Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım öncelikle çok geçmiş olsun ,çok ama çok dikkat et ne yapacaklarını kestirmek zor allah korusun.....

tak tak bencede sen bu kafayla 3 ayda mankene dönersin valla... bence çok şey alma zaten 3-4 aya değiştirirsin dolabı :)
valla ne iyi olur bende gitsem attalara off offff bebişle tuvalete bile gidemezken tatil benim neyime....

canım benim sende espriden anlıyorsun demek ondandır :) aslında çok daha enerjiğimdir ama bebiş bırakmadı bende ,arkadaşlar ben olmadan toplanmazlardı :))) dişi cem yılmaz derlerdi :) ama şimdi nerdeeeeee

çok geçmiş olsun ....

oooooo hatuna bak sen yaza bikiniye gireceksin desene .... bence 60-65 kilo hedefinde bikini olsun ennnn güzelinden.... ya zumba yapsana sen saunaya girmiş gibi terliyorsun valla ya, ben sucuk gibi oluyordum ,ondan yapmıyorum yoksa yapmam mı :)))))

bende mutfak işlerini sevmiyorum nedenine gelince her güne yemek düşünmek hoşuma gitmiyor ha desinler şunu yap hiç üşenmem ama düşünmeye üşeniyorum, birde masa silmeyi sevmiyorum ya :(

keşkeeeeeeeeeee nerde öyle biri bulursan ben açık adresi veririm gönderiver canım..... bulaşık yıkamayı yazın seviyorum suyla oynamak iyi oluyor :)

sanada canımmmmmmmmmm

Genelde ben de samimi ortamlarda çok matrak takılırım gülmeyi güldürmeyi severim ama en ufak bir negatif enerji aldığım ortamda da domuz gibi olurum :1: çok kendini beğenmiş ve soğuk bulurlar o zamanda tanımayanlar beni tanıyınca şaşırırlar hatta :1:
Valla bulaşık yıkamayı çocukluğumdan beri sevmem annem sokağa salmazdı bulaşıklar bitmeden çocukluğumun en güzel sokak anlarını çaldı bulaşık,ablamın günü olduğunda rahattımda benim günüm olunca evde harp vardı :1:
Yani uzun lafın kısası bulaşık olayı için çocukluğa inmeli bir psikolog belki sevdirebilir bana bu işi.Ama şu da var sanırım anne baba beni erkek olayım diye çok istedi öyle beklediler bir insan hiç mi ev işi yapmayı sevmez ya ite kaka zorla yapıyorum çünkü düzensiz ve pis yerdede yaşayamam.Ahhh ahhh hizmetçilerle yaşamam lazımdı benimde nerde öyle zenginlik

canım öncelikle çok geçmiş olsun ,çok ama çok dikkat et ne yapacaklarını kestirmek zor allah korusun.....

tak tak bencede sen bu kafayla 3 ayda mankene dönersin valla... bence çok şey alma zaten 3-4 aya değiştirirsin dolabı :)
valla ne iyi olur bende gitsem attalara off offff bebişle tuvalete bile gidemezken tatil benim neyime....

canım benim sende espriden anlıyorsun demek ondandır :) aslında çok daha enerjiğimdir ama bebiş bırakmadı bende ,arkadaşlar ben olmadan toplanmazlardı :))) dişi cem yılmaz derlerdi :) ama şimdi nerdeeeeee

çok geçmiş olsun ....

oooooo hatuna bak sen yaza bikiniye gireceksin desene .... bence 60-65 kilo hedefinde bikini olsun ennnn güzelinden.... ya zumba yapsana sen saunaya girmiş gibi terliyorsun valla ya, ben sucuk gibi oluyordum ,ondan yapmıyorum yoksa yapmam mı :)))))

bende mutfak işlerini sevmiyorum nedenine gelince her güne yemek düşünmek hoşuma gitmiyor ha desinler şunu yap hiç üşenmem ama düşünmeye üşeniyorum, birde masa silmeyi sevmiyorum ya :(

keşkeeeeeeeeeee nerde öyle biri bulursan ben açık adresi veririm gönderiver canım..... bulaşık yıkamayı yazın seviyorum suyla oynamak iyi oluyor :)

