Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inanırmısın bu tür mesaj yazınca hemen herkes cevap yazıyor öbürtürlü kendin yaz kendin oku hissi veriyor buda hiç hoş bir duygu değil
Benim herhangi bir yazığımı yorumladın da ben mi cevap vermedim mesela?Ortaya yazdığımız zaman hepimizinki kaynıyor profit,sürekli paylaşımda bulundukça insanlar sana ısınırlar ve yazarlar neden sana bir tepki olsunki.Cidden böyle çok itici oluyor yazdıkların ama tabi diyorsan ki böyle itici olup ilgi çekebiliyorum sen bilirsin arkadaşım herkesin iletişim yolu farklı tabi.Ama cidden ben kendi adıma sana bir şey yazmaya korkarım bu saatten sonra acaba alınır mı ya da itici bir şey yazar mı diye...

Arkadaşımız Gulma'nın önerisi üzerine hep birlikte yılbaşına kadar kendimize 6 Kilo hedefi koyuyoruz :34:
Daha sonra tekrar hatırlatırım tabiki ama şimdiye kadar katılmak isteyen arkadaşları bir sıralayım istedim :1: belki gaza gelip bizlere katılmak isteyen olur diye :34:

Yılbaşına kadar - 6 kilo olucağız diyenler;

Gulma ( Fikir Anamız )
Ceco34 ( kambersiz düğün olmaz :1: )
Efsunlu ( Fasulye :1: )
Banu145145
İlbatum
Ece78
Asumanzeynep

Şimdilik bukadar herhalde ama unuttuğum hada katılmak isteyen varsa seve seve eklerim :34:
Yılbaşı günü öğlen 2de en geç neticelerimizi bildiririz bende liste yaparım isterseniz.
Hadı kızlar yılbaşına az kaldı :122: :122: :122: :122:

Yarış başlasın :34:

AYY KUZUMM CECOMM O FIKIR ANASI BEN DEGILIM VALLA BEN VE EFUNLUNUN NICKLERI DEGISIYOR NASIL OLUYORSAA YAZDIKLARINI GORUNCE SOK OLDUM ALLAHALA DEDIM BEN MI SOYLEDIM BUNLARR
YINEDE KATILIRIM YANI NOLCAKKI YUKARDAKI YAZILARDA DIKKAT EDERSEN MUTLUNUN BANA VERDIGI CVB DA ASLINDA EFSUNLU YAZIYOR AMA EN USTTE GULMA YAZIYORR YINDE BASLASINN YARIŞŞ:4::4:

tam 18 aylık gülmacım.
85 cm ve 12.300:nazar::nazar::nazar::nazar: çıktı. bu olayla baya bir şaşırıp uzuldum elbette. 6 ay sonra hem pipi(testislerin inmesi gerekiyormuş) hem alerji kontrolu var. ha buarada bebeklerin toza karşı alerjisi var ise bol bol dışarı çıkarın dedi şimdi aklıma geldi onu dayazayım. sokaktaki toz toprak bir zarar vermezmiş.

EVET CN BENDE ALIMDEN GELDIGI KADAR SOKAGA CIKARIYORUMM YAZ KIS HEMDE BENIM KIZIM DA 13 KG ACABA FAZLAMI DIYE DUSUNMEYE BASLADIMM LAKIN COK KIYAFETIMIZ DAR GELIYORR COK ISTIYORUM KIZIM BEN GIBI KILO PROBLEMI YASAMASAINN O YUZDEN SORDUMM

slm kizlarrrr
ben ipin ucunu hepden kacirdim yakalayamiyorum artik bende yarisa katilmak istiyorum belki hedefim olursa gaza gelirimmm 1ocakta 65kg altina düsmek istiyorummm insallah ceco yaris listesine benide alirmisin cnm :3:

AYY KUZUMM CECOMM O FIKIR ANASI BEN DEGILIM VALLA BEN VE EFUNLUNUN NICKLERI DEGISIYOR NASIL OLUYORSAA YAZDIKLARINI GORUNCE SOK OLDUM ALLAHALA DEDIM BEN MI SOYLEDIM BUNLARR
YINEDE KATILIRIM YANI NOLCAKKI YUKARDAKI YAZILARDA DIKKAT EDERSEN MUTLUNUN BANA VERDIGI CVB DA ASLINDA EFSUNLU YAZIYOR AMA EN USTTE GULMA YAZIYORR YINDE BASLASINN YARIŞŞ:4::4:

EVET CN BENDE ALIMDEN GELDIGI KADAR SOKAGA CIKARIYORUMM YAZ KIS HEMDE BENIM KIZIM DA 13 KG ACABA FAZLAMI DIYE DUSUNMEYE BASLADIMM LAKIN COK KIYAFETIMIZ DAR GELIYORR COK ISTIYORUM KIZIM BEN GIBI KILO PROBLEMI YASAMASAINN O YUZDEN SORDUMM

maşallah de güzelim olsun dar gelsin kıyafetler pek güzel bakıyorsun demekki. eline sağlık.

slm kizlarrrr
ben ipin ucunu hepden kacirdim yakalayamiyorum artik bende yarisa katilmak istiyorum belki hedefim olursa gaza gelirimmm 1ocakta 65kg altina düsmek istiyorummm insallah ceco yaris listesine benide alirmisin cnm :3:

inşallah canım takıl 6 kilo grubuna 3-5 gider ohhh harika olur

hayır dualarınız ve tüm iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler..hepiniz iyiki varsınız.Beyza ve Yena o zor günlerde bana nasıl destek olduğunuzu anlatamam..
hala şaştığım bir durum var..ameliyethane önünde korkuyla beklerken o kadar eş dost içinde Beyzanın sesini duymak istedim..insan biriyle yüzyüze gelmeden de dost olurmuş.gönül dostluğu bu olsa gerek..o kadar safiyane,içten..hesapsız ..yalnızca hakikat var..gönlünüzün güzelliği ömrünüze yansısın..sağolun...
eşimin durumu aynı..hala uyanmadı..her şeye hazırlıklı olun diyorlar..insan sevdiğini kaybetmeye ne kadar hazır olur ki...allah hiçbirinizi sevdiklerinizin acısıla sınamasın..

ablacım Allah kimseleri sevdiklerinden ayırmasın metanetli olmalıyız kimse istemez sevdiğinden ayrılmayı ama maalesef al girmedik ev olurmuşta sal girmedik ev olmazmış derler bizim oralarda ölüm Allahın emri geç olsun ama herkes için geçerli bu sözüm Allahım herşeyin hayırlısını versin sen de kendine dikkat et dualrımız seninle ablacım Allaha emanet ol...

Herkese Merhabalarrrrrrrrrrrrrr

Şimdiye kadar katılmak isteyen arkadaşları tekrar bir sıralayım istedim :1: belki gaza gelip bizlere katılmak isteyen olur diye :34:

Gulma
Ceco34
Efsunlu
Banu145145
İlbatum
Ece78
Asumanzeynep
nevzamansız
3melegimvar
profit
toksin

Şimdilik bukadar herhalde ama unuttuğum hada katılmak isteyen varsa seve seve eklerim :34:
İlbatumda bir yandan not alıyor katılacakları ki ara ara gaz verelim birbirimize :122:

Zeynepcim iyi düşün hep nolur,sakın bırakma kalbinle tut ellerini dokunamasanda.Ben hep diyorum hastayken ağlamayın sevdiklerinize kabullenmiş gibi bazı şeyleri.Babam 2005 senesinde akciğer kanseri oldu ne ağladım ne ağlattım çevremdekileri ameliyat sırasında özellikle.Kimse ağlamıycak babam yaşıycak bunu böyle bilin kimsede annemin yanında ağlamasın dedim ağıtçı gibi ağıt yakmasın diyede azarladım.Babam şükür hayatta çok zor yenilen bir hastalığı yendi hiç bir gün inanmadım onu kaybedeceğimize,Rabbimde ömür verdi ki yanımızda hala (maşallah) :nazar: Senin eşinde iyi olcak lütfen dimdik dur ve inan,Allahın izniyle daha çok yıllar geçireceksiniz inşallah birlikte sağlık ve huzurla.Dualarımız seninle,Allaha emanet olun Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun bu savaşta.AMİN.

