Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evett

kılom ---94
neden veremedım veya aldım demıyorumm cunkı ayı gıbı yedımm kımseye caktırmadım guyaa neyse boyle olacagını bılıyordum bılıe bıle lades dedımm

spor --yok maleseff

bayramda ıyı bır seyy olduysa bende hala fark gorenler vardı annem ve dıger akrabalarımm dahada toparlanmıssın dedılerr sevındım ama bı oncekı gorustugumuzde de aynı kılodaydımm belkıde yuruyuslerın faydası olmustur dedımm

hepınızı optummm :16::16::16:

İyi geceler arkadaşlar.....

Nasılsınız.....Görüşemedik bu ara..Benim evimde olmamam,bayram falan ayrı kaldık..Hala evimde değilim...

Yarın kilo listesini ben yapacağım.Yenacığımızı biraz dinlendirelim;çok bunaldı....

Ben;geceleri nete girebildiğim için yarın saat 20.30 dan sonra listeyi yayınlayabileceğim.1-2 hafta idare edin sonra normal düzene girerim.Şimdiden kusura bakmayın....

Hepinizi öpüyorum;yarına iyi haberler verirsiniz inşallah....:54::54::54::54::54::54:
ne zaman istersen ablacım şimdiden ellerine sağlık........
koşu bandı aldım sessiz çalışanlardan.günde 5 km 1 saat yürüyorum...çok alıştım.koşubandında yürüken sıkılaştırıcı krem sürüp titreşim kemerimi takıyorum. yürüyüş bittikten sonra elektro manyetik masaj kemerini 30 dakika takıyorum.7 kilodan daha fazla verdim gibi görünüyorum.kilo verimi durduğu zaman aktardan cır cır yapıcı karışım hazırlattım.aynı zamanda mideyi şişiriyo...bide zayıflama hapı kullanıyorum...ama kendimi çok iyi hissediyorum...
off offf bende verebilsem ya ...
valla o sayığım tatlıları hepsini aynı anda yedim hemde bir tabak pilav biraz sarma ve başka yemeklerin üzerine

bayram sonrası başlarım demiştin artık şart hadi tekrar bakalım

ablacım listeönemli değil nezaman istersen yap istersen yapma
maşallah iyi yemişsin ama kiloda vermişsin harikasın.......
benimde yaş 35 ayda 5 kilo civarı veriyorum umarım ilaç sağlığına dokunmaz en azından bir tahlil falan yaptır

yaaa fesatlığından ağzını açamamıştır bir insan bukadrmı olur nasıl insanlar var

geçen hafta 86
bugün 84.4

giden 1600 :52::21:

spor 400 dakka

beni geçtinnnnnnnnnnnnn:1:

cnmmm özledim seni numaranı da kaybettim bayram msjı atamadım :(
bu arada bugün 11/11/2011 hadi toparlanma tarihimiz olsun bu güzl gün

ya çok özürdilerim arayacaktım seni bir türlü kafamı toplayamadım. teli bulup mesaj atiim hemen sana.

11.11.11 süper tarih. ben evlendiim sene 08.08.08 çılgınlığı vardı. biz 23.08.08 de evlendik benim doum günüm çünkü. hayatımdaki en güzel doum günü partisi idi.

evett

kılom ---94
neden veremedım veya aldım demıyorumm cunkı ayı gıbı yedımm kımseye caktırmadım guyaa neyse boyle olacagını bılıyordum bılıe bıle lades dedımm

spor --yok maleseff

bayramda ıyı bır seyy olduysa bende hala fark gorenler vardı annem ve dıger akrabalarımm dahada toparlanmıssın dedılerr sevındım ama bı oncekı gorustugumuzde de aynı kılodaydımm belkıde yuruyuslerın faydası olmustur dedımm

hepınızı optummm :16::16::16:

yürüyüşlerin tabi faydası var sıkılaşmanı sağlıyor sonra daha kolay kilo veriyorsun

kötü değil önce iyleşmeye bak kilonu verirsin aç kalma azda olsa ye
çocuklarımı benden aldılar demiştin onlar nerde şimdi

