Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla çok dogru soyluyorsun benimde çevremde var bikaç kisi kilo alinca soylerlerdi aaa sen kilo almissin ama verdim bisey demiyorlarbuarada geçen sene çok şişmansın 3-5 le bitmez senin bu durumun diyen yengemi gördüm bayramda 1 sene önce 110 kilo iken görmüştü beni. bu sene 88-89 desek 21 kilo az gördü. ve kadın ne dedi; hiç birşey. dayım aa vermişsin felan dedi ama kadın azını açmadı. bende kurduum lafları unuttum. ah dedim kızdım kendime 85 altı gitseydım oraya asıl ağzı tam kilit olacaktı ama, işte nasip olmadı. yaza toplanmak lazım. yaza kesin bir daha karşılaşırız.
Amiiiiinnnnnnn ne guzel duagünaydınnnnnn topiğin güzel hatunları..
Allahım! şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider.
Allahım! şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol.
Allahım! şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş.
... Allahım! sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver.
Allahım! iman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere.
Allahım! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin,dualarımızı salihlerin duası eyle.
amin ...
herkese hayırlı cumalar...
beyzuş ablacım kilom...100,8
+1,6 bunada şükür diyorum bayramda 104 leri görmüştümmidemden dolayı diyet yapamıyorum iki gündür dikkat ediyorum birazcık gitmiş ödemmiş demekki...
geçen hafta 86
bugün 84.4
giden 1600
spor 400 dakka
Ben de araniza katilmak istiyorum.kilom 92.700.spor yapamiyorum haftaya cuma artik bildiririm ins.zayiflariz di mi yaaa cok istiyorum.iki hafta once 94 idim bu hafta 92700 umarim gider bu yaglar .opuyorum hepinizi.....
hos geldiniz aramiza insallah istediginiz kiloya ulasirsiniz saglikli bi sekildebeni de aranıza alır mısınıııızzzzzz... 88 kiloydum ilk defa bu kadar kilolu oldum hep dışardan düzensiz beslenmekten ve hareketsizlikten böyle oldu sınav streside cabası. 1 hafta diyet yaptım birde baktım 90 kilo olmuşum bide araya bayram girdi benim popo hak getire şuan kaç olduğumu bilmiyorum ama 90dan az değildir yardım edin kızlar yaaa![]()
geçmis olsun naz a acil sifalar dilerimben bugün kilo bldirimini unutup spora gittim ,şimdi açtığımda aklıma geldi ...kızım gece uyumadı çok üşütmüş bayramın son günü hamama gitmiştik hasta yaptık çocuğu sabaha kadar öksürdü yavrum dra götürdüm içti ilaçlarını şimdi uyuyor bende uzanayım yanına
geçen hafta 113 bugün 115 çok üzgünüm ama inşallah son artım olur
Arkadaşlar tebrik edin beni![]()
ve daha önemlisi lütfen dua edin benim için
Hamileyim arkadaşlar bugün öğrendim hem mutlu hem endişeliyim ..
hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
evlilik tarihimiz 08.08.08 , hamile oldugumu öğrendiğim gün 11.11.11 hadi hayırlısı bakalım![]()
bu haftanın kraliçesi yine yasafat, kutlarız kraliçe...
Eki Görüntüle 287065
1. yasafat 555dk
2. tebessüm 400dk
3. asuman 250 dk
Eki Görüntüle 287066
tebrik ederim kizlar BEYZUS abla ellerine saglikHAFTANIN BİRİNCİSİ.....TEBESSÜM77.....(-1600gr)
HAFTANIN İKİNCİSİ.......BEYZUS............(-1300gr)
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...NEVZAMANSIZ....(-100 gr)
Gayret eden herkesi kutluyorum.Haftaya çoookkkk iyi olacağız inşallah....
geçmis olsun banu ALLAH yardimcin olsun canim insallah atlatirsinBugünlerde gelemedim çünkü çok hastalandım çok fazla çarpıntım vardı dr gittim acillere gittim cerrahpaşa acil panik atak dedi yolladı birde bir ilaç içirdiler 3 gün doğru dürüst kalkamadımperşembe günü kalp dr gittim elektro çekti bişey yok 3 ay önce eko ve efor yapılmıştı onlarda iyiydi dr guatr ilacının sebeb olduğunu söyledi dr bana lev...150 lik vermişti ben yanlışlıkla daha za içmişim sonra farkedince çoğalttım oda beni mahvetti hala kötüyüm bu sabahta berbat durumdaydım gerçekten çarpıntı insanın hayatını mahvediyor pazartesi başak bir kalp drna daha gidicemki içimde rahatlasın çok husursuzum çünkü.
çok geçmis olsun ABLANA acil sifalar dilerimtansiyonu yükseldi aniden,çok kötüydü hemen acile gittik..
