Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya guya cocuklarin iyiligi icin Anne psikolojik hasta cocuklar yardima muhtac gibisinden Su Almanyada on senedir benim yasadiklarimi bir baska saglikli insan yasasaydi eminim o da depresyonun kralini yasardi Oysa ben hala yikilmadim direniyorum ama elin gavuru anliyor mu ki Bugun dr a ulasabildim yarin belli olucak cikisim Bir de avukat buldum net den Adam haftaya pazartesi gorusecek benimle Cumaya da mahkeme var zaten Bilmiyorum allak bullak oldum Bugun zorla da olsa bir seyler yedim iyice gucten dusmeyim diye Cocuklari temsil icin de Turk bir bayan avukat adamis mahkeme O da Cuma gelecek cocuklarla da gorusecekmis iyicene tembihledin kizimi ama cocuk sonucta hin sorular sorabilirler Dua etmekden baska elimden bir sey gelmiyor Hastaligima ragmen cocuklarimi hic ihmal etmedim Hakimede cikip savunucam kendimi Allahtan Almancam var bi de olmasaydi ne yapardim Umarim ikna edebilirim hakim kadini O da bir kadin nihayetinde duygulari olmemistir umarim Bana dua edin ne olur Dualara cok ihtiyacim var

Emin ol bütün dualarımız seninle... Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla evlatlarına kavuşursun.
Aslında o Çocukların Türk Avukatla görüşme imkanın olsa belki sen bile ikna ederdin onu sonuçta insan heyecanlanınca yabancı dilde yetersiz kalabilir.

Birde sen anladığım kadarıyla ''ithal'' gelinlerdensin yani türkiyeden almanyaya evlenen yanlışmıyım?

Allah rahmet eylesin canım gerçektende çok üzücü Rabbim geride kalanlara sabırlar versin ve bir daha kimseye öyle büyük acı yaşatmasın. Maalesef Deprem Ülkesinde yaşıyoruz ve her an aynı tehlikeyle karşı karşıya kalabiliriz Allah korusun.
Dua etmekten başka birşey gelmez elimizden.
Bizim birkaç senedir fortmantoda deprem çantamız hazır duruyor ama geçenlerde bir Professör en mantıklısı arabanın bagajına deprem çantası koymak dedi sonuçta panik anında insan akıl etmeye bilir. Doğru söylüyor aslında bende bir ara fırsat bulursam bir tanede araba için hazırlıyacağım

sağol canım evet deprem ülkesindeyiz ve her an herşeye hazırlıklı olmalıyız.... en mantıklısı bencede bende bebek çantasını ne olur olmaz diye arabaya koydurmuştum panikten unuturuz falan diye demek doğru yapmışım :)))
hazır olmak gerek tabi hazırla ve koy sende ama ara sıra kontrol et tarihleri falan geçmesin yiyeceklerin :)

sağol canım evet deprem ülkesindeyiz ve her an herşeye hazırlıklı olmalıyız.... en mantıklısı bencede bende bebek çantasını ne olur olmaz diye arabaya koydurmuştum panikten unuturuz falan diye demek doğru yapmışım :)))
hazır olmak gerek tabi hazırla ve koy sende ama ara sıra kontrol et tarihleri falan geçmesin yiyeceklerin :)

Onlar devamlı tazelenir güzelim sonuçta acıktıkça yirim ben onları :60: :60:
Çıkan professör son kullanma tarihi uzun olan şeyler koyun demişti sonuçta unutulursa tarihi geçmiş şeyler yenmesin hesabı.
Birde düdük alın diyordu evdeki her bireyin boynunda asılı olsun demişti ama henüz onu yapmadık.
Rabbim korusun inşallah gerek olmaz hiç bir zaman için .... Amin

yağmurgözlü ablacım çok geçmiş olsun allah şifa versin:nazar:

çok sukur iyi olmasina sevindim insallah burun tikanikligida çabuk geçer

emir e ve sana geçmis olsun aysecim

çok geçmis olsun ablacim insallah bidaha olmaz

geçmis olsun ceco kizina senin kiz su çiçegi geçirdimi?

