Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

füsunnnnn canım ya ben seninle arkadaş değilmişim göremedimmm :(((
ama teklif ettim bak kabul et, köfte tarifimin hatrına bari :):16:

ceco geçmiş olsun miniğine Allah korusun tehlikeli dönemleri şimdi öpüyorum fıstığı:54:

Teşekkür ederim canım :71:
Birkaç gündür tırmanmayı da öğrendi devamlı orta sehpanın üzerini boşaltıp kendi oturuyor oradanda ayaklarını sallandırıyor :60: sanki tekneden sallıyor ayaklarını.
Çok şükür yine ucuz atlattık ama dediğin gibi tehlikeli dönemler. Nekadar peşinde dolaşsakta kaş göz arasında birşeyler yapmaya çabalıyor.

Herkeseeeeeeee hayırlı gecelerrrrrrrrrrr :122:

Kızlar sizleri çoook özledim ama bugün yine bahtsız bedeviliyim devam etti :1:
Bu sabah küçük civcivim kendi başına benim yatağımda yatarken nasıl becerdiyse ben kahvaltı hazırlarken uyanıp yataktan yüz üstü düştü :26:
Normalinde kendi başına kalktığında yataktan inebiliyordu ama herhalde uykusunda yuvarlandı yada uyku sersemi fazla kenara geldi. Baştan görünen birşey yoktu ama yarım saat sonra resmen ceviz büyüklüğünde anlında bir morluk ve şişlik oluştu. Çok fazla ağlamadı ama daha sonra üzerini değiştirmek için soyduğumda da bu sefer ensesinde yumurta büyüklüğünde bir kızarıklık ve hafif şişme fark ettim hatta sırtında bir noktada daha ufak bir kızarıklık fark ettim. Bütün giyisilerinin etiketlerini keser ve yıkamadan giydirmem normalde ama belki tahriştir dedim fakat sonunda dayanamadım çocuğu doktora götürdüm. İlk gittiğim yerde doktor baktı cildiyeye gitmesi lazım ben birşey veremem dedi ikinci hastanede cildiyecide cıkmıştı mecbur yine eve döndük :26:
Büyük bir ihtimalle birşey ısırdı herhalde ama yarın sabahtan başka bir yere götürüceğim. Kendi Çocuk doktoru izle büyüme olursa mutlaka haseki, cerrahpaşa yada başka bir büyük hastaneye acile götür dedi ama şimdilik çok şükür yok bir büyüme.
Çok fazla panik yapan biri değilimdir ama babamız maşallah söz konusu kızları oldumu anında panik bir baba oluyor :1: Onun direktiflerine uyunca eccük geç kaldım :34:

Ayşeciğim inşallah bu sefer bir daha geri gelmemek üzere kilolarından kurtulacaksın ben buna inanıyorum gerçekten çünkü sen istedikten sonra başaramayacağın şey yoktur.
Hepbirlikte motivasyonumuzuda çok daha yukarlara taşıyacağız ve hedeflerimize el birliği ile ulaşacağız :34:
Sakın pes etme ve o heyecanın asla azalmadan hedefe doğru sana eşlik etsin güzelim :54:

Kuralları zaten sana kızlar anlatmış bende ancak HOŞGELDİNNNNNNNNNNN diyebilirim :34:
Umarım kalıcı olursun ve bizlerle birlikte sağlıklı ve aktif bir şekilde hedefine odaklanırsın.

Kız sen bizim evimi röntgenliyon yoksa :60: :60: :60:
Kış geldi ya bende de durumlar aynı. Balkon kapalı ama bir posta çamaşır ancak 3 günde kuruyor bende mecbur çamaşırlığa seriyor birde peteklere acil olanları seriyorum. Peteklerdekiler kurudukca topluyorum ve tekrar balkondaki çamaşırlıktan peteğe çamaşır taşıyorum.
O arada çamaşırdan öööö geldiği için ütüyü zaten sevmiyorum iyice nefretlik geliyor :1:
Daha dün temizlik yaptım ama bu akşam eşim kücük cadının yaptığı dağınıklığı gördüğünde ya daha dün temizlik yapmadınmı sen bu ne hal dedi :1: dedim onu bana değil küçük cadıya söyle dedim.

Cimcime koltukların üzerinde hiç birşeye tahammülü yok ne görse yere atıyor :60: hesapta topluyor
Ev işi kadar nankör bir meslek yok :1: istifa ediyorum her hafta sonu ama kabul olmuyor :60:
kEŞKE ev işindende emekli olunabilse :60:

Bendede hem insülin direnci hemde pko varmış :25:
Gittiğim Endokrin Uzmanı bana şeker hastalarının kullandığı bir ilaç verdi ve en az bir sene kullanacaksın dedi.
Ben özele gidiyorum ama doktorum çok pahalıı değil çok şükür. Tahlilleride o hastanede çok tutuyor diye başka bir yerde yaptırdım ama artık sadece arada bir açlık kan şekerime bakacaklar.
İlaca başlayalı 2,5 ay oldu ve yaklaşık 7 kiloya yakın verdim.
İlacın ismini yasak olduğu için buradan yazmadım :34:
Umarım şeker direnci olan herkes bir an önce bu durumdan kurtulur ve sağlığına kavuşur :34:

Canım Rabbim yardımcın olsun ve emin ol hepimiz senin için dua ediceğiz ama sende kendini toparlayıp bir an önce çocukların için sağlıklı beslenip Doktorlarını evlatlarına iyi bakabileceğine inandırman lazım.
Jugendamt ( Çocuk Esirgeme ) çocukların bakımı ve psikolojik açıdan gelişimleri düzgün olsun diye gecici olarak evlatlarını korumaya almıştır. Eminim Doktorların bir sonraki mahkeme gününe kadar senin iyileşme gösterdiklerine kanaat getirirlerse çocuklarını sana tekrar geri verirler. Sakın ümidini kaybetme ve RAbbine sığın nasılsa herşeyin en güzelini ve hayırlısını o bilir :34:
Anladığım kadarıyla Almanyadasın ve oranın sistemi Çocuklara çok önem verir. Eğer eşin yüzünden bu duruma düştüysen eminim Yetkililer araştırıp neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayıp mutlaka doğruya karar vereceklerdir.
Dediğim gibi dualarımız seninle ve gelişmelerden bizleri de mutlaka haberdar et. Herşey gönlüne göre olur inşallah ..... Amin

En Sevdiğim Şarkılardan biridir.....Şevval Sam ve Kazım Koyuncu birde Volkan Konak favorilerim arasındadır :34: İnsanı rahatlatan ruhunu okşayan seslere ve türkülere hastayım :1:

Bende çok merak ediyordum ama bir türlü fırsat bulupta yazamadım :34:
İyi olduğuna sevindim. İnşallah en kısa zamanda aramıza dönerde bizde eski günlerimize kavuşuruz.
Maşallah hamarat Kadının hali başka biz hazır alırken Ablamız neler yapıyormuş neler :1:
Telefonla görüşme imkanın olursa tekrar topiğin çooooooook selamını iletmyi unutma özletmesin kendini çok fazla.

canımmmmm çok ama çok geçmiş olsun kıyamam minik prensese ......
valla dediğin gibi istifa etsek işlerden değil mi? ayyy eve girilmez çöp ev olur :)))
bizimkinin döküntüsü şimdiden var büyüyünce neler olacak tahmin bile edemiyorum ,sen topla o dağıtsın yardımcı şartttttt....
hem evde çalış hem okulda offf ki offf benden bir tane daha olması lazım ki yetişsin....
ütüyü hiç sorma ya sevmiyorum sevemedim gitti , aynen dediğin gibi posta posta kuruyor ve çamaşır işi uzuyor 1 posta daha kuruyor yarındada bebişinkiler var ve tabi ütüleri :)))

E sen elma sirkeside yapıyorsundur o zaman.:)
Yok canım yapmadım, sirke ile aram yok ama yapmayı düşünüyorum. Besinleri arındırıcı olarak kullanıyorum ben organik elma sirkesini :)
Umutttt'çum sen öğün atlayan arkadaşından bahsetmişsin yaa..Buna rağmen kilo veremeyen okuyunca benimde 130 kg.civarı bir arkadaşım var oda öyle günde sadece bir defa yer sanırım..tüm gününü nescefayle geçirir..
Asla doktora gitmez.. sürekli ısrar ederim git bir tahlil yaptır diye..
Bu yazıdan sonra tekrar konuşayım onunla..
Kesinlikle konuş Yena'cığım aynen anlattığın gibiydi arkadaşım. Yazdığım gibi kilosu da aşırı değildi ama kendi vücudunu çok iyi tanır, aylarca uğraşıp zırnık kilo veremeyince şüphelenmiş. Ve ona kesinlikle ilaçsız olmaz demişler, bana da çok ısrar etmişti son görüştüğümüzde, diyetisyene gitmek yetmez dahiliyeciye de git diye. Ama ben tahlil yaptırmıştım zaten yakınlarda.. Sadece oburluk var sizde dedilerdi :P Nasıl vermiş kiloları, 60'a merdiven dayamasına rağmen. Şahane kadındır kendisi :)
benimkilerin de ilk o oldu başka da olamdılar küçük getirdi o çak hafif atlattı saysan sayılacak kadar azdı ayakta geçirdi gibi bişey ama büyük kızım 1 hafta yataktan kalkamadı ateş oldu ve yüzüne bakamıyorudm her yerinde çok fazla çıkmştı taa gözünde bile vardı çok kötüydü ben de çok fena geçirmişim doktor bile hayrete düştü demişti annem

ya bu su çiçeğine fena taktım ben arkadaşlar. Çünkü az önce sınıftaki çocukarın annelerine ulaştım (facebook'ta grup kurmuştum), bizim sınıftaymış su çiçeği olan çocuk. Perşembeden beri gelmiyormuş, çok hafif atlatıyormuş. Ben kızı yollamasam mı, yoksa kaptıysa kapmış mıdır zaten? Yazdığım gibi daha çok oğlandan korkuyorum ben o tüm dozları olmadı daha :(( Saat geç olmasa babamı ya da doktoru arayacaktım ama bu saatte aranmaz artık..

umutcum mikrobu aldıysa almıştır ilk dönemde alyor vücut çünkü 2 hafta sonra çıkıyor döküntüler yaklaşık olarak ama sen bilrisin yine de gönderip göndermeme konusunu belki başka çocuklar da vardır mikrop almış olan aslında küçükken geçirmeleri de daha iyiymiş diyorlar canım

Ceco canım kızına büyük geçmiş olsun,yürümeye başlayınca zor dimi aman Allah beterinden saklasın,resimde çok tatlı maşallah zilli nazar değiyordur nazar oku arada :nazar:

Herkeseeeeeeee hayırlı gecelerrrrrrrrrrr :122:

Kızlar sizleri çoook özledim ama bugün yine bahtsız bedeviliyim devam etti :1:
Bu sabah küçük civcivim kendi başına benim yatağımda yatarken nasıl becerdiyse ben kahvaltı hazırlarken uyanıp yataktan yüz üstü düştü :26:
Normalinde kendi başına kalktığında yataktan inebiliyordu ama herhalde uykusunda yuvarlandı yada uyku sersemi fazla kenara geldi. Baştan görünen birşey yoktu ama yarım saat sonra resmen ceviz büyüklüğünde anlında bir morluk ve şişlik oluştu. ...

Bende çok merak ediyordum ama bir türlü fırsat bulupta yazamadım :34:
Telefonla görüşme imkanın olursa tekrar topiğin çooooooook selamını iletmyi unutma özletmesin kendini çok fazla.

Geçmişler olsun canım. Benim oğlan o kadar çok düşüp kalkıyor ki sayısını unuttum, hem de 6 aylıktan beri. Kızımda 2 kere yaşadık düşme olayını ikisi de olay oldu, tomografi mi çektirmedik, hastanelere mi koşturmadık, oğlan ise günde 3-5 kere düşüp yuvarlanınca sadece evde gözlemekle teindik garibimi. Tabii dikkatli olmak çok daha iyi, umarım hiçbirşeyciği kalmaz.

Konuşursak söylerim selamını :))

umutcum mikrobu aldıysa almıştır ilk dönemde alyor vücut çünkü 2 hafta sonra çıkıyor döküntüler yaklaşık olarak ama sen bilrisin yine de gönderip göndermeme konusunu belki başka çocuklar da vardır mikrop almış olan aslında küçükken geçirmeleri de daha iyiymiş diyorlar canım

Sağol canım bilgi için :) Ben de bir internette göz atarım şimdi. Okul çağı hastalıkları o kadar yeni ki bizim için :)) Bizde varsa yoksa bebeklik çağı hastalıkları, özellikle burun-geniz akıntısı, alerjik akıntılar vb. Bizim zamanımızdaki gibi de değil galiba salgınlar artık. Gene de telaşlanıyor insan :)) Daha anasınıfında böyleyse ilköğretimde nasıl olacağız bakalım...
Yarın gönderirim sanırım durum böyleyse. Epeydir beklediği bir gezi vardı yarın..

Ceco canım kızına büyük geçmiş olsun,yürümeye başlayınca zor dimi aman Allah beterinden saklasın,resimde çok tatlı maşallah zilli nazar değiyordur nazar oku arada :nazar:

Sağ ol canım Rabbim tüm çocukları korusun. Yaramazlıklarını şirinliğiyle çaktırmadan yapıyor ve hiç kimseye yabancılığı yok. Tanımasada içten bir gülücük görsün anında kuçağa atlıyor ve dediğin gibi araa nazarada geliyor küçük civiv. O yüzden ben alışkanlık haline getirdim her gece bütün bildiğim duaları okumadan ne uyuyabilirim nede kızımı uyutabilirim. Çok nadiren unuttup uyursamda zaten o gece Buse Ceren ( küçük kızım ) hiç derin uykuya dalamaz. Duaları okursam anında rahaatlıyor :34:

Sağ ol canım Rabbim tüm çocukları korusun. Yaramazlıklarını şirinliğiyle çaktırmadan yapıyor ve hiç kimseye yabancılığı yok. Tanımasada içten bir gülücük görsün anında kuçağa atlıyor ve dediğin gibi araa nazarada geliyor küçük civiv. O yüzden ben alışkanlık haline getirdim her gece bütün bildiğim duaları okumadan ne uyuyabilirim nede kızımı uyutabilirim. Çok nadiren unuttup uyursamda zaten o gece Buse Ceren ( küçük kızım ) hiç derin uykuya dalamaz. Duaları okursam anında rahaatlıyor :34:

Demek annesine çekmiş minik civciv :))) sen de çok cana yakınsın canım maşallah :nazar: çok seviyorum ben cana yakın çocukları bende de 2 kız yeğen var ikizler ama öyle sakin sessiz ve soğuklarki dışardan görse biri bizi sarılırken derki bu çocukların teyzesi değil yabancı :1: her seferinde popolarını mıncıklıyorum teyzeyi görünce boynuna sarılcaktınız teyzemmm diyceksiniz çığlık atcaksınız filan diye ama nerdeee çocukların içinde yok,bizim gelin onlara öğretmen çocuğu onlar askeri disiplinle büyüyorlar olacak o kadar diyor :27:

banuuuu,

çok geçmiş olsun civcivine. ayırmamak lazım hiç gözden.

ben park yatakta yatırıyorum kalkar gezmeye başlar diye ahşap karyolasının korkulukları alçak. gözüm yemiyor orda yatırmaya öyle bir çözüm geliştirdim aklı erene kadar. sonra geçer yatağına inşallah.

ayrıca benimki bu ara buzdolabını açmayı öğrendi (babasıyla 1 saat yalnız bıraktım o ara nasıl olduysa) sabah arkamı dönmemle cam şişeyi yere vurması bir oldu. sonrada eğilip ellerini suya sürüyor. babasına teşekkür ettim arayıp bu girişimlere ön ayak olduğu için. şimdi mutfakta gözümü ayıramıyorum. önceden 1 tencere 1 kasık idare ediyorduk bir süre o bitti ille cekmece, dolap karıştırılacak. zor bu işler hepimizin melekleri Allah a emanet.

Offfff oğlanın ateşi 39 a yükseldi şurup içirdik.:( Umarım acillik bir durum olmaz.:(
Sabahlamaya razıyım..

Ceco geçmiş olsun sizede canım..Çocuklar düşe kalka büyüyor böyle..
Kızım değilde oğlumda iki-üç kez düştü yataktan hala öyle sürekli düşer kalkar çarpar bir yerlere umurunda olmaz..
Ama kızım saatlerce ağlardı okadar nazlıydı hala öyle hiç birşeye dayanamaz..

Son düzenleme:
Offfff oğlanın ateşi 39 a yükseldi şurup içirdik.:( Umarım acillik bir durum olmaz.:(
Sabahlamaya razıyım..

Ceco geçmiş olsun sizede canım..Çocuklar düşe kalka büyüyor böyle..
Kızım değilde oğlumda iki-üç kez düştü yataktan hala öyle sürekli düşer kalkar çarpar bir yerlere umurunda olmaz..
Ama kızım saatlerce ağlardı okadar nazlıydı hala öyle kan görmeye dayanamaz..

geçmişolsun cnm umarım düser hemen

geçmişolsun cnm umarım düser hemen

İnşallah canım..
Kendimi suçladım şimdi evimiz tepelikte yaz kış bayağı esiyor..MArkete gittik birlikte bugün, zaten burnu akıyordu sanırım dışarı çıkmamız etkiledi..

İnşallah canım..
Kendimi suçladım şimdi evimiz tepelikte yaz kış bayağı esiyor..MArkete gittik birlikte bugün, zaten burnu akıyordu sanırım dışarı çıkmamız etkiledi..

suçlama güzelim. bu gün olmasa 1-2 güne yine çıkardı kırıklık bence. bugün atlatırsınız inşallah.

Back
X