Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşimcim tebrikler devamı da hızla gelsin inşallah canım:46::16:

Aminnn insallah canım :)

browni yaptım attım fırına hemencik bugün çocuklar da var severler diye

ohhhh afiyet olsun :)

mutlucum ben listelerin devam etmesini isityorum tabii yenayla aldığınız kararlar sonuna kadar haklı ve de gerekli
ilbatum da sanırım yanlış kelime kullandı bence yoksa iyi niyetlidir o da

katılıyorum ...

slm kizlar yine yeniden beeeeeeeeeeen bismillah diyip basladim canim arkadasim sagolsun bi silkelenip kendime gelmemi sagladi o kendini biliyor :34::34::34: yalniz bi tartilayim dedim yine eski kiloma gelmisim 99 kiloyum hadi bakalim hayirlisi :18::18::18:

ilknur canım avatarına bayıldımmm:9::9:

yok canım ya dünkü yazdığı bizim bildiğimizde yenada varsa telini alıp konuşmak isterim ama
Bende isterim doğacım görüşürsen selam söyle
slmmmmmmmmmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm :39::39::39:
Hoşgeldin nerelerdeydin

Kızlar bugün ne giysemde çocukluk arkadaşım yarışıyor nasıl tombikti lisede şimdi sırım olmuş.

Bende isterim doğacım görüşürsen selam söyle

Hoşgeldin nerelerdeydin

Kızlar bugün ne giysemde çocukluk arkadaşım yarışıyor nasıl tombikti lisede şimdi sırım olmuş.

banucum valla ben kaptim koyverdim vede verdiklerimin hepsini güzelce geri aldim :18: yine basliycam insallah yine birakmam canim of ya offfffffff nolcak benim bu halim :52:

Öyel kızıyorum ki kendime arkadaşlar. Pazar gününden itibaren bu hafta iyi gittim, yürüyüş de yaptım fazla sayılamasa da... Dün akşam ise tutamadım boğazımı yedim de yedim :(( Gecenin onbirinde pilav tenceresini kaşıklıyordum öyle söyleyeyim :( Öğlende çok az yediğim için mi, çocuklar beni yediği sinirim bozulduğu için mi bilemiyorum :(( Sonuçta Çarşamba -1.500 görmüştüm, bu sabah sadece -400 idi :(( Sadece bir gece ile 1.1 kg gelir mi yahu :(

Geçen hafta: 85.2 kg
Bu hafta: 84.8 kg

Spor: 165 dk. yürüyüş

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim :) Hele sen Banu, ne yaptın öyle yav? :))

Son düzenleme:
hastane işi haftaya kaldı.
çok fazla düşünmeden oğlumu gözlüyorum. haftasonu muhtemelen dayanamayıp testi yaptırırım.
Hayırlısı olsun canım, en iyisini yapıyorsun. Herhalde doktor erteledi haftaya, öyle yapıyorlar, tekrarlamadan önce 1 hafta bekliyorlar genelde (arkadaşımın badm örneği gibi olmasın diye...)
ibatum arkadaşım kutlarım verdiğin kiloları öncelikle, spor yapamamana da üzüldüm sporun kilo vermekten farklı yararları da olduğunu yazmışımdır zaten yapabilirsen senin faydana.

seni listeden d eçıkardım sanırım ama şu takışmak kısmını anlamadım...

birşeyi de açıklığa kavusturayım bu vesile ile,

yena ile önemseyip, birliğimizi kuvvetlendirmek ve itici güç oluşturmak adına bazı kararlar vermiştik. belki takışmak benzeri bir his uyandırmış olabiliriz. ama yenayı bilmem ama liste yapmaktan değil se de motivasyonu arttırmak için gösterdiğim çabanın yalnış anlaşılmasıdan yoruldum. iki hafta üst üste yapmayanları zaten siliyorum. ama bayramda ve öncesinde yapılamadığı için silinme olmadı.

özetle, kızlar ister spor yapın ister yapmayın bu kadar basıt.önemseyip liste yapıp motivasyon arttırmaya çalışanları da ne olur çavuş gibi görüp kendinizi baskı altında hissetmeyin. daha açık nasıl yazayım, olmazsa ibatum kadar liste yapılışını rahatsız edici takışma vesilesi bulanlar varsa yapmayayım spor listesini, bir fikrinizi yazıverin.

