Herkese Merhabalarrrrrrrrrrrrrr
Şimdiye kadar katılmak isteyen arkadaşları tekrar bir sıralayım istedim

belki gaza gelip bizlere katılmak isteyen olur diye
Yılbaşına kadar - 6 kilo olucağız diyenler;
Gulma
Ceco34
Efsunlu
Banu145145
İlbatum
Ece78
Asumanzeynep
nevzamansız
3melegimvar
profit
toksin
Şimdilik bukadar herhalde ama unuttuğum hada katılmak isteyen varsa seve seve eklerim

İlbatumda bir yandan not alıyor katılacakları ki ara ara gaz verelim birbirimize :122:
Hadı kızlar yılbaşına az kaldı :122: :122: :122: :122:
Yarış başlasın
Ağzına, Eline ve yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın canım yaa bayıldım. İnşallah Rabbim dualarını kabul edecektir ve Zeynep ablanın eşine hepimizin duaları sayesinde şifa verecektir. Güzel Allahım bizlere herşeyin güzelini ve hayırlısını nasip eder inşallah.
Babanada Allah uzun ömür versin...Çok şanslı ki senin gibi yüreği güzel bir evlada sahip. Allah hiçkimsenin ağzının tadını bozmasın..... Amin.
YOk canım bende uzun süre aynı şeyleri yapamam o yüzden 3 günlük olanı yapayım istiyorum en azından vucutta ödem varsa onla birlikte daha hızlı gider diye düşünüyorum. Bende onu en fazla bir hafta yaparım sonra bıkkınlık gelir iyice salarım kendimi diye korkuyorum
Canım bende anlamadım ama galiba iletiyle cevaplandırırken şu Quote yazan baş ve sonlarda olan kısımları kazayla siliyorsun ve o anda sanki senin ağzından yazılmış gibi görünüyor

başka birşey gelmiyor aklıma.
Ya fikrin kimden çıktığının bir önemi yok zaten

maksat birlik olup birbirimizi motive etmek ve hedefe birlikte yaklaşmak.
Ben inanıyorum yaza kadar aramızda düzenli paylaşımda bulunanların hepsi büyük farklarla gireceklerdir

El birliği ile herşeyi başarabiliriz ve yılbaşı şimdiki en yakın hedefimiz
Allahın izniyle yeni yıla birkaç kilo eksikle gireceğiz :122: