Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umut sağol içime su serptın sabahtan beri içim içime sığmıyor. yarın hastaneye götürücem testin tekrarı ya da neyse onun için. daloki daha belirti vermedi bilemedim bende.ev de dikkar etmeye başlarım bi taraftanda. yeme içmesine dr olmasa da bu gunden sonra olabilir demiş tam çıldırmalık.yarınola hayrola

Senin mesajını görünce eski raporları çıkarıp baktım, oradan hatırladım tarihi, rakamları vb. O zaman ben de epey endişelenmiştim ama bak şimdi unuttum gitti bile. İmmunoloji var mı götürdüğün hastanede, varsa hemen tedavisine de başlarlar.
Dalokay'da sık sık burun akıntısı, -ya da tıkanıklık- hırıltılı nefes, öksürük, hapşuruk vb. belirtiler olmuş muydu? Bir de şu var, tam testin olduğu gün bir allerjene maruz kalmışsa o yüzden de değeri yüksek olabiliyor. Arkadaşımın oğlu badem yemiş (kaşıntı filan yoktu-1 yaş) acaip yüksek çıkmıştı, bir hafta sonra ölçüldüğünde bariz inmişti :)
Ben Prof. Dr. Ahmet Aydın'a yazıyordum beslenme konusunda, o da cevap yazıyordu sağolsun, onun önerileri çok fayda etti. özellikle kefir...
Yarın ola hayrola demişler, yarınki sonuçlara ve doktorların önerilerine göre gerekli tedbirleri alırsın, fıstık gibi olur hiç üzülme :)

umutcum güzel alternatifler sunmuşsun
ben zaten kendime bugün brokoli haşlamıştım tarifin hoşuma gitti
ama ben yine de patates yapacağım sanırım doyurucu olsun diye ben yemem zaten
ben de aynen senin gibi düşünsem de arkadaşları da zorunlu diyete sokmayım
bugün de yürüdüğün için tebrik ederim seni canım:46::46::46:
ben de bugün ve yarın spor yok malesef
Ellerine sağlık ve de afiyet olsun. Yenacığım da yazmış zaten, en has canlı maya ziraat fakültelerinde oluyormuş. Ben Kadıköy'de doğal ürünler satan bir dükkandan almıştım tavsiye üzerine :) Yahoo'da da bir grubumuz var, kefir taneleri diye, bekleriz :))

Selam güzellerrrrr,
... Umuttt sen de aynı asuman gibi mahvettin beni :1: iştahım yokken açıldı valla hayatta en sevdiğim şey meze tarzı salatalar filandır bide z.yağlılar senden arada alıyım tarif ve fikir neler varmış sende de maşallah,hamarat hatunun hali bir başka oluyor valla :nazar: ayrıca bu soğukta dışarda yürümene de maşallah canım :nazar:
Canım, tariflerden zeytin dışında kalorili bir şey yok, istediğini yapıp afiyetle yiyebilirsin :)) Hatta zeytini bile bir kaç kaşık yemekten bir şey olmaz sanırım, 3-4 adet zeytine denk gelecek kadar :) sen tarif ister, ben bulur buluşturu veririm :)
merhabalar kızlar ben geldim nasılsınız ben şükür iyiyim
Semirancığım ihmal ediyorsun bu aralar bizi :) Neyse ki iyimişsin :)

tak tak bencede sen bu kafayla 3 ayda mankene dönersin valla... bence çok şey alma zaten 3-4 aya değiştirirsin dolabı :)
valla ne iyi olur bende gitsem attalara off offff bebişle tuvalete bile gidemezken tatil benim neyime....
Nerdeee canım. Dönsem aylardır dönerdim :) Gene de biraz toparlandığıma seviniyorum :) ben de aynı inan ki, oğlanla bir yere gidemiyorum, akşam üzeri kız geliyor ona hazırlık yapmam gerekiyor, akşama yemek vb. derken hele kışın günlerim hep evde. O yüzden bir fırsat çıkınca atladım üzerine bakalım ikna edebilecekmiyim kocayı :) Onun peşine takılıp (iş seyahati) gitmeyi istiyorum.