Mutlu ben listeleri çok önemsiyorum. Önce sana ve Yena'ya (ve sizlere destek olanlara) teşekkür ederim listeler için. Buradaki takışma sözü belki sana yönelik değildir, İlbatum kendisi açıklar zaten. Ama ben bu vesileyle birkaç şey yazmak istedim.

Kendi adıma psikolojik yaptırımları yetersiz bile buluyorum... Dilencii yaparken "çürük domates" vb. gaza getirici resim ve sözlerle destekliyordu sonuçları. Bence gayet etkiliydi. Tabii ne oldu; belki yorumlardan bunaldığı, belki vakit ayıramadığı için kısa sürede bıraktı liste işini. Senin ve Yena'nın haklı olarak sitemleri oluyor, uzun süredir vakit ayırıp, özenip liste hazırlıyorsunuz, sorumluluğunuz gereği uyarılarda bulunmanız doğalken kimse kırılıp üzülmesin diye bu yorumları da yapmamaya başladınız. Lütfen yanlış anlamayın, sizi eleştirmek için değil; bütünüyle hak veriyorum.. Ama zaten genel bir motivasyonsuzluk var, yorumlar da olmayınca bana eksik geliyor birşeyler.

Bir önerim olacak, listeleri bölüm bölüm yapsak, örneğin 5'e ayırsak, herkes kendisine uygun bölüme girer; böylece kimseye ayrıca uyarıda bulunmak gerekmez, diğer yandan da motive edici olur. Örnek vererek yazıyorum (sıfat ve rakamları kafadan atıyorum, değiştirilir elbet): Çürük yumurtalar (0-30 dk. spor yapanlar) Tembel tenekeler (35-60 dk) Vasatlar ( 65-90 dk) Gayretkeşler (95-175) Azimliler (180 ve üzeri) Kraliçeler ayrıca seçiliyor zaten. Aynı uygulamayı kilo listesi için de yaparız.

Fikrime katılanlan olur mu ya da böyle hazırlaması daha mı zor olur bilemiyorum tabii, ama böyle bir konu açılınca düşüncemi iletmek istedim.

Bir de şunu ekleyeyim, sırf senin yorumların ve teşvikin ile sporla zırlık ilgisi olmayan ben; ite kaka da olsa yürüyüşleri devam ettirmeye, kimi haftalar 180'e tamamlamak için kendime gaz vermeye başladım. Bu kadarcık yürüyüşle bile kondisyonum iyileşti...

Hayırlısı olsun canım, en iyisini yapıyorsun. Herhalde doktor erteledi haftaya, öyle yapıyorlar, tekrarlamadan önce 1 hafta bekliyorlar genelde (arkadaşımın badm örneği gibi olmasın diye...)

Mutlu ben listeleri çok önemsiyorum. Önce sana ve Yena'ya (ve sizlere destek olanlara) teşekkür ederim listeler için. Buradaki takışma sözü belki sana yönelik değildir, İlbatum kendisi açıklar zaten. Ama ben bu vesileyle birkaç şey yazmak istedim.

Kendi adıma psikolojik yaptırımları yetersiz bile buluyorum... Dilencii yaparken "çürük domates" vb. gaza getirici resim ve sözlerle destekliyordu sonuçları. Bence gayet etkiliydi. Tabii ne oldu; belki yorumlardan bunaldığı, belki vakit ayıramadığı için kısa sürede bıraktı liste işini. Senin ve Yena'nın haklı olarak sitemleri oluyor, uzun süredir vakit ayırıp, özenip liste hazırlıyorsunuz, sorumluluğunuz gereği uyarılarda bulunmanız doğalken kimse kırılıp üzülmesin diye bu yorumları da yapmamaya başladınız. Lütfen yanlış anlamayın, sizi eleştirmek için değil; bütünüyle hak veriyorum.. Ama zaten genel bir motivasyonsuzluk var, yorumlar da olmayınca bana eksik geliyor birşeyler.

