- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ya guya cocuklarin iyiligi icin Anne psikolojik hasta cocuklar yardima muhtac gibisinden Su Almanyada on senedir benim yasadiklarimi bir baska saglikli insan yasasaydi eminim o da depresyonun kralini yasardi Oysa ben hala yikilmadim direniyorum ama elin gavuru anliyor mu ki Bugun dr a ulasabildim yarin belli olucak cikisim Bir de avukat buldum net den Adam haftaya pazartesi gorusecek benimle Cumaya da mahkeme var zaten Bilmiyorum allak bullak oldum Bugun zorla da olsa bir seyler yedim iyice gucten dusmeyim diye Cocuklari temsil icin de Turk bir bayan avukat adamis mahkeme O da Cuma gelecek cocuklarla da gorusecekmis iyicene tembihledin kizimi ama cocuk sonucta hin sorular sorabilirler Dua etmekden baska elimden bir sey gelmiyor Hastaligima ragmen cocuklarimi hic ihmal etmedim Hakimede cikip savunucam kendimi Allahtan Almancam var bi de olmasaydi ne yapardim Umarim ikna edebilirim hakim kadini O da bir kadin nihayetinde duygulari olmemistir umarim Bana dua edin ne olur Dualara cok ihtiyacim var
Emin ol bütün dualarımız seninle... Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla evlatlarına kavuşursun.
Aslında o Çocukların Türk Avukatla görüşme imkanın olsa belki sen bile ikna ederdin onu sonuçta insan heyecanlanınca yabancı dilde yetersiz kalabilir.
Birde sen anladığım kadarıyla ''ithal'' gelinlerdensin yani türkiyeden almanyaya evlenen yanlışmıyım?