Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım suçlama kendini mikrobu almışsa bir şekilde çıkıyor işte
benim büyük kızım da küçükken çok sık ateşlenirdi ilaç düşürüyürdu ama tekrar çıkıyordu belli saat geçmeden verilmiyor tabii bir doktor bana iki farklı etken maddesi olan ateş düşürücüyü dönüşümlü vermemi tavsiye etmişti bana çok fayda sağladı bunu bilmek ateşi tekrar çıkınca diğer ilacı veriyordum senin de aklında bulunsun

Demek annesine çekmiş minik civciv :))) sen de çok cana yakınsın canım maşallah :nazar: çok seviyorum ben cana yakın çocukları bende de 2 kız yeğen var ikizler ama öyle sakin sessiz ve soğuklarki dışardan görse biri bizi sarılırken derki bu çocukların teyzesi değil yabancı :1: her seferinde popolarını mıncıklıyorum teyzeyi görünce boynuna sarılcaktınız teyzemmm diyceksiniz çığlık atcaksınız filan diye ama nerdeee çocukların içinde yok,bizim gelin onlara öğretmen çocuğu onlar askeri disiplinle büyüyorlar olacak o kadar diyor :27:

Benim kızkardeşiminde ikizleri var onlarda aslında çoğu insana karşı soğuk davranırlar ama bana karşı biraz daha sıcak davranıyorlar. Ben konuşmaya başladıklarında hep bana tete diyeceksiniz diye öğretmiştim Teyzede güzel ama Tete daha sevimli geliyor.

Offfff oğlanın ateşi 39 a yükseldi şurup içirdik.:( Umarım acillik bir durum olmaz.:(
Sabahlamaya razıyım..

Ceco geçmiş olsun sizede canım..Çocuklar düşe kalka büyüyor böyle..
Kızım değilde oğlumda iki-üç kez düştü yataktan hala öyle sürekli düşer kalkar çarpar bir yerlere umurunda olmaz..
Ama kızım saatlerce ağlardı okadar nazlıydı hala öyle hiç birşeye dayanamaz..

Sağ ol canım sizede geçmiş olsun inşallah bir an önce düşer ateşi.

Offfff oğlanın ateşi 39 a yükseldi şurup içirdik.:( Umarım acillik bir durum olmaz.:(
Sabahlamaya razıyım..

Ceco geçmiş olsun sizede canım..Çocuklar düşe kalka büyüyor böyle..
Kızım değilde oğlumda iki-üç kez düştü yataktan hala öyle sürekli düşer kalkar çarpar bir yerlere umurunda olmaz..
Ama kızım saatlerce ağlardı okadar nazlıydı hala öyle hiç birşeye dayanamaz..

Canım geçmiş olsun sirkeli suya batırılmış bezi koltuk altına bileklerine filan koysan ya da ılık duş aldırsan işe yaramaz mı acaba :(((

Kızlar bana müsaade benimki başladı söylenmeye neymiş efendim küçük kızın boynundaki kızarıklığı gündüz görmüşümde niye çocuğu cildiyeye götürmemişim falan diye.
Kız kaşındıkça kızarıklık şimdi kanamaya başladı çok az :26:
Önce eşimi bir güzel kalaylıyayımda rahatladıktan sonra devlet hastanesinde cildiye vardır herhalde oraya götürelim yoksa sabaha kadar uyuyamam :26:

Size hayırlı geceler

yenacım suçlama kendini mikrobu almışsa bir şekilde çıkıyor işte
benim büyük kızım da küçükken çok sık ateşlenirdi ilaç düşürüyürdu ama tekrar çıkıyordu belli saat geçmeden verilmiyor tabii bir doktor bana iki farklı etken maddesi olan ateş düşürücüyü dönüşümlü vermemi tavsiye etmişti bana çok fayda sağladı bunu bilmek ateşi tekrar çıkınca diğer ilacı veriyordum senin de aklında bulunsun

Evet asum bende 4 saatte bir biliyorum..

Kızımda 12 yaşına kadar sık ateşlenirdi..Allah başka dert vermesin..

Kızlar bana müsaade benimki başladı söylenmeye neymiş efendim küçük kızın boynundaki kızarıklığı gündüz görmüşümde niye çocuğu cildiyeye götürmemişim falan diye.
Önce eşimi bir güzel kalaylıyayımda rahatladıktan sonra devlet hastanesinde cildiye vardır herhalde oraya götürelim yoksa sabaha kadar uyuyamam :26:

Size hayırlı geceler

Acilde cildiyeci pek olmaz canım..
Ürtikermi oldu acaba..
Hay allah...

banuuuu,

çok geçmiş olsun civcivine. ayırmamak lazım hiç gözden.

ben park yatakta yatırıyorum kalkar gezmeye başlar diye ahşap karyolasının korkulukları alçak. gözüm yemiyor orda yatırmaya öyle bir çözüm geliştirdim aklı erene kadar. sonra geçer yatağına inşallah.

ayrıca benimki bu ara buzdolabını açmayı öğrendi (babasıyla 1 saat yalnız bıraktım o ara nasıl olduysa) sabah arkamı dönmemle cam şişeyi yere vurması bir oldu. sonrada eğilip ellerini suya sürüyor. babasına teşekkür ettim arayıp bu girişimlere ön ayak olduğu için. şimdi mutfakta gözümü ayıramıyorum. önceden 1 tencere 1 kasık idare ediyorduk bir süre o bitti ille cekmece, dolap karıştırılacak. zor bu işler hepimizin melekleri Allah a emanet.

mutlu aynı detten muzdarıbız galıba arkamı donmeye gelıyor cadıı hıç boş durmuyor

Evet asum bende 4 saatte bir biliyorum..

Kızımda 12 yaşına kadar sık ateşlenirdi..Allah başka dert vermesin..

gecmış olsun yenacım cabuk duser ıns. atesı bıde yukselmezz:26:

bana da müsade canlarım hepinize iyi geceler
sabah erkenciyim malum kızalr gidince tekrar uyumak istemiyorum zaten sabah bir arkadaşa kahvaltıya gideceğim
yenacım sizin için rahat bir gece olur barış da rahat uyur sabaha bir şeyi kalmaz inşallah

Canım geçmiş olsun sirkeli suya batırılmış bezi koltuk altına bileklerine filan koysan ya da ılık duş aldırsan işe yaramaz mı acaba :(((

düşmeye başladı canım..Şurubu içirdikten sonra pijamalarını çıkardım çamaşırla kaldı..
Etki etmeye başladı şükür..

Sağol gulmacım..Sen nasılsın,nasıl gidiyor...

Asuu iyi geceler canım...

slmlarrr kizlarrr
yenacim. benim kızın ateşi 39gectimi küvet e ılık suyu doldurup sokuyom hemen düşüyor atesi cnm tavsiye ederimmm

düşmeye başladı canım..Şurubu içirdikten sonra pijamalarını çıkardım çamaşırla kaldı..
Etki etmeye başladı şükür..
Aman canım büyük geçmiş olsun çok sevindim,hastalık konusunda hassasım çocuklarsa bide konu hepten hassaslaşıyorum,Rabbim bütün çocukları korusun...

saol cnm sanada çok geçmiş olsun
diyetisyene bi kaç kere gittikten sonra artı çıkma ve o utanma duygusunu çok çok iyi bilirim
ama benim hatamda oydu artı çıktıktan sonra gitmemek
o zmn hep saldım 92ye kadr düşmüştüm devam etsem şuan70lerde olurdum 1 sene oldu çünkü
ama şimdi 102 ye çıktım yeniden
yrn benimde yeni bir randevum var inş. gzl olucak artı da çıksam bırakmak yok ama inş. artı çıkmam kontrollerimde
sen de git bence mutlaka

gıdıcem cnm yarından sonra ınsallahh napalım oncekını saymam artıkk

gunaydin 2.kez ozaman valla bende dun geç uyudum sabah uyaninca kendi kendime dedim çocuklari birakip gelip yatiyim diye ama yatamadim yataktan çikinca daha yatamiyorum helede disari çikip geldiysem hiç yatamam oyuzden bugun yorgunum usuyorum surekli sporumuda yapmadim sabah sonra yapmaya çalisirim artik[/QUOTE
yataktan çıkınca asla bir daha uyuyamam neden böyle ya aslında kafayı vursam uyusam ne güzel olur....
bende üşüyorum bu ara hasta mı olacağım ne aman allah korusun ya....
dolaplarıda dediğin gibi düzenlerim renklerine göre ayırırım hem daha güzel görünüyor hemde daha kolay buluyorsun aradığını :)

bencede senin dediğin doğru öyle ya da böyle hareket ediyorsun ve bu da işine yarıyor......

geçmiş olsun canım...... git bakalım ne diyecek en azından başka bir yol gösterir belki.....
bende geçen hafta regldim bakalım bu cuma inşallah o artılarda gider ay +400 ya ne demek offffff :(
cuamdan beri tartılmadım cumaya kadar ceza verdim kendime çıkmayacağım tartıya ,hep +400ü düşünüp gaza getiriyorum kendimi :)))

saol cnmm gıdıcem artık dur demem lazım arıkk ..

saol cnm inş. çok çok inanıorum bu sefer olucak olucak olucakkkkkkkk
c.tesi görümceme gittik rahatsızmış eşim tutturdu gidelim kırmadım bende onu gittik 1 saat oturduk
beni nerde görürse hemen kilo lafını açar kendisi
ama benle konuşmaz aynı ortamda yalnız olmayız ztn kayınvalideme der sürekli yok anne kilo aldım yok zayıfladım
yemin ederim ki 1 kere bile bu muhabbeti açmadığı olmaz
zayıflayım göstericem onlara gününü

bende de var senınkınden cnmm 2 sene evvel dogum yaptı her geldıgınde kılo meselesını acardıı sımdı bıraz zayıfladı daa kurtuldukk
:33::33:

bana da müsade canlarım hepinize iyi geceler
sabah erkenciyim malum kızalr gidince tekrar uyumak istemiyorum zaten sabah bir arkadaşa kahvaltıya gideceğim
yenacım sizin için rahat bir gece olur barış da rahat uyur sabaha bir şeyi kalmaz inşallah

iyi gecelrr asumancımm :16::16::16:

Sağol gulmacım..Sen nasılsın,nasıl gidiyor...

Asuu iyi geceler canım...

ıyıdır yenacımm yaa senın sevval sam klıbını ızledıkten sonra duygusal sarkılar pespeşe gelıyor eşimde yok bu gece mesaıde yalnızım uykum yok kuzularım uyudu ugur aslan dınleyıpp iç geciriyorumm geçmişee:30::30::30:

Size hayırlı geceler

İyi geceler canım,tekrar geçmiş olsun...

Su çiçeği videoları izledim, iki arkadaşla sohbet ettim geldim. Bu arada Barış'ın ateşi çıkmış ve de düşmeye başlamış bile. Umarım tepkisel bir ateştir ve tekrar çıkmaz, çabucak atlatır. Kolay gelsin ve geçmiş olsun Yenacığım.
Banu da miniği hastaneye görütecekmiş, cildiyeci olmaz bence de ama aile hekimi ya da çocuk uzmanı bulabilirler belki. En azındna içleri rahat eder. Minik de iyidir umarım, merak ettim şimdi...

Bu arada dünyanın en hızlı bulaşan hastalıklarından biri su çiçeğiymiş, artık gazamız mübarek olsun diyorum, elden gelen bir şey yok gibi. Bu çocuklar böyle düşe kalka, hastalana iyileşe büyüyecekler. Allah dert verip derman aratmasın, ne diyeyim..

Önce minik yavrulara, sonra hepimize rahat ve iyi bir gece diliyorum arkadaşlar. Hiç uykum da yok ama zorlayacağım kendimi :)

Su çiçeği videoları izledim, iki arkadaşla sohbet ettim geldim. Bu arada Barış'ın ateşi çıkmış ve de düşmeye başlamış bile. Umarım tepkisel bir ateştir ve tekrar çıkmaz, çabucak atlatır. Kolay gelsin ve geçmiş olsun Yenacığım.
Banu da miniği hastaneye görütecekmiş, cildiyeci olmaz bence de ama aile hekimi ya da çocuk uzmanı bulabilirler belki. En azındna içleri rahat eder. Minik de iyidir umarım, merak ettim şimdi...

Bu arada dünyanın en hızlı bulaşan hastalıklarından biri su çiçeğiymiş, artık gazamız mübarek olsun diyorum, elden gelen bir şey yok gibi. Bu çocuklar böyle düşe kalka, hastalana iyileşe büyüyecekler. Allah dert verip derman aratmasın, ne diyeyim..

Önce minik yavrulara, sonra hepimize rahat ve iyi bir gece diliyorum arkadaşlar. Hiç uykum da yok ama zorlayacağım kendimi :)

Canım hemen kötüye yorma hem çocukken geçirmek daha iyi bazı hastalıkları her şerde bir hayır vardır.Benim kuzenim yaklaşık 30 yaşında geçirdi ölümden döndü kız çocukken geçirilsin hayırlısıyla da bu tarz hastalıklar sonraya kalmasın bence.

Back
X