Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay bu boğalar hep mi gıcık ya benim eşimde yer yer mutlaka bi bahane bulur sonunda
Anammm seninkide mi boğa :52: kayınvalideme diyorum sen annemsin bu kaynanam diye :1: bir erkek bu kadar mı karışır bir kadının işine yahu.Valla boğalar benim ömrümü yedi tatlı belalarım onlar.En yakın arkadaşlarım,eşim,yeğenlerim (2 bende+1 eşimde=3 yeğenim) boğa hep bide kendim gibi başaklardır yakın dostlarım genelde.Ne boğalarla ne onlarsız yaşayamıyorum ben :9:

Anammm seninkide mi boğa :52: kayınvalideme diyorum sen annemsin bu kaynanam diye :1: bir erkek bu kadar mı karışır bir kadının işine yahu.Valla boğalar benim ömrümü yedi tatlı belalarım onlar.En yakın arkadaşlarım,eşim,yeğenlerim (2 bende+1 eşimde=3 yeğenim) boğa hep bide kendim gibi başaklardır yakın dostlarım genelde.Ne boğalarla ne onlarsız yaşayamıyorum ben :9:

aynen canım ya ben de eşimi kaynanama şikayet ederim
çok iyidir hoştur ama gıcık adam işte hem boğa hem karadenizli napsın
benim büyük kızım yeğenim de boğa canım başka da varsa aklıma gelmedi şimdi:1:

Gözümden kaçan olmuşsa bildirin düzelteyim arkadaşlar.......

Ben kendimi göremedim Ablacığım. Eğer zahmet olmazsa eklermisin :34: eksi 400 gr da olsa unutursam listeden takibimi yaparım bari. Kilo cetvelimi düzeltiyorum ama bazen olmayabiliyor

inşallah canım inşallah en güzeli olacak nasipse.......
bende diyorum neden tüm sene yiyerek geçiyor diye demek ondanmış :)) bu seneye yemeyerek gireceğim ya da az yiyerek bakalım faydası olacak mı :)))

canım çok geçmiş olsun tez zamanda iyileş inşallah........ hangi yöntemle olacak boğumla mı yoksa lazerle mi?

hey allahım isme bak sarhoş yoldan şaştı ya nerden bulurlar bu yaratıcı isimleri :)))

ben kıymayı avuç büyüklüğünde alıyorum avuçlarımın içinde sıka sıka yıkıyorum yıkamadan yiyemem bende :( eee tamam o zaman sende dediklerini ekle işte ona göre yap bakalım ne diyecek....
ay benim oğluşumda boğa desene ondan nazlı nazlı yiyor beğenmiyor haspam :))))
hımm abartmayayım yani değil mi ? demez ya çok iyidir benim kociş melek gibidir valla.......

yaaa benim oğluşumda boğa kesin problem yani öyle mi :(((
sağolcanım lazerle olacak
bu arda geçtin beni yine benden 400 gram azsın umarım bu amaliyat olaylaından dolayı verdiklerimide almam

hımm çook gecmıs olsunn cnmm

lısteyı bahane ettım kapatmadımm pc yıı neysee sankı kılo verdım de kralıce olcakmısım gıbı:37:
artık gıdem de uyuyamm sabah da 7,30 da kalkıyorumm yazık bana
:43::43:

:52::52::52::52::52::52::52::52:
bı gun su smaleyy gıbı delı delı gülecem zatenn :52::52:
sağol canım

Sorma canım yaa arada iyi oluyor insan stres atıyor :34: benim bekarken olan halimi görmüşsündür resimlerde o zamanlar bir düğüne gittiğimde düğün bitene kadar pistten inmezdim :1: babam gitmek için uzaktan kaş göz yapardı hadi gel artık der gibi bende omuz silker arkamı döner oynamaya devam ederdim :60: sonradan görmemezlikten gelir aaaa ben oynuyordum omuz silkmem ondandı der kıvırırdım :60: Eşim sağolsun pek sevmez daha doğrusu Kp ve KV geçmişte biz hacıyız gitmeyiz dedikleri için millet bizide davet etmez oldular.
Yoksa oda gaza geldimi güzel oynar :1:
Şimdi kiloda olsa ortam güzelse dayanamam oynarım yeterki kafa dengim olsun karşımda :1:

Canım sanada şimdiden çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kurtulursun o derttende :34:
Benim aslında nasıl birşeyse tam düzeldim dediğim an iki büklüm kalıyorum. Eşim kızıyor kış geldi sen hala tshirt ve şort giyiyorsun ondandır diye :1: ama sanmıyorum herhalde yanlış bir hareket yaptım.
Bir kaç güne kalmaz geçer inşallah ama ben yinede yarın sporuma başlıyacağım Allahın izniyle. Terleyip duş aldıkca daha çabuk geçer belki :34:

Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :54:
spor yap iyi gelir ağrılara ceyranda kalmışsındır belkide geşmiş olsun
Canım bu mesajını daha sonra gördüm,ameliyat olman daha hayırlıdır inşallah,şimdiden geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin sana.Eşin yok ama ailen yanında dimi?

annem yanımda babamda köyden gelecek hastaneya gidiş gelişte yardım eder dışardan alınacaklar olur annem yapmaamaz zaten bastonla yürüyor sağolsunlar valla kaynanam bende kalırım annen hastanede kalır bende evde çocuğa bakarım dedi sağolsunlar

kızlar,
yarın dalokiyi dr göturucem insallah iyi haberlerle dönerim. kafam çok dağınık kusura bakmayın öpüyorum hepinizi yarın yazarım olanları. kendinize ii bakın.

beyzuş ablam ve mutlu ellerinize sağlık öpüyorum sizleri bu hafta beni izinli sayın
bende kaçayım herkeze iyi geceler

Son düzenleme:
kızlar,
yarın dalokiyi dr göturucem insallah iyi haberlerle dönerim. kafam çok dağınık kusura bakmayın öpüyorum hepinizi yarın yazarım olanları. kendinize ii bakın.

