umut sağol içime su serptın sabahtan beri içim içime sığmıyor. yarın hastaneye götürücem testin tekrarı ya da neyse onun için. daloki daha belirti vermedi bilemedim bende.ev de dikkar etmeye başlarım bi taraftanda. yeme içmesine dr olmasa da bu gunden sonra olabilir demiş tam çıldırmalık.yarınola hayrola
Senin mesajını görünce eski raporları çıkarıp baktım, oradan hatırladım tarihi, rakamları vb. O zaman ben de epey endişelenmiştim ama bak şimdi unuttum gitti bile. İmmunoloji var mı götürdüğün hastanede, varsa hemen tedavisine de başlarlar.
Dalokay'da sık sık burun akıntısı, -ya da tıkanıklık- hırıltılı nefes, öksürük, hapşuruk vb. belirtiler olmuş muydu? Bir de şu var, tam testin olduğu gün bir allerjene maruz kalmışsa o yüzden de değeri yüksek olabiliyor. Arkadaşımın oğlu badem yemiş (kaşıntı filan yoktu-1 yaş) acaip yüksek çıkmıştı, bir hafta sonra ölçüldüğünde bariz inmişti :)
Ben Prof. Dr. Ahmet Aydın'a yazıyordum beslenme konusunda, o da cevap yazıyordu sağolsun, onun önerileri çok fayda etti. özellikle kefir...
Yarın ola hayrola demişler, yarınki sonuçlara ve doktorların önerilerine göre gerekli tedbirleri alırsın, fıstık gibi olur hiç üzülme :)