çok teşekküler inşallah atlatırım ..
Ece[/B] geçmiş olsun, doğum yapan her kadın çekmiştir bu derdi :)).
valla doğru söylüyonda bende doğum çok olduğundan (3 tane) azdıkça azdı büyüdükçe büyüdü malesef.bu daha öncekilerden çok farklıydı.dr a gitsem kesin ameliyat der ama ameliyat olanlarda hiç memnun değiller.çok acı çekiloyr ve tekrarlıyormuş malesef önermiyorlar.
Of ya ne zor ben bu hafta kabız oldum azcık zorlandım onda bile çok kötü oldum Allah yardımcın olsun acil şifalar diliyorum sana canım.
çok sağol canım
geçmis olsun canim kiloyu dert etme sagligin daha onemli insallah çabucak atlatirsın
Kizlar benim kuçuk pasanin okulundada su çiçegi gorulmus simdilik pasamda yok ama her an çikartabilir
buyuk pasam çikartmisti iki kuçuk kaldi eger oglusum sifayi kapmissa kizinda geçirmesi kaçinilmaz :18::18::18::18:
çok sağol canım.kiloalar geliveriyor vermek o kadar kolay değilken malesef

benim oğlumunda sınıfında su çiçeği
çıkarmış biri gelmiyormuş okula.geçen haftada biz yoktuk karşılaşmadı diye seviniyorum ama karşılaşanlarla karşılaştı ve ona geçerse 3 üde geçirir ve aşısızlar.dr umuz siz bilirsiniz demişti ben yaptırmadım demişti.abimde dr o da yaptırmadım gerek yok demişti ama ben yazdan beri düşünüyordum çünkü hafif atlamasıyla ağır atlatması bir olmaz ve bugünlerde çok duyuyuroum su çiçeğini.eskiden bu kadar duymuyorudm
Herkese
Canım sanada çooook geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun inşallah seni rahatlatacak bir çözüm bulmuşsundur ama mutlaka bir doktora git sende dayanılmaz o şekilde oturmak. Bizim bir Arkadaşda aynı sorun vardı ve resmen kıvanıyordu. Ona doktor tamamen baharatlı ve acı yemeği yasaklamıştı. Acaba baharatlı yada acı birşeyleri fazlamı kaçırdın :44:
.
yok canım acı ve baharatlı yemedim ama kabız oldum.2 gün wc ye çıkmadım ve çıkma faslı kayınvaldemlerdeydim ve wc çok soğuktu.hatta camda açıktı ve ben abartısız 20-25 dk wc de kaldım gecenin 12 sinde o soğukta.bilmem etkisi varmı ama sonra düznli çıktım .dr a gttm ama sağlık ocağına.oda tabi görmeden ilaç yazdı:) tahmin etmemeiştir nasıl olduğunuki verdiği ilaçlar hiç bir işe yaramadı hatta daha kötü oldum
Çok geçmiş olsun dr git muhakkak.
.
sağol canım uzman bir dr gitmem gerek ama gidersem ameliyat der kesin o derece yani.ben olmazsam çocuklar ne yapar kimsem yok.bakalım son bir umut bitkisel ilaca başladım inşallah iyi gelri.
Gebeliğe bağlı diyabet vardı,oğluma gebeyken..
banada şeker yüklemesi yapılmıştı..
Bende tokluk şeker ölçümü diye biliyorum..
Sizler böyle söyleyince acaba bende yeniden kontrollerimi yapsammı diye düşünmeye başladım.:26:
gebelik şekerim vardı bende 2 gebeliğimdede.biliyorsun zaten dikkat edilmezse şeker hastalığı olma ihtimalimiz çok yüksek.o nednele normal insanlardan daha dikkatli olup dahadüzenl ibir şekilde kontrolleri yaptırmamız lazım.benim açlık tokluk herşeyim normal çıktı ama insülin direncim varmış mesela onu öğrenmiş oldum.tatlı krizlerim doymama hissim uyku ihtiyacım halsizliğim bundanmış
cnm pirinç, makarna, un, şereker yasak
muz, incir, üzüm de yasak öyle dedi
haftada 2 kere sütlü tatlı verdi sadece
netten araştır istersen ne yenir ne yenmez
dur listeyi de aklımda kaldığı kadar yazayım evde çünkü
insülin direncinde bana yasaklanan yiyecekler:
kavun,karpuz,üzüm,patetes,pirinç,makarna,bezelye,muz,mantar,kırmızı biber(taze olanı),zaten unluşekerli yok tabiki.
Ye bir tabak gitsin..Bulgurdan bişey olmaz..

bulgura zaaafım var benim de çok severim
5 kaşık yedim dün yapmıştım akşam yememiştim yanında cacık ve turşu da yedim şimdi yeşil çayımı içeceğim
sana da afiyet olsun yenacım senin menü de güzel

daha yarın için hazırlık ve toparlama işlerim var ama ben oturmuş örgü örüyorum
afiyet olsun sana hamarat hatun:)
canım benim iyiyim çok şükür ağrım yok ama hala içim acıyor mideme dokunamıyorum yüzüstü yatamıyorum 
dün akşam bir kaşıntı başladı bütün vucudumda nasıl anlatamam kanatırcasına kaşımak geliyor içimden hiç uyumadım 
sabah eczane açılır açılmaz aldım acildeki doktorun verdiği ilaçları gittim dedim ölüyorum kaşıntıdan hangisi yapar hanfendi ikiside yapar ama çok nadirdir o da sizi bulmuş bünyeniz çok hassas olmalı demezmi 
eeee dedim nolcak şimdi bu ilaçları içmem lazım bir kaç gün ara verin dedi birde alerji hapı verdi hemen içtim bakalım nolcak 
hay Allah yaaa çok çok geçmş olsun.üzüldüm
Çok güzel.. bayılırım kıymalı böreklere
Buğday salatası yaptınmı hiç.? oda çok güzel oluyor..
Buğdaylar haşlanılır içine bilimum yeşillikler o kadar.. ben çok beğeniyorum.
Fakat şu var her damağa hitap etmeye bilir..:)
buğdayı deneyeceğim onada bayılırm teşekkürler tarif için
Sagol canim dusundugun icin Gunluk klinige gecisim belli oldu Saliya biraktilar sinir oldum nerdeyse bir hafta daha buraya katlanmam gerekecek Yalvariyorum dr a ama psikolojik hastasin ya insan yerine bile koymuyorlar Cok onurkirici bir durum Care yok bekliycem Oraya gecince sabah 8 30 dan 16 00ya kadar orda terapilere katilip aksam evimde kalabilcem cok yoruldum butun bunlarla ugrasmaktan ya yetti canima inan Simdilik boyle Bugun tarttilar 95 geldim yine aklim almiyor nerdeyse hic bir sey yiyemedim burda ben Tuhaf ogle yemekleri falan Anlamiyorum ya
Allah yardımcın olsun.inşallah evine geçersin de rahatlarsın.Rabbim çocuklarından bir daha ayırmasın
canım alıntı yapmaktan yeni gördüm.dünden iyiyim çok şükür ama hala ağrım var tabi.