Dil altı denen şey ne mucizeviymiş,ilk defa tanık oluyorum...
iyi aksamlar ablacim (gerçi ben cvp yazana kadar gece oldu ama) sanada ALLAH kolaylik versinBeyzus.Yena tebessüm77 Banu 145145.isra,3meleğim hepinize iyi akşamlar..ben biraz gizli yazmaya çalışıyorum.annem görünce kızıyor..sçmalıklarla vakit geçiriyormuşum diye...ama bugün realin katoloğundan bilgisayar gösteriyordu..herhalde o da merak ediyor..bBeyzusum nazar değmesin..Yenam bizimde zamanımız gelecek..kilolar takır takır dökülecek..Banu sakın kafanı takma..üstünde durmamaya çalış..hepinize iyi akşamlar..Ben pazar pazar gezip kendime ve eşime bir sürü şey aldım..bundan sonra sadece ikimize alacağım...kimseye bir şey yok..
ya c a da bir kaban gördüm BAYILDIMMMMMMM. kaç paradır acaba bedeni varmıdır. sayfasında trendler de buldum rebel trend(defilevar o kısımda). semoş baksana sendeeeee. böyle siyah renkte yakalarının altı kırmızı. kısa kaban.
e yatiim ben ozaman kimse benle konuşmuyor. küsss.
gördüm cnm güzelll ama fiyatları nerde yazıyor bedeni varmı nerden bakılır anlamadım ki hoş bence sanada 44 olur bence sanki güzelmişşş montlarrr![]()
ya yaaa yaaa küsme pc başında değildim işim vardı amaaa baktım vallaaaa süperlerrr cnm kaldı alacaktım ben de o çakma deriyi alınca neyse dedim burasıda o kadar soğuk olmuyor onla idare ederim diye düşündüm :26::26::26::26:
bu haftanın kraliçesi yine yasafat, kutlarız kraliçe...
Eki Görüntüle 287065
1. yasafat 555dk
2. tebessüm 400dk
3. asuman 250 dk
Eki Görüntüle 287066
Bugünlerde gelemedim çünkü çok hastalandım çok fazla çarpıntım vardı dr gittim acillere gittim cerrahpaşa acil panik atak dedi yolladı birde bir ilaç içirdiler 3 gün doğru dürüst kalkamadımperşembe günü kalp dr gittim elektro çekti bişey yok 3 ay önce eko ve efor yapılmıştı onlarda iyiydi dr guatr ilacının sebeb olduğunu söyledi dr bana lev...150 lik vermişti ben yanlışlıkla daha za içmişim sonra farkedince çoğalttım oda beni mahvetti hala kötüyüm bu sabahta berbat durumdaydım gerçekten çarpıntı insanın hayatını mahvediyor pazartesi başak bir kalp drna daha gidicemki içimde rahatlasın çok husursuzum çünkü.
tansiyonu yükseldi aniden,çok kötüydü hemen acile gittik..
Dil altı denen şey ne mucizeviymiş,ilk defa tanık oluyorum...
evet canım öyle düzeleceğe benzemiyor annem çok kötü krizlerde ne yapacağımıda bilemiyorum elimden ne gelirki ikiside 65 yaşında insanlar
Tebessüm 77 canım her ailede zaman zaman böyle şeyler oluyor..merak etme geçer..uzun zamandır evli olanlar arada bir böyle biriken posaları atarlar..bu arada çocuklar biraz üzülür..sonra daha bir heyecanla yeniden başlarlar..geçeci bir durum..benim dedemle anneannem her hafta sonu kavga ederleripazartesi mahkemeye gitmeye karar verirlerdi..şimdi anneannem o günleri bile özlüyor..keşke yaşasaydı da..diye başlıyor..
Yenacığım annem nasıl bende bilmiyorum..istediği olmazsa krize giriyor..pazar gezerken bir şey yok..her bir turda bir yere oturup sigara içiyor..ne zaman eve gelsek kendini yatağa atıyor..pazara gelme diyorum..dinlemiyor.bende tek gezmeyi severim..çarşamba paza.mecburen annemi kaybettim..yalnız gezebilmek için kalabalığa karıştım.istedğim tezgahları gezdim.ama o hemen herkese haber vermiş..ablanız kayboldu diye.neyse işim bitince yanına gittim..ne yapayım bazan böyle şeylere mecbur ediyor.
aaaaa kızlar,
uzun zamandır yazayım yazayım diyordum. benim teyzeler bu ara taşlara takılmışlar. özetle taşların enerjisi şifaları falan. neyse AY TAŞI tak kesin dediler anormal derecede iştah kesiyormuş. ben pazarda buldum aldı bugün. çok uyduruk geldi ama deneyeyim bi. iştah sorunum var kesinlikle. aklınızda olsun bi para da değil. böyle tenine deyecek sekilde takıyormuşsun. arada ay ışığına koyuyormuşsun. ben çok inanmasamda olabilir belki. bir zararı yoktur en azından. ha buarada bir bakla kadar olan kolye ucuna 2.5 lira verdim. inci gibi görünen boyuttaki kolyesine de 20 lira dediler. beyzuş abla beylik pazarına da çıkıyormuş adam.
