Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim için de Asumancığım. Artık sıra sende, biz seni İstanbul'a bekliyoruz :))maalesef umutla buluşamadık bayram olması nedeniyle ayarlayamadık bir türlü zaman da kısıtlıydı kısmet değilmiş ama sesini duymak bile güzeldi benim için umutcum
sürekli burda beraberiz ya hiç yabancılanmıyor gayet rahat ve samimi konuşabiliyoruz ne güzel bir duygu çok güzel dostluklar başlattık inşallah hiç bitmesin
Ay evet bebekle de ayrı zor oluyor, hatırlıyorum da çamaşır deterjanlarını, yumuşatıcılarını bile yanımda taşırdım :)).. yola hazırlık ve dönüş safhası her çocuklu ailede öyledir sanırım , bizimkinin bebek arabası, oto koltuğu ,ıvırı zıvırı oyyy ne çoktu anlatamam ,bebek olunca ne olur ne olmaz diye 3-5 günlük yere 15 günlük gibi hazırlanıyorsun, gelince yerleşmek her şeyin en baştan yapılması demek ,sözde evi temizleyip gittim ama hafta sonu beni yine yoğun bir temizlik bekliyor :)
Canım, gece yolculuk yaptığımız için nisbeten daha az trafik vardı. Gene yarım saat bekledik gişelerin orada ama çocuklar uyuyunca dert olmadı. Sana da kolay gelsin hayatım, bavulu yerleştir, sirkeli olanları temizle, of of... Senelerce önce aynısı başıma gelmişti benim de, kıramadım babaannemi, koyduğu turşuyu aldım, tek valizime koydum, sonrası facia idi. Ah babaanneciğim o ne sarımsak kokusuydu ya..hg umutcummmm ne trafikti dimi bayram yoğunluğu ben de aynıyım tek başıma koca bir bavul hazırlamışım giderken rahat gittim ama gelirken benim bavulun yanına annemin buraya getirmek üzere hazırladığı 5 bavul daha oldu mu oyyyyy gelene kadar perişan olduk anlatamammmmmmm annem turşu yapmış küçük bir kaba sirkeli onun suyu akmışmı yan yatırmışlar bavulu bütün diğerleri sirke olmuşmu anam anammm dedik vallaaa geldik ama eve![]()
fıstıklar,
ben de kapı kjapı dolaştım ve en sonunda kendi kapımı kapadım oturdum şükür. elbette bebek olunca bi yere gitmek bin dert. sıkılıp bunaldıkça yemeğe sardım ve bu sabah 91 kiloyu gördüm. sanırım 2 haftada 5 kilo alarak bir başarıya imza attım. neyse toparlanmak sart. şişman beynim sayesinde 50 kilo alsam yine aynı performans yiyeceğim o belli oldu.
Evet kızlar toparlanmak şart. ben de aynı durumdayım ve ben sizler gibi ciddi kilo da kaybetmedim, 10 kilo verdim diye sevinirken gene 8 kilolara geriledimtoparlanmak şart
yazı bitirdik bayramları tatilleri bitirdik artık toparlanıp iyice asılalım ve yolumuza devam edelim tıpkı geçen kış yaptığımız gibi artık bu kış bu işi bitirelim
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
Ben hala kalıp gibiyim bir tek dirseklerime kadar kollarımı kullanabiliyorum
Dün gece okadar çok ağrım vardıki resmen ağladım birde üzerine uykusuzluk ağrılardan dolayı iyice maf ediyor beni. Eşim en sonunda bugün öğleden sonra izin alıp seni doktora götüreyim bari dedi.
Bende doktora gitmeden bildirimi yapayım dedim ama değişen bişey olmadı tabiki
Sonuç hala 113
Şu anda tek istediğim ağrısız rahat hareket edebilmek. Maalesef kalıp gibi olduğum için ancak iki gün birer saat yürüyüş yapabildim o yüzden sporda 120 dakkayla vasatlar kralicesi ilan ediyorum kendimi kafadan
Bir iyileşeyimde acısını cıkartırım inşallah.