umut bu tarifler ne güzel tarifler böyle bayıldım :) hemen not ettim ellerine saglık iyi oldu banada :) İlaç içinde evet haklısın. En kısa zamanda direncimi düşürüp sağlıklı kilolarıma düşeceğim ve bu nefret ettiğim ilaç bağımlılığından kurtulacağım :31:
...
benim esimde cok iyidir mutfakta. o yüzden cok kavga ederiz sen yapcan ben yapcam kavgası :) kimse cırak olmayı kabul etmez ikimizde bas ascı olacagız illaki :) bende senin gibi cok dagıtarak yaparım ama toplarımda. esim sinir oluyor bu yuzden sen mutfaga girince mutfak arkandan aglıyor haberin yok diyor :) ama ben 1 saatte 3 yemek yapabilirken o 1 saatte ancak dogranılacakları dograyabiliyor :1::1: :)
Afiyet olsun canım :) Ben de nasıl dağınığımdır mutfakta. Eşim arada sırada menemen, makarna gibi basit tarifler yapmaya heveslenir, mum gibi bırakır mutfağı, sonra da bana ders verir; "bak işte yemek böyle yapılır" diye. "Oldu" derim ben de, "bilmiyordum öğrendim" :))) Bulaşık yıkamak (ya da çalkalamak diyelim makinaya diziyorsak) kesinlikle en sevmediğim iştir benim de...

hepinize iyi akşamlar..kısa bir süre fırsat bulup girdim.son bir kaç gündür yaşadıklarımı anlatamam..
cumartesi sabah eşimi lavobaya götürmek için kaldırdığımda sendeleyip yatağa düştü.ben soymaya çalışırken bağazından bir hırıltı çıktı.uykuya dalıyor sandım.ama gözündeki ifade beni yıktı.neyse sonra tam bir kabus..ambulans.hastane..tomografi..bir yığın test..sabah 10 gibi bu olay oldu.öğle 1 de acil beyin ameliyatı..ve şu an hala makinaya bağlı yaşıyor.solunumu makinaya bağlı..ve hiç umut gelişme yok.aynı gün oğlum ve eşi ameliyatın sonuna yetişti.gece de kardeşleri..sanki tüm olanlar koca bir yalan..ve ben biraz sonra gerçeğe döneceğim.hala şoktayım..ne olur dua edin..tek ihtiyacımız dua.dr.ne kadar umut yok desede..allah son sözü söyler..allahım onun için hayırlı olan neyse onu versin..ben bu aralar giremiyeceğim..Beyza ve Yena destekleriniz için teşekkürler..iyiki varsınız..lütfen dua edin..

Canım yaa çok çok geçmiş olsun dualarımız sizinle,Allahım acil şifalar versin eşine,çok zor durumun Rabbim sana da güç derman versin Zeynepcim kalbimiz dualarımız hep seninle.

hepinize iyi akşamlar..kısa bir süre fırsat bulup girdim.son bir kaç gündür yaşadıklarımı anlatamam..
cumartesi sabah eşimi lavobaya götürmek için kaldırdığımda sendeleyip yatağa düştü.ben soymaya çalışırken bağazından bir hırıltı çıktı.uykuya dalıyor sandım.ama gözündeki ifade beni yıktı.neyse sonra tam bir kabus..ambulans.hastane..tomografi..bir yığın test..sabah 10 gibi bu olay oldu.öğle 1 de acil beyin ameliyatı..ve şu an hala makinaya bağlı yaşıyor.solunumu makinaya bağlı..ve hiç umut gelişme yok.aynı gün oğlum ve eşi ameliyatın sonuna yetişti.gece de kardeşleri..sanki tüm olanlar koca bir yalan..ve ben biraz sonra gerçeğe döneceğim.hala şoktayım..ne olur dua edin..tek ihtiyacımız dua.dr.ne kadar umut yok desede..allah son sözü söyler..allahım onun için hayırlı olan neyse onu versin..ben bu aralar giremiyeceğim..Beyza ve Yena destekleriniz için teşekkürler..iyiki varsınız..lütfen dua edin..

