Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum ilk evvela

Dün okadar yorgundum ki inanın parmağımı kaldıracak halim kalmadı. Sizleri okadar çok özledim ki anlatamam sizlerle sohbet etmeyi dertleşmeyi. İnanılmaz yoğunluk vardı dünde hatta salıya kadar devam edicek çünkü 7sine kadar kuran okunacak ikindiden sonra. Bütün gün evin kapısıyla mutfak arasında maraton yaptım sayılır. Bir ara çocukların olduğu odaya girdim diğer odaya geçmelerini söylemek için tam arkamı döndüm pat diye bir ses :26: o kalabalıkta artık hangisi benim küçük civcivi ittiyse dolap kapısına yüzünü yapıştırdı :26: hemen buz falan koyduk ama az da olsa yüzünün bir tarafı morardı. RAbbime çok şükrettim o an ya gözüne gelseydi diye.
Sonra tabi kızıma babası baktı da ben yine asıl mekanım olan mutfağa daldım. Büyük görümce kuran okuyordu zaten küçüğüde maşallah aldı çocuğunu ayağına sabahtan akşama kadar salladı :26:
En son herkes dağıldıktan sonra KVye verdi çocuğuda yerinden kalkabildi. Eşimle bir ara dışarı cıktık bir işi halletmek için aslında yanlız gidicekti ama sende gel hem bir hava alırsın hemde biraz dinlenmiş olursun dedi. Dışarda o acısının içinde bile bana teşekkür etti herkesten çok sen yoruldun bütün herşeyi sen yaptın allah senden razı olsun dedi. İnanın o anda bütün yorgunluğum sanki bir anda gitti.
Neyse yaa Allahın izniyle eşimde çok çabuk toparlanacak

ben fazla kalamayacağım için hem kısa keseyim hemde bildirimime geçeyim
Geçen hafta 112 kilo
Bu hafta 111.4 kilo
Maalesef sporum ancak 100 dakika ama kaç gündür yapmış kadarda oldum.
İnşallah yavaş yavaşta olsa hedefime ulaşabileceğim. Darısı hepimizin başına
Dün dışardayken eşime bile bu duygumdan bahsettim ya bu nasıl bir şeydir banamı öyle geliyor yoksa gerçekten bu durumlar normal midir diye. Eşimde acı ama gerçek hayat devam ediyor he bizde adettir evde ölürse cenaze odada yanlız bırakılmaz dedi yani onlara ataları o şekilde öğretmiş başka türlüsünü bilmiyorlarmış. Bazen ben bile inanamıyorum şaka gibi giyor bir an sanki ölümü yaşamamış gibiyim sanki her an kapı çalacakta eve gelecekmiş gibi hissediyorum nedense dedi.
Tuhaf bir durum aslında hatta düşünüyorum RAbbim geçinden versin acaba insan kendi anne babasıylada aynı şeyleri hissedermi diye ama eşimde benim duygularımın gayet doğal olduğunu düşünüyor ama bir yandanda işte hayata tuttunmak zorunda olduğunu bildiği için biraz kendini frenliyor.
Tuhaf ama hayattımızda olan şeyler :26::26:
Bu arada iddadaşım

inşallah ben yokum diye motivasyon boşlanmamıştır bak bir iki güne kadar yanına dönerim artık. Eşim bile artık biraz gir nete deşarj ol falan demeye başladı sağolsun.
Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah şuan daha iyisindir özlemciğim. Birde iyice ağrıların geçmeden spora başlamada kronik hale gelmesin yada daha da büyük soruna yol açma canım

Bu arada senide çok özledim be arkdaşım
Ablacığım taziye dileklerin için çok teşekkür ederim. RAbbim senin eşine ve tüm hastalara şifa versin inşallah... Aminnn
Ümidini yitirme sakın güzel ablam sonuçta herşeyde bir hayır vardır.
İnşallah senin eşinle ilgili en kısa zamanda hayırlı haberler alırız

Allah yardımcın olsun ve sana sabırlar versin.
Ağzına diline sağlık Güzel Ablam inşallah Rabbim bu güzel duanı bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul eder.
O güzel yüreğinden geçen tüm dileklerin gerçek olur inşallah .... Aminnnnnnnnnnnnnn