Tek sevincim Bayramda kilo almamış olmam. Bunada şükür
Neyse ben cıkıp hazırlanayımda eşim gelince hemen cıkarız. Bakalım doktor ne diyecek ve ondan sonra eşim
Doktor fena üşütmüşsün derse görürsün günü ne balkona cıkabilirsin nede sigara içebilirsin dedi dün gece
Ona göre evin içinde yarı cıplak dolaşıyormuşum ( kış geldi ben hala evde şort tshirt dolanıyorum)
Hepinizi kocaman öpüyorum akşam görüşürüz geçmişide o zaman okurum inşallah![]()
nevimcim kaç yaşındasın cnm sen :26:
Uzaktan bir tanıdığım hiç bir zararı ve yan etkisi olmadığı söylenen, tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı zayıflama hapı yüzünden öldü. Bildiğin ölüm yani, yaşamı sona erdi. Ardında minik bir kız çocuğu bırakarak. Kullandığı hap biber hapı diye bilinen haplardandı, senin ismini belirttiğin (kesinlikle yasaktır bu arada burada böyle ürünlerin ismini vermek) hapla aynı firma tarafından ithal edilen, ambalajına kadar aynı olan bir hap bu, sadece adı değişik !!!!bayramda hiç iştahım açılmadı çok rahattım. hapın bayağı bi faydasını gördüm.. normalde bir ekmek ve arkasından tatlı yiyen insanım. inanamıyorum benim iştahımın olmaması hayal gibi bişi...herkese tavsiye ederim
ben 26 yaşındayım ama daha doğum bilem yapmadım yani senin durumun benden iyi güzelim![]()
Uzaktan bir tanıdığım hiç bir zararı ve yan etkisi olmadığı söylenen, tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı zayıflama hapı yüzünden öldü. Bildiğin ölüm yani, yaşamı sona erdi. Ardında minik bir kız çocuğu bırakarak. Kullandığı hap biber hapı diye bilinen haplardandı, senin ismini belirttiğin (kesinlikle yasaktır bu arada burada böyle ürünlerin ismini vermek) hapla aynı firma tarafından ithal edilen, ambalajına kadar aynı olan bir hap bu, sadece adı değişik !!!!
Zayfılama haplarında bulunan etken madde “sibutramin” (iştahın kesilmesini sağlayan madde) ölümlere varan büyük zarar yol açabilir (böbrek yetmezliğinden, kalp krizine, beyin kanamasından depresyona..). Gene iştahı kesen, metabolizmayı hızlandırdığını vaat eden Ephedrine (Efedrin) maddesi adrenalini aşırı yükselterek çok tehlikeli sonuçlara yol açar. Bunlar en bilinenleri, içindeki tıbbi ekstratın tümünü bilmek de mümkün değil.
Kimi bünyelerde bu etken maddelerin daha fazla tahribat yapabileceği, ağrı kesici vb. zararsız görülen bir madde ile hatta bir bitki çayı ile birlikte alınınca ölümcül etkileşim yapabileceği göz önünde tutulmalıdır. Herkes kendinden sorumludur ama böyle ciddi bir konuda tavsiye vermemenizi, hele hele isim asla vermemenizi salık veririm. Tanıdığım da kendisini öldüren hapa arkadaş tavsiyesi ile başlamıştı, arkadaşı hayatta ama kendisi 20'li yaşlarında hayata veda etti.
İradesiz olduğunuzu yazmışsınız, ben de öyleyim. İstediğim şekilde irade gösteremiyorum ne yazık ki. Geceleri tutamıyorum kendimi. O yüzden buradayım, o yüzden destek grubuyuz biz. Birbirimize destek olmak için. Aynı kilolardaki insanların sıkıntıları, hisleri, yaşam tarzları da benzerlik gösteriyor. Bunları paylaşıp iyileştirmek için buradayız...
umutttt cnm agzına sağlık çok gzl açıkladın valla
eline diline sağlık. dün gece ben yazmaya çalıştım ama anlatamadım derdimi. süpersin.
cnm bende 87liyim ama benim doğumların kilo ile alakası hiç yok ben evlendiğimde 104 kilo falandım 120 ile doğuma girdim şimdi de 102(
evet cok güzel acıklamışş
hap falan sözü açılmışken dün gece alt yazıda okudumm adamın bırı elma sırkesı +limon suyu+soda içerek 1 ayda 30 kılo vermışş
ama ne yazıkkı 1 ayın sonucundaa midesi delinerek hayatını kaybetmiş ne yazık adam 50 yasında imişş![]()
:)))
Mutlucuğum bu arada spor bildirimi yapmadım çünkü sadece 60 dk yürüyüşüm varHani bildirmeye bile değmez gibilerinden.. Havalar kasvetli olup düzenimiz değiştiğinden beri iyice salladım yürüyüşleri.. Halbuki müziğimi dinleyerek, eften püften hayaller kurarak, sağa sola selam vererek yürümek ruhuma da pek iyi geliyordu.