geçmis olsun canim kiloyu dert etme sagligin daha onemli insallah çabucak atlatirsin

hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin

Kizlar benim kuçuk pasanin okulundada su çiçegi gorulmus simdilik pasamda yok ama her an çikartabilir
buyuk pasam çikartmisti iki kuçuk kaldi eger oglusum sifayi kapmissa kizinda geçirmesi kaçinilmaz :18::18::18::18:

teşekkür ederim kızlar:16::16::16:

arkadaşlar bişe sorcam diyet yapıyorum dıyetısyene gıtmıyorum bogazımı sankı bırı sıkıyomus gıbı bı bogaz agrım var acaba dıyet yaptıgımdanmıdır yaa

arkadaşlar bişe sorcam diyet yapıyorum dıyetısyene gıtmıyorum bogazımı sankı bırı sıkıyomus gıbı bı bogaz agrım var acaba dıyet yaptıgımdanmıdır yaa

Sanmıyorum bence havalar bir iyi bir kötü derken mikrop kapmışsındır ve büyük ihtimalle grip olacaksındır :34:
Diyetten daha doğrusu sağlıklı beslenmeden zarar gelmez en azından ben şimdiye kadar görmedim.
Biraz psikolojikte olabilir çünkü düşüncesi insanı zaten boğuyor :1: ama diyet kelimesini kafandan silersen o boğma gidiyor.

Yinede geçmiş olsun :34:

Kızlarrrrrrrrrrrr hepinize hayırlı geceler

Banu kaçar :60: :60: :60:
Sabah erken kalkıp kızın çantasını hazırlıyayımda Ayşe aradığında anında fırlarım evden :1:
Yarın görüşmek üzere

Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın :54::54::54:

Sanmıyorum bence havalar bir iyi bir kötü derken mikrop kapmışsındır ve büyük ihtimalle grip olacaksındır :34:
Diyetten daha doğrusu sağlıklı beslenmeden zarar gelmez en azından ben şimdiye kadar görmedim.
Biraz psikolojikte olabilir çünkü düşüncesi insanı zaten boğuyor :1: ama diyet kelimesini kafandan silersen o boğma gidiyor.

Yinede geçmiş olsun :34:

canım cok saol cvbın için troıdlerımde bı sorunmu var dıye tereddut edıyorumda kan tahlılı falan yaptırmadım dıyete baslarkenn.

canım cok saol cvbın için troıdlerımde bı sorunmu var dıye tereddut edıyorumda kan tahlılı falan yaptırmadım dıyete baslarkenn.

Bence onları ihmal etme ve mutlaka yaptır hem daha rahat olur kilo vermen.
Ben senelerce uğraştım meğer Pko varmış, İnsülin direnci varmış..... varmışda varmış :1:
Şu an ilaç kullanıyorum ve ilaça başladıktan sonra kilo yavaşta olsa vermeye başladım.

Ya bir kere kerede olsa özele yaptıracaksın yada ben uğraşırım dersen devlet hastanesinde bedavaya. Her ikiside zor aslında ya pahalıyı göze alıcaksın yada koşturmayı ama ikiside bizim sağlığımız için göze alınır.

Neyse gelişme olursa buraya bildirirsin umarım kötü bişey cıkmaz :34:

Bence onları ihmal etme ve mutlaka yaptır hem daha rahat olur kilo vermen.
Ben senelerce uğraştım meğer Pko varmış, İnsülin direnci varmış..... varmışda varmış :1:
Şu an ilaç kullanıyorum ve ilaça başladıktan sonra kilo yavaşta olsa vermeye başladım.

Ya bir kere kerede olsa özele yaptıracaksın yada ben uğraşırım dersen devlet hastanesinde bedavaya. Her ikiside zor aslında ya pahalıyı göze alıcaksın yada koşturmayı ama ikiside bizim sağlığımız için göze alınır.

Neyse gelişme olursa buraya bildirirsin umarım kötü bişey cıkmaz :34:

inşallah ya 5 aylık bebegım var onla hastaneye gıdıp ugrasmak zor olcak ama gıtmem lazım aslında.dıkkat etdımmı zayıflayabılıyorum fakat emzırdıgım ıcın fazlada dıkkat edemıyorum hemen sutum azalıyo:(

günaydınlar herkese
asıl diyetime bugun başlıyorum diyetisyenin listesi ile
içimde acayip bi heves ve istek var
bi de şu gribim geçse süper olacak
şimdi kimsecikler yokken geçmişe bi bakınayım geleym

