne filan işi fasa fiso hiç tarifemden fatura ödemiyorum bende hep fazla herkes muzadrip demekki..
ayy annemler merkezdeki evi satıp atakentten ev almışlar acayip merak ediyorum sen benim yerime gidip görsene canımyaa:1:

iyiyim cnm okuldayım öğrenci az tatil dönüşü bir onlara bakıyorum bir size sen nasılsın telefon işiinin içinden çıkamadım ya bilmiyorum ne olacak eve gelince de annenlerin eve hayırlı uğurlu olsun güle güle otursunlar Allahım olmayanlara da versin inş çok güzel evler yapılmış hergün atakentten geçiyorum okula gitmek için

iyiyim cnm okuldayım öğrenci az tatil dönüşü bir onlara bakıyorum bir size sen nasılsın telefon işiinin içinden çıkamadım ya bilmiyorum ne olacak eve gelince de annenlerin eve hayırlı uğurlu olsun güle güle otursunlar Allahım olmayanlara da versin inş çok güzel evler yapılmış hergün atakentten geçiyorum okula gitmek için

saol canım allah razı olsun..evet merkeze çok alıştılar apartmanın önü çarsıydı bakalım alışabileceklermi. sana kolay gelsin kuzucuklarla. öpüyorum çokk:16:

Kızzlar ben geldim hem de +1 kilo ile!!! Bayramın 2.günü normal kilomdaydım insan 2 günde 1 kilo alır mı yaa deli olcam :((( Yarına kadar ne olur bilmiyorum ama ben bu gün yine cezalıyım sabah arkadaşım geldi kahve içtik beraber sonra bir şey yemedim yemiycem de.Artı gördüğüm gün tartıda böyle bundan sonra aç kalcam belki akıllanırım :(((( Sizlerde durumlar nasıl bir kaç kişinin benimle aynı olduğunu gördüm,umarım hemen gider aldıklarımız yapışmaz.1.5 aydır 90-89 arası gidip geliyorum 88 i bile göremedim çok canım sıkılıyor offfff :(((((((

Kızzlar ben geldim hem de +1 kilo ile!!! Bayramın 2.günü normal kilomdaydım insan 2 günde 1 kilo alır mı yaa deli olcam :((( Yarına kadar ne olur bilmiyorum ama ben bu gün yine cezalıyım sabah arkadaşım geldi kahve içtik beraber sonra bir şey yemedim yemiycem de.Artı gördüğüm gün tartıda böyle bundan sonra aç kalcam belki akıllanırım :(((( Sizlerde durumlar nasıl bir kaç kişinin benimle aynı olduğunu gördüm,umarım hemen gider aldıklarımız yapışmaz.1.5 aydır 90-89 arası gidip geliyorum 88 i bile göremedim çok canım sıkılıyor offfff :(((((((

efsuncumm aç kalmak çözüm deil normal dietine dönsen daha iyi olmazmı ? aç kalmanın sonu daha kötü oluyorda :17:

hepimiz normal düzenimize döndük canım ben de evden çıkınca bozuluyor düzenim genelde fazla kaçırmadım ama dün birazcık abarttım azcık artıya geçmişim hemen bakalım bugün toparlayabilecek miyim
seni daha fazla aramızda görmek bizi mutlu eder canım:54:

cok tsk ederim canım benim :) bende cok mutluyum sizlere bişeyler yazabildiğim için yine :)

ben de aynıyım valla diyetisyenim ama demişti ki semiran asla nefsin körlenmeyecek hep yeme isteğin olacak buna engel olacak kişi sensin demişti inan bana neler yemek istiyorumda ama gönlüm elvermiyor sağlıklı olmayı hayal edelim takılmayalım bunlara nolur

tamam :25::43::26:

aaa rejımlerımız ne kadar cok benzıyor sendemı hesap yapıp yıyorsun dıyetısyene mı gıdıyorsun hangısıne hesabı bana dıyetısyenım ogretmıstı belkı aynısına gıdıyoruzdur

canım ben antalyadayım. asuman akcay var burda. gercekten cok iyi bir kız. degisim listeleri varya onların hepsini yemek istiyorum nerdeyse artık :) suandaki diyetimi yazayım sana sabah 2 dilim ekmek 2 kk peynir domates salatalık ara da bir meyve öglen 3 parca et ayran yada bir kase yogurt 2 dilim ekmek arada 2 meyve bir dilim ekmek aksam 8 yk sebze 2 dilim ekmek 2 kasık yogurt gece bir meyve. tabii ben bu sabit diyete degisim listeleriyle resmen takla attırıyorum :)

Back
X