Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bulgur harika bişi değilmi.?
Oğluma her yedirdiğimde bu ne diyo yemek istemiyor. bende ona makarna bulgur diyorum sonra yiyor.:)))

valla ben çok severim bulgur pilavını annemde çok gzl yapar sebzeli
bende yrn yapayım bari yaa

Bende kuru fasulyemi yiyeyim..Turşu ve yoğurt eşliğinde..:56::56:

Asucum bak fikrim geldi sen bulgurunu getir bende kuruyu birlikte yerik olurmu..:))

ayyy karnım o kadar doydu ki valla psikolojik mi bilmiyorum ama
yinede insanın canı çekmiyo değil yani :)

Çok güzel.. bayılırım kıymalı böreklere
Buğday salatası yaptınmı hiç.? oda çok güzel oluyor..

Buğdaylar haşlanılır içine bilimum yeşillikler o kadar.. ben çok beğeniyorum.
Fakat şu var her damağa hitap etmeye bilir..:)

yapmayı düşündüm ama ben de daha önce hiç denemedim canım bilmem ki
yeşil mercimek salatası yapmıştım geçen geldiklerinde çok güzel olmuştu ama farklı bişey yapayım istiyorum bakalım olmazsa bir de yoğurtlu bişey mesela kereviz salatası yapabilirim
mercimeği de haşalıyorsun içine mısır közlenmiş kırmızı biber bol dereotu maydanoz nar ekşisi mis oluyor valla seven taze soğan da koyabilir yakışır ama ben koymuyorum deneyin lezzetli ve doyurucu

Sagol canim dusundugun icin Gunluk klinige gecisim belli oldu Saliya biraktilar sinir oldum nerdeyse bir hafta daha buraya katlanmam gerekecek Yalvariyorum dr a ama psikolojik hastasin ya insan yerine bile koymuyorlar Cok onurkirici bir durum Care yok bekliycem Oraya gecince sabah 8 30 dan 16 00ya kadar orda terapilere katilip aksam evimde kalabilcem cok yoruldum butun bunlarla ugrasmaktan ya yetti canima inan Simdilik boyle Bugun tarttilar 95 geldim yine aklim almiyor nerdeyse hic bir sey yiyemedim burda ben Tuhaf ogle yemekleri falan Anlamiyorum ya

Aç kalmakta iyi bişi değilmiş öyle diyor ya uzman ablalar abiler.:)

evinde kalman süper,çok daha iyi hissedeceksin kendini o zaman..

kızlar öğlen yemeğinde bulgur pilavı ve cacık yiyeceğim kaç kaşık yesemki pilavı:27:
bir de ben bu ara roka manyağı oldum ya baktım netten iştah da açıyormuş onu da fazla yemeyim artık bari :44:

afiyet bal şeker olsun :) (tabii mecaz anlamda)

cnm diyetisyen çok güleryüzlü çok tatlı çok gzl daha 27 yaşında (1985li)
birden kesmek zor olur dedi
15 gün böyle kontrole gidince değişebilir bakalım :)

inşallah canım benim :)

Böyle dank diye giripte direktif verenlere acaip tilt oluyorum yaaa..
bravo sana tebrikler, hatta maşallah..

Önce bi selam ver ondan sonra hoş bir üslupla nasıl yaptığını anlat..

Onun dışında bizene senin 80 kilondan...

kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeee. sanki biz yatarak verelim diyoruz. spor yapın spor. Oldu sen dedin şimdi hepimiz koşuya çıkıyoruz Hey Allahım yaaaa!!! :47:

kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeee. sanki biz yatarak verelim diyoruz. spor yapın spor. Oldu sen dedin şimdi hepimiz koşuya çıkıyoruz Hey Allahım yaaaa!!! :47:

sağol canım oldu doydum valla düzenli yemek yemeye bi dönsem ben de çok iyi olacak ya
ben gittim koştum geldim dermişim hehe
valla bugün hiiiiiiiiç bi hareketim olmadı
kaç gündür leslieyle çok haşır neşir oldu her yanım acıyor sabah yürümeyi düşünüyordum ama soğukta üşendim çıkmadım uyudum bi güzel şimdi de iş güç var ama ben oturuyorum nedense bu hafta sporu kapattım sanırsam

Evet kizlar gidip geldik.

Oksuruk icin yuvada ilk yili olmasi nedeniyle cok hastalanacigini ve babamizda astim olmasina bagli allerjik reaksiyonlar olacagini soyledi. Yani allerjik bunyede grip vb daha oksuruklu tiksirikli geciyormus, uzuyormus filan. 10 gune iyilessin ve grip asisi yapalim dedi. Aksi halde her grip, alt solunum yollari icin risk yaratir ve bu cocukta bronsit vb ye ve pesinden astima cevirebilir dedi. Kizi da goturup asilaticam.

Yarayi da isira isira yapmis. Yani ufak bir afti isirirp isirip buyutmus ... Bi suru ilac verdi
çok geçmiş olsun allah şifa versin....
kızlar öğlen yemeğinde bulgur pilavı ve cacık yiyeceğim kaç kaşık yesemki pilavı:27:
bir de ben bu ara roka manyağı oldum ya baktım netten iştah da açıyormuş onu da fazla yemeyim artık bari :44:
bende 5-6 kaşık yeterli diyecektim ki sen zaten o kadar yemişsin :) turşuyu çok kaçırmadın umarım sırf kalori ve çok su tutuyor bende çok seviyorum yaaaaa :(((
92 idim 80 oldum:):) 4 ayda spor yapın arkadaşlar spor

tamam iyi etmişsinde keşke neler yaptığını yazsaydın dank diye giripte bunu demen ne anlama geliyor?
tamam spor yapalım ki zaten çoğu burada bunu yapıyor ben hariç ama bende verdim tek sporla olmuyor bence sen azcık boğazındanda kıs hem daha çok verirsin hem havan daha çok olur :52::34:
bende 3,5 ayda 15-16 kilo verdim hatta senden fazla oluyor senin kadar gururlanamadım yazık bana :)

Aç kalmakta iyi bişi değilmiş öyle diyor ya uzman ablalar abiler.:)

evinde kalman süper,çok daha iyi hissedeceksin kendini o zaman..
ama sadece sporlada olmuyor tam doymadan kalkmak gerek ben öyle yapıyorumda veriyorum yoksa nerdeeee....

tabi canım biz yatarak veriyoruz :))) hemen topla kızları çıkalım çok eğlenceli olur :)

kızlar okuyorum ama yazamıyrdum ara ara girdiğimde.şimdi biraz daha iyiyim düne göre çok şükür.
ece geçmiş olsun canım sen şimdi gelen kilolara takma düzelince halledersin onları

çok sağolasın asumancım.yarınki menün süper bak gelirim ona göre:)))

offffff canım yaa çok geçmiş olsun basur ağrısıda çok fenadır neden herşeyde bizi bulur aktarlarda macun gibi bişey var canım minik cam kavanozda onu aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorsun birde krem vermişti bana tuvalet sonrası sürüyorsun bana çok iyi geldi inş sende şifa bulursun

cuma dr gittim.3-4 çeşit hap verdi 4 gün kullandım daha kötü oldum.dün internetten bitkisel denen bir hap gördüm eczanelerde de satılan.2 gündür onu kullanıyorum ve sıcak oturma banyosu yapıyorum.kremler eskiden işe yarıyordu.sanırım artık birazcık geç(inşallah değildir ameliyat olanlarda hiç memnun değiller)

ece canım cok geçmiş olsunnn..benimde başıma gelmişti bikere..bi gün misafirliğe gitmiştim Allah ım yerimde duramadım kalkıptım sürekli çay koydu,şeker aldım ,su aldım türlü bahanelerler yerimden zırt pırt kalkıyodumm:17: cok zorr :17::17:
Allahtan evdeyim izindeyim.çalışırken olsam okula gidemezdim heralde ve insan derdini söylemeyede utanıyr bu durumda.
ececım gecmıs olsun cnmm ınsallah cabuk gecerr

çok teşekküler inşallah atlatırım ..