sende benim..hala düzelemedim..düşündükçe öyle canım yanıyor kiii..düşünmemek için kendimi dışarlara atıyorum..inadına bir şeyler alıyorum.şimdiden bir valizlik giyim aldım..inşallah fazla sapıtmam..ben nerde yanlış yaptım..
yaaaaaaaaaaaaaaa bana neeeeeee,
artık azim hırs ne ise verecez birbirimize elektiriği. şu 90 sınırındaki hatunlar, ben 90-91 arasında enaz 3 kişi gördüm haydiiiiii el ele verelim. yok öle. 7lere inmeden bitmez bu 2011 ona göre.![]()
ya ben görmedim senin montu koydun mu resim.
sende benim..hala düzelemedim..düşündükçe öyle canım yanıyor kiii..düşünmemek için kendimi dışarlara atıyorum..inadına bir şeyler alıyorum.şimdiden bir valizlik giyim aldım..inşallah fazla sapıtmam..ben nerde yanlış yaptım..
ben denedım canım benım ıstahımı degıl ay tası ayın kendısı gelse kesemezbende ıse yaramadı belkı sende yarar
iddialı değilim ama mutlucum elimden gelen gayreti göstereceim yarın leslie ablaya merhaba diyeceğim hava yağmurlu şakır şakır samsun başladı bir kaç gün yağar artık istiyorum ama bütün gayretimle yanındayım evet sıfırladım çizelgemi senden gayret aldım bakıyorum oraya şımarıyorum olmuyor ne verdiysem sanki daha çok varr oy oyyyy:26::26::26::26::26::26:
Olur belki. belli olmuyo ki h and m de 42 olan vardı, ama 46 olmayan modelde var. neyse. denemek lazım çok beğendim. ama uzun olsa sanırım daa ii. öyle acıktım ki arada 10 gibi elma falanyedim yarım top kek götürdüm sütlü kahve içtim ne boğaz var bende
banucum kıyamam benim yaşadıklarımı yaşıyorsun büyük bir ihtimal tam panik atak değil ama benzeri birşeyler, benimde göğsümde ağrılar çarpıntılar ayak bilkelerimde ağrılar birde dizlerimden ayak bileklerime kadar karıncalanmamı desem titrememi bilemiyorum çok farklı birşey hepsi psikolojikmiş dün dra gittim yine korkudn ilacımı değiştirdi..ve dün hemen spor salonuna yazıldım, inşallah spor iyi gelecektir bana...
tebessüm daha iyiyim canım ama tam düzelemedim..annenle babanında durumuna üzüldüm her evde olan şeyler inş düzene girer
yenacım özletme kendini yaa sensiz olmaz buraları bizleri bırakma sakın , çok geçmiş olsun kıyamam sana...ablanada geçmiş olsun bende ilk hastalandığım gün kalp çarpıntısıyla acile gittiğimde vermişlerdi dil altını tansiyonum yüksek olduğu için ....allah bir daha yaşatmaz inşallah...hala korkuyorum
sinope gözünaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah....
birinci olanları tebrik ediyorum.. beyzus abla bravo bayram olmasına rağmen kilo vermişsin tebrik ederim seni
Pısssttt Efsunlu,:) sende geç uyuyanlardansın..
Yarın 6:30 da uyanmam gerek..Yatağa gireyim yine, kitap okuyaım belki gelir uykum..
Ben geçen baharda gitmiştim arkadaşımla,kese yaptırdım evde yapmama rağmen öyle bir kir çıktı ki utandım vallaDerincim, canımsın..Naz hastalanmış demek..Bu havada hamama niye götürüyosunuz prensesi üşüttü tabii çocuk..
geçmiş olsun canım bol bol sıvı içsin inan öksürüğe çok faydası oluyor birde zeytinyağı+pekmez bir kaşık kadar bizde çok işe yaradı..
Bu arada bir arkadaşım hamamı öve öve bitiremiyor bir gün gidelim diyor ama bende oğlanla nasıl olacak bilmiyorum..Sonra bana demesinler hanım hanım babasını da getirseydin diye ordaki hatunlar..
Çok rahatlatıyormuş,gözenekleri açıyormuş vs.Bendeki gözenekler açıl açıl bitmez heralde.![]()
Ben de geç uyuyanlardanım eve vampir cinsiyimbaşında olmasamda kadınlar kulübü hep açık duruyor pc de ilk açtığım şey bu
:)))) okumayı anca bitirdim,eşimle korku filmi izliyordum showda vardı,iyice uykumu kaçırdı içimi kararttısabahta beni uyandırabilene aşk olsun valla.
İyi geceler sana Yena,ne okuyorsun kitap?
Ben geçen baharda gitmiştim arkadaşımla,kese yaptırdım evde yapmama rağmen öyle bir kir çıktı ki utandım vallaama çıktığımda yeni doğmuş gibi hafif hissettim kendimi.Ben de bu sıralar gitmek istiyorum.Bevlerde murat hamamı var oraya gitmiştim ben ama daha güzel bir hamam bilen varsa kızlar söylesin İstanbulda ben bir tek oraya gittim.