Bir önerim olacak, listeleri bölüm bölüm yapsak, örneğin 5'e ayırsak, herkes kendisine uygun bölüme girer; böylece kimseye ayrıca uyarıda bulunmak gerekmez, diğer yandan da motive edici olur. Örnek vererek yazıyorum (sıfat ve rakamları kafadan atıyorum, değiştirilir elbet): Çürük yumurtalar (0-30 dk. spor yapanlar) Tembel tenekeler (35-60 dk) Vasatlar ( 65-90 dk) Gayretkeşler (95-175) Azimliler (180 ve üzeri) Kraliçeler ayrıca seçiliyor zaten. Aynı uygulamayı kilo listesi için de yaparız.

Fikrime katılanlan olur mu ya da böyle hazırlaması daha mı zor olur bilemiyorum tabii, ama böyle bir konu açılınca düşüncemi iletmek istedim.

Bir de şunu ekleyeyim, sırf senin yorumların ve teşvikin ile sporla zırlık ilgisi olmayan ben; ite kaka da olsa yürüyüşleri devam ettirmeye, kimi haftalar 180'e tamamlamak için kendime gaz vermeye başladım. Bu kadarcık yürüyüşle bile kondisyonum iyileşti...

benden olsa olsa gayretkeş olur iyi fikir diyorum çünkü ben kendi adıma söyleyim bazan eve gidince iş güç çocuklar halim kalmıyor ama 40 ar dk den 3 gün yapabilmeyi isterim yanii daha fazlasını yapamam :17:

kim sevmez kiiiiii off offf keşke yakın olsak ya :)))
ibatum arkadaşım kutlarım verdiğin kiloları öncelikle, spor yapamamana da üzüldüm sporun kilo vermekten farklı yararları da olduğunu yazmışımdır zaten yapabilirsen senin faydana.

yena ile önemseyip, birliğimizi kuvvetlendirmek ve itici güç oluşturmak adına bazı kararlar vermiştik. belki takışmak benzeri bir his uyandırmış olabiliriz. ama yenayı bilmem ama liste yapmaktan değil se de motivasyonu arttırmak için gösterdiğim çabanın yalnış anlaşılmasıdan yoruldum. iki hafta üst üste yapmayanları zaten siliyorum. ama bayramda ve öncesinde yapılamadığı için silinme olmadı.

özetle, kızlar ister spor yapın ister yapmayın bu kadar basıt.önemseyip liste yapıp motivasyon arttırmaya çalışanları da ne olur çavuş gibi görüp kendinizi baskı altında hissetmeyin. daha açık nasıl yazayım, olmazsa ibatum kadar liste yapılışını rahatsız edici takışma vesilesi bulanlar varsa yapmayayım spor listesini, bir fikrinizi yazıverin.
sağol canım beni düşündüğün için ,spor yapmanın önemini inan çok iyi biliyorum ama malesef yapamıyorum benim velet gerçekten 1 dk durmuyor inan bazen kalbim sıkışıyor sinirden ona yansıtmıyorum tabi :) bende çok üzülüyorum yapamama gerçekten...
listeden çıkarılmayı ben istedim evet sağol zaten 2 haftadan sonra çıkıyorum bunuda biliyorum ben seni yormak istemiyorum nedenine gelince zaten çocuğun var ve bizim için zaman ayırıyorsun allah razı olsun ama inan spor yapmaya ne zamanım ne takatim var. eşim işten gelince bebişi sepetliyorum ve ev işi yapıyorum dün akşam evi süpürüp sildim mesela ,her akşam bir aktivite var yani, yemek yapmaya bile zaman bulamıyorum çoğu zaman ... yoksa bunun itici bir güç olduğunun farkındayım ve sonuna kadarda savunuyorum... ben çabanı yanlış anlamadım ve takışmak lafıda sana değildi .onuda açıklayayım o zaman :) bazen ister istemez ki benim çok sık oluyor sinirleniyorum bebişe gücüm yetmiyor :( ve böyle dönemlerden birinde biri bana aaaa spor yapmıyorsun vb gibi cümleler kurarsa ve benim regl dönemim falan olursa kendimi tutamam diye yoksa hiçkimseden kaynaklanan bir durum değil tamamen benden kaynaklanan bir durum yanlış anlaşılmasın sakın
ben rahatsız edici bulmuyorum listeyi lütfen böyle suçlama kendi üstünede alınma
tekrar spora başlayınca bu listeye gireceğimi de biliyorum emeğine saygım sonsuz her babayiğidin harcı değil çünkü
mutlucum ben listelerin devam etmesini isityorum tabii yenayla aldığınız kararlar sonuna kadar haklı ve de gerekli
ilbatum da sanırım yanlış kelime kullandı bence yoksa iyi niyetlidir o da
canım benim beni anlamana çok sevindim.....
ablacım sorma gitsin ne zor oluyor ya yemesen olmuyor sonuçta sen takmak zorundasın yeni birşeyi özelikle ama dayanıyorum şubelere giden bütün malzemeler elimden geçiyor uff nasıl savaş veriyorum nefsimle benim sınavımda bu demekki kilo veremememin sebebi bu zaten spor yapmayınca dikkat ettiklerimle sabit kalabiliyorum ancak canımçok sıkılıyor:14:

aynen canım bir dilim baklava nerden baksan 200-250 cal demek şaka gibi. kaçıyorum resmen üretimin içinde fazla dolanmadan ama illa gün içinde 1 tane kaçıyor oda hep sabit kalmamı sağlıyor bıktım resmen yeniden üni. okusam diyorum:9: nerden seçmişim gıda müh. o zamnlar böle değildim tabiki geleceğimi görememişim.

mutlucum siz zamanınızdan ayırıp bizim için listeleri yapıyorsunuz olurmu öyle şey biz bunlarla motive oluyoruz bende düzenli spor yapamıyorum ama listeden cıkmak istemiyorum çünkü bu beni sorumlu hale getiriyor sizin emeklerinize karşı öyle düşünme lütfen.

semiran nasılsın güzelim sen baya verdin şimdi böle olman belkide normal ben yolun başındayımda hiç düzen oturtamıyorum çok iradesizim kızıyorum kendime sıkıldım bu halimden:19:

gerçekten sana çok kolay gelsin .sen işe çıkacağın gün kahvaltı bile etmeden çıkmalısın valla takviye fazlasıyla oluyor baksana... ayyy bu arada baklavanın 1 dilimi o kadar kalori mi inanmıyorum allahtan sevmiyorum ya :)))) sütlüleri çok seviyorum hele kazandibiiiiiiiiiiiii bayılırımmmmm...... bende eğitim fakültesini bitirdiğim sene tekrar sınava girip kazanmıştım aynı okuduğum üniversitede ama devam etmedim yoksa meslektaş olacaktık :) ve yine yollarımız burada kesişecekti :))))

aaa ama olmuyor böyleee:36::33::27: bak gelecemmm yanınaa

inşallah geçici bir yükselmedir.haftaya kalması kötü olmuş.bende hayatta sabredemem.aynı yapıdayız senle

haftaya gitmeye başlayacak ve çok güzel gidecek merka etme

nerde çalışıyordun yaa sen?ben öyle bir işte hayatta rejim diyet yapamazdım Allah sabır versin sana.

canım olsun gitsinde gr gr gitsin.benim dünle bugün arasında 1 kg fark var tartıda.dün çok sinirlenmiştim o kadar aç kalıp olcağı bumuydu diye(ben hergün tartılanlardanım) ama bozmadım diyetimi ve bugün keyfim yerine geldi.400 gr da gitse önemli olan sabırla devam etmek.gitmiyor madem deyip bozmamak.keşke azmimizin karşılığını hep görebilsek ama oluyor vücüdümuzda bişiler işte.wc ye çıkamıyoruz,su topluyor vs vs...