Ece[/B] geçmiş olsun, doğum yapan her kadın çekmiştir bu derdi :)).

valla doğru söylüyonda bende doğum çok olduğundan (3 tane) azdıkça azdı büyüdükçe büyüdü malesef.bu daha öncekilerden çok farklıydı.dr a gitsem kesin ameliyat der ama ameliyat olanlarda hiç memnun değiller.çok acı çekiloyr ve tekrarlıyormuş malesef önermiyorlar.

Of ya ne zor ben bu hafta kabız oldum azcık zorlandım onda bile çok kötü oldum Allah yardımcın olsun acil şifalar diliyorum sana canım.

çok sağol canım

geçmis olsun canim kiloyu dert etme sagligin daha onemli insallah çabucak atlatirsın

Kizlar benim kuçuk pasanin okulundada su çiçegi gorulmus simdilik pasamda yok ama her an çikartabilir
buyuk pasam çikartmisti iki kuçuk kaldi eger oglusum sifayi kapmissa kizinda geçirmesi kaçinilmaz :18::18::18::18:

çok sağol canım.kiloalar geliveriyor vermek o kadar kolay değilken malesef:( benim oğlumunda sınıfında su çiçeği
çıkarmış biri gelmiyormuş okula.geçen haftada biz yoktuk karşılaşmadı diye seviniyorum ama karşılaşanlarla karşılaştı ve ona geçerse 3 üde geçirir ve aşısızlar.dr umuz siz bilirsiniz demişti ben yaptırmadım demişti.abimde dr o da yaptırmadım gerek yok demişti ama ben yazdan beri düşünüyordum çünkü hafif atlamasıyla ağır atlatması bir olmaz ve bugünlerde çok duyuyuroum su çiçeğini.eskiden bu kadar duymuyorudm

Herkese

Canım sanada çooook geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun inşallah seni rahatlatacak bir çözüm bulmuşsundur ama mutlaka bir doktora git sende dayanılmaz o şekilde oturmak. Bizim bir Arkadaşda aynı sorun vardı ve resmen kıvanıyordu. Ona doktor tamamen baharatlı ve acı yemeği yasaklamıştı. Acaba baharatlı yada acı birşeyleri fazlamı kaçırdın :44:

.
yok canım acı ve baharatlı yemedim ama kabız oldum.2 gün wc ye çıkmadım ve çıkma faslı kayınvaldemlerdeydim ve wc çok soğuktu.hatta camda açıktı ve ben abartısız 20-25 dk wc de kaldım gecenin 12 sinde o soğukta.bilmem etkisi varmı ama sonra düznli çıktım .dr a gttm ama sağlık ocağına.oda tabi görmeden ilaç yazdı:) tahmin etmemeiştir nasıl olduğunuki verdiği ilaçlar hiç bir işe yaramadı hatta daha kötü oldum:(

Çok geçmiş olsun dr git muhakkak.

.

sağol canım uzman bir dr gitmem gerek ama gidersem ameliyat der kesin o derece yani.ben olmazsam çocuklar ne yapar kimsem yok.bakalım son bir umut bitkisel ilaca başladım inşallah iyi gelri.

Gebeliğe bağlı diyabet vardı,oğluma gebeyken..
banada şeker yüklemesi yapılmıştı..
Bende tokluk şeker ölçümü diye biliyorum..

