canım öncelikle çok geçmiş olsun ,çok ama çok dikkat et ne yapacaklarını kestirmek zor allah korusun.....
tak tak bencede sen bu kafayla 3 ayda mankene dönersin valla... bence çok şey alma zaten 3-4 aya değiştirirsin dolabı :)
valla ne iyi olur bende gitsem attalara off offff bebişle tuvalete bile gidemezken tatil benim neyime....
canım benim sende espriden anlıyorsun demek ondandır :) aslında çok daha enerjiğimdir ama bebiş bırakmadı bende ,arkadaşlar ben olmadan toplanmazlardı :))) dişi cem yılmaz derlerdi :) ama şimdi nerdeeeeee
çok geçmiş olsun ....
oooooo hatuna bak sen yaza bikiniye gireceksin desene .... bence 60-65 kilo hedefinde bikini olsun ennnn güzelinden.... ya zumba yapsana sen saunaya girmiş gibi terliyorsun valla ya, ben sucuk gibi oluyordum ,ondan yapmıyorum yoksa yapmam mı :)))))
bende mutfak işlerini sevmiyorum nedenine gelince her güne yemek düşünmek hoşuma gitmiyor ha desinler şunu yap hiç üşenmem ama düşünmeye üşeniyorum, birde masa silmeyi sevmiyorum ya
keşkeeeeeeeeeee nerde öyle biri bulursan ben açık adresi veririm gönderiver canım..... bulaşık yıkamayı yazın seviyorum suyla oynamak iyi oluyor :)
sanada canımmmmmmmmmm
Genelde ben de samimi ortamlarda çok matrak takılırım gülmeyi güldürmeyi severim ama en ufak bir negatif enerji aldığım ortamda da domuz gibi olurum

Valla bulaşık yıkamayı çocukluğumdan beri sevmem annem sokağa salmazdı bulaşıklar bitmeden çocukluğumun en güzel sokak anlarını çaldı bulaşık,ablamın günü olduğunda rahattımda benim günüm olunca evde harp vardı

Yani uzun lafın kısası bulaşık olayı için çocukluğa inmeli bir psikolog belki sevdirebilir bana bu işi.Ama şu da var sanırım anne baba beni erkek olayım diye çok istedi öyle beklediler bir insan hiç mi ev işi yapmayı sevmez ya ite kaka zorla yapıyorum çünkü düzensiz ve pis yerdede yaşayamam.Ahhh ahhh hizmetçilerle yaşamam lazımdı benimde nerde öyle zenginlik