sanada canımmmmmmmmmm

Genelde ben de samimi ortamlarda çok matrak takılırım gülmeyi güldürmeyi severim ama en ufak bir negatif enerji aldığım ortamda da domuz gibi olurum :1: çok kendini beğenmiş ve soğuk bulurlar o zamanda tanımayanlar beni tanıyınca şaşırırlar hatta :1:
Valla bulaşık yıkamayı çocukluğumdan beri sevmem annem sokağa salmazdı bulaşıklar bitmeden çocukluğumun en güzel sokak anlarını çaldı bulaşık,ablamın günü olduğunda rahattımda benim günüm olunca evde harp vardı :1:
Yani uzun lafın kısası bulaşık olayı için çocukluğa inmeli bir psikolog belki sevdirebilir bana bu işi.Ama şu da var sanırım anne baba beni erkek olayım diye çok istedi öyle beklediler bir insan hiç mi ev işi yapmayı sevmez ya ite kaka zorla yapıyorum çünkü düzensiz ve pis yerdede yaşayamam.Ahhh ahhh hizmetçilerle yaşamam lazımdı benimde nerde öyle zenginlik

hepinize iyi akşamlar..kısa bir süre fırsat bulup girdim.son bir kaç gündür yaşadıklarımı anlatamam..
cumartesi sabah eşimi lavobaya götürmek için kaldırdığımda sendeleyip yatağa düştü.ben soymaya çalışırken bağazından bir hırıltı çıktı.uykuya dalıyor sandım.ama gözündeki ifade beni yıktı.neyse sonra tam bir kabus..ambulans.hastane..tomografi..bir yığın test..sabah 10 gibi bu olay oldu.öğle 1 de acil beyin ameliyatı..ve şu an hala makinaya bağlı yaşıyor.solunumu makinaya bağlı..ve hiç umut gelişme yok.aynı gün oğlum ve eşi ameliyatın sonuna yetişti.gece de kardeşleri..sanki tüm olanlar koca bir yalan..ve ben biraz sonra gerçeğe döneceğim.hala şoktayım..ne olur dua edin..tek ihtiyacımız dua.dr.ne kadar umut yok desede..allah son sözü söyler..allahım onun için hayırlı olan neyse onu versin..ben bu aralar giremiyeceğim..Beyza ve Yena destekleriniz için teşekkürler..iyiki varsınız..lütfen dua edin..

hepinize iyi akşamlar..kısa bir süre fırsat bulup girdim.son bir kaç gündür yaşadıklarımı anlatamam..
cumartesi sabah eşimi lavobaya götürmek için kaldırdığımda sendeleyip yatağa düştü.ben soymaya çalışırken bağazından bir hırıltı çıktı.uykuya dalıyor sandım.ama gözündeki ifade beni yıktı.neyse sonra tam bir kabus..ambulans.hastane..tomografi..bir yığın test..sabah 10 gibi bu olay oldu.öğle 1 de acil beyin ameliyatı..ve şu an hala makinaya bağlı yaşıyor.solunumu makinaya bağlı..ve hiç umut gelişme yok.aynı gün oğlum ve eşi ameliyatın sonuna yetişti.gece de kardeşleri..sanki tüm olanlar koca bir yalan..ve ben biraz sonra gerçeğe döneceğim.hala şoktayım..ne olur dua edin..tek ihtiyacımız dua.dr.ne kadar umut yok desede..allah son sözü söyler..allahım onun için hayırlı olan neyse onu versin..ben bu aralar giremiyeceğim..Beyza ve Yena destekleriniz için teşekkürler..iyiki varsınız..lütfen dua edin..
allah yardımcın olsun zeynep ablaam..eşinede allah şifa versin .....allah hakkında hayırlısını versin....günahlarının kefareti olsun....ne dicem bilemiyorum allah en hayırlısını takdir edendir.........

zeynep abla nediyeceği bilemedim. dualarım sizinle. Allah yardımcınız olsun.

zeynep ablacım Allah sana güç kuvvet eşinin de hakkında hayırlısını versin inşallah dualarım seninle

bu hafta yine artıdayım cuma 80.2 pazartesi 82.1 bugün 81.5 dum cumaya da pek bişey değişmez yarın zaten sağlıksız besleneceğim spor da yapamadım bugün yarın da yapamam
3 gün iyi leslie yaptım ama o da çare olamadı aslında çok da abartmadım bu hafta ama arada yaramazlık yaptım bir de regl olacağım aman yaa offf

ece birgün gel beklerim canım ama cuma olsun kaçamak yaparız hem

inşallah geleceğim en küçük bebişimi de alıp.şu günler sıkıntılıyım evden hiç çıkmıyorum.ama hava güzel olursa bebişimi kapar gelirim bir cuma:)))

bugün bir eczaneye ugradım ögle yemeginde. sordum reçetesizde satılıyormus. 14 tl 100 tanelik kutusu. bu ilacında Allahtan bende aman aman bir yan etkisi olmuyor simdilik. Bakalım nereye kadar neler yasayacagım. saol canım bilgilendirme için...

bende ilaç kullanabilseydim kullanırdım ama emzirdiğimden dolayı veremedi dr.diyetisyende gayet katı bi şekilde şunları şunları yeme 4 hafta sona gel diyor.tamam da yok tutamıyorum ki kendimi....çok şükür nette gezinirken çörek otuna rastladımda çözdüm olayı.bak bugünler kullanamadığım için çok zorlanıyrum demkki insülin direncim verdiğim 13 kiloaya rağmen geçmemiş malesef.bi daha ne zaman tahliil yaptırmam lazm onuda söylemedi drum.
Doktorun pesinde dolanmalarim ise yaradi Sali cikisimi Cumaya aldi cok sukur Haftasonunu burda gecirsem delircem sandim Yalniz eve gitmenin de kotu tarafi cocuklar yok yapayalniz ne yapicam ben ya Ev kimbilir ne sessiz gelecek bana Allahim sen aklima mukayet ol diyorum

çok sevindim diyecektim ama çocuklar yok deyince ne diyeceğimi bilemedim.olsun ama evine çıkmak iyi gelecektir.efsunlunun dedikleri güzel moralini bozma.inşallah herşey düzelecek.
kızlar nasılsınız,
2 gündur hastanelerdeyiz biz muhim bişi değil aslında dalokinin kontrolu vardı. dr testislerinin yerinde olmadığını ve ameliyat gerekebileceğini söyledi. rengini soluk buldu, demir testi ve extradan da alerji testi istedi. neyse bir urolog tavsiye etti kan ve idrar verdik. urolığa gittik sonra 6 ayda bir kontol yapılacak dedi gönderdi. arada bende memişimi gösterdim. elime gelen bezeler var. ultroson dedi dr ve bişi çıkmadı çok sükür.

bugun dalokinin test sonuçlarını aldım. dr telefonda kan depolarının iyi olmadığını ilaç başlayacağını söyledi 2 ay kullanmamız lazımmış. asıl bomba sonra patladı. oğlanın alerji değeri en yuksek değerdeymiş. anormal alarjik bir bünyesi varmış. telefonda öylece kala kaldım. en yuksek derecede alerjik bunye. hala kulağımda ama anlamıyorum şimdiye kadar bu çocuğa vermediğim ne kaldı bilmiyorum sokmadığım ortam da yok. bir alerjik reaksiiyonu olmadı. bu derece riskliyse nasıl oluyor en küçük bir belirti yok. aklım almıyor.yarın dr gidip yuz yuza konusucam. bir kan testi daha varmış o yapılsın dedi bilmiyorum canım sıkıldı bayaaa elbette Allah hepimizin çocuklarını beterinden korusun ama ne bileyim korktum. yarın girebilirsem yine haber veririrm ne oldu.

Allah şifa versin mutlu.testis ameliyatı çok zor değil görümcemnden biliyorum.kan depoları da ilaç kullanınca düzelecek inşallah zaten sen en güzel şekilde bakıyorsun bıcırığına.alerjik olayı madem en yüksekmiş neden belirti vermedi bugüne kadar.esin diye bir arkadaşımız var bilirsin onun oğlunda inek sütüne alerji çıkmış.kendisi poğça yesem kızarıyor diyor.düşün kendi dikkat etmek zorunda inek sütü içeren yiyecek yiyemiyor yoğrut ,süt ,peynir ve bunların girdiği herşey.oğlun eline bir bisküvi veremyirm diyor alerji yaptığı için.daha başka şeylerde alerji yapmış.ama ona söylenen 2-3 yaşlarında bu alerjinin geçtiği.dur bakalım dr un ile konuş belki zamanla geçen birşeydir panik olma hemen.çok geçmiş olsun canım kendini üzme