Kzlar

Cok oldu giremedim hc. Yurtdisindan yatili misafirim var.. Bayram zaten herkes evdeydi. Cocuklarin hepsi hasta. Gecem gunduze karisti. Perisan birhaldeyim. Simdi yine ortancayi dr. A goturecegim. Butun gece oksurup durdu. Sabah baktim bisey cigniyor yatakta ..napiosun dedim bir baktim agzi kan icinde ... Bir yara var agzinda 1 liralik bozuk para kadar buyuk ve kanİyor...

yağmurgözlü geçmiş olsun canım çok çekiyorsun midenden valla zor
ayşem sana ve emire de Allah şifa versin
ceco miniği naptın merak ettim
banucum senin daha iyi olmana sevindim canım
Sağol canım bir iyi bir kötü götürüyoruz.
tekrar teşekkürler canım....

Valla bende öyle sandım ama kızarıklık haricinde kabarma da var ve tam ortasında iki tane beyaz minik nokta fark ettim biraz evvel :26:
İnan şu belim ve boynumun ağrısını unuttum dünden beri. Gece önce bir babasını kalayladım :1: senmisin benim anneliğimi sorgulayan diye ondan sonrada sabaha kadar kızla oturdum iyice dalana kadar kaşımasın diye çünkü kaşıdıkca kanatıyor :53:

Adam kalayı yiyince kedi gibi gitti yattı sabahta bana ağız yapıyor sen istemiyorsan ben götüreyim doktora diye. Sabah sabah yine sinirlerimi zıplattı bende bayramlık ağzımı açınca nasıl kaçıcağını şaşırdı :1: sonrada arıyor hayatım nasıl oldu işte sen nereye dersen oraya götürürüz çocuğu falan diye.
Çok hafif ateşide var ateş düşürücü verdim şimdilik mayıştı uyuyor ama işte 10 dakka sonra yine ayaklanıyor hep kesik kesik.
Sinir oldum valla dünden beri hiç bir devlet hastanesinden randevu alamadım hep dolu diyorlar işte son ümidim Ayşe olmazsa mecbur tumanı gözden çıkartıp özele götürüceğim kızı çünkü bir gün daha bekleyemem.
Çok geçmiş olsun ceco inşallah önemli değildir.
2.5 ta çıkıcam ben malum diyetisyene gidicem
insülinim çok yüksek şeker yükelemsi yapılacak e ilaca başlanıcakmış moralim bozuldu
pcos la alakalı ve kilo ile alakalı olurmuş
o da kilo yaparöış falan
bakalım ilaç içince ne olcak
ama bizde yapmıyolar şeker yüklemesi dılarda özelde baktırcam bakalım off off
İnşallah iyi gelsin ebruda içiyordu ona iyi gelmişti.
Dün endokrinoloji bölümüne gittim diyetisyenimin yönlendirmesiyle. İnsülin direncim 4.95 cıktı. en son temmuz ayında 2.74 idi. Doktor hemen ilaca başlayalım dedi. günde iki kez sabah akşam tok karna 850 mg lık glucophage verdi. ilk 15 gün cok miden bulanır bas dönmesi yapar ama sonra vücut alışır sakın bırakma dedi. Kilo vermenede yardımcı olur dedi. İştahını kesecek dedi. Yemin ederim inanılmaz iştah kesti dün akşam almıştım yemekten sonra bir tane bir de bu sabah gözüm yemek görmediği sürece okadar tokumki anlatamam. Zaten benim en büyük sorunum bu sevdiğim bir yemeği gördüğümde istersem 5 dakika önce yemiş olayım yinede onuda yerim :) sizlerden de kullanan var mı merak ettim? hepinizi cok öpüyorummm
Bende kullandım ama insülün direnci için değildi bana yaramadı ama ablam kullandı o çok memnundu iştahı kesilmişti.
slm kızlar

ahhh ahhh geldim tatilden moral depolamış olarak çok mutluyum demeyi çok isterdim.bir basur hastalığı geldiki başıma oturamyıyorm yatamıyorum 2-3 gündr.burayada giremiyorum oturamadığım için.dr a gittim cuma ama hiç bi işe yaramadı.bugün bitkisel bir ilaç dnemeye başladım.çok kötüyüm.sanırım 3.evre belkide 4 bilemiyorum:43:

off off bebişimre bile doğru düzgün bakamadım bugün.sıcak suya fln da oturdum ama nafile.fitil krem herşey deniyorum işte.zaten 2 kilodan fazla almışım 10 günde 84 olmuşum:((( buna üzülmeye hakkım yok bilerek isteyerek koca bir fil gibi yedim gezerken.bu hafta leslie yaparım toparlarım diyordum ama acıdan hiç bişi yapamıyorum malesef.geçmişşi okumayı istiyorum ama ağrıyor:((( akşam laptoptan bakarım inşallah
Çok geçmiş olsun dr git muhakkak.
Merhaba, hoşgeldin. Kimimiz düşe kalka, kimimiz azimle örnek olarak kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz burada. Cuma günleri kilo ve spor bildirimi yapıyoruz, düzenli paylaşımda bulunanlar 2 hafta sonra listeye giriyor. Kalıcı olursan kesinlikle faydasını görürsün, sıcakkanlıdır topiğimiz :))

Yeşim, demek bu yüzden çok az kilo kaybediyormuşsun. Birkaç sayfa geride bir arkadaşımın hikayesini anlattım ilaç kullanan, tıkır tıkır verdi kiloları, 50 yaş üzerinde hem de. Eminim sana da çok olumlu etkisi olacaktır :)

Banu
iyi olmana çok sevindim, hoşgeldin.

Ece
geçmiş olsun, doğum yapan her kadın çekmiştir bu derdi :))

Asumancığım, ben bugün de yürüdüm. Topu topu 35 dakika ama olsuuun :) Şakkır şakkır yağmur altında yürüdüm hem de. Sadece site görevlileri vardı etrafta onlar da "deli mi bu kadın" dercesine bakıyorlardı. Bakın bir montun yaptırdıklarına :))
Ama şu Dekatlon'a gideceğim bir yolunu bulup, kafaya taktım ya :) Üstüm fıstık gibiyken altım sucuk oldu çünkü penye tayt giymiştim, ıslandı doğal olarak. Orada kışın "jogging" yapmaya uygun ürünler varmış :)) Bir iki uygun tayt, eldiven, bere, su taşımak için kemer vb. ekipmanlar almak istiyorum. Sırf bunları aldım diye her gün çıkar spor yaparım ben, öyle de cinsimdir :)))
Sağol canım inşallah senin yürüyüşlerinde devamı gelir.
Haftada 4 gün ortalama 40-45 dakika yürüyüş bana yetecek gibi Asucuğum. Bugün çok yağmurlu diye kısa kestim :) Sporla hayatım boyunca haşır neşir olamadım (yönlendiren de olmadı hiç), zaten tabiat olarak da ağır, fazla hareket etmeyi sevmeyen, kan ter içinde kalmayı sevmeyen bir insanım, tembelim yani bildiğin :) Çocukken bile yatabileceğim pozisyonda oturarak durmazdım ben :))
Demek istediğim sporu benimseyen, severek yapan biri olmadığım için hayatım boyunca sürdüremeyeceğim, uzun saatler süren ağır tempolu spora hiç başlamayı düşünmüyorum. Yürüyüşü (o da dışarıda) seviyorum ama..
Bende öyleydim annem derdi poponda çivimi var ::))))
canım sağolasın derdi çeken bilir diye boşuna dememişler doktorumda aynısını söyledi canım dokunan şeyleri kendim test ederek bulacakmışım birine dokunan bir başkasına dokunmayabiliyor o yüzden şu yasak diyemem sana dedi kendim test ettiğim kadarıyla bana en fazla domates ve beyaz peynir dokunuyor dokunmak ne kelime tam anlamıyla öldürüyor birde esmer tahılı vs ekmekler kahvaltı diye bişey kalmadı bende yediğim sadece kaşarlı tost aman ağrımasında ben razıyım mide ağrısında yemeklerden daha çok stres etkiliymiş canım kesinlikle stres yasak ama buna imkan yokki insanın elindemi stres olmamak birde ben çok hassas bir yapıya sahibim çok duygusalım neyse dr stres için antidepresan vermek istedi onuda ben istemiyorum bakalım ne olacak Allah sonumuzu hayr etsin rabbim bütün hasta olanlara şifa versin
Çok geçmiş olsun bence başla ilaca çok faydası var bana verdi dr başladım daha bir rahatladım her açıdan.
canım iyi olmana çok sevindim nerelerdeydin özledim seni....