Evet cocuklar bakici ailede simdi ama yabanci degil akraba uzaktan rahatlar biliyorum o yuzden rahatim lanet olasi jugendamt denen yer beni bagliyo iyilesmeye gelince oyle bir anda sihirli bi degnek geliP hale yola koymuyo her seyi bu dr lar benim dertlerimi yok edemezler ki butun gercekligi ile duruyor orda ancak zorla tutabilirler iste
Ac kalmiyorum az da olsa yiyorum bugun bir dilim ekmek biraz recel ve kahve vardi oglen ki yemegi tanimazsam yanindaki yogurdu yerim sanirim ama evdekine oranla daha az yiyorum en azindan abur cubur atistirmaliklar yok burda zaten vakit de gecmiyor hic

ya çok özürdilerim arayacaktım seni bir türlü kafamı toplayamadım. teli bulup mesaj atiim hemen sana.

11.11.11 süper tarih. ben evlendiim sene 08.08.08 çılgınlığı vardı. biz 23.08.08 de evlendik benim doum günüm çünkü. hayatımdaki en güzel doum günü partisi idi.

olsun cnm bayram koşuşturmasında unutmuşsundur mühim değil
evet yaa çok gzl bi tarih
valla acayip gaza geldim ben bugün akşamı atlatırsam devamı gelicek biliyorum
salı da diyetisyene gittim mi değmeyin keyfime bu sefer başarıcam inş.
102ye çıktım tekrar valla ne ayıp yaa 92ye düşmüştüm diyetisyende giderken ee bırakınca böyle oldu işte :(

bayramdan önce verdiğim 8 kgı geri almaktan çok korkuyorum. çünkü daha en az 30 kg vermem lazım. off kendimi çok ümitsiz hissediyorum :(

Ben de araniza katilmak istiyorum.kilom 92.700.spor yapamiyorum haftaya cuma artik bildiririm ins.zayiflariz di mi yaaa cok istiyorum.iki hafta once 94 idim bu hafta 92700 umarim gider bu yaglar .opuyorum hepinizi.....

olsun cnm bayram koşuşturmasında unutmuşsundur mühim değil
evet yaa çok gzl bi tarih
valla acayip gaza geldim ben bugün akşamı atlatırsam devamı gelicek biliyorum
salı da diyetisyene gittim mi değmeyin keyfime bu sefer başarıcam inş.
102ye çıktım tekrar valla ne ayıp yaa 92ye düşmüştüm diyetisyende giderken ee bırakınca böyle oldu işte :(

ben de 86 ya inmiştim. dün sabah 92-93 civarındaydım. pat aldım oturdum 5 kilo neredeyse. o yuzden "aaa yedim gitti. bi taneden bişi olmaz yahut bir kaşıık ne olacak" dememek lazım. hoş kim olsa yerimde aynı sekilde alırdı kiloları oda ayrı. bir ara yeğenlerimle 2 poset sekeri kucağımıza koyup sinama izledik, "o nasıl bu nasıl ben maviden yemedim" sohbeti ile. hayır biri7 biri 12 yaşında bana neoluyosa. hele carşamba akşamı irmik helvası yapısım. offff saymayayım. ayyyyyyyy yolda kuruyemiş poşetini açıp doyana kadar yemem de geldi şimdi aklıma. offfffffffffffff. her akşam 1 kase dondurma 1 paket mutelif kuruyemiş çeşitleri, eve gelen olursa diye aldıım çikolataların kahve yanında yenmesi. en kalorilisinden çikolatalı büskiviler. Yarabbim. ben açoburum. hiç doymayan pisboğazlıkta sınırı olmayanım.