İnşallah canım bütün dualarımız dalokiyle. Sende biraz rahatlamaya çalış yarına kadar iyice dinlen de güzel haberleri gelir gelmez verirsin.
Sende kendine iyi bak :3:

sağol canım

hemoroit amaliyatı 3. evre olmuş dayananmıyorum 4 sene öncede dayanamaıştım o zamanda amaliyat demişlerdi kaçtım ama bu sefer olacam

sağol canım dr. buldum Florence Nightingale de çalışan bir prof. riskleri beni korkuttuğundan iyi dr. aradım amaliyat parasını borç alıcam arabamı satıp ödicem artık
Sen bilirsin ama bu doktorda iyiydi o kadar para verme derim ben,arkadaşım sigortayla oldu sadece katkı payı verdi 12 liramı ne öyle komik bişi.Kuzenim sgk da çalışıyor o ayarlamıştı,tai yine sen bilirsin canım.

HAFTANIN BİRİNCİSİ...........................EFSUNLU+AYSEC52.........-2100:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ............................İLBATUM........................-1700:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........................DİLEK78..........................-1300:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kutluyorum hanımlar hepinizi.......

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

HAFTANIN BİRİNCİSİ...........................EFSUNLU+AYSEC52.........-2100:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ............................İLBATUM........................-1700:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........................DİLEK78..........................-1300:nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrikler hepinize:46::46::46:
ablacım:54::54::54:

KIzlarrrrrr harikasınız gerçektende :46::46::46::46::46:
Allah nazarlardan saklasın :nazar: :nazar: :nazar: darısı bizlerin başına

Ablacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık gece gece listeyide yaptın :71::71:

inşallah canım inşallah en güzeli olacak nasipse.......
bende diyorum neden tüm sene yiyerek geçiyor diye demek ondanmış :)) bu seneye yemeyerek gireceğim ya da az yiyerek bakalım faydası olacak mı :)))

canım çok geçmiş olsun tez zamanda iyileş inşallah........ hangi yöntemle olacak boğumla mı yoksa lazerle mi?

hey allahım isme bak sarhoş yoldan şaştı ya nerden bulurlar bu yaratıcı isimleri :)))

ben kıymayı avuç büyüklüğünde alıyorum avuçlarımın içinde sıka sıka yıkıyorum yıkamadan yiyemem bende :( eee tamam o zaman sende dediklerini ekle işte ona göre yap bakalım ne diyecek....
ay benim oğluşumda boğa desene ondan nazlı nazlı yiyor beğenmiyor haspam :))))
hımm abartmayayım yani değil mi ? demez ya çok iyidir benim kociş melek gibidir valla.......

yaaa benim oğluşumda boğa kesin problem yani öyle mi :(((

Boğa burcu boğazı temsil eder canım,boğazlarına düşkün olurlar ama öyle her şeyi beğenmezler,yok ya çok uysal olur boğalar ama gıcıklıklarıda vardır ee o kadar kusur kadı kızında da olur.Valla dünya bi yana benim gıcık boğam bi yana :16:

Arkadaşlar,

Biraz acele ettim listeyi hazırlarken,sizi daha fazla bekletmemek için.....Haftaya daha anlaşılır olabilmesi adına sadece cuma gününün sonuçlarını ve verilen kiloları yazacağım.Karışıklık olmaz ve daha iyi görebilirsiniz diye düşünüyorum.Elimden bu kadar geliyor...

BANU145 ,

Canım sen de bu hafta çok iyi kilo verdin tebrikler;ancak geçen hafta bildirmediğin için şampiyonlar listesine giremedin,seni gönüllerin şampiyonu ilan ediyorum...

Hoşgeldin Saphira,ben de karatay yapıyorum hala topiğe de geliyorum ama okuyup çıkıyorum genelde,geçen hatta senin yazdıklarına cevap veren olmamış diye ortalığı velveleye vermiştin ne güldüm ya çok şekersin :1: demek hamburger yedim diyincede dikkatinizi çekmiycemmi acaba :52: uğra ara sıra ya belki değişiklik iyi gelir sana da :48:
hoşbuldum canım :16:
tabii biliyorum,oradan da yazışıyoruz seninle.evet evet doğru keserim herkesi :60: işe yaradı ama,ilgi çekmeyi başardım.:1: insanların bu kadar değer vermesi harika bir duygu.sanal bir ortamdayız sonuçta,her birnin cevaplarında ne kadar üzüldüklerini taa içimde hissettim :69: :71:
tesekkur ederiz insallah hep beraber zayiflayacagiz herzaman bekleriz
diğer topikleriden fırsat buldukça kaçıp kaçıp gelicem :16:
hoşgeldin canım inşallah sürekli gelirsin....

tabikiiii neden olmasın :16: inşallah hep gelicem :71:

Back
X