canım inşallah en kısa zamanda halledersiniz....... özeller öyle dediğin gibi herşeyini inceliyorlar hele kan almaları hiç bitmiyor 3 gün öncede gitsen istiyorlar nasıl şeyse....

canım çok geçmiş olsun bendede doğumdan 15 gün sonra olmuştu ağrısından acısından uyuyamıyor, oturamıyordum ,tuvalete her gittiğimde ağlıyordum ve inadına hiç gitmediğim kadar gidiyordum ama neyse allaha şükür geçti ... zeytinyağı sürdüm ben sadece ilaç vermedi dr emziriyorsun diye, burada ozonlu zeytinyağı var her derde deva :) ondan kullandım .... zamanla geçiyor fazla zorlama canım geçer emin ol.......

sen ekipmanı tamamla çık sefere :))))

canımsın:16:
Sağol ilbatum bende sizleri özledim ama insan hastayken içinden hiçbişey yapmak gelmiyor.
kızlar az önce eşim üniversitede öğretim görevlisiyken bir öğrencisi vardı halada görüşürler onu aradı eşi vanlıydı ,ne zamandır aramaya çekiniyorduk ki çekindiğimiz kadar varmış , yakın akrabalarından 9 ve diğer akrabalarındanda toplam 53 kişi hayatını kaybetmiş allahım güç ver sabır ver ne zor ya... hani şu erciş'te öğretmenlerin altında kaldığı cafe vardı ya o cafe ve o bina bu kızın halasınınmış :(((( rabbim geride kalanlara dayanma gücü ver ... akşam akşam canım çok sıkıldı mekanları cennet olsun ne diyeyim.....
Allah sabır versin.
Ya guya cocuklarin iyiligi icin Anne psikolojik hasta cocuklar yardima muhtac gibisinden Su Almanyada on senedir benim yasadiklarimi bir baska saglikli insan yasasaydi eminim o da depresyonun kralini yasardi Oysa ben hala yikilmadim direniyorum ama elin gavuru anliyor mu ki Bugun dr a ulasabildim yarin belli olucak cikisim Bir de avukat buldum net den Adam haftaya pazartesi gorusecek benimle Cumaya da mahkeme var zaten Bilmiyorum allak bullak oldum Bugun zorla da olsa bir seyler yedim iyice gucten dusmeyim diye Cocuklari temsil icin de Turk bir bayan avukat adamis mahkeme O da Cuma gelecek cocuklarla da gorusecekmis iyicene tembihledin kizimi ama cocuk sonucta hin sorular sorabilirler Dua etmekden baska elimden bir sey gelmiyor Hastaligima ragmen cocuklarimi hic ihmal etmedim Hakimede cikip savunucam kendimi Allahtan Almancam var bi de olmasaydi ne yapardim Umarim ikna edebilirim hakim kadini O da bir kadin nihayetinde duygulari olmemistir umarim Bana dua edin ne olur Dualara cok ihtiyacim var
Allah yardımcın olsun.
günaydınlar herkese
asıl diyetime bugun başlıyorum diyetisyenin listesi ile
içimde acayip bi heves ve istek var
bi de şu gribim geçse süper olacak
şimdi kimsecikler yokken geçmişe bi bakınayım geleym
İnşallah bu sefer başarıcan ayşe.
Kzlar

Cok oldu giremedim hc. Yurtdisindan yatili misafirim var.. Bayram zaten herkes evdeydi. Cocuklarin hepsi hasta. Gecem gunduze karisti. Perisan birhaldeyim. Simdi yine ortancayi dr. A goturecegim. Butun gece oksurup durdu. Sabah baktim bisey cigniyor yatakta ..napiosun dedim bir baktim agzi kan icinde ... Bir yara var agzinda 1 liralik bozuk para kadar buyuk ve kanİyor...
Çok geçmiş olsun inşallah önemli değidir.

Canım benimde doktorum bana aynı ilaçı verdi ama benimki 1000 mglık olandan ve bana yemek yemeğe başlar başlamaz yutacaksın demişti. İştah kestiği doğru hatta ilk bir kaç gün bağırsakları da fazladan çalıştırıyor. Tabi ben yaklaşık 3 aydır kullandığım için artık vucudum alıştı ve o yan etkiler kalmadı. Bu ay bende yine endokrin doktorumla görüşeceğim ve tekrar insülin direncim varmı diye bakılacak eğer değişen bişey olmadıysa herhalde ilaçı değiştirecek yada ilave bir ilaç daha verecek.

Tahlillerimi ilk yaptırdığımda
Açlık Kan şekerim 163
İnsülin değerimde 37.9 çıkmıştı bakalım bu sefer nekadar çıkacak:26:

Canım geçmiş olsun,o ilaçtan ben de kullandım iştahı kesiyor en çokta tatlı isteiğini kesiyor.Ben günde bir tane öğlen yemeklerinden sonra içerdim acayip midem bulanırdı ama haklı doktorun 4-5 ay kullandım sanırım sonra bıraktım.

ya arkadaslar bu ilaç mucize gibi mi bu kadar gerçekten? yani ilk zamanlar yaptığı mide bulantısı baş dönmesi dışında sonralarda da yapacağı bir yan etkisi yok mu? Dün akşam diyetisyenimle konuştuk yeşim bu ilaç zaten kilo vermede zorlanan insülin direncinde bişey olmayan insanlara bile veriliyor zor durumda kalındığında dedi. Merak etme tıkır tıkır gidecek kiloların cuma günü gel biraz enerjini arttırmam lazım bu ilaçla yoksa birden cok fazla verirsin bunuda istemeyiz dedi. Yani benim demek istediğim bu ilacı kullandığımız süre boyunca hep böyle tok tatlı görmek istemeyen hallederde olacak mıyız? Yemek görmek işkence haline gelmeye başladı!!! Ben bu cümleyi bırakın söylemeyi birde yazdığıma inanamıyorum. Akşam misafirim vardı hepsine tatlı yaptım yedirdim ben tadına bile bakmak istemedim inanamıyorum. yani bu durum hep böyle devam edecekse ben bütün mide bulantılarını çekerim gerçekten sorun değil :)

Kzlar

cnm çok geçmiş olsun yaa off bu çocukların hastalıgı ndn hiç bitmiyo anlamıyorum yaa

ayşe hadi bakalım hayırlı olsun yeni listen sana bol kilo verdirir inşallah

saol cnm inş.

Sağol canım bir iyi bir kötü götürüyoruz.

Çok geçmiş olsun ceco inşallah önemli değildir.

İnşallah iyi gelsin ebruda içiyordu ona iyi gelmişti.

Bende kullandım ama insülün direnci için değildi bana yaramadı ama ablam kullandı o çok memnundu iştahı kesilmişti.

Çok geçmiş olsun dr git muhakkak.

Sağol canım inşallah senin yürüyüşlerinde devamı gelir.

Bende öyleydim annem derdi poponda çivimi var ::))))

Çok geçmiş olsun bence başla ilaca çok faydası var bana verdi dr başladım daha bir rahatladım her açıdan.

Sağol ilbatum bende sizleri özledim ama insan hastayken içinden hiçbişey yapmak gelmiyor.

Allah sabır versin.

Allah yardımcın olsun.

İnşallah bu sefer başarıcan ayşe.

Çok geçmiş olsun inşallah önemli değidir.

saol cnm inş.
ya arkadaslar bu ilaç mucize gibi mi bu kadar gerçekten? yani ilk zamanlar yaptığı mide bulantısı baş dönmesi dışında sonralarda da yapacağı bir yan etkisi yok mu? Dün akşam diyetisyenimle konuştuk yeşim bu ilaç zaten kilo vermede zorlanan insülin direncinde bişey olmayan insanlara bile veriliyor zor durumda kalındığında dedi. Merak etme tıkır tıkır gidecek kiloların cuma günü gel biraz enerjini arttırmam lazım bu ilaçla yoksa birden cok fazla verirsin bunuda istemeyiz dedi. Yani benim demek istediğim bu ilacı kullandığımız süre boyunca hep böyle tok tatlı görmek istemeyen hallederde olacak mıyız? Yemek görmek işkence haline gelmeye başladı!!! Ben bu cümleyi bırakın söylemeyi birde yazdığıma inanamıyorum. Akşam misafirim vardı hepsine tatlı yaptım yedirdim ben tadına bile bakmak istemedim inanamıyorum. yani bu durum hep böyle devam edecekse ben bütün mide bulantılarını çekerim gerçekten sorun değil :)

cnm benimde insülin direncim 6,8 çıktı yrn sabah şeker yüklemese yaptırıcam bakalım :(

Back
X