Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hayırlı cumalar kızlar...

Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

BEYZUŞ ablam...

kilo...98,7
spor yok diyet yok -300 ....))

amin yağmurgözlüm
özlem tebrikler nereye gitmiş helvalar anlamadım ben maşallah diyim

ya tek çekindiğim benim insülin direncim yüzünden doktorum zaten pirinci azalt yemesen daha iyi hatta dedi. bide bu diyeti yaparsam heralde yanlıs bisey olmus olur. yinede sagol canım benim...

hımmm öyleyse yapma dr nin dediğini dinle sen yanlış olmasın

Çok geçmiş olsun..bel ağrısı çok kötü bişey.:(

KEsinlikle katılıyorum..
İncecik olmuşlar..:nazar::nazar::nazar:

ahahahaha:1:

Canım sende gayet iyi görünüyorsun haksızlık etme kendine..
sağol nilüferim valla çok fena belim ama bugün daha iyi gibi ....
6 adet yaprak 1 kabak dolma 2 kasık yoğurtlu kereviz cok oldu amma akşam yemeğim öğlen ıvır zıvırın yemenin sonucu
yyyaaaa adet oldumm tartıda cok cıkarmıyımkiii yarınn offff
çok yememişsin aslında ......
Umduğumdan çok iyi geçti nursenacım..Çok tedirgindim,endişeliydim..
Dua ede ede hastaneye gittik..Röntgen filmi dahil tüm sonuçları inceledi,uzun uzun muayene etti..bir sürü sorular sordu dr.anket gibi..

Tahlil sonuçları ve sizin hastayla ilgili anlattıklarınızın astımla ilgisi yok dedi..belki alerjiyide atlatmıştır dedi.
bu dönem gelen bu yaş çocukların çoğunluğu gribal enfeksiyonu bu şekilde atlatıyorlar böyle tepki veriyorlarmış..
yinede deri testi isteyeceğim dedi..6 nisana gün verdi..4 yaşını doldurmuş oluyor o tarihte..
O güne kadar koruyucu ilaç kullanacağız olası atakların arasını uzatmak veya hiç yaşamamak için..

Durum bu..Nasıl şükrediyorum,nasıl sevinçliyim bilseniz..:nazar::nazar:

Kızımda iyi çok şükür..Çıkarmadı bugün yarın okula gider artık...
çok geçmiş olsun canım....
Geçmis olsun ablacim kizina

çok zor bir durum canim esinin sana ihtiyaci var sende kendini yipratma dikkat et kendine
Tekrar basiniz sagolsun Mekani cennet olsun
RABBIM sabirlar versin

hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin

canim buaara yasadiklarin kolay seyler degil senin amelita Annenin ameliyati derken bide çocuklar haliyle yoruldn insallah çabucak toparlanirsin bak esinin gelmesinede az kalmis birakma kendini biraz daha gayret etsen kilo yonunden sasirtsan

canim uzulme insallah biran once atlatirsiniz bu sureci

Geçmis olsun canim dikkat et kendine

Bende katilmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim

:nazar::nazar:çok sevindim ablacim insallah alerjik bir sorunda çikmaz
Geçmis gitmis olsun bidahada yasamasin(Amiiiinnnnn)
Kizininda iyi olmasina sevindim:nazar::nazar:
sağol canım ne kadar istesemde bebişle olmuyor mecbur ayaktayız :)
Bencede siz artik bu topikte duramazsiniz o ne siklik o ne zerafet ayol :46::46::46:
Bence artik yilin mankeni topigine falan gecin :16::16::16:

Ayyyyyyyyy özlemcim canim cok gecmis olsun tatlim. :38::38::38:
Nazara geliyosun diyorum sana nazara cikma biraz evden bak kötü gözler nazar ediyo sana :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Heeeh simdi oldu :9::9::9:

Aynen aksamdan beri acamadim sinir oldum anca girebildim:47::47::47:
Bu arada nasilsin beyzus ablam :54::54::54:
valla inanıyorum artık dediğine nazara geliyorum ben ya :)
İlbatum canım geçmiş olsun çok zorladın bu ara belini ondan olmuş olabilir bencce pek leslie yapma sen bel fığına iyi gelmez yürüyüş en güzeli bence.