Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim canım kurtardın paçayı sen beni kovala istersen bu hafta durumum malum
ama sen de hiç uğramıyorsun ondan düşebilirim peşine
browni de çocuklar için canım arkadaşım gelecek onun kızları da severler de ondan yaptım
sen gel bana sana ne salatalar yaparım

salatamı onu baska bişeyle degiştirsem olmazmı :56:aslında söle guzel bir yogurtlu kabak salatasına hiçte hayır demem suanda :39:

ben sağlıklı olması açısından demiştim canım ama sen ne seversen onu yaparım ben:16:

kıyamazda bana canım benim :16:üzülme canım bu hafta için oluyo regli dolayısıyla arada bir böle
bende bi şekilde spor yapmalıyım 2 haftadır cok soguk olunca yuruyus yapamıyorum bakalım su spor salonuyla konusacam bir hafta sonra inş ucuzdurda en azından yuruyus yapabilirim :21:

merhaba hanimlar,

gecmisi okumadan önce bir yazayim icimi dökeyim dedim nihayet evimdeyim ev gibisi yok elbette ama ev sessiz yas var gibi bu evi yuva yapan cocuklar mis meger
nasil alisicam onlarsiz bu evde yalniz kalmaya bilemiyorum pijamasini buldum yatagin dibinde kara kizimin zeynos diye koklaya koklaya agladim eve gelir gelmez gulsumumun sallari ilisti gözume susleri icim sizladi simdilik onlari hepten kaybetmektense tanidigimizin evinde kalmasina da raziyim ama iste bu jugendamt taki kadin nine Allah bilir evladi da yoktur bugun sanki bir halt etmis gibi sirita sirita gittigim gunluk klinige geldi neymis ben hastaneden cikmisim gidip bizim tanidigin evini basip cocuklari zoraki alirmisim polisle felan hafta sonu ugrasamazmis o yuzden yildirim karari cikartmis cocuklari kalma hakki yani nerde kalacaklarina karar verme hakkini benim uzerimden de babalarinin uzerinden de kaldirtmis is yapmis gibi bir de bana bunu sahsen bildirmeye geldim diyor psikolojik hastayiz ya damgali essek misali cok afedersiniz her bir deliligi bekliyorlar dedim siz beni ne sandiniz mahkeme surecinde hic cocuklarimi atese atar miyim dedim ama icim icimi yiyor simdi diycek biz cocuklari ordan alip yuvaya göturcez diycek diye ama Allahtan bizim tanidik (kuma m olur kendisi :-))) vermem cocuklari demis ben bakarim demis sahiplenmis yani hangi birine yanayim ne yönden tutsam elimde kaliyor bu durum ama sogukkanliligimi metanetimi korumaya calistim simdi de karar verdim Hakim kadina mektup yazicam beni nasi aktariyorlar bilmem ama akli basinda bir mektup yazip mahkemeden önce yollarsam en azindan depresyonda ama kendirli bir deli olmadigimi anlar Hakim yani umud ediyorum
Bugun deli gibi yedim sabah hastanede kahvalti ettim yetmedi TK da yani gunluk klinikte yedim ögleye kadar pisirme ekibindeydim kaymak soslu mantarla karisik serit makarna ve yine kaymakli erik tatlisi yaptik onu yedim arada meyve yedim ama eve geldim dolap bombos tabi hic canim bir sey almak istemiyor cocuklarsiz neyse ama gunun yuzumu gulduren tek haberi ki o kadar zirladim ki toplantidan sonra tlf elimde bi anama bi arkadasima 93,2 ciktim tartida demek ki az yemem ise yaramis bu hafta
simdi evde yalniz kalamiycam arkadasima rica ettim bu gece onda kalicam ama sonraki gecelere alismam lazim elbette
ne deyim Allah buyuktur dua edin arkadaslar kimin duasi kabul olur bilinmez gunahsiz agizla edilen dualar yani birbirine edilen dualar kabul olurmus sizlerde benim cocuklarimi benden koparmamalari icin dua edin simdiden tesekkurler
dualarimiz seninle canim insallah çocuklarina kavusursun ve bidahada boyle seyler yasamazsin RABBIM kimseyi evlatlarindan ayirmasin (Amiiiiinnnnn)