tebrikler

çok geçmiş olsun canım bende bu sorunu yaşıyorum bu hafta.özeline msj attım haberin ola

vvvuuuuuuuuuuvvvvvv helalll:46:

bende günlerdir hiç çıkmadım.hep evdeyim.atari bile oynuyorum düşünün nasıl sıkılmışım:)))

maşallah sanada.ilaçla herşey daha güzel olacak ve ilaca ihtiyacın kalmayacak inşallah.bende çörek otsuz zor daynıyorum demiştimya çok şükür karşılığını görünce çok mutlu oldum.bu hafta 600 gr almış göründüm ama ptesiden beri 2 kg vermiş gibiyim yani tabi ödemdir çoğuda ama tatilde deli gibi yemiştim malesef

senin en son öyle olmuştu sanki.bi hafta almış görünüp bi sonraki hafta çok güzel vermiştin.öyle olacak hatta daha iyisi olacak merak etme

bende öyleydim sakın salma kendini.benim 3-4 günde 2 kg gitti çok şükür.aslında ilk gün sinirden çokoprens fln bile yedim...ama sonra asıldım gerçi spor yapamadım ama bol su içtim hemoroid için zayıflamamada yardım etti

sağolasın güzel dileklerin için

harikasın ibatuummm süpersin.bayramda bile 400 gr aldığına üzülen nadir insanlardansın.ben eve geldiğimde 84,9 gördüm sabah düşün dünyam yıkıldı.gerçi yerken pek umrumdada değildi yani.annemlerin bitter çikolatalrını herkesten gizli gizli yedim bi sürü.sona gece baklava bile yedim düşün.pizza yedim.börek poğça pasta kola yani ne bulduysam.ilk gün beni gören ailem çok şaşırdı.çok mutlu oldular.çok süper olmuş yeter artık diyen bile oldu.bende heme şımarıp kilo aldım işte:(

kolay gelsin

almaktan iyidir sakın üzülme.
sağol şekercim bende seni tebrik ederim sende harikasın valla kendine haksızlık etme :) gerçekten çok üzülmüştüm geçen hafta ve o gazla daha çok vermeyi düşünüyordum ama bu kadar oldu :) oooo sen neler yemişsin yinede çok iyi inan bende bayramda öyleydim kıtlıktan çıkmış gibi yedim valla... eee senin boy var tabi bu kiloda bile süpersindir eminim....
Eki Görüntüle 290511
kızlar bakın küçük kızımın beresi
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş, güle güle giysin minik prenses....
Selam güzeller,hayırlı cumalar,

Kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta : 90.400
Bu hafta : 88.300
Fark : 2.100
Spor : 210 dk

Şükürler olsun kırıldı inadı yağlarımın,darısı tüm kilosu takılanlara.Kilo veren ve spor yapan tüm arkadaşları şimdiden kutluyorum,veremeyen alanlarada sabır diliyorum gerçekten sabırlı olmak lazım ben 1.5 aydır hatta 2 ay olcak 89-90 arası gidip geliyordum sonunda 88 e indim darısı 7 li rakamları görmeye inşallah topikcek.
canım ya harikasın maşallah valla:nazar: nazar değimesin hep böyle devam et inşallah....
kırıldı kırıldı artık çok daha rahat gidecek emin ol sen aynen ne yaptıysan devam et şu 2100 lük sırrı bana da ver ne olur :))) ben en çok 1800 falan verdim hiç 2000 ve üstünü göremedim :((((
bak demek oluyor sakın boğazımı tutamadım deme tamam mı?
Kızlar geçmişi okudum bitirdim bişiler atıştırıp sonra evi temizliycem döndüğümde cevap yazcam öpüyorum hepinizi :48:
hadi kolay gelsin sana bende veleti uyuttum yazıyorum ama kalkacak gibi :) yemeğimide koydum pişiyor......
Öyel kızıyorum ki kendime arkadaşlar. Pazar gününden itibaren bu hafta iyi gittim, yürüyüş de yaptım fazla sayılamasa da... Dün akşam ise tutamadım boğazımı yedim de yedim :(( Gecenin onbirinde pilav tenceresini kaşıklıyordum öyle söyleyeyim :( Öğlende çok az yediğim için mi, çocuklar beni yediği sinirim bozulduğu için mi bilemiyorum :(( Sonuçta Çarşamba -1.500 görmüştüm, bu sabah sadece -400 idi :(( Sadece bir gece ile 1.1 kg gelir mi yahu :(

