Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Uzaktan bir tanıdığım hiç bir zararı ve yan etkisi olmadığı söylenen, tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı zayıflama hapı yüzünden öldü. Bildiğin ölüm yani, yaşamı sona erdi. Ardında minik bir kız çocuğu bırakarak. Kullandığı hap biber hapı diye bilinen haplardandı, senin ismini belirttiğin (kesinlikle yasaktır bu arada burada böyle ürünlerin ismini vermek) hapla aynı firma tarafından ithal edilen, ambalajına kadar aynı olan bir hap bu, sadece adı değişik !!!!

Zayfılama haplarında bulunan etken madde “sibutramin” (iştahın kesilmesini sağlayan madde) ölümlere varan büyük zarar yol açabilir (böbrek yetmezliğinden, kalp krizine, beyin kanamasından depresyona..). Gene iştahı kesen, metabolizmayı hızlandırdığını vaat eden Ephedrine (Efedrin) maddesi adrenalini aşırı yükselterek çok tehlikeli sonuçlara yol açar. Bunlar en bilinenleri, içindeki tıbbi ekstratın tümünü bilmek de mümkün değil.

Kimi bünyelerde bu etken maddelerin daha fazla tahribat yapabileceği, ağrı kesici vb. zararsız görülen bir madde ile hatta bir bitki çayı ile birlikte alınınca ölümcül etkileşim yapabileceği göz önünde tutulmalıdır. Herkes kendinden sorumludur ama böyle ciddi bir konuda tavsiye vermemenizi, hele hele isim asla vermemenizi salık veririm. Tanıdığım da kendisini öldüren hapa arkadaş tavsiyesi ile başlamıştı, arkadaşı hayatta ama kendisi 20'li yaşlarında hayata veda etti.

İradesiz olduğunuzu yazmışsınız, ben de öyleyim. İstediğim şekilde irade gösteremiyorum ne yazık ki. Geceleri tutamıyorum kendimi. O yüzden buradayım, o yüzden destek grubuyuz biz. Birbirimize destek olmak için. Aynı kilolardaki insanların sıkıntıları, hisleri, yaşam tarzları da benzerlik gösteriyor. Bunları paylaşıp iyileştirmek için buradayız...

hap hakkında soyledıklerıne katılıyorum kullanmıs bırı olarak soyluyorum kesınlıkle kullanmayın ben o hatayı yaptım arkadas tavsıyesıyle hıc zararı yok dendı 1 ayı bıle bıtırmeden gogsumde kıtleler cıktı evde daha uc kutum duruyor stoklamısım bıde neyse dr a gıttım gogus kanserı oldum zannettım kuzenım o sıralar kanserdı ve ne zorluklar cektı ben bılırım kılo verme derdıne olumu goze almısım ne kadar cahılmısım neyse sukur hemen bıraktım ılacı kıtlelerde yok oldu ama farketmesem ne olurdu bılmem annemde kullanmıstı o sıralar ondada oldu hatta kıtle alınıp analız yapıldı cok korktuk kesınlıkle kımse kanmasın en guzelı saglıklı bır beslenme ve bol spor arkadaslar ısım vermek yasak bılıyorum ama fıkrınız olsun ılacın adı f ıle baslıyordu

Arkadaşlar tebrik edin beni :9: :9: ve daha önemlisi lütfen dua edin benim için
Hamileyim arkadaşlar bugün öğrendim hem mutlu hem endişeliyim ..
hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
evlilik tarihimiz 08.08.08 , hamile oldugumu öğrendiğim gün 11.11.11 hadi hayırlısı bakalım :9:

ooo tebrıkler allah saglıklı bır sekılde kucagına almayıda nasıp etsın ıyısallah

evlilik tarihimiz 08.08.08 , hamile oldugumu öğrendiğim gün 11.11.11 hadi hayırlısı bakalım :9:

cnm ya ne sevindirici bir haber çok ama çok mutluluk verici bir haber çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder yaradan kendine dikkat et

hoşgeldin cnm aramıza
bu arada nerelisin 52 görünce ordulumusun diye düşündüm de :)

hmm evet bayağı uzak bende orduluyum cnm merkez 52 görünce sordum o yüzden hemen tekrar hoşgeldin aramıza ama kendini tanıt biraz kaç yaşındasın ne iş yaparsın evli misin çoluk çocuk :)