Yarın biraz alışveriş yapıp yeniden başlayacağım. Motive ediyor böyle şeyler beni :)) Yürüyüş yeleği (?? Yani adı her neyse, benim yürüyüş yeleği dediğim şey :), kışlık spor şapka, kışlık yürüyüş taytları almak istiyorum.
Nasıldı Vikingler'in şarkısı: Haftayaaaa, buluşalıım haftayaaaa :))
ben evlenirken 85 kiloydum gelinliktede hiç fazlam yoktu göbeğimde yoktu ama sonrası facia 20 kilo almışım 9-10 ay gibi bir sürede evde otur ye ye ye şimdide vermek zor gelıyor gelır tabi tatlı bağımlısıyım ben çörek otunu denemek istiyorum aslında mideme zarar verirmi diye korkuyorum.
ya bu nasıl bir cahilliktir sadece sirke içerken bile dikkat edin diyorlar 3 asit +baz karıştırmış yazık araştırmak soruşturmak gerek bir yerden duy hemen yap sonuç üzücü oluyor.
zayıflama haplarına gelince bende ünideyken nedense öle bir hata yaptım elmalı olan vardıya kromlu birde ondan içtim bir ay evet 4 kilo vermiştim ama hemen bıraktım korktum sonuç hemen fazlaca kilo alımı oldu.uzak dursunlar bizden.
kızlar çizelgemi değiştirdim 0 ladım yolculuğumu 25 kilo verdim şımarıklığını atmam lazım ustumden. trenmin yarı yola ancak gelmiş olması sanırım bezginliğimin görsel ifadesi idi. şimdi 0 dan başladım yolculuğuma. inşallah. ilk seferki gibi tıkır tıkır gidecek tüm fazlalıklar. 20 kilom var verilecek haydi yoldaşlar 11.11.11 uğuruna.
Okudum, çok yazık olmuşhttp://samanyoluhaber.com/h_714960_Saglik-elma-sirkesi,-limon-ve-soda-olumune-sebep-oldu.html[/URL]
çok şükür ki bazı seylerı ogrendık:26:
ben aldım bir rüzgarlık, bir iki tayt birde spor botum var. beremi takıp yuruyordum geçen haftaya kadar. dışarıda yurumek bambaşka. taytla üşümüyosun resmen ana yuruyuş resmimi çektim koyım birara. dekatlon dan aldım ben bere tayt rüzgarlığı.
kızlar çizelgemi değiştirdim 0 ladım yolculuğumu 25 kilo verdim şımarıklığını atmam lazım ustumden. trenmin yarı yola ancak gelmiş olması sanırım bezginliğimin görsel ifadesi idi. şimdi 0 dan başladım yolculuğuma. inşallah. ilk seferki gibi tıkır tıkır gidecek tüm fazlalıklar. 20 kilom var verilecek haydi yoldaşlar 11.11.11 uğuruna.
aynen dediğin gibi canım çamaşır deterjanlarını bile taşıyorum ne olur ne olmaz belki bulamam diye :) bebeğin hiçbir şeyi unutulmamalı yoksa yanarsın :) oyuncağından ,tasına tarağına kadar ,yok cam rendesi yok mama kaşığı ,biberonu ne varsa artık.....benim için de Asumancığım. Artık sıra sende, biz seni İstanbul'a bekliyoruz :))
Ay evet bebekle de ayrı zor oluyor, hatırlıyorum da çamaşır deterjanlarını, yumuşatıcılarını bile yanımda taşırdım :))
Canım, gece yolculuk yaptığımız için nisbeten daha az trafik vardı. Gene yarım saat bekledik gişelerin orada ama çocuklar uyuyunca dert olmadı. Sana da kolay gelsin hayatım, bavulu yerleştir, sirkeli olanları temizle, of of... Senelerce önce aynısı başıma gelmişti benim de, kıramadım babaannemi, koyduğu turşuyu aldım, tek valizime koydum, sonrası facia idi. Ah babaanneciğim o ne sarımsak kokusuydu ya..
Evet kızlar toparlanmak şart. ben de aynı durumdayım ve ben sizler gibi ciddi kilo da kaybetmedim, 10 kilo verdim diye sevinirken gene 8 kilolara geriledim( To-par-la-na-lımmm :)))
Üzüle büzüle kilo bildirimi:Geçen hafta 84.2
Bu hafta 85.2
Baklava yenmedi, 2 adet lokum dışında tatlı yenmedi, ama börek-çörek götürüldü, sonuç bu(