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim :) Hele sen Banu, ne yaptın öyle yav? :))
canım ya sebebi belli akşam yediklerin bugüne yansımış ,keşke tartı olduğunu düşünseydinde yemeseydin daha çok eksi çıkınca insan gaza geliyor çünkü, belki tartıdan 2-3 gün önce yapsan telafisi var ama 1 gün helede gece öğünün telafisi yok bu sana ders olsun :))))
bence haftaya daha çok eksi olacak çünkü bu + dün gecenin hatırası :))))

açıkladım canım ben :)
fikrinede bayıldım bence çok iyi fikir ben hep çürük yumurta olurum sanırım :))))

İlbatumcum sır mır yok aslında sanırım geçen hafta gelen +900 kalıcı değildi onla birlikte verdim 2.100 gr mı.Aslında bana göre verdiğim 1.200 sayılır.Bu hafta yaptığım şey şu ve hep devam edicem buna.Yemeklerimi daha erkene çektim yeri geldi geç kalktıysam tek öğün ama sıkı şekilde yedim,akşamları süt içtim tarçınlı bide bol su o kadar.

Ben bide bu hafta sabahlamadım erken yatmaya çalıştım Karatay hoca gece 2-5 arası yağ yakımı olur uykuda diyordu onunda etkisi olabilir diyorum 1 gibi yatıyorum 3-4 gecedir.

ya az önce mesajı yazamadan klavyeye bişi yaptım kilitlendi yazamadım.
arada başka topiclere cevap yazıyorum, utandığımdan değil de bilinsin istemiyorum. bilmem aslında çok da önemli değil.
ben de bir süredir 79-80 arasıyım. 81e çıkınca sinirim bozuluyor:)
bazen hiç umursamıyorum bazen de nefret ediyorum kendimden. şuan sanki kendimi eskisinden şişman hissediyorum, kafam ve ruh halim karışık:) mesela 100ün üzerindeyken göbeğim iğrenç diye dışarı çıkmaktan vazgeçmemiştim hiç:)
annem tekrar kilo alırım diye çok korkuyor elimde bişe görse hemen sen bugün çok yemedin mi diyor:14: biri yeme deyince bilinçaltım aksini algılıyor daha çok yiyesim geliyor.
bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum eskisi gibi yapmiyorum sporumu azalttim yemeyi çogalttim gibi aslinda dengesiz yiyorum farkindayim offff bende sIKILDIM gitsin artik kilolar insallah vericez sende bozmamaya çalis moralini

ayoll burası aktiff bi topic maaşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

başımm döndüü..:8::8: tek tek okumaya calışıyorumm yetişemiyorumm....

ben 1.5 saat takımda arkadaş beklediğimi bilirimm...başka yerlere de yazamıyodum ..cekiniyodumm:17::17::17:

buranın enerjisi harika ...:32::32::32::32: iyiki varsınız kızlar ..teşekkür ederim beni aranıza aldığınız içinnn....:7::7::7:
harikadir topigimiz senide aramizda gormekten mutluluk duyariz hep beraber el ele verip basaricagiz insallah

iyi geceler arkadaşlar tesadüfmü bilmiyorum öncelikle bunu belirteyim. hepiniz uzun zamandır yazışıyor olduğunuz için sohbet halindesiniz ama bizde dahil olmak için ya yorum yapıyoruz yada soru soruyoruz ama pek dikkate alınmıyoruz kendi adıma öyle düşünüyorum az mesaj attığımı düşünüyorsanız yorumlarımı ve sorularımı cevaplarsanız daha fazla paylaşımda bulunma cesaretim olur böyle kendi kendime gelin güvey oluyormuşum gibi geliyor
canim arkadaslara katiliyorum bazan sayfalar okadar çabuk ilerliyorki arada kaynamis olabilirsin kimsenin kasitli yapacagini sanmiyorum bidaha oyle seyler dusunme lutfen hepimiz biriz burda hep beraber asicagiz kilo problemini insallah ALLAH in izniyle