Üzülmekten ve dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Sabır, metanet, şifalar diliyorum :(

banucum geçmiş olsun canım dikkat et kendine zeynep ablam hakkınızda hayırlısını versin allah geçmiş olsunmutlu hayret ya bu kadar yüksek risk ama hiç bir belirti yok bi başka yerde tekrar yaptırsanız testi belki yanlıştır (inşallah)gelmiş geçmiş olsun hepinizede

Kızlar ya tartıda bir halt var ya da ben cidden kilo verdim sanırım bu hafta şeytanın bacağını kırdım 88 li bir rakam gördüm tartıda yarına kadar gri almazsam bu hafta iyi kilo vermişim.Tek yaptığım 3 gündür akşam yemek yememek en geç 5 gibi bitirmek yemeğimi.Ne kadar etkiliymiş ya cidden daha iyi anladım bunu.

Ya kızlar bide dün hani spor yapcam dedim ya bikini vücudu dvd siyle yaptım aman Allahım ne zor ya onu kopyalayabilirsem pcye sizlerle de paylaşcam ciddi manada yararı olacağına inanıyorum,ölçülerimide yazdım defterime tarih attım bu dvdyi yapıp tam bir ay sonra tekrar ölçcem bakalım ne kadar fark olcak.

gulma hadi bismillah de başla bakalım canım ben

estegfırullahh asumancımm bneım peşimden gelmek mıı
ben senın peşinden kosayımm cnmm:10::10:

gelmedımı demek senın kıler unuttularmı yoksaa:26::26:

yok canım estağfirullah artık durma aşamasındayım ben de beraber tekrar gayretle başlayalım inşallah
geç geldiler azcık ama geldiler canım

ilbatum gel buyur canım bir de ziraat fakültesinde olduğunu söylemişsin kefir mayasının teşekkür ederim bugünkü arkadaşlardan birinin kızı orda okuyor bakacak hatta alacak da benim için netten baktım saçlara da iyiymiş kefir bir an önce başlayım hazırlardan da olsa hatta bazı yerde hazırlardan da mayalanabileceği yazıyordu

Ablacım canım benim kıyamam Allahım bizden daha çok düşünüyor aslında sabırlı olmak lazım Allahım herşeyin hayırlısını versin sen de kendine dikkat et ablacım:50::50::50::50:
Bende semiran nerde diyorum meğer spor salonlarına akmışsın:)
burdayım burdaaaaaa 1 güncük gittim :27::27::27::27:
zeynep ablacım büyük geçmiş olsun eşine allah şifa versin inşallah...
semiran bende b fite gidiyorum ama 85ytl bizim burada fiyatı her yerde aynı olması lazım aslında...şimdilik iyi gidiyor daha öncede gitmiştm zaten....
hasta olan arkadaşlarada geçmiş olsun kuzucuklarada, benim kuzum da daha öksürüyor iyileşmedi yavrum ki antibiyotikde kullanıyoruz...
derincim iyi aslında güzel bir spor etkinliği ama fitness 70 lira günde rahat 2 saat yapabiliyorsun daha tempolu burada yarım saat ama yinede güzeldi yaptım geldim şimdi 100 tl verecek kadar elim rahat değil evde yapacağım mekik hareketlerine başladım ama boğazımı tutabiliyormuyum o ayrı mesele bugünde regli oldum yarına kaç kilo artıda olurum Allah bilir okulda oldum kıvrandım yine hem çocuklara dergi çalışması yaptırdım hem sızlandım küçük kanapedeee çocuklarımda bugün Allahtan sakindilerde şükür çok kötü olmadım :14::14::14::14::14::14:

mutlu cnm annelik ne tedirgin bir kurum yahuu olmadım bilmiyorum nasılda korkmuş rahatsız ve tedirgin olmuşsun ap ayrı bir duygu olsa gerek telaşlanma demekte doğru değil çünkü duygularınız buna engel oluyor sanıyorum üzülme yeter cnm geçer yoktur umarım bişi sabırlı ve metanetli olmak lazım cnm benim :54::54::54:

semoşum canım ben de bugün regl oldum şimdi de patates salatası yiyorum acıkmışım yani yarın ben de artılardayım fenaaa