Sizler böyle söyleyince acaba bende yeniden kontrollerimi yapsammı diye düşünmeye başladım.:26:

gebelik şekerim vardı bende 2 gebeliğimdede.biliyorsun zaten dikkat edilmezse şeker hastalığı olma ihtimalimiz çok yüksek.o nednele normal insanlardan daha dikkatli olup dahadüzenl ibir şekilde kontrolleri yaptırmamız lazım.benim açlık tokluk herşeyim normal çıktı ama insülin direncim varmış mesela onu öğrenmiş oldum.tatlı krizlerim doymama hissim uyku ihtiyacım halsizliğim bundanmış

cnm pirinç, makarna, un, şereker yasak
muz, incir, üzüm de yasak öyle dedi
haftada 2 kere sütlü tatlı verdi sadece
netten araştır istersen ne yenir ne yenmez
dur listeyi de aklımda kaldığı kadar yazayım evde çünkü

insülin direncinde bana yasaklanan yiyecekler:
kavun,karpuz,üzüm,patetes,pirinç,makarna,bezelye,muz,mantar,kırmızı biber(taze olanı),zaten unluşekerli yok tabiki.
Ye bir tabak gitsin..Bulgurdan bişey olmaz..:52::52:

bulgura zaaafım var benim de çok severim

5 kaşık yedim dün yapmıştım akşam yememiştim yanında cacık ve turşu da yedim şimdi yeşil çayımı içeceğim
sana da afiyet olsun yenacım senin menü de güzel:56:
daha yarın için hazırlık ve toparlama işlerim var ama ben oturmuş örgü örüyorum:6:
afiyet olsun sana hamarat hatun:)

canım benim iyiyim çok şükür ağrım yok ama hala içim acıyor mideme dokunamıyorum yüzüstü yatamıyorum :43:

dün akşam bir kaşıntı başladı bütün vucudumda nasıl anlatamam kanatırcasına kaşımak geliyor içimden hiç uyumadım :53:

sabah eczane açılır açılmaz aldım acildeki doktorun verdiği ilaçları gittim dedim ölüyorum kaşıntıdan hangisi yapar hanfendi ikiside yapar ama çok nadirdir o da sizi bulmuş bünyeniz çok hassas olmalı demezmi :53:

eeee dedim nolcak şimdi bu ilaçları içmem lazım bir kaç gün ara verin dedi birde alerji hapı verdi hemen içtim bakalım nolcak :50:

hay Allah yaaa çok çok geçmş olsun.üzüldüm

Çok güzel.. bayılırım kıymalı böreklere
Buğday salatası yaptınmı hiç.? oda çok güzel oluyor..

Buğdaylar haşlanılır içine bilimum yeşillikler o kadar.. ben çok beğeniyorum.
Fakat şu var her damağa hitap etmeye bilir..:)

buğdayı deneyeceğim onada bayılırm teşekkürler tarif için

Sagol canim dusundugun icin Gunluk klinige gecisim belli oldu Saliya biraktilar sinir oldum nerdeyse bir hafta daha buraya katlanmam gerekecek Yalvariyorum dr a ama psikolojik hastasin ya insan yerine bile koymuyorlar Cok onurkirici bir durum Care yok bekliycem Oraya gecince sabah 8 30 dan 16 00ya kadar orda terapilere katilip aksam evimde kalabilcem cok yoruldum butun bunlarla ugrasmaktan ya yetti canima inan Simdilik boyle Bugun tarttilar 95 geldim yine aklim almiyor nerdeyse hic bir sey yiyemedim burda ben Tuhaf ogle yemekleri falan Anlamiyorum ya
Allah yardımcın olsun.inşallah evine geçersin de rahatlarsın.Rabbim çocuklarından bir daha ayırmasın

ece nasıl oldun canım

canım alıntı yapmaktan yeni gördüm.dünden iyiyim çok şükür ama hala ağrım var tabi.

saat 4 olmuş kızlar ben çıkıyorum iyi bakın kendinize yarına kadar
diyetin ilk günü ve bu saate kadar çok gzl geçti allahıma şükürler olsun
akşamda gzl geçer inş.