canım bende bu hafta başladım bugun sanırım 2 .yazısımm cünkü ev işi beler filan vakit bulamadım..burası epey yoğunn bende cok saırdımm cevapları okuyayımm derken sayfa ilerliyoo..çok güzelll..burasıı..arkadaşların dediği gibi kaynamıştır arada yazdıkların ..ben dönüp mesajlarımı bile zor buluyorumm:1::1::1:
bu arada tanışalım senle benim adım gülayy 29 yasında 2 cocuk annesiyimm..103 kiloyla başladıımm.amann bende pilakk gibi 103 103 sinir oldum suan 95.700 umm
artık hikayemi 96 dan başlatıcammm..yeni başlangıçç yeni rakamm olsunn..:64::64::64::64::64::64:
ALLAH bagislasin çocuklarini canim masallah
bende bende 28 yasindayim 3 melegim var 2oglan 1kiz memnun oldum

benim adım da gaye 33yaşındayım3çocuğum var 87.500 kiloyum
benimkide melis 28 yasindayim yukarda yazdigim gibi 3melegim var
kilom ise 76 takildim kaldim

Memnun oldum canum bende banu 31 yaşındayım, iki sıpam var :1: biri 11 yaşında diğeri 15 aylık iki kız
Kilom ortada :60: 10 senelik evliyim ve istanbuldayım ben.

Aramıza hoş geldin bu arada :71:
Kilom ortada ha :60::60::60::60: alemsin valla
bukadar genç tahmin etmemistim seni ceco gerçi bende yasimdan buyuk gosteriyormusum(aslinda yuzumden 25 mis ama vucuttan kaybediyorum yaww) ahhh su kilolar yokmu nehale getirdik kendimizi banu

günaydınnnnnnn....

Cumanız mübarek olsun... Su katılmamış nice güzellikler ve mutluluklar bugün sizlerle olsun... Haksızlık karşısında susan dil şeytandır der Peygamberimiz... Ey Rabbimiz Sen bizi susanlardan eyleme...

Hayırlı cumalar herkese...

Beyzuş abla kilom...100
sanada hayirli cumalar ablacim Amiiiiiiiinnnnnn diyorum duana

geçen hafta: 85

bu hafta: 83.3

gidennnnnnnnnnn 1700 :)))))

spor yok beni listeden çıkarabilirsiniz çünkü bebişten yapamıyorum boş yere kalabalık etmeye gerek yok, zaten benimkinin yer gördüğü yok büyüdük sıra daha çok hareket istiyor ve benim akşama dermanım kalmıyor...... bu konuda kimseyle takışmak istemiyorum.....
masallah ilbatum tu tu tu nazar degmesin kiz :nazar::nazar:

geçne hafta 84.4
bu hafta 83.7

giden 700 gram
spor yok

bu hafta hemeroit ve çatlağım azdı
ağladım acıdan yürümek ne mümkün yatakta sağdan sola bile dönemedim
dr. ameliyat dedi yeni bir dr. buldum prof. birazdan ona gidecem

doğum sancılarında bile gülen ben hatta sancı gelince bağırmıyorum diye kimde inanmamıştı nişan gelene kadar inanmadılar bu sancıda dayanamadım ağladım ve bağırdım şimdi biraz daha iyiyim bakalım dr. ne diyecek
sizleride ihmal ettim bu hafta diyet yaptım ama spor yok
umarım bu dr. da ameliyat demez
geçmis olsun tebessum insallah ameliyat olmadan atlatirsin

Herkese hayırlı cumalar.
Kilo bildirimim 105.3 oleyyyyyyyy geçen hafta 108 veya 108.5 tu sanırım.
hey masallah banu naptin canim sen 3kilo ohhhh giderde bidaha gelmez insallah (Amiiiiiiinnnnnnn)

ceco haklısın bence de büyük kısmı ödem yani inşallah bu hafta hep leslie yaptım ama regl oldum ondan sanırım yoksa en azından sabit olmam lazımdı
regle den dolayi odemdir insallah iki gune -gormeye baslarsin

Hadı kızlar ben kaçtım ufak civciv uyandı onunla ilgileneyim ilk önce :34:
Akşama görüşürüz yine inşallah

