Anammm seninkide mi boğaay bu boğalar hep mi gıcık ya benim eşimde yer yer mutlaka bi bahane bulur sonunda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anammm seninkide mi boğaay bu boğalar hep mi gıcık ya benim eşimde yer yer mutlaka bi bahane bulur sonunda
Anammm seninkide mi boğakayınvalideme diyorum sen annemsin bu kaynanam diye
bir erkek bu kadar mı karışır bir kadının işine yahu.Valla boğalar benim ömrümü yedi tatlı belalarım onlar.En yakın arkadaşlarım,eşim,yeğenlerim (2 bende+1 eşimde=3 yeğenim) boğa hep bide kendim gibi başaklardır yakın dostlarım genelde.Ne boğalarla ne onlarsız yaşayamıyorum ben
![]()
hepinize tatlı rüyalar fıstıklar ben kaçıyorum artık :)
Gözümden kaçan olmuşsa bildirin düzelteyim arkadaşlar.......
sağolcanım lazerle olacakinşallah canım inşallah en güzeli olacak nasipse.......
bende diyorum neden tüm sene yiyerek geçiyor diye demek ondanmış :)) bu seneye yemeyerek gireceğim ya da az yiyerek bakalım faydası olacak mı :)))
canım çok geçmiş olsun tez zamanda iyileş inşallah........ hangi yöntemle olacak boğumla mı yoksa lazerle mi?
hey allahım isme bak sarhoş yoldan şaştı ya nerden bulurlar bu yaratıcı isimleri :)))
ben kıymayı avuç büyüklüğünde alıyorum avuçlarımın içinde sıka sıka yıkıyorum yıkamadan yiyemem bendeeee tamam o zaman sende dediklerini ekle işte ona göre yap bakalım ne diyecek....
ay benim oğluşumda boğa desene ondan nazlı nazlı yiyor beğenmiyor haspam :))))
hımm abartmayayım yani değil mi ? demez ya çok iyidir benim kociş melek gibidir valla.......
yaaa benim oğluşumda boğa kesin problem yani öyle mi((
sağol canımhımm çook gecmıs olsunn cnmm
lısteyı bahane ettım kapatmadımm pc yıı neysee sankı kılo verdım de kralıce olcakmısım gıbı
artık gıdem de uyuyamm sabah da 7,30 da kalkıyorumm yazık bana
bı gun su smaleyy gıbı delı delı gülecem zatenn![]()
spor yap iyi gelir ağrılara ceyranda kalmışsındır belkide geşmiş olsunSorma canım yaa arada iyi oluyor insan stres atıyorbenim bekarken olan halimi görmüşsündür resimlerde o zamanlar bir düğüne gittiğimde düğün bitene kadar pistten inmezdim
babam gitmek için uzaktan kaş göz yapardı hadi gel artık der gibi bende omuz silker arkamı döner oynamaya devam ederdim
sonradan görmemezlikten gelir aaaa ben oynuyordum omuz silkmem ondandı der kıvırırdım
Eşim sağolsun pek sevmez daha doğrusu Kp ve KV geçmişte biz hacıyız gitmeyiz dedikleri için millet bizide davet etmez oldular.
Yoksa oda gaza geldimi güzel oynar![]()
Şimdi kiloda olsa ortam güzelse dayanamam oynarım yeterki kafa dengim olsun karşımda
Canım sanada şimdiden çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kurtulursun o derttende
Benim aslında nasıl birşeyse tam düzeldim dediğim an iki büklüm kalıyorum. Eşim kızıyor kış geldi sen hala tshirt ve şort giyiyorsun ondandır diyeama sanmıyorum herhalde yanlış bir hareket yaptım.
Bir kaç güne kalmaz geçer inşallah ama ben yinede yarın sporuma başlıyacağım Allahın izniyle. Terleyip duş aldıkca daha çabuk geçer belki
Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım![]()
Canım bu mesajını daha sonra gördüm,ameliyat olman daha hayırlıdır inşallah,şimdiden geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin sana.Eşin yok ama ailen yanında dimi?
kızlar,
yarın dalokiyi dr göturucem insallah iyi haberlerle dönerim. kafam çok dağınık kusura bakmayın öpüyorum hepinizi yarın yazarım olanları. kendinize ii bakın.
kızlar,
yarın dalokiyi dr göturucem insallah iyi haberlerle dönerim. kafam çok dağınık kusura bakmayın öpüyorum hepinizi yarın yazarım olanları. kendinize ii bakın.
Sorun olup olmadığını yarın sabah tartıda bakarsın canımben bu akşam misafir olunca akşam yemeği yemedim yaptığım tatlıdan ve patatesli kekten birer dilim yedim inşallah sorun olmaz![]()
kızlar,
Sen bilirsin ama bu doktorda iyiydi o kadar para verme derim ben,arkadaşım sigortayla oldu sadece katkı payı verdi 12 liramı ne öyle komik bişi.Kuzenim sgk da çalışıyor o ayarlamıştı,tai yine sen bilirsin canım.sağol canım
hemoroit amaliyatı 3. evre olmuş dayananmıyorum 4 sene öncede dayanamaıştım o zamanda amaliyat demişlerdi kaçtım ama bu sefer olacam
sağol canım dr. buldum Florence Nightingale de çalışan bir prof. riskleri beni korkuttuğundan iyi dr. aradım amaliyat parasını borç alıcam arabamı satıp ödicem artık
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........................EFSUNLU+AYSEC52.........-2100
HAFTANIN İKİNCİSİ............................İLBATUM........................-1700
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........................DİLEK78..........................-1300
Kutluyorum hanımlar hepinizi.......
![]()
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........................EFSUNLU+AYSEC52.........-2100
HAFTANIN İKİNCİSİ............................İLBATUM........................-1700
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........................DİLEK78..........................-1300
Kutluyorum hanımlar hepinizi.......
![]()
inşallah canım inşallah en güzeli olacak nasipse.......
bende diyorum neden tüm sene yiyerek geçiyor diye demek ondanmış :)) bu seneye yemeyerek gireceğim ya da az yiyerek bakalım faydası olacak mı :)))
canım çok geçmiş olsun tez zamanda iyileş inşallah........ hangi yöntemle olacak boğumla mı yoksa lazerle mi?
hey allahım isme bak sarhoş yoldan şaştı ya nerden bulurlar bu yaratıcı isimleri :)))
ben kıymayı avuç büyüklüğünde alıyorum avuçlarımın içinde sıka sıka yıkıyorum yıkamadan yiyemem bendeeee tamam o zaman sende dediklerini ekle işte ona göre yap bakalım ne diyecek....
ay benim oğluşumda boğa desene ondan nazlı nazlı yiyor beğenmiyor haspam :))))
hımm abartmayayım yani değil mi ? demez ya çok iyidir benim kociş melek gibidir valla.......
yaaa benim oğluşumda boğa kesin problem yani öyle mi((
hoşbuldum canımHoşgeldin Saphira,ben de karatay yapıyorum hala topiğe de geliyorum ama okuyup çıkıyorum genelde,geçen hatta senin yazdıklarına cevap veren olmamış diye ortalığı velveleye vermiştin ne güldüm ya çok şekersindemek hamburger yedim diyincede dikkatinizi çekmiycemmi acaba
uğra ara sıra ya belki değişiklik iyi gelir sana da
![]()
diğer topikleriden fırsat buldukça kaçıp kaçıp gelicemtesekkur ederiz insallah hep beraber zayiflayacagiz herzaman bekleriz
hoşgeldin canım inşallah sürekli gelirsin....
Gözümden kaçan olmuşsa bildirin düzelteyim arkadaşlar....