Ellerine sağlık ve de afiyet olsun. Yenacığım da yazmış zaten, en has canlı maya ziraat fakültelerinde oluyormuş. Ben Kadıköy'de doğal ürünler satan bir dükkandan almıştım tavsiye üzerine :) Yahoo'da da bir grubumuz var, kefir taneleri diye, bekleriz :))

Canım, tariflerden zeytin dışında kalorili bir şey yok, istediğini yapıp afiyetle yiyebilirsin :)) Hatta zeytini bile bir kaç kaşık yemekten bir şey olmaz sanırım, 3-4 adet zeytine denk gelecek kadar :) sen tarif ister, ben bulur buluşturu veririm :)

Semirancığım ihmal ediyorsun bu aralar bizi :) Neyse ki iyimişsin :)

Nerdeee canım. Dönsem aylardır dönerdim :) Gene de biraz toparlandığıma seviniyorum :) ben de aynı inan ki, oğlanla bir yere gidemiyorum, akşam üzeri kız geliyor ona hazırlık yapmam gerekiyor, akşama yemek vb. derken hele kışın günlerim hep evde. O yüzden bir fırsat çıkınca atladım üzerine bakalım ikna edebilecekmiyim kocayı :) Onun peşine takılıp (iş seyahati) gitmeyi istiyorum.

Afiyet olsun canım :) Ben de nasıl dağınığımdır mutfakta. Eşim arada sırada menemen, makarna gibi basit tarifler yapmaya heveslenir, mum gibi bırakır mutfağı, sonra da bana ders verir; "bak işte yemek böyle yapılır" diye. "Oldu" derim ben de, "bilmiyordum öğrendim" :))) Bulaşık yıkamak (ya da çalkalamak diyelim makinaya diziyorsak) kesinlikle en sevmediğim iştir benim de...

Kızlar ya tartıda bir halt var ya da ben cidden kilo verdim sanırım bu hafta şeytanın bacağını kırdım 88 li bir rakam gördüm tartıda yarına kadar gri almazsam bu hafta iyi kilo vermişim.Tek yaptığım 3 gündür akşam yemek yememek en geç 5 gibi bitirmek yemeğimi.Ne kadar etkiliymiş ya cidden daha iyi anladım bunu.
dönersin dönersin ne olacak o ayları sayma bence ... 2 çocuk dahada zordur değil mi ? ikna edersinde nefes alırsın biraz inşallah...
Ya kızlar bide dün hani spor yapcam dedim ya bikini vücudu dvd siyle yaptım aman Allahım ne zor ya onu kopyalayabilirsem pcye sizlerle de paylaşcam ciddi manada yararı olacağına inanıyorum,ölçülerimide yazdım defterime tarih attım bu dvdyi yapıp tam bir ay sonra tekrar ölçcem bakalım ne kadar fark olcak.
hadi bakalım topiğin mankeni olacaksın desene :) bende en geç 6da bitiriyorum yemeyi çok etkili olduğunada inanıyorum yoksa veremezdim bu kadar kiloyu .... bende bu hafta iyi birşeyler bekliyorum çünkü geçen hafta regl olmuştum üstüne birde bayram kaçamağı dibe vurmuştum ,inşallah gidecek hepsi :)
yok canım estağfirullah artık durma aşamasındayım ben de beraber tekrar gayretle başlayalım inşallah
geç geldiler azcık ama geldiler canım

ilbatum gel buyur canım bir de ziraat fakültesinde olduğunu söylemişsin kefir mayasının teşekkür ederim bugünkü arkadaşlardan birinin kızı orda okuyor bakacak hatta alacak da benim için netten baktım saçlara da iyiymiş kefir bir an önce başlayım hazırlardan da olsa hatta bazı yerde hazırlardan da mayalanabileceği yazıyordu

ahh ahhh keşke gelebilsem ... rica ederim canım ne demek biz burada herşeyi paylaşmak için varız değil mi? netten bak istersen nasıl mayalandığına .....