Yas 31evliyim uc yasinda bir kizim var.ogretmenim burda.ismim derya en onemlisi zayiflamak ostiyorum.tuttum sizi birakmam.ama tlfdan giriyorum yazmak zor oluyor arada yazarim amahep okuyorum gecmisi optum hepinizi...

ay dediğine bak ya deliiiiiiiiii allah korusun ,sen vereceksin hemde daha fıstık olacaksın......
bayramda giremedik buraya aldık kiloları :(

tabi canım cam rendesiz yola çıkmam :))) bizimde ilk çocuk ya öyle panik haldeyiz ki ne varsa topluyoruz eşimle benim 1 valize sığarken bebişe 2 valiz hazırlıyoruz, yok üstü kirlenirse yok kaka bulaşırsa diye diye dolduruyoruz 4 tane pijama takımı götürdüm sadece 5 gün için :) kıyafetlerini saymadım bile...
senin gibi bende tencere taşıdım valla :))) biberon fırçasıda bizim demirbaşlardan bak :)
küvet, kova seti KV de aldı ne yapsın kadın ayda yılda bir gitsekte mecburen aldı....
hele birde bakım çantası yok mu onunda içine aynılarından 1-2 parça koyuyorsun,maması,bezi,önlüğü,ağız bezi ,alt açmalar(allahtan canbebe var :) ) oyuncakların bir kısmı, ıslak mendil, hemen ellerimi yıkayamazsam diye dezenfektan , yelek, kıyafet, çıtçıtlı badilerden ,yedek emzik ayyyy daha neler neler daral geldi valla ve bu çanta ne zaman dışarı çıksak böyle kaldıramıyorum ya :(((

canım bu metabolizma mı hızlandırıyor anlatır mısın? benim acil bayramda aldıklarımı vermem gerek :)))) yardımcı olursan sevinirim:9:
yeşillikten kastın neler örnek verir misin?

canım öncelikle hoşgeldin eğer paylaşımda bulunursan zayıflarsın takip et burayı kesin verirsin, ben 5 gün etmedim 400 gram geldi bayramda :(
Ayy valla öyle geliyor yaa,al ver al ver eylül sonundaki kilomdayım hala cinnet geçircem sonunda :5:

canım benim çooooookk sevindim inanki..rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin inşallah. Darısı başıma umarırm bende bir gün size bebk haberi verebilirimm

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

ooo tebrıkler allah saglıklı bır sekılde kucagına almayıda nasıp etsın ıyısallah

teşekkür ederim canlarım sağolun.. çok şükür yarabbime 2,5 yıldan sonra biz de bu sevinci yaşadık inşallah hayırlısıyla devam eder.. kilomdan dolayı biraz endişeliyim ama bakalım , umarım sıkıntı yaratmaz..
nevzamansızcanım darısı sana ve tüm isteyenlere hayılısıyla tez zamanda inşallah..

ben bugün kilo bldirimini unutup spora gittim ,şimdi açtığımda aklıma geldi ...kızım gece uyumadı çok üşütmüş bayramın son günü hamama gitmiştik hasta yaptık çocuğu sabaha kadar öksürdü yavrum dra götürdüm içti ilaçlarını şimdi uyuyor bende uzanayım yanına
geçen hafta 113 bugün 115 çok üzgünüm ama inşallah son artım olur
geçmiş olsun sen nasıl oldun

tebrikler allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

spor yapan herkesi kutlarım öncelikle, bildirim yapamayanlara 0 yazdım ancak önemi yok izinli olarak düşünebiliriz.