Ağzına, Eline ve yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın canım yaa bayıldım. İnşallah Rabbim dualarını kabul edecektir ve Zeynep ablanın eşine hepimizin duaları sayesinde şifa verecektir. Güzel Allahım bizlere herşeyin güzelini ve hayırlısını nasip eder inşallah.
Babanada Allah uzun ömür versin...Çok şanslı ki senin gibi yüreği güzel bir evlada sahip. Allah hiçkimsenin ağzının tadını bozmasın..... Amin.

cecooooooo ben amerikan kalp vakfı diyetine baktımda 4 tip diyet var sen hangisini yapacaksın 3 günlüğü mü ? 1 ayda 10 kilo bile var ama bende o kadar irade yok ben listeye uzun süre bağlı kalamam ancak 1 hafta falan bana uyar..... aslında aklıma şu 5 gün 5 kiloda gelmiyor değil geçen gün başarı hikayeleirnde okudum biri öyle zayıflamış ama bunu bedenime yapamam diyorum yaptım daha önce 4,5 kiloda gitti ama hamiş kalınca hepsi geldi :) ben bu diyeti artık veremediğimde durduğumda deneyeyim istiyorum onun için saklıyorum :))) ama çok sıkışırsam 1-1,5 aya kadar yapmayı da planlıyorum ne yalan söyleyeyim.... bu zamana kadar kendi yöntemlerimle herşeyden az yiyerek verdim ama bakalım devamı nasıl olacak....... sen bende yaparım dersen düşünürüm ama :)

YOk canım bende uzun süre aynı şeyleri yapamam o yüzden 3 günlük olanı yapayım istiyorum en azından vucutta ödem varsa onla birlikte daha hızlı gider diye düşünüyorum. Bende onu en fazla bir hafta yaparım sonra bıkkınlık gelir iyice salarım kendimi diye korkuyorum :34:

Canım bende anlamadım ama galiba iletiyle cevaplandırırken şu Quote yazan baş ve sonlarda olan kısımları kazayla siliyorsun ve o anda sanki senin ağzından yazılmış gibi görünüyor :1: başka birşey gelmiyor aklıma.

Ya fikrin kimden çıktığının bir önemi yok zaten :34: maksat birlik olup birbirimizi motive etmek ve hedefe birlikte yaklaşmak.
Ben inanıyorum yaza kadar aramızda düzenli paylaşımda bulunanların hepsi büyük farklarla gireceklerdir :34:
El birliği ile herşeyi başarabiliriz ve yılbaşı şimdiki en yakın hedefimiz :34:
Allahın izniyle yeni yıla birkaç kilo eksikle gireceğiz :122:

Son düzenleme:
hayır dualarınız ve tüm iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler..hepiniz iyiki varsınız.Beyza ve Yena o zor günlerde bana nasıl destek olduğunuzu anlatamam..
hala şaştığım bir durum var..ameliyethane önünde korkuyla beklerken o kadar eş dost içinde Beyzanın sesini duymak istedim..insan biriyle yüzyüze gelmeden de dost olurmuş.gönül dostluğu bu olsa gerek..o kadar safiyane,içten..hesapsız ..yalnızca hakikat var..gönlünüzün güzelliği ömrünüze yansısın..sağolun...
eşimin durumu aynı..hala uyanmadı..her şeye hazırlıklı olun diyorlar..insan sevdiğini kaybetmeye ne kadar hazır olur ki...allah hiçbirinizi sevdiklerinizin acısıla sınamasın..
İnanki aklımdasın zeynep abla inşallah hayırlı güzel haberler alırsın Rabbim yardım etsin hepinize.
Arkadaşımız Gulma'nın önerisi üzerine hep birlikte yılbaşına kadar kendimize 6 Kilo hedefi koyuyoruz :34:
Daha sonra tekrar hatırlatırım tabiki ama şimdiye kadar katılmak isteyen arkadaşları bir sıralayım istedim :1: belki gaza gelip bizlere katılmak isteyen olur diye :34:

Gulma ( Fikir Anamız )
Ceco34 ( kambersiz düğün olmaz :1: )
Efsunlu ( Fasulye :1: )
Banu145145
İlbatum
Ece78
Asumanzeynep

Yılbaşı günü öğlen 2de en geç neticelerimizi bildiririz bende liste yaparım isterseniz.