semoşum canım ben de bugün regl oldum şimdi de patates salatası yiyorum acıkmışım yani yarın ben de artılardayım fenaaa

patates salatası yemeyeli o kadar çok oldu ki :(((( aslında hafta sonu öğle öğününe yapabilirim :):56:
geçen hafta sonuda adananın sarımsaklı köftesini yaptım çooook güzel oldu ya her hafta sonu en sevdiğim şeyleri yapıp kaçamak yapıyorum :)

patates salatası yemeyeli o kadar çok oldu ki :(((( aslında hafta sonu öğle öğününe yapabilirim :):56:
geçen hafta sonuda adananın sarımsaklı köftesini yaptım çooook güzel oldu ya her hafta sonu en sevdiğim şeyleri yapıp kaçamak yapıyorum :)

misafirlerle az yedim şimdi acıktım gece sapıtamayım diye yedim biraz ama patatesi az yeşilliği çok yanından napıyım
zaten nasılsa artıdayım bir de reglim onun rahatlığı var

ne yazıkkı kılo aynı uzulerek soyluyorum dun cooook kacamak yaptım cılgınca yedım tatlı krızım tuttu ne bulduysam yedım tabı bugun dengeleme dıyetımı yaptım kılom aynı aldım verdım boyle 1 ılerı 1 gerı mehter takımı gıbıyım asamadım su 86 yı 83 lere ınsam belkı dahada gaza gelecegım neyse

mutlu bu hafta sehır dısındaydım genelde o yuzden az spor yapabıldım 8 saat yanı 480 dk toplamda

bugunku yedıklerım
17 KASIM 2011 PERSEMBE-METEBOLIZMA HIZLANDIRICI-
Sabah
1 b sut +yarım elma -1/2m +1s-

ara
1 yesıl cay
1 ısırık peynırlı sandwıc
yarım mandalına -1/2 m-

öğlen
2 dılım ekmek-2t-
1 dılım peynır-1e-
yesıl cay

aksam
1 snıtzel cok az yagda-1e-
yogurtlu semız otu ve turp+havuc salatası -1s-
özel karısım cay

ara:
1 mandalına -1m-

toplam:2 tahıl + 2 et +2 sut +2meyve

Selammmmm kızlarrrrr ben geldimmmmmmmm

Bakıyorumda hala hastalıklardan kurtulamamış çoğunluk. Umarım bir an önce toparlanırızda en azından hafta sonundan itibaren herkes yine bir arada olur :34:

çok şükrü bitti kan alma işi
yarım saatte bir alındı 7 kere
başım fena dönüyo ne su ne yemek yemedim
şimdi yicem evden nohut getirmiştim
birazdan grş
umarım tahlil sonuçlarım iyi çıkar :18:

Canım umarım sonuçlar iyi çıkar. Mutlaka bizlerede bildirmeyi unutma. İnşallah Emirde en kısa zamanda yine eski düzenine kavuşurda sende biraz kendine gelebilirsin. Uykusuzluk bu ara bizde de var ve resmen bütün gün ayakta uyuyorum :1:
Bizimkisi hastalıktan değil huysuzluktan babamız alıştırdı ne güzel yatağında uyuyan çocuk bizimle yatmaya başladı. Gece uyuyor ama birimiz arkamızı döndüğümüz an anniiii yada babacık diye uyanıp anında kendine dönmemizi sağlıyor :1: Sabah babası işe giderken ancak kendi yatağına yatıyor cadı :34: bir ara uğraşacağız yine kendi yatağına alışsın diye.

offffffffffff kızlar bizim paşanın test değerleri 20 altı olması gerekirken 2000 ustu çıkmış. sabahtan beri araştırıyorum çıldırıcam varmı aranızda yaşayan budurumu Ig e değeri 2000 üstü.

Mutlucuğum çoook geçmiş olsun canım. İnşallah önemli birşey çıkmaz. Annelik çok zor güzelim Rabbim sabır versin ve yarın inşallah güzel haberler verirsin bizlerede. Bütün dualarım sizinle :34:

Back
X