Eklentiler

• $listekasım2.webp
    $listekasım2.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 64
bu haftanın kraliçesi yine yasafat, kutlarız kraliçe:71::71::71::71::71:...
$kralice1.webp

1. yasafat 555dk:65::65::65::64::64::64::nazar::nazar::nazar:
2. tebessüm 400dk:71::71::64::64::nazar::nazar:
3. asuman 250 dk:71::64::nazar:

$t.webp

Son düzenleme:
sevgili SINOPEE kolay ve sorunsuz bir hamilelik ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. artık sanırım ömrün boyunca endişesiz dakikan olmayacak. anneliğin en büyük handikaplarından biri. ruyasını bile merak ediyorsun düşün.

umutcuum
dekatlona gitmeden bence o tür alışverişini yapma, en güzeli çocuklarına da kendine de aklına gelebilecek bir çok spor dalı için uygun fiyata donanım alabilirsin. genelde ben her gittiğimde az dolaştım dediğimde bile 2 saat harcıyorum oraya. hafta içi gitmeni öneririm haftasonları çok kalabalık oluyor.

1.hafta

ilbatum 85(+400)

toksin 68.4(+200)

nevzamansız 97.9(-100)

beyzus 87.2(-1.300)

sinoope 90.7(0.00)

fadime02 izinli

yasafat 86.4(0.00)

derin 115(+2000)

yena izinli

yst38 izinli

3melegmvar 76(0.00)

yağmurgözlü 100.8(+1600)

umuttt 85.2(+100)

asumanzeynep 80.2(+400)

dalokaysmom 90.2(+1700)

semiran 90.5(+1000)

gulma 94

corazon 97(+300)

aysec52 102(+2100)

tebessüm77 84.4(-1600)

profit 87.5(+900)

doğa3 93.2(+800)

bitmedi 105.5(+500)

ece78 82

efsunlu 90.400(+900)

dilek78 94.5

yotsuz 87(+400)

.......

[/colo
r][/ı][/b]

Son düzenleme:
Selam hanımlar...

Sinoope,
ne güzel bir haber çok sevindim...Allah tamamına erdirsin en sağlıklısından..
+90 bebekler diye bir topik açın siz.:)

Dilek78,
çok geçmiş olsun,senin ve çocukların adına çok üzüldüm..dileğim herşeyin bir an önce düzelmesi..

Kilo verenleri tebrik ederim bayrama rağmen harika bir iş çıkarmışsınız..

Son düzenleme:

Canım senin adına çoooooooook ama çoooook mutlu oldum. Rabbim nazarlardan saklasın :nazar: :nazar: :nazar:
Sağlıklı ve Hayırlı evlat nasip eder inşallah.
Bence hiç endişelenme ve hamileliğin tadını sonuna kadar abartmadan :34: çıkar.
Merak etme ben hamile kaldığımda 118 kiloydum ve hamilelikte okadar sık yemek yediğim halde -5 kgla doğuma girdim heee sonra cozuttum o ayrı :60:
Abur cuburu fazla kaçırmadığın sürece fazla kilo almazsın tabi hareketli olmak şart. Ben doğuma gittiğim güne kadar hep gezdim hatta mahalledeki esnaf bile artık kız hala doğuramadınmı sonunda sokakta doğurup haberlere cıkacaksın demişlerdi :60:
Umarım seninde hamileliğin çok rahat ve huzurlu geçerde seninde bebişim benim küçük civcivim gibi uslu ve sağlıklı olur :34:
Bizi gelişmelerdende haberdar et :54:

Birde kızlarrrrrrrr ben ne bahtsız bedeviyim :1:
Kaskatı kesilmem yetmiyormuş gibi birde diş ağrım tuttu :52:
Bugün normal doktora gittim yarında artık mecbur diş doktoruna :47:
Geçen sefer gittiğimde parasını verdim son kapatacaktı gitmedim :1: herhalde kesin yarın kadın der niye gelmedin halamı korkuyorsun elimin hafif olduğunu bildiğin halde diye :60:
Birde bukadarı yetmiyormuş gibi üzerine regl olmaya başlamışım :52:
Bir yandan sevindim regl olucağım halde kilo almadıysam vermişimdir sonuçta en az 1 kilo fazla cıkıyor insan adetliyken :1: ( hemende kendime bir artı buldum bukadar eksinin içinden )

Geberiyorum ağrıdan ama yinede bunada şükür diyebiliyorum hala.
Kazık gibi olduğumdan beri hep şükrediyorum Rabbime geçici olduğu için ya doğduğundan beri engelli olan insanlar ne yapsın :26: İnsanın aslında hareket edebilmesi bile nekadar büyük bir lütufmuş Rabbimin bize verdiği.
Bende bunu ancak bu hale geldiğimde fark ettim ve karar verdim düzeldiğim an ne olursa olsun çok daha fazla hareket ediceğim. Rabbimin bizlere verdiği nimetlerin kıymetini bilip sonuna kadar kullanalım.

Güzel Allahım tüm hastalara şifa versin............... Aminnnnnnnnn

Son düzenleme:
bende rüyamda emekliliğimi hesaplıyordum :60: sırf herkesi gönderip uyumak için diyorum falan :1:
İnşallah o günleride görücen az kaldı doğacım.
47 kiloyum :D ...................................................................................
Bize neee.
Aferin sana :1: umarım en kısa sürede üzerine 50 kilo eklersinde bizim topiğe gelirsin :1:

amin diyin kızlarrrrr :52:
Amin.
:1:
47 iyi ya almıyım daha kilo :D
44falan olsam iyi olur
Sataşmak için başka topik bul burdan sana iş çıkmaz canım.
selam kızlare bende maalesef +2 kilo ile döndüm aranıza bayramda aslında çokda aşırı yemedim sadece tatlıyı kaçırdım biraz oda hemen basküle yansıdı...
bugün bende b fite başladım yarım saat sürüyor bittikten sonrada göbek ve basen hareketleri çalıştık bugün inşallah boğazımıda tutarsam çok tkili olacak...
Hayırlı olsun derincim inşallah işe yarar.
banu sen kalorisiz şeker almıştın nasıl memnunmusun bende alırım iyiyse çünkü çayı şekersiz içemiyorum çayıda sürekli içiyorum bitki çaylarını şekersiz içiyorumda çayı içemiyorum
Denemedim doğacım ama muhakkak çayla deneyip sana yazıcam.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr

Ben hala kalıp gibiyim bir tek dirseklerime kadar kollarımı kullanabiliyorum :52:
Dün gece okadar çok ağrım vardıki resmen ağladım birde üzerine uykusuzluk ağrılardan dolayı iyice maf ediyor beni. Eşim en sonunda bugün öğleden sonra izin alıp seni doktora götüreyim bari dedi.
Bende doktora gitmeden bildirimi yapayım dedim ama değişen bişey olmadı tabiki

Sonuç hala 113

Şu anda tek istediğim ağrısız rahat hareket edebilmek. Maalesef kalıp gibi olduğum için ancak iki gün birer saat yürüyüş yapabildim o yüzden sporda 120 dakkayla vasatlar kralicesi ilan ediyorum kendimi kafadan :1:
Bir iyileşeyimde acısını cıkartırım inşallah.

Tek sevincim Bayramda kilo almamış olmam. Bunada şükür :34:
Neyse ben cıkıp hazırlanayımda eşim gelince hemen cıkarız. Bakalım doktor ne diyecek ve ondan sonra eşim :1:
Doktor fena üşütmüşsün derse görürsün günü ne balkona cıkabilirsin nede sigara içebilirsin dedi dün gece :53:
Ona göre evin içinde yarı cıplak dolaşıyormuşum ( kış geldi ben hala evde şort tshirt dolanıyorum)