bu arada MUTTLUUUUUUUUU göremedim seni ama özledim :(

temmuz 17 de öğrendim insülin direncim olduğunu.
,bana ilaç veremedi dahiliyeci emzirdiğim için.ama kabus gibiydi.diyete giriyordum ama gözüm dönüyor gene bişiler yiyordum.bu noktada devreye çörek otu girdi.çörek otu bana insülin direnci olanların kullandığı ilacın etkisini yaptı.çok rahat diyet yaptım.gözüm dönmedi.kısa sürede doydum.tatlı krizlerim bitti çok şükür.2 haftadır gezmedir ilaç kullanmaktr derken çörek otunu kullanamadım ve benim bugünlerde gözüm dönüyor.kalkıp talı yapıpp yemek istiyorum.doymuyorum...offf offfff offf.arada sizlere demiştim ya ben çörek otuyla çok rahat rejim yapıyorum diye.öneririm yani.yan etkisiz.ama ağrı kesici ve antibiyotikle kullanmamak daha iyiymiş.o nedenle şuan kullanamıyorum ve bir canavara dönüştüm.kendimi zor frenliyorum:27::27::27:

temmuz 17 de öğrendim insülin direncim olduğunu.
,bana ilaç veremedi dahiliyeci emzirdiğim için.ama kabus gibiydi.diyete giriyordum ama gözüm dönüyor gene bişiler yiyordum.bu noktada devreye çörek otu girdi.çörek otu bana insülin direnci olanların kullandığı ilacın etkisini yaptı.çok rahat diyet yaptım.gözüm dönmedi.kısa sürede doydum.tatlı krizlerim bitti çok şükür.2 haftadır gezmedir ilaç kullanmaktr derken çörek otunu kullanamadım ve benim bugünlerde gözüm dönüyor.kalkıp talı yapıpp yemek istiyorum.doymuyorum...offf offfff offf.arada sizlere demiştim ya ben çörek otuyla çok rahat rejim yapıyorum diye.öneririm yani.yan etkisiz.ama ağrı kesici ve antibiyotikle kullanmamak daha iyiymiş.o nedenle şuan kullanamıyorum ve bir canavara dönüştüm.kendimi zor frenliyorum:27::27::27:

bugün bir eczaneye ugradım ögle yemeginde. sordum reçetesizde satılıyormus. 14 tl 100 tanelik kutusu. bu ilacında Allahtan bende aman aman bir yan etkisi olmuyor simdilik. Bakalım nereye kadar neler yasayacagım. saol canım bilgilendirme için...

Ya guya cocuklarin iyiligi icin Anne psikolojik hasta cocuklar yardima muhtac gibisinden Su Almanyada on senedir benim yasadiklarimi bir baska saglikli insan yasasaydi eminim o da depresyonun kralini yasardi Oysa ben hala yikilmadim direniyorum ama elin gavuru anliyor mu ki Bugun dr a ulasabildim yarin belli olucak cikisim Bir de avukat buldum net den Adam haftaya pazartesi gorusecek benimle Cumaya da mahkeme var zaten Bilmiyorum allak bullak oldum Bugun zorla da olsa bir seyler yedim iyice gucten dusmeyim diye Cocuklari temsil icin de Turk bir bayan avukat adamis mahkeme O da Cuma gelecek cocuklarla da gorusecekmis iyicene tembihledin kizimi ama cocuk sonucta hin sorular sorabilirler Dua etmekden baska elimden bir sey gelmiyor Hastaligima ragmen cocuklarimi hic ihmal etmedim Hakimede cikip savunucam kendimi Allahtan Almancam var bi de olmasaydi ne yapardim Umarim ikna edebilirim hakim kadini O da bir kadin nihayetinde duygulari olmemistir umarim Bana dua edin ne olur Dualara cok ihtiyacim var
ALLAH yardimcin olsun ne diyecegimi bilemedim çok zor seyler yasiyorsun insallah çocuklarina kavusur ve bidahada boyle seyler yasamazsin
arkadaşlar bişe sorcam diyet yapıyorum dıyetısyene gıtmıyorum bogazımı sankı bırı sıkıyomus gıbı bı bogaz agrım var acaba dıyet yaptıgımdanmıdır yaa
geçmis olsun diyetten degildir bence