Valla başlasın ceco hatta birinci yılın şampiyonu olsun sonuncuda yılın tombiki ne dersin:)
Ya canım alıştım sanırım azda yesem sorun olmuyor bünyem kabul ediyor,ama dengeliyorum bi gün fazla yesem ertesi gün azaltıyorum.Mesela bu gün kaçırdım biraz abur cuburu 6 gün onu tolere etmeye çalışcam,geçen haftada pazar kaçırmıştım biraz diğer günler daha dikkatli oldum.Arada kaçıyor işte ama genelde az yiyorum canım istemiyor pek.
Sen doyuyosan zaten önemli olan o pazarları hepimizinki kaçıyor ne yazıkki.

İnanki aklımdasın zeynep abla inşallah hayırlı güzel haberler alırsın Rabbim yardım etsin hepinize.

Valla başlasın ceco hatta birinci yılın şampiyonu olsun sonuncuda yılın tombiki ne dersin:)

Olabilir aslında :1: ona göre de liste yayınlarken yılın tombiki için ayrı muzip bir resimde bulurum :60:
Maksat birbirimizi motive edelim ve zayıflarkende eğlenelim :34:

Herkese Merhabalarrrrrrrrrrrrrr

Şimdiye kadar katılmak isteyen arkadaşları tekrar bir sıralayım istedim :1: belki gaza gelip bizlere katılmak isteyen olur diye :34:

Gulma
Ceco34
Efsunlu
Banu145145
İlbatum
Ece78
Asumanzeynep
nevzamansız
3melegimvar
profit
toksin

İlbatumda bir yandan not alıyor katılacakları ki ara ara gaz verelim birbirimize :122:

Ağzına, Eline ve yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın canım yaa bayıldım. İnşallah Rabbim dualarını kabul edecektir ve Zeynep ablanın eşine hepimizin duaları sayesinde şifa verecektir. Güzel Allahım bizlere herşeyin güzelini ve hayırlısını nasip eder inşallah.
Babanada Allah uzun ömür versin...Çok şanslı ki senin gibi yüreği güzel bir evlada sahip. Allah hiçkimsenin ağzının tadını bozmasın..... Amin.

YOk canım bende uzun süre aynı şeyleri yapamam o yüzden 3 günlük olanı yapayım istiyorum en azından vucutta ödem varsa onla birlikte daha hızlı gider diye düşünüyorum. Bende onu en fazla bir hafta yaparım sonra bıkkınlık gelir iyice salarım kendimi diye korkuyorum :34:

Canım bende anlamadım ama galiba iletiyle cevaplandırırken şu Quote yazan baş ve sonlarda olan kısımları kazayla siliyorsun ve o anda sanki senin ağzından yazılmış gibi görünüyor :1: başka birşey gelmiyor aklıma.

Ya fikrin kimden çıktığının bir önemi yok zaten :34: maksat birlik olup birbirimizi motive etmek ve hedefe birlikte yaklaşmak.
Ben inanıyorum yaza kadar aramızda düzenli paylaşımda bulunanların hepsi büyük farklarla gireceklerdir :34:
El birliği ile herşeyi başarabiliriz ve yılbaşı şimdiki en yakın hedefimiz :34:
Allahın izniyle yeni yıla birkaç kilo eksikle gireceğiz :122:

slm canım bende varım bu aralar işlerim var giremiyorum topige benide yaz

ilbatum benide listene al beni bu sitede dikkate sen alıyorsun motive etmekte sana düşer

Listeye aldık tabiki profit ama efsunlununda dediği gibi bazen devamlı paylaşımda bulunanların bile yoğunluk olunca mesajları arada kaynayabiliyor. Daha geçen gece bende efsunluda bunu izah ettik bizlerin bile hala bazen başına geliyor ama bizler altında bir kasıt asla aramıyoruz sonuçta bir yandan ev veya çocuklarlada alakadar olmak zorunda oluyoruz ve anında cevap yazamayabiliyoruz.
Burada herkes birbirini motive ediyor ve emin ol kimse kimseyi dışlamaz.