merhabalar kızlar ben geldim nasılsınız ben şükür iyiyim dün b-fit e gittiim gayet güzel bir yer yarım saat dakika eşliğinde aletlerde yapıyorsun sonra bip eşliğinde step tahtaları gibi platformlar var onlara çıkıp hareket yapıyorsun sonra bip çalıyor aletlere geçiyorsun 5 er dk arayla değişiyorsun yarım saat bu tempoda yapıyorsun hiç gitmemiştim de hakkında bir şey de bilmiyomuşum öğrenmiş oldum bu güzeldi sonunda fiyatını bilmiyordum onu da sorayım devam edeyim dedim ama maddi sıkıntı içersindeyim kendime güvenemediğim için başlayamadım aylık 100 tl dedi boğazıma kadar taksitte olmanın sancısıyla gitmedim neyse b-fit macerama daha sonra devam etmek üzere yürüyüşe ve leslie ablaya devam diyorum benden bu kadar şimdi topiğe gelelim LEAH cım çok geçmiş olsun DİLEK cnm Allahım yardımcın olsun geçecek bu günler sabır gülüm AYŞE hayırlı olsun diyetin ASUMAN neler yapacaksın ben de gelecem yeşil mercimek tavuk salatası yap bayılıyorum ben ona ama nerdeyse 1 yıldır yapmadımda yemedimde mayonezli diyeeee ECE cim geçmiş olsun CECO geçmiş olsun kızına cnm YAĞMURGÖZLÜM geçmiş olsun cnm Allahım acil şifalar versin MUTLU dalokiyi öp yerime bişicik olmaz inş atladığım olduysa çok özür dilerim herkesi kocamn öptm sizleri seviyorum diyet işine gelince topal kör devam ediyorrrrr işte ne zaman istersem o zaman galeyana gelecek sabırla azimle bekliyorum :54::54::54:

çok sağol canım

anladımki ben ev işini pek sevmiyorum mutfak işleri daha çok hoşuma gidiyor

bende ev işini sevmem.aslında laf aramızda evlenene kadar yemek yapmayı da bilmezdim.hayatımda börek-poğça yapmamaştım.başa gelince öğrendim mecbur ama hala akıldan yapamama mamamları

[

dualarımız sizinle .çok zor bir durum.gerçektn insan rüya sanıyor....Allahtan ümit kesilmez .Allah yardımcınız olsun...ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm :(

kızlar nasılsınız,
2 gündur hastanelerdeyiz biz muhim bişi değil aslında dalokinin kontrolu vardı. dr testislerinin yerinde olmadığını ve ameliyat gerekebileceğini söyledi. rengini soluk buldu, demir testi ve extradan da alerji testi istedi. neyse bir urolog tavsiye etti kan ve idrar verdik. urolığa gittik sonra 6 ayda bir kontol yapılacak dedi gönderdi. arada bende memişimi gösterdim. elime gelen bezeler var. ultroson dedi dr ve bişi çıkmadı çok sükür.

bugun dalokinin test sonuçlarını aldım. dr telefonda kan depolarının iyi olmadığını ilaç başlayacağını söyledi 2 ay kullanmamız lazımmış. asıl bomba sonra patladı. oğlanın alerji değeri en yuksek değerdeymiş. anormal alarjik bir bünyesi varmış. telefonda öylece kala kaldım. en yuksek derecede alerjik bunye. hala kulağımda ama anlamıyorum şimdiye kadar bu çocuğa vermediğim ne kaldı bilmiyorum sokmadığım ortam da yok. bir alerjik reaksiiyonu olmadı. bu derece riskliyse nasıl oluyor en küçük bir belirti yok. aklım almıyor.yarın dr gidip yuz yuza konusucam. bir kan testi daha varmış o yapılsın dedi bilmiyorum canım sıkıldı bayaaa elbette Allah hepimizin çocuklarını beterinden korusun ama ne bileyim korktum. yarın girebilirsem yine haber veririrm ne oldu.

Mutlucum geçmiş olsun..Barış'ında kan değerleri düşüktü bir ay kadar kullandım şurup..
Sonrasında bıraktım ama şimdi pekmez vermeye çalışıyorum..
alerjik bünyeyse dediğin gibi tepki vermezmi..?

bu hafta yine artıdayım cuma 80.2 pazartesi 82.1 bugün 81.5 dum cumaya da pek bişey değişmez yarın zaten sağlıksız besleneceğim spor da yapamadım bugün yarın da yapamam
3 gün iyi leslie yaptım ama o da çare olamadı aslında çok da abartmadım bu hafta ama arada yaramazlık yaptım bir de regl olacağım aman yaa offf

ben regl de olamıyommm ,lesliede yapamıyormm,doymuyrm da,tatlı da istiyorm ne olcak bu halim?