Kzlar

Cok oldu giremedim hc. Yurtdisindan yatili misafirim var.. Bayram zaten herkes evdeydi. Cocuklarin hepsi hasta. Gecem gunduze karisti. Perisan birhaldeyim. Simdi yine ortancayi dr. A goturecegim. Butun gece oksurup durdu. Sabah baktim bisey cigniyor yatakta ..napiosun dedim bir baktim agzi kan icinde ... Bir yara var agzinda 1 liralik bozuk para kadar buyuk ve kanİyor...
geçmis olsun LEAH hem hastalik hem yara kiyamam ya canim ne haldedir simdi acil sifalar dilerim

kızlar dün diyetisyende 102,8 kilo çıktım
dr. hedef olarak 75 kg dedi
boyuna göre iyi olur dedi bende ztn 75 yeter diyorum
yani vermem gereken 28 kilo var
diyet listemi çalıştıgım için secenekli yaptı gayet gzl bi liste oldu bakalım
1 ay spor yok
2 aralıkta saat 3te kontrole çağırdı ve 100 kilo istiyorum seni dedi inş. dedim bende :)))
hayirli olsun ayse insallah basaricaksin ve çok guzel kilolar vericeksin sende

geçmiş olsun leahh benımde kızım gece cok fena oksurdu bıraz dan dr goturecegımm

ayşecim yenıden hayırlı olsunn sana ınanıyorumm :7::7:

vee gunaydınn :16::16::16:
Geçmis olsun gulma kizina acil sifalar dilerim

slm kizlarrr
leahcim yenacim aysecim ve daha aklima gelmeyip hasta olan arkadaslara gecmis olsun ki$ geldi artik hastalikla ugrasiyoruz benim kizda öksürüyor dis cikariyor heralde acayip sinir var bagiriyorrr hic durmuyor hep pesindeyim mutlucum buzdolabini acmis olun benimki cokdandir aciyor derindondurucumuda aciyor kapilari kapatiyordummmm artik kapilara uzanip aciyorrr ne yapcam bilmiyorummmm yazi yazmaya hic firsat vermiyorrrr leptopu kapatip aaa bittti diyor ama okuyorummmm kizi uyuturken bende telden gecmisi okuyorumm su an uyuyor uyanmadan yazayim dedim :1:
bu gün 1saat spor yaptimmm +120de önceden var toplam 180dakkk 68kg SIKILDIM artik 65 altina inmek isdiyorummmm
toksin kizina geçmis olsun acil sifalar dilerim valla kis geldi artik hastaliklar bitmez bende korkar oldum hasta olucaklar diye su çiçegini bekliyorum olmalarini çunki buyuyunce iyi degilmis çikarmak ama hasta olmasinlar yavrularimiz

92 idim 80 oldum:):) 4 ayda spor yapın arkadaşlar spor
bravo manken olmussun

Bulgur harika bişi değilmi.?
Oğluma her yedirdiğimde bu ne diyo yemek istemiyor. bende ona makarna bulgur diyorum sonra yiyor.:)))
bulgur pilavini bende severim hatta pirinçten fazla yerdim kalorisi az diye ama doktorum programinda diyetisyen ikisinin kaloriside aynidir dedi sadece besin degerleri olarak farkliymis kolori yonunden ayni yani bunu duyunca tirstim birden bende bulguru masum sananlardanmisim
yarın için yapacaklarımı da yazayım
3 çeşiti geçmeyelim diye konuşmuştuk tatlı tuzlu ve salata
kıymalı galeta unlu börek
yoğurt tatlısı
patates salatası düşünüyorum salata konusunda tam emin değilim
Makarna salatasi da olabilir ben çok severim bezelyeli,kuru fasulseli,nohutlu,misirli ,patatesli immmm canim istedi iftara yapsammi acep:26::26:

Son düzenleme:
gulma ve toksin kızlarınıza geçmiş olsun inşallah
3melegmvar makarna salatasını da düşündüm ama ne biiliyim yaparım birini işte

Back
X