Kız bir an Erol Büyükburç geldi gözümün önüne :1: hani bir canlı yayında ben saksı değilim diye bir serzenişi vardı ya :60: :60:
Umarım bunuda yanlış anlamazsın sonuçta ben yapı olarak çoğu şeyi sırf kendimizi biraz daha iyi hissedelim diye komik benzetmelerle daha neşeli hale getiriyorum. Geçmişi okuduysan zaten anlarsın :34:

Sen merak etme birkaç güne kadar sende emin ol topiğimizin bağımlısı olur hiç birşeyin sandığın gibi olmadığını anlarsın canım :34:
Umarım düzenli paylaşımda bulunur sende bizlerle birlikte yürümeye devam edersin :71:

Listeye aldık tabiki profit ama efsunlununda dediği gibi bazen devamlı paylaşımda bulunanların bile yoğunluk olunca mesajları arada kaynayabiliyor. Daha geçen gece bende efsunluda bunu izah ettik bizlerin bile hala bazen başına geliyor ama bizler altında bir kasıt asla aramıyoruz sonuçta bir yandan ev veya çocuklarlada alakadar olmak zorunda oluyoruz ve anında cevap yazamayabiliyoruz.
Burada herkes birbirini motive ediyor ve emin ol kimse kimseyi dışlamaz.

Kız bir an Erol Büyükburç geldi gözümün önüne :1: hani bir canlı yayında ben saksı değilim diye bir serzenişi vardı ya :60: :60:
Umarım bunuda yanlış anlamazsın sonuçta ben yapı olarak çoğu şeyi sırf kendimizi biraz daha iyi hissedelim diye komik benzetmelerle daha neşeli hale getiriyorum. Geçmişi okuduysan zaten anlarsın :34:

Sen merak etme birkaç güne kadar sende emin ol topiğimizin bağımlısı olur hiç birşeyin sandığın gibi olmadığını anlarsın canım :34:
Umarım düzenli paylaşımda bulunur sende bizlerle birlikte yürümeye devam edersin :71:

bende 1 2 çocuklarla olan bölümlerde fikrimi paylaştımki içinize daha iyi sokulayım ama malesef gürünmezlik iksiri sürmüş gibi yada yokum hissi uyandırdı sanki sen ne dersen de kendin yaz kendin oku gibi

bende 1 2 çocuklarla olan bölümlerde fikrimi paylaştımki içinize daha iyi sokulayım ama malesef gürünmezlik iksiri sürmüş gibi yada yokum hissi uyandırdı sanki sen ne dersen de kendin yaz kendin oku gibi

Şimdiye kadar öyle hisstmiş olabilirsin ama eminim artık daha dikkatli olucaktır herkes çünkü burada kimse kimseyi kırmak istemez :34:

Yağmurgözlü Ablacığım sen nasılsın görmeyeli :3:
İnşallah ağrı sızı kalmamıştır :34:

merhaba güzeller
1 saat yürüdüm şükür hem de yarısı yokuş yukarı yarısı da iniş tabii
mutlu ve semiran yılbaşına kadar olan maratona ben sizi de bekliyorum şahsen 6olmaz da 4 olur 5 olur hatta 3 olur ben razıyım şahsen
hadi kızlar biraz hızlanma zamanı geldi artık :21::21::32:

merhaba güzeller
1 saat yürüdüm şükür hem de yarısı yokuş yukarı yarısı da iniş tabii
mutlu ve semiran yılbaşına kadar olan maratona ben sizi de bekliyorum şahsen 6olmaz da 4 olur 5 olur hatta 3 olur ben razıyım şahsen
hadi kızlar biraz hızlanma zamanı geldi artık :21::21::32:

Harikasın canım :46::46::46::46::46: sen kesin daha fazla bile verirsin bu hızla :34:

Doğru söylüyorsun bu ekip mutlu ve semiran olmadan olmaz :34:
Aslında daha çok kişi varda deng gelince hemen teklifte bulunalım ki ne kadar kalabalık olursak okadar keyifli ve başarılı oluruz diye düşünüyorum.

Bu arada sabahtan beri yediklerimi yazayım :1:

Sabah
Aç karnına bir fincan yeşil çay

2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir ( az yağlı )
2 Zeytin ( az tuzlu )
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık
1 şekersiz çay

Öğlen
1 fincan yeşil çay
bir avuç ceviz
1 mandalina

Akşamlık henüz yemedim ama korkuyorummmmmm :1:
Eşimin yengesine gidiceğiz yemeye ve biraz evvel aradı börek yapıyormuş, lahana sarması yapmış birde mantı haşlıycağım dedi :1:

Ne yapıcağım kızlar yaaa çok az yesemde hepsi zararlı şeyler.

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar:16:
yeni yıla hedef fikri benim ama bu fikrin esas mimarı 10 haftada 10 kiloyla Mutlu hepimizin malumu

Ceco listeye benide ekle bacım

biran önce hedeflediğimiz kiloya inelim .bekledikçe azmimiz kırılmasın

Harikasın canım :46::46::46::46::46: sen kesin daha fazla bile verirsin bu hızla :34:

Doğru söylüyorsun bu ekip mutlu ve semiran olmadan olmaz :34:
Aslında daha çok kişi varda deng gelince hemen teklifte bulunalım ki ne kadar kalabalık olursak okadar keyifli ve başarılı oluruz diye düşünüyorum.

Bu arada sabahtan beri yediklerimi yazayım :1:

Sabah
Aç karnına bir fincan yeşil çay

2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir ( az yağlı )
2 Zeytin ( az tuzlu )
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık
1 şekersiz çay

Öğlen
1 fincan yeşil çay
bir avuç ceviz
1 mandalina

Akşamlık henüz yemedim ama korkuyorummmmmm :1:
Eşimin yengesine gidiceğiz yemeye ve biraz evvel aradı börek yapıyormuş, lahana sarması yapmış birde mantı haşlıycağım dedi :1:

Ne yapıcağım kızlar yaaa çok az yesemde hepsi zararlı şeyler.

banu gün boyu fazla yememişsin zaten eğer çok geç yemeyecekseniz bence hepsinden tat mesela yarım dilim börek 3 tane sarma 3 kaşık mantı gibi böylece aklın hiçbirinde kalmaz :34:

iyi akşamlar arkadaşlar:16:
yeni yıla hedef fikri benim ama bu fikrin esas mimarı 10 haftada 10 kiloyla Mutlu hepimizin malumu

Ceco listeye benide ekle bacım

biran önce hedeflediğimiz kiloya inelim .bekledikçe azmimiz kırılmasın

Ekledim gitti canım :34:
Tamam yeni yıla kadar 6 kilo hedefli yarışın fikir anası sensin :34: o gece mesajlarda bir karışıklık oldu herhalde kimdi kimdi diye düşünüyordum bende.
Evet haklısın mutlu öncü olmuştu 10 haftalık yarışla :34:
Bu tip ufak yarışlarla aramızdaki motivasyonu biraz daha artırmak amacımız yoksa kimin liste tuttuğunun önemi yok dimi ama.

banu gün boyu fazla yememişsin zaten eğer çok geç yemeyecekseniz bence hepsinden tat mesela yarım dilim börek 3 tane sarma 3 kaşık mantı gibi böylece aklın hiçbirinde kalmaz :34:

Haklısın zaten tam öğle yemeği yiyecekken araması iyi oldu yoksa akşamla birlikte ağır gelirdi yediklerim. Zaten nasıl alıştıysam artık biraz fazla kaçırdığım anda inanılmaz rahatsız oluyorum.
Birde benim gerçekten hatam az su içmekmiş :1: dünden beri elimden şişemi düşürmüyorum ve lavaboyla salon arasında mekik dokuyorum :60: bu hafta çok güzel bir bildiri yapacağıma eminim tabi cumaya kadar ipin ucunu kaçırmazsam ki artık tatlıda olsa artık hayır diyebiliyorum ve asla bir kereden birşey olmaz demiyorum.
Artık kilolarımdan bıktığım için biraz daha fazla dikkat etmem gerektiğini beynime kazıdım sonunda :34:

Bu arada geçenlerde bir yerde okudum ve bunu Mehmet Öz'de söylemişti daha evvel;
Sağlıksız şeyleri devamlı yemek istemek resmen sigara ve alkol bağımlılığı gibiymiş ve eğer insan 20 gün boyunca kendi nefsine hakim olabilirde tatlı yada başka abur cuburlardan uzak durabilirse bünye bir daha sık sık krize girmiyormuş :34:
Ben henüz okadar dayanamadım ama artık eskiye nazaran krizlerim çok daha aza indi şükür.

Back
X