Selam hanımlar :3:Sağlıklı zayıflamalar diliyorum :16:
7. takımdayım,karatay diyeti yapıyorum ve hala 90 + iken buralara uğramadan geçmeyeyim dedim :71:
tesekkur ederiz insallah hep beraber zayiflayacagiz herzaman bekleriz

iyi aksamlar YENA abla BEYZUS abla girmedilermi insallah kotu bisey olmamistir
ayse de gelemedi galiba bugun

kıyamazda bana canım benim :16:üzülme canım bu hafta için oluyo regli dolayısıyla arada bir böle
bende bi şekilde spor yapmalıyım 2 haftadır cok soguk olunca yuruyus yapamıyorum bakalım su spor salonuyla konusacam bir hafta sonra inş ucuzdurda en azından yuruyus yapabilirim :21:

inşallah canım istediğin gibi bi yer bulursun spor önemli vermesende vücut çok toplanıyor ben de bu hafta bol yürüyüş yapmak istiyorum inşallah bir de hanımlar lokaline kayıt olayım diyorum gidip bir de orayla konuşayım ocakta yıllık kayıtlar var o zamana kadar alırlarmı bilmiyorum

inşallah canım istediğin gibi bi yer bulursun spor önemli vermesende vücut çok toplanıyor ben de bu hafta bol yürüyüş yapmak istiyorum inşallah bir de hanımlar lokaline kayıt olayım diyorum gidip bir de orayla konuşayım ocakta yıllık kayıtlar var o zamana kadar alırlarmı bilmiyorum

benim bildiigm hanımlar lokaline ahmetlerdekine her zaman kayıt alıyolardı ii olur senin içinde :21:
ben spor yapınca acıkmıyorumda o yuzden istiyorum birazda :32:
yazılmadan önce bir bak ama cunku arkadasım hiç memnun kalmamıstı lokalden gerci onunki keçiören tarafındaydı sanırım

selammmmm ben geldim misafirlerim gitti bende geldim ortalığı toparlayıp ,bebişide babasına sepetleyip :)

Yine ben geldimmmmmmmmmmmm... :1:

Mahalleden bir öğretmen ablamızın kızının kına gecesi vardı bir koşu oraya gittim 1 saatten az fazla kurtlarımı döktüm geldim :60:
Ay iyi geldi valla ama benimki beni görseydi kesin derdi hani la senin belin ağrıyordu kırıtırken ağrımadımı hiç diye :60:
Aslında çok ağrıdı ama inat ettim oyniycam diye :1: uzun zamandır öynamaya gitmemiştim.
Haftayada küçüklüğünden beri tanıdığım biri evleniyor :32: Allah nasip kısmet ederse onada gitcem ama bu sefer eşim falanda olunca eccük dans da ederiz herhalde :32:

Maksat spor olsun canımmmmmmm :1:

İyi geceler arkadaşlar....

Akraba ziyaretine gitmek zorunda kaldım ailemle;bu saate kaldı geri dönmemiz...

Listeyi hazırlıyorum;birazdan yayınlarım....

uuff benim canım sıkılıyorr yaaa..gidip bişeyler yemek istiyorum..özellikle canım kek istiyo...evde biskivi var yesemmi acaba:56::56:
Biraz geç gördüm muhtemelen sen çoktan hüpletmişsindir o PİSküvileri ama ben yine de diyim HAYIRRRRRRRRRRR yeme o pis şeyleri diye :1: sakın karanfil ya yeme.Yılbaşına kadar kaçamak yapmayalım o gece yaparız nasıl öneri ama :1:

benim bildiigm hanımlar lokaline ahmetlerdekine her zaman kayıt alıyolardı ii olur senin içinde :21:
ben spor yapınca acıkmıyorumda o yuzden istiyorum birazda :32:
yazılmadan önce bir bak ama cunku arkadasım hiç memnun kalmamıstı lokalden gerci onunki keçiören tarafındaydı sanırım

ben çankaya lokaline gideceğim daha önce gitmiştim iyiydi haftada2 veya3 kez step aerobik veya aletli yapabiliyorsun ama yıllık üyelik ücretini ocakta tekrar alıyolar ya belki onun için beklerim yılbaşını bi gidip konuşayı da varsa pilates de olabilir

Arkadaşlar Yena hiç uğramadı galiba, merak ettim. Birkaç gündür Beyzuş da yok. Umarım iyidirler.

