Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

$Fotoðraf0902.webp $CIMG0018.webp
kızlar işte size motivasyon bilin bakalım kim bunlar

Al bak bi ben miyim mazoşist sevdali de öyle,yersem bidah dövün ki akıllanayım :1:
ikinizide evire çevire dövmeli valla :))))
Bana uyar katin benide listeye :))) Ama en citiri olamiyacagim kesinn :)) Kopmam kopmam burda disiplin oldukdan sonra :))) bende zaten bi diyet uyguluyorum gecen sali basladim ve 2 kg verdimm :))
canım en çıtırımız olamasanda sana da bir sıfat buluruz bizde :)
sen disiplinden mi yoksa dayaktan korktuğun için mi geleceksin itiraf et bakalım:)
harikasın ya maşallah ne yaptında verdin o kadar kiloyu anlat bakalım....
Iyi akşamlar kızlar
sana da canım....
Kızlar ben kahve içmeye gidiyorum komşuma sizlere iyi akşamlar gece gelirim yine :16:
bende dün sütlü kahve içtim ohhhh ne özlemişim ya ,valla zorla içirdim herkese ,yok mok dediler ama aaaa yapıyorum içiyoruz dedim :))))
Eki Görüntüle 292639 Eki Görüntüle 292640
kızlar işte size motivasyon bilin bakalım kim bunlar

aaa kim gerçekten :)

ikinizide evire çevire dövmeli valla :))))

canım en çıtırımız olamasanda sana da bir sıfat buluruz bizde :)
sen disiplinden mi yoksa dayaktan korktuğun için mi geleceksin itiraf et bakalım:)
harikasın ya maşallah ne yaptında verdin o kadar kiloyu anlat bakalım....

sana da canım....

bende dün sütlü kahve içtim ohhhh ne özlemişim ya ,valla zorla içirdim herkese ,yok mok dediler ama aaaa yapıyorum içiyoruz dedim :))))

aaa kim gerçekten :)

:))) Disiplinden gelicemm bugune kadar yedik yedikde nolduuuuuuuu :) Kalcam göbegim bacaklarimm 2 insan gibi oldu :(
Ben bi Alman diyeti var aslinda ukrayna dan gelme bi diyet 90 günlük onu uyguluyorum :) bi tanidigm bu diyet sayesinde 8 ay icinde 58 kg verdi sporsuz. bende sporlu vericemm :)

:))) Disiplinden gelicemm bugune kadar yedik yedikde nolduuuuuuuu :) Kalcam göbegim bacaklarimm 2 insan gibi oldu :(
Ben bi Alman diyeti var aslinda ukrayna dan gelme bi diyet 90 günlük onu uyguluyorum :) bi tanidigm bu diyet sayesinde 8 ay icinde 58 kg verdi sporsuz. bende sporlu vericemm :)

tamam disiplinden gel bakalım ne olursan ol gellllllllllllllllllll :))))
sen kaç kilosun hiç dikkat etmedim çizelgene var mı onuda görmedim ya neyse ....
58 kilo mu yani bir insan çıkmış içinden desene nasıl bir diyet bu biraz açar mısın canım?

wowwwwwww süpeeeeeeer bu sensinnn demi :)))))))
aferin sana zeki çocuksun yaşını gördüm de benim 15 yaşında kızım var
asucum azmine hayranım bir kez daha seni ayakta alkışlıyorum:46: darısı hepimize inşallah
sen de benden aşağı deilsindir görsek bi seni de
asucum ilk resimde kaç kilosun canım? başlangıç kilon mu yoksa?

büyük ihtimal 113 dür canım bilemedin 110

Ben Avukat yardimcsiyiim yani henüz meslek görüyorum :) Ismim Seda :) Henüz yasim 19 yani hepiniz birer ablalarimsiniz :)

oyyy kuzummmmmm benimmmm minikmiş daha ya.... hımmm o zaman daha çok kızarım genceciksin lütfen toparlan ve kurtul şu kilolardan bende 31 yaşındayım canım.... okumuyor musun çalışma hayatına mı atıldın? sedacım seni burada görmek istiyorum kardeşim tamam mı ve buradan mezun olmanı da lütfen devam et kendin için herşeyden önce tamam mı?

aferin sana zeki çocuksun yaşını gördüm de benim 15 yaşında kızım var

sen de benden aşağı deilsindir görsek bi seni de

büyük ihtimal 113 dür canım bilemedin 110

söz istediğim kiloya ineyim bir de şu resim eklemeyi öğreneyim ilk işim profilimde paylaşmak olacak :))) beni bir tek yağmurgözlü ablam biliyor içinizde birde gusel.......

113ten 81e harikasın gerçekten, bende azmettim 60ı göreceğim......

tamam disiplinden gel bakalım ne olursan ol gellllllllllllllllllll :))))
sen kaç kilosun hiç dikkat etmedim çizelgene var mı onuda görmedim ya neyse ....
58 kilo mu yani bir insan çıkmış içinden desene nasıl bir diyet bu biraz açar mısın canım?

Simdi bu 90 günlük bir diyet. hergün kahvaltida meyve var mesela ya 2 elma ya 2 armut veya bir avuc karisik meyve.
1.gün ögle 200 gr ya haslanmis ya izgarada et yanina istedigin kadar salata ve bi dilim ekmek
aksamada 100 gr ayni etden ve istedigin kadar salata ekmek yok.
2.gün ögle bi tabak pilav var ben hep bezelyeli pilav yaparim yanina istedgin kadar salata bi dilimde ekmek
aksamada yarim tabak pilav ve istedigin kadar salata.
3. gün Ögle makarna var bi tabak yanina salata ve bi dilim ekmek
Aksamada ( EN SEVDIGIM GÜN:D ) 3 dilim kek veya 2 dilim kremali pasta var ve bi dilim cikolata
3. günde insan kendine tatli aliyor cünkü vücüdumnuzun bunada ihtiyaci oldugu icin
( aaaaaaaa dogru bugun 3. gündeyim hak ettim cuklati unutmustum tamamen :)))) )
ve 4. gün sadece meyve sabah ögle aksam istedigin kadar meyve
Ayda bi kere meyve gününden sonra su günü var tüm gün sadece su icceksin ona dayanabilirmiyim bilemem :)
ben bu diyetle 3 haftada 6 kg vermistim ama bayram dogum günleri girince araya habire girtlak yedim ne yalan söleyim :)
Diyet bu yani zor bi yani yok hic ac kalmyiorsun :)

oyyy kuzummmmmm benimmmm minikmiş daha ya.... hımmm o zaman daha çok kızarım genceciksin lütfen toparlan ve kurtul şu kilolardan bende 31 yaşındayım canım.... okumuyor musun çalışma hayatına mı atıldın? sedacım seni burada görmek istiyorum kardeşim tamam mı ve buradan mezun olmanı da lütfen devam et kendin için herşeyden önce tamam mı?

Evet Kurtulcam kafama koydum 2 günde bi spor salonuna da gidiyom :) Yazin nisanlanmaya düsünüyoz sevdigimle o yüzden nisanimda prensesler gibi olmak istiyorum :) yaza kadar CITIR olmam gerek :)
hayir is hayatina atilmadim almanyada bir meslegi ögrenmek icin 3 sene boyunca haftada 2 gün okula 3 gün ise gidiliyor :) okulada gidiyom isede 3 sene sonra meslegimi elime aliyorum :)

Simdi bu 90 günlük bir diyet. hergün kahvaltida meyve var mesela ya 2 elma ya 2 armut veya bir avuc karisik meyve.
1.gün ögle 200 gr ya haslanmis ya izgarada et yanina istedigin kadar salata ve bi dilim ekmek
aksamada 100 gr ayni etden ve istedigin kadar salata ekmek yok.
2.gün ögle bi tabak pilav var ben hep bezelyeli pilav yaparim yanina istedgin kadar salata bi dilimde ekmek
aksamada yarim tabak pilav ve istedigin kadar salata.
3. gün Ögle makarna var bi tabak yanina salata ve bi dilim ekmek
Aksamada ( EN SEVDIGIM GÜN:D ) 3 dilim kek veya 2 dilim kremali pasta var ve bi dilim cikolata
3. günde insan kendine tatli aliyor cünkü vücüdumnuzun bunada ihtiyaci oldugu icin
( aaaaaaaa dogru bugun 3. gündeyim hak ettim cuklati unutmustum tamamen :)))) )
ve 4. gün sadece meyve sabah ögle aksam istedigin kadar meyve
Ayda bi kere meyve gününden sonra su günü var tüm gün sadece su icceksin ona dayanabilirmiyim bilemem :)
ben bu diyetle 3 haftada 6 kg vermistim ama bayram dogum günleri girince araya habire girtlak yedim ne yalan söleyim :)
Diyet bu yani zor bi yani yok hic ac kalmyiorsun :)
sabah aç karna meyve iyi olur mu ya hemde hergün ,midem ekşir ya senin olmadı mı?
aslında güzel bir diyete benziyor ama su günü hariç ya tüm gün suyla insan nasıl dayanır yok bence sen o günü atla allah korusun zara verir falan ,sen o günü atlayarak devam et acelemiz yok zamanla ve kalıcı kilolar vermeye çalışıyoruz
bende araştırıyorum soruyorum ha tamam sıkışırsam yaparım diyorum ama yinede herşeyden az yiyerek veriyorum
ben buraya katılalı 3-3,5 ay oldu ve ben bu sürede 16 kilo verdim daha da vermem gereken kilolar var bebeğim var 6,5 aylık :) ondan hatıra bana....
bayramda bende ilk defa + gördüm valla ...... sonra toparlan dedim kendi kendime.....
Evet Kurtulcam kafama koydum 2 günde bi spor salonuna da gidiyom :) Yazin nisanlanmaya düsünüyoz sevdigimle o yüzden nisanimda prensesler gibi olmak istiyorum :) yaza kadar CITIR olmam gerek :)
hayir is hayatina atilmadim almanyada bir meslegi ögrenmek icin 3 sene boyunca haftada 2 gün okula 3 gün ise gidiliyor :) okulada gidiyom isede 3 sene sonra meslegimi elime aliyorum :)

inşallah canım inşallah sen takıl sürekli ve paylaşımlarda bulun inan vereceksin zamanla....
hımmm sen yurtdışındasın yani iyi hadi bakalım ,sen avukat mı oluyorsun yani?

Back
X