Herkese merhaba kilo durumları pek parlak olmasada nasılısnız bugün bakalım. Bende bayramda yiyenlerdenim öyle tıka basa olmasada aburcubur işine girdimyaa uff içimdeki obez geri döndü diye çok korktum ama dünde itibaren tekrar yola devam dedim..

cnmmm özledim seni numaranı da kaybettim bayram msjı atamadım :(
bu arada bugün 11/11/2011 hadi toparlanma tarihimiz olsun bu güzl gün

canım nasılsın artık başladık tamammı sen diyetisyenine başla motivasyonun daha iyi olur.bende sporuma başlayayım leslie özlemiştir beri epeydir görüşemedik kendisiyle:1::1::1: Bunadan sonra artı bilirim yok allahın izniyle...

ben de 86 ya inmiştim. Dün sabah 92-93 civarındaydım. Pat aldım oturdum 5 kilo neredeyse. O yuzden "aaa yedim gitti. Bi taneden bişi olmaz yahut bir kaşıık ne olacak" dememek lazım. Hoş kim olsa yerimde aynı sekilde alırdı kiloları oda ayrı. Bir ara yeğenlerimle 2 poset sekeri kucağımıza koyup sinama izledik, "o nasıl bu nasıl ben maviden yemedim" sohbeti ile. Hayır biri7 biri 12 yaşında bana neoluyosa. Hele carşamba akşamı irmik helvası yapısım. Offff saymayayım. Ayyyyyyyy yolda kuruyemiş poşetini açıp doyana kadar yemem de geldi şimdi aklıma. Offfffffffffffff. Her akşam 1 kase dondurma 1 paket mutelif kuruyemiş çeşitleri, eve gelen olursa diye aldıım çikolataların kahve yanında yenmesi. En kalorilisinden çikolatalı büskiviler. Yarabbim. Ben açoburum. Hiç doymayan pisboğazlıkta sınırı olmayanım.

canımya mutlu sen benim idolümdün senin canın bişilere sıkılıyor mu yoksa kendini yemeye verdin. Ben genelde öle yaparımda kış geldi onunda etkisi oluyor ama sıkma canını sen ki onca kiloları vermişsin yine yapacağına eminim.

slmlarrr kizlarrr
geçen hafta 68.2kg
bu hafta 68.4kg
sporrr 210dakkkk

sporcu yine bırakmamışsın sporu bravo sana.:46::46::46:

ben de 86 ya inmiştim. dün sabah 92-93 civarındaydım. pat aldım oturdum 5 kilo neredeyse. o yuzden "aaa yedim gitti. bi taneden bişi olmaz yahut bir kaşıık ne olacak" dememek lazım. hoş kim olsa yerimde aynı sekilde alırdı kiloları oda ayrı. bir ara yeğenlerimle 2 poset sekeri kucağımıza koyup sinama izledik, "o nasıl bu nasıl ben maviden yemedim" sohbeti ile. hayır biri7 biri 12 yaşında bana neoluyosa. hele carşamba akşamı irmik helvası yapısım. offff saymayayım. ayyyyyyyy yolda kuruyemiş poşetini açıp doyana kadar yemem de geldi şimdi aklıma. offfffffffffffff. her akşam 1 kase dondurma 1 paket mutelif kuruyemiş çeşitleri, eve gelen olursa diye aldıım çikolataların kahve yanında yenmesi. en kalorilisinden çikolatalı büskiviler. Yarabbim. ben açoburum. hiç doymayan pisboğazlıkta sınırı olmayanım.

cnmm kendini yalnız hissetme bende aynen senin gibiyim
su börekleri dolmalar tatlılar etler
her akşam cipsler mısır patlatmalar kuruyemiş
çikolataları saymıyorum bile bayram bozdu bizi valla yaa
neyse geçti gitti
artık yok kaçamak falan hafta da bir kere ama o da ölçülü olacak
artı bildirimde yok artık
11/11/2011 itibari ile merhaba yeni bir diyet macerasına :)

nevincim ben pc.ye yazdım bugunun tarihini yapıştırdım
bundan sonra birbirimize daha çok destek olucaz
veeee kesinlikle başarıaz bu işi bende koşu bandının tozunu alim yrn en iyisi :)

haklısınız güzeller,
sizlere de kötü örnek oluyorum. toparlayayım kendimi. azimle işime geri döneyim. vermem gereken daha en az 20 kilo var 5 de üzerine aldım oldu 25, yaza kadar vermem gerek. amacımdan sapmamalıyım. yazın zaten geriye saymaya başlayacağım Allah kısmet ederse. doğum günümü 18 yaşımda 26 yaşımda iken 65 altı kutlamıştım. inşallah yine olur. 34. yaşımı kutlarım.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
geçen hafta:86.600
bu hafta:87.500
malesef bende artıyla dönenlerdenim
spor yok zaten olsaydı artıyla dönmezdim insan kaçamak yaparken yaptığı spora acıyo ve kaçamaktan vaz geçiyo

Ben de araniza katilmak istiyorum.kilom 92.700.spor yapamiyorum haftaya cuma artik bildiririm ins.zayiflariz di mi yaaa cok istiyorum.iki hafta once 94 idim bu hafta 92700 umarim gider bu yaglar .opuyorum hepinizi.....

hoşgeldin cnm aramıza
bu arada nerelisin 52 görünce ordulumusun diye düşündüm de :)

nevincim ben pc.ye yazdım bugunun tarihini yapıştırdım
bundan sonra birbirimize daha çok destek olucaz
veeee kesinlikle başarıaz bu işi bende koşu bandının tozunu alim yrn en iyisi :)
başarıcaz tabiki yaşımız daha yaş avantajını değerlendirmemiz lazım yoksa daha kötü durumda oluruz mazallah..daha önce mutlunun da koyduğu 180 dk spor barajının altına düşmeyelim. Ha gayret bu yaz fazlalıkları örtmekten kurtuluruz inşallah.

haklısınız güzeller,
sizlere de kötü örnek oluyorum. Toparlayayım kendimi. Azimle işime geri döneyim. Vermem gereken daha en az 20 kilo var 5 de üzerine aldım oldu 25, yaza kadar vermem gerek. Amacımdan sapmamalıyım. Yazın zaten geriye saymaya başlayacağım allah kısmet ederse. Doğum günümü 18 yaşımda 26 yaşımda iken 65 altı kutlamıştım. Inşallah yine olur. 34. Yaşımı kutlarım.

yine düşersin canım yapacağına eminim ben sizleri okuduktan sonra karar vermiştim ilkkez en azından aklımdan cıkarmıyorum önceden şişko olduğumun bılıncınde değildim sizinle öğrendim ve başladım beraber yola devam edeceğiz.

haklısınız güzeller,
sizlere de kötü örnek oluyorum. toparlayayım kendimi. azimle işime geri döneyim. vermem gereken daha en az 20 kilo var 5 de üzerine aldım oldu 25, yaza kadar vermem gerek. amacımdan sapmamalıyım. yazın zaten geriye saymaya başlayacağım Allah kısmet ederse. doğum günümü 18 yaşımda 26 yaşımda iken 65 altı kutlamıştım. inşallah yine olur. 34. yaşımı kutlarım.

inş. cnm inş.
21 ben 23 sen 22 sinde kızlarla toplanıp bi parti daha yapalım :)

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr

Ben hala kalıp gibiyim bir tek dirseklerime kadar kollarımı kullanabiliyorum :52:
Dün gece okadar çok ağrım vardıki resmen ağladım birde üzerine uykusuzluk ağrılardan dolayı iyice maf ediyor beni. Eşim en sonunda bugün öğleden sonra izin alıp seni doktora götüreyim bari dedi.
Bende doktora gitmeden bildirimi yapayım dedim ama değişen bişey olmadı tabiki

Sonuç hala 113

Şu anda tek istediğim ağrısız rahat hareket edebilmek. Maalesef kalıp gibi olduğum için ancak iki gün birer saat yürüyüş yapabildim o yüzden sporda 120 dakkayla vasatlar kralicesi ilan ediyorum kendimi kafadan :1:
Bir iyileşeyimde acısını cıkartırım inşallah.

Tek sevincim Bayramda kilo almamış olmam. Bunada şükür :34:
Neyse ben cıkıp hazırlanayımda eşim gelince hemen cıkarız. Bakalım doktor ne diyecek ve ondan sonra eşim :1:
Doktor fena üşütmüşsün derse görürsün günü ne balkona cıkabilirsin nede sigara içebilirsin dedi dün gece :53:
Ona göre evin içinde yarı cıplak dolaşıyormuşum ( kış geldi ben hala evde şort tshirt dolanıyorum)

Hepinizi kocaman öpüyorum akşam görüşürüz geçmişide o zaman okurum inşallah :3:

Back
X