En azından Perşembe akşamları yemem, o bakımdan ders olmuştur herhalde :)) Umarım haftaya daha çok eksi olur ama haftaya da regl olursam gene bana hasret, gene bana hüsran şarkısını söylerim artık.

Sen daha gençsin canım, azimlisin de maşallah, verirsin. Ben kızım doğduğundan beri (2006) 70'li bir kilo görmedim, o zaman da 77 civarıydım zaten. Eee 35'ten sonra metabolizma da yavaşlıyor ister istemez, gene de bu hafta daha iyi hissediyorum kendimi :)

Dilek yazdıklarını okudum, çok duygulandım :( Elbette dua ederiz, umarım en kısa zamanda yoluna girer herşey.
Depresyon artık çok sık görülen ve kanıksanmış bir rahatsızlık, hakimin de aklı başında herhangi biinin de deli diye düşüneceğini hiç sanmıyorum. Gene de mektubunla onu tedavi olmaya motive olduğuna ikna edebilirsen olumlu puan olur herhalde. Bu arada mektup konusunda avukatına danıştın mı? Örneğin Türkiye'de hakime mektup göndermek davaya etki etmeye çalışmak gibi görülüyor ve aksi etki yapıyor.
Sabır ve dayanma gücü diliyorum sana. :(
bencede canım ders olsun bu sana yapma bir daha, sen aklım başıma geldi bir daha tövbe şarkısını söyle daha iyi olur :))))
Çaya gelecekler galiba. Bebekle hem çok kolay hem çok hızlı yapmak için;
Mozaik pasta olabilir, hem yapımı çok pratik hem çikolatalı ikinci bir çeşit, yanına da susamlı çubuk gibi bir şey koysan oldu sana 4 çeşit ikramlı bir tabak :)
Kanepe düşünebilirsin hem sunumu da çok şık olur. Tost ekmeklerini kurabiye kalıpları ile yıldız, çiçek vb. şekilde kesip üzerine peynir (dereotu ya da maydonoz, nane vb. , çoook az sarımsak, 1 çay kaşığı labne ya da krema ya da mayonez ya da yoğurt ile ezilmiş beyaz peyniri karıştır, krema kıvamında olur, ekmeklere sür) acıka, çeme gibi bir şey varsa hazırda onunla da kanepe güzel olur, ton balığı varsa mayonez, 1 sap t. soğan, kornişon, dereotu doğrayıp kanepeye sürebilirsin. Bunlar örnek, evde ne varsa zeytin ezmesi vb. onu sürersin...
Ben trüf yaparım hemencecik ama evde kek olması lazım ya da hazır kekle yaparım dersen o da çok çabuk olur ve çok lezzetlidir.
Peynir topları olabilir. Peyniri yukarıda söylediğim gibi hazırlayıp, yuvarlayıp kıyılmış maydonoza, çörekotuna, toz kırmızı bibere vb. bulayıp güzel görünümlü bir ikram elde edersin.

Ya da 2 çeşit yeter dersin, bebekli kadına son dakikada artar bile :)))
evet canım çaya geleceklerdi geldi gittiler ,biz 2 çeşitten fazla yapmıyoruz yoksa yiyoruz :))) canım tariflerin gerçekten çok güzel teşekkür ederim bir kenara not etmem gerek :) bir dahakisefere bunlardan yaparım hazırlıklı olmak gerek değil mi :))))
Selam hanımlar :3:Sağlıklı zayıflamalar diliyorum :16:
7. takımdayım,karatay diyeti yapıyorum ve hala 90 + iken buralara uğramadan geçmeyeyim dedim :71:
hoşgeldin canım inşallah sürekli gelirsin......
ikisinin de yapımı kolay ve lezzetii..bu menü sanırım cocuklu hanımların menüsü bende genelde böyle yapıyorum..:9::9::9:
evet canım ne yapayım benimkiyle ancak bu kadar ,hayır önceden haber verselerdi daha farklı şeyler yapardım ........
uuff benim canım sıkılıyorr yaaa..gidip bişeyler yemek istiyorum..özellikle canım kek istiyo...evde biskivi var yesemmi acaba:56::56:
ye bakalım daha cumaya çok var :)
sanki bugün çok kilo vermişim de kendimi ödüllendirmişim gibiyim yedim de yedim makarna salatasını yedikçe acıktım sanki:37:
yena ve beyzuş abla hiç uğramadılar nolduki acaba
becersem de yapsam keşkem listeyi
bendede öyle oluyor ne zaman daha çok yesem o kadar çok açlık hissediyorum en iyisi frenlemek yoksa çok fena..... makarna salatasına da bayılırım aklıma bugün o da geldi aslında ama sonra mayonez fikrimden vazgeçmeme neden oldu :(
Yine ben geldimmmmmmmmmmmm... :1:

Mahalleden bir öğretmen ablamızın kızının kına gecesi vardı bir koşu oraya gittim 1 saatten az fazla kurtlarımı döktüm geldim :60:
Ay iyi geldi valla ama benimki beni görseydi kesin derdi hani la senin belin ağrıyordu kırıtırken ağrımadımı hiç diye :60:
Aslında çok ağrıdı ama inat ettim oyniycam diye :1: uzun zamandır öynamaya gitmemiştim.
Haftayada küçüklüğünden beri tanıdığım biri evleniyor :32: Allah nasip kısmet ederse onada gitcem ama bu sefer eşim falanda olunca eccük dans da ederiz herhalde :32:

Maksat spor olsun canımmmmmmm :1:
ohhh desene sende kurt murt kalmadı :))) tabi canımmmm maksat spor olsun değil mi eşinide götürde o da yapsın sayende :)

canım ne önemi var ne zaman olsa olur sen iyi ol yeter.......

Hoş geldin Beyzuş seni görmek ne güzel,cidden özlettin kendini,bu saatten sonra liste yapma ya sorun olmayacaksa diğer arkadaşlar içinde çok geç olmuş yorma kendini...

tebrik ederim canım maşallah

yastığı yükseltmek çok işe yarıyor dene bi canım
inşallah 94 görmezsin bir daha hep eksiye doğru yol alalım canım
iyi eğlenceler gez biraz açılırsın iyi gelir
benim bugün misafirim olacak yine

bogazı hırlamaya basladı kendı yestıgımı koydumm bakalmımm ıhlaamur da kalorıferın ustunde ılık beklıyor oksurunce hemen vereyımm

hımm gezmedede hıc acılmadım daha sınır oldum geldım valla:41::41:

GUNAYDIN Fistiklar nasilsiniz?

kilo bildirimi geçen hafta 76

bu hafta 76 :47::47::47::47:

SPORUM :32::32: 380 dk :32::32: aradaki kaçamaklar olmasa giderdi belki

simdi biraz isim var sonra gelip geçmisi okurum insallah guzel kilolar verilmistir
simdiden tebrik ederim çitir adaylarini:nazar::nazar::nazar:

melek sende 30 kıloyu devırenler arasındasın cnmm masallahh

bişeyler daha yazacaktım ama unuttumm ıyıgecelerr
hımm acıktım ama abur cubur yemıyeyım dıye 1 bardak sut aldımm 2 saattır bı ıcemedımm ama ıcecemm :8::8:

iyi geceler ablacım sana da zahmet oluyor aslında
yenadan haber varmı neden uğramıyor bir de zeynep ablayı merak ettim ablacım varmı bilgin

merhaba kızlar sporcularımızın sayısı giderek azalıyor. kış bayram seyran.... haydi toplanalım haftaya inşallah rakamlar daha iyi yapan sayısıda çok olur.

$kasım3.webp

ben çankaya lokaline gideceğim daha önce gitmiştim iyiydi haftada2 veya3 kez step aerobik veya aletli yapabiliyorsun ama yıllık üyelik ücretini ocakta tekrar alıyolar ya belki onun için beklerim yılbaşını bi gidip konuşayı da varsa pilates de olabilir

canım haklısın ozaman surda 6 hafta sonra yılbası o arada evde leslie falan yaparsın böle yıllık ucreti 1 ayda vermemiş olursun ben yurtta olunca artık spor falan yapamıyorum odada gerci evdeykende yapmıyodum ya ne diyim kendime :52:

Back
X