merhabalar kızlar ben geldim nasılsınız ben şükür iyiyim dün b-fit e gittiim gayet güzel bir yer yarım saat dakika eşliğinde aletlerde yapıyorsun sonra bip eşliğinde step tahtaları gibi platformlar var onlara çıkıp hareket yapıyorsun sonra bip çalıyor aletlere geçiyorsun 5 er dk arayla değişiyorsun yarım saat bu tempoda yapıyorsun hiç gitmemiştim de hakkında bir şey de bilmiyomuşum öğrenmiş oldum bu güzeldi sonunda fiyatını bilmiyordum onu da sorayım devam edeyim dedim ama maddi sıkıntı içersindeyim kendime güvenemediğim için başlayamadım aylık 100 tl dedi boğazıma kadar taksitte olmanın sancısıyla gitmedim neyse b-fit macerama daha sonra devam etmek üzere yürüyüşe ve leslie ablaya devam diyorum benden bu kadar şimdi topiğe gelelim LEAH cım çok geçmiş olsun DİLEK cnm Allahım yardımcın olsun geçecek bu günler sabır gülüm AYŞE hayırlı olsun diyetin ASUMAN neler yapacaksın ben de gelecem yeşil mercimek tavuk salatası yap bayılıyorum ben ona ama nerdeyse 1 yıldır yapmadımda yemedimde mayonezli diyeeee ECE cim geçmiş olsun CECO geçmiş olsun kızına cnm YAĞMURGÖZLÜM geçmiş olsun cnm Allahım acil şifalar versin MUTLU dalokiyi öp yerime bişicik olmaz inş atladığım olduysa çok özür dilerim herkesi kocamn öptm sizleri seviyorum diyet işine gelince topal kör devam ediyorrrrr işte ne zaman istersem o zaman galeyana gelecek sabırla azimle bekliyorum :54::54::54:

Bende semiran nerde diyorum meğer spor salonlarına akmışsın:)

Zeynepçim,seni arayamadım bugün,hep aklmıdaydın inan demek değişen birşey yok..
KEşke telefonla aramak dışında destekte bulunabilsem o kadar çok isterimki yanında olmayı..:5:

Allah yardımcınız olsun senin ve eşinin..

sevgiyle öpüyorum seni..

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr

Bugün baya bir yoğun geçti ve o yüzden ancak bu saatte fırsat bulabildimde sizlere bir bakayım dedim.
Sabahtan küçük civcivimi sağlık ocağına götürelim diye tutturdu eşim neticede gittik ama doğrusu pek doktoru tutmadım yakasındaki etiket alerji yapmış dedi ve alerji şurubuyla iki tane krem verdi sabah akşam kullanmamız için.
Aslında sağolsun Ayşe Hastaneden öğleden sonra için Cildiyeye randevu ayarlamıştı ama benim gıcık tutturdu ya öğlende çok işim var patronla görüşmem var hem nasılsa ilaç aldık doktorda geçmek üzere cildiyeye gerek yok dedi diye kıvırdı.
Tabi işe geç gittiği için Arabamı aldı :( bende yanlız da olsa gidemedim :47:

Ne güzel hem Cildiyeye gidicektik içim rahat edecekti hemde Ayşeyi de görücektim ama işte bana geldimi adam hep yoğun. Kv dese anında bütün gün izin alır gıcık.:47: Kızarıklığı Allahtan biraz daha hafifledi düne nazaran eğer bir kaç güne kadar geçmezse yedim herifi :1: artık ondan sonra çenemden kurtulamaz.

Kzlar

Cok oldu giremedim hc. Yurtdisindan yatili misafirim var.. Bayram zaten herkes evdeydi. Cocuklarin hepsi hasta. Gecem gunduze karisti. Perisan birhaldeyim. Simdi yine ortancayi dr. A goturecegim. Butun gece oksurup durdu. Sabah baktim bisey cigniyor yatakta ..napiosun dedim bir baktim agzi kan icinde ... Bir yara var agzinda 1 liralik bozuk para kadar buyuk ve kanİyor...

Çoook geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildirde bir an önce geçer. Valla bazen diyorum Allahım sen daha iyi bilirsin ama bu aralar hastalıklardan topikçe kurtulamadık diye. Rabbim beterinden korusun ve hepimize şifalar versin.... Amin.

