aaa ama olmuyor böyleee

bak gelecemmm yanınaa
inşallah geçici bir yükselmedir.haftaya kalması kötü olmuş.bende hayatta sabredemem.aynı yapıdayız senle
haftaya gitmeye başlayacak ve çok güzel gidecek merka etme
nerde çalışıyordun yaa sen?ben öyle bir işte hayatta rejim diyet yapamazdım Allah sabır versin sana.
canım olsun gitsinde gr gr gitsin.benim dünle bugün arasında 1 kg fark var tartıda.dün çok sinirlenmiştim o kadar aç kalıp olcağı bumuydu diye(ben hergün tartılanlardanım) ama bozmadım diyetimi ve bugün keyfim yerine geldi.400 gr da gitse önemli olan sabırla devam etmek.gitmiyor madem deyip bozmamak.keşke azmimizin karşılığını hep görebilsek ama oluyor vücüdümuzda bişiler işte.wc ye çıkamıyoruz,su topluyor vs vs...
tebrikler
çok geçmiş olsun canım bende bu sorunu yaşıyorum bu hafta.özeline msj attım haberin ola
vvvuuuuuuuuuuvvvvvv helalll
bende günlerdir hiç çıkmadım.hep evdeyim.atari bile oynuyorum düşünün nasıl sıkılmışım:)))
maşallah sanada.ilaçla herşey daha güzel olacak ve ilaca ihtiyacın kalmayacak inşallah.bende çörek otsuz zor daynıyorum demiştimya çok şükür karşılığını görünce çok mutlu oldum.bu hafta 600 gr almış göründüm ama ptesiden beri 2 kg vermiş gibiyim yani tabi ödemdir çoğuda ama tatilde deli gibi yemiştim malesef
senin en son öyle olmuştu sanki.bi hafta almış görünüp bi sonraki hafta çok güzel vermiştin.öyle olacak hatta daha iyisi olacak merak etme
bende öyleydim sakın salma kendini.benim 3-4 günde 2 kg gitti çok şükür.aslında ilk gün sinirden çokoprens fln bile yedim...ama sonra asıldım gerçi spor yapamadım ama bol su içtim hemoroid için zayıflamamada yardım etti
sağolasın güzel dileklerin için
harikasın ibatuummm süpersin.bayramda bile 400 gr aldığına üzülen nadir insanlardansın.ben eve geldiğimde 84,9 gördüm sabah düşün dünyam yıkıldı.gerçi yerken pek umrumdada değildi yani.annemlerin bitter çikolatalrını herkesten gizli gizli yedim bi sürü.sona gece baklava bile yedim düşün.pizza yedim.börek poğça pasta kola yani ne bulduysam.ilk gün beni gören ailem çok şaşırdı.çok mutlu oldular.çok süper olmuş yeter artık diyen bile oldu.bende heme şımarıp kilo aldım işte
kolay gelsin
almaktan iyidir sakın üzülme.