Hepinizi kocaman öpüyorum akşam görüşürüz geçmişide o zaman okurum inşallah :3:
Geçmiş olsun canım.
ben bugün kilo bldirimini unutup spora gittim ,şimdi açtığımda aklıma geldi ...kızım gece uyumadı çok üşütmüş bayramın son günü hamama gitmiştik hasta yaptık çocuğu sabaha kadar öksürdü yavrum dra götürdüm içti ilaçlarını şimdi uyuyor bende uzanayım yanına
geçen hafta 113 bugün 115 çok üzgünüm ama inşallah son artım olur
Geçmiş olsun derincim olsun bayramda herkes aldı kilo verirsin sen inanıyorum.
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah Allah tamamına erdirsin kilolarıda takma kafana dikkat et dietisyene git almazsın inşallah.

Canım senin adına çoooooooook ama çoooook mutlu oldum. Rabbim nazarlardan saklasın :nazar: :nazar: :nazar:
Sağlıklı ve Hayırlı evlat nasip eder inşallah.
Bence hiç endişelenme ve hamileliğin tadını sonuna kadar abartmadan :34: çıkar.
Merak etme ben hamile kaldığımda 118 kiloydum ve hamilelikte okadar sık yemek yediğim halde -5 kgla doğuma girdim heee sonra cozuttum o ayrı :60:
Abur cuburu fazla kaçırmadığın sürece fazla kilo almazsın tabi hareketli olmak şart. Ben doğuma gittiğim güne kadar hep gezdim hatta mahalledeki esnaf bile artık kız hala doğuramadınmı sonunda sokakta doğurup haberlere cıkacaksın demişlerdi :60:
Umarım seninde hamileliğin çok rahat ve huzurlu geçerde seninde bebişim benim küçük civcivim gibi uslu ve sağlıklı olur :34:
Bizi gelişmelerdende haberdar et :54:

Birde kızlarrrrrrrr ben ne bahtsız bedeviyim :1:
Kaskatı kesilmem yetmiyormuş gibi birde diş ağrım tuttu :52:
Bugün normal doktora gittim yarında artık mecbur diş doktoruna :47:
Geçen sefer gittiğimde parasını verdim son kapatacaktı gitmedim :1: herhalde kesin yarın kadın der niye gelmedin halamı korkuyorsun elimin hafif olduğunu bildiğin halde diye :60:
Birde bukadarı yetmiyormuş gibi üzerine regl olmaya başlamışım :52:
Bir yandan sevindim regl olucağım halde kilo almadıysam vermişimdir sonuçta en az 1 kilo fazla cıkıyor insan adetliyken :1: ( hemende kendime bir artı buldum bukadar eksinin içinden )

Geberiyorum ağrıdan ama yinede bunada şükür diyebiliyorum hala.
Kazık gibi olduğumdan beri hep şükrediyorum Rabbime geçici olduğu için ya doğduğundan beri engelli olan insanlar ne yapsın :26: İnsanın aslında hareket edebilmesi bile nekadar büyük bir lütufmuş Rabbimin bize verdiği.
Bende bunu ancak bu hale geldiğimde fark ettim ve karar verdim düzeldiğim an ne olursa olsun çok daha fazla hareket ediceğim. Rabbimin bizlere verdiği nimetlerin kıymetini bilip sonuna kadar kullanalım.

Güzel Allahım tüm hastalara şifa versin............... Aminnnnnnnnn

Tatlım geçmiş olsun...
Bende öyleyim inan, ağrıdan yürüyemiyorum bile..Oturup kalkarken inliyorum resmen o derece kemiklerim ağrıyor...

Son düzenleme:
HAFTANIN BİRİNCİSİ.....TEBESSÜM77.....(-1600gr):46::65::66:

HAFTANIN İKİNCİSİ.......BEYZUS............(-1300gr):46::65::66:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...NEVZAMANSIZ....(-100 gr):46::65::66:

Gayret eden herkesi kutluyorum.Haftaya çoookkkk iyi olacağız inşallah....

Back
X