Zeynep Ablacığım gerçekten bende ne diyeceğimi bilmiyorum... Rabbim acil şifalar versin sanada tabiki sabır. Ben gönülden inanıyorum güzel Allahım o güzel yüreğinin ve sonsuz sabrının mükafatı olarak eşine şifa verecektir.
Bütün dualarım seninle. İnşallah yüzün gülecek ve bizlere güzel haberler vereceksin :34:

Allah şifa versin mutlu.testis ameliyatı çok zor değil görümcemnden biliyorum.kan depoları da ilaç kullanınca düzelecek inşallah zaten sen en güzel şekilde bakıyorsun bıcırığına.alerjik olayı madem en yüksekmiş neden belirti vermedi bugüne kadar.esin diye bir arkadaşımız var bilirsin onun oğlunda inek sütüne alerji çıkmış.kendisi poğça yesem kızarıyor diyor.düşün kendi dikkat etmek zorunda inek sütü içeren yiyecek yiyemiyor yoğrut ,süt ,peynir ve bunların girdiği herşey.oğlun eline bir bisküvi veremyirm diyor alerji yaptığı için.daha başka şeylerde alerji yapmış.ama ona söylenen 2-3 yaşlarında bu alerjinin geçtiği.dur bakalım dr un ile konuş belki zamanla geçen birşeydir panik olma hemen.çok geçmiş olsun canım kendini üzme

[

uzuldum başta da Allah dermansız dert vermesin.
benim oğlan 1-2 dr görecek o belli oldu. sonra bakıcam ne yapabilirim. ama dediğim gibi bir belirti olmadı şimdiye kadar.
esinin durumu gerçekten zor. insallah onunkş de en kısa zamanda iyyileşir.

gebelik şekerim vardı bende 2 gebeliğimdede.biliyorsun zaten dikkat edilmezse şeker hastalığı olma ihtimalimiz çok yüksek.o nednele normal insanlardan daha dikkatli olup dahadüzenl ibir şekilde kontrolleri yaptırmamız lazım.benim açlık tokluk herşeyim normal çıktı ama insülin direncim varmış mesela onu öğrenmiş oldum.tatlı krizlerim doymama hissim uyku ihtiyacım halsizliğim bundanmış

insülin direncinde bana yasaklanan yiyecekler:
kavun,karpuz,üzüm,patetes,pirinç,makarna,bezelye,muz,mantar,kırmızı biber(taze olanı),zaten unluşekerli yok tabiki.

.

Çok doğru söylüyorsun bizim özellikle çok dikkat etmemiz gerek...
Birde benim özellikle karın mide bölgem çok genişledi bu durumda belirtiymiş ama bende neden tahlillerde çıkmadı anlamıyorum..
ayrıca doktor demişti hamilelik sonrasında dikkat etmezsen şeker hastası olma riskin çok yüksek diye..:(

Birde ece ben kefiri şiddetle tavsiye ediyorum mayasını bulup kendin mayalayıp içeceksin ama..
Benimde hemeroid sorunum var kızımın doğumunda başladı yaklaşık 13,5 yıldır benimle.:) kabız olduğum an ağrım başlar ..
O yüzden hep dikkat ederim sabah ve gece yatmadan önce ılık su içerim vb... kefir çok yaradı bana,hemeroid ağrım yok oldu,bağırsak hareketim normale döndü..Mucize bişi.:)

uzuldum başta da Allah dermansız dert vermesin.
benim oğlan 1-2 dr görecek o belli oldu. sonra bakıcam ne yapabilirim. ama dediğim gibi bir belirti olmadı şimdiye kadar.
esinin durumu gerçekten zor. insallah onunkş de en kısa zamanda iyyileşir.

inşallah iyileşir.zaten bebişleri arası 21 aydı.bu küçük olan geceleri de çok az uyuyormuş.günde 70-80 hasta baktığım oluyor diyor düşün.baya bir zor durumda yani.ben onun hemiş olduğunu öğrenince üzülmüştüm çünkü bebeği daha küçüktü.nerden bilirdimki kendimde aynı durumda kalacağım hatta hiç düşünmezken 3.olacak?ama çocuk sevgisi gibi sevgi yok.Allah tüm çocuklarımızı korusun

bir ara vardı bende kefir mayası yapıyordum ama yok oldu gitti
şimdi baktım faydalarına da eşiem dedim bana yarın buluyosun kefir mayasını lokman hekim var burda belki onda vardır

bir ara vardı bende kefir mayası yapıyordum ama yok oldu gitti
şimdi baktım faydalarına da eşiem dedim bana yarın buluyosun kefir mayasını lokman hekim var burda belki onda vardır

Ben arkadaşımdan almıştım..Ziraat fakültelerin kantininde olabilir sanırım..Yada netden sipariş edebilirsin..

Tebessüm görünmüyor bir kaç gündür umarım bir terslik yoktur...

Back
X