:3::3::3::54::54::54::3::3::3:
:16::16::16::16: gorusuruz

immm ablacim masallah pek hamaratsin ama oldumu simdi geçen salata didin aklima makarna salatasi dustu aksam iftara yaptim yedim guzel oldu bide az yiyebilseydim super olucakti simdide browni dedim bitirdin beni ama bunu yapmiyacagim yooook olmaz haftaya -gormem lazim yoksa fittiracam ben 2buçuk ay olucak bi haraketlilik yok bende 2ileri 1geri derken simdide sabit kaldim yaw kendime gelmem lazim biri beni durtuklesin

mutlucum listeler benim için çok onemli yoksa nekadar kilo verdigimizi veya spor yaptigimizi kendimizde biliyoruz ama motive yonunden çoook etkili listeler ALLAH razi olsun ellerinize saglik sizler vakit ayirip yapiyorsunuz yena ablaya sana tesekkur ederim lutfen listeler devam etmeli bencede spor yapmayanlari tabiki uyaracaksin yapmayanlari çikaracaksin (eger geçerli bi mazereti yoksa )belki buaralar topikçe motivasyonumuz dusuk ama insallah toparlanicaz ve listeler yeniden canlanicak insallah tikir tikir verip yaza çitir olarak giricez

Eki Görüntüle 290511
kızlar bakın küçük kızımın beresi
çoook guzel senmi yaptin? gulu gule kullansin

Selam güzeller,hayırlı cumalar,

Kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta : 90.400
Bu hafta : 88.300
Fark : 2.100
Spor : 210 dk

Şükürler olsun kırıldı inadı yağlarımın,darısı tüm kilosu takılanlara.Kilo veren ve spor yapan tüm arkadaşları şimdiden kutluyorum,veremeyen alanlarada sabır diliyorum gerçekten sabırlı olmak lazım ben 1.5 aydır hatta 2 ay olcak 89-90 arası gidip geliyordum sonunda 88 e indim darısı 7 li rakamları görmeye inşallah topikcek.
masallah efsunlu iyi gitmis bu hafta insallah devami gelir darisi bana ve tum arkadaslara (Amiiiiiinnnnnnn)

slm kizlar yine yeniden beeeeeeeeeeen bismillah diyip basladim canim arkadasim sagolsun bi silkelenip kendime gelmemi sagladi o kendini biliyor :34::34::34: yalniz bi tartilayim dedim yine eski kiloma gelmisim 99 kiloyum hadi bakalim hayirlisi :18::18::18:
hos geldin aramiza insallah saglikli bisekilde istedigin hedefe ulasirsin

bende oyleyim umutt once yiyorum sonra kiiziyorum bende guzel yuruyus yaptim bu haftada ama bogazimin yuzunden veremedim napiyorum ben kendime çok çok kiziyorum sonra gunlugumu okuyorum ALLAH im eski motivasyon azim yok olmus sanki 7lere dusunce sallamisim okuyunca daha iyi anliyorum aslinda verilecek 18kilo var daha azda degil hani gayret etmem gerek buara takildim yaaaaaa biliyordum aslinda çunki 74,77 arasinda baya kalmistim ama 2ay takili kalmaz beni yordu artik -leri gormek istiyorum silkelenmem lazim spor+dengeli ve saglikli beslenmeye geçsem iyi olucak yas gunum yaklasiyor kendime gelmem sart

Ben bide bu hafta sabahlamadım erken yatmaya çalıştım Karatay hoca gece 2-5 arası yağ yakımı olur uykuda diyordu onunda etkisi olabilir diyorum 1 gibi yatıyorum 3-4 gecedir.
bende arastirmistim oyuzden artik 12yi geçirmemeye çalisiyorum aslinda nekadar erken yatarsak okadar iyi

Arkadaslar kilo veren ve sabit kalanlari tebrik ederim
veremeyenler artiya geçenlerde insallah haftaya acisini çikartirsiniz

bugünkü misafirlerimi de ağırladım
3melegmvar bendebugün yaptım makarna salatası ve yedim ama erken yedim bari en azından demi yürüyüşe de gidemedim 2 de gelecekti arkadaşımerken geldi kaldım ben de
bereyi de ben ördüm evet farklı rengini de büyük kızıma yaptım
ilknuuuurrr hoşgeldin tekrar topiğimize hedefine ulaşmadan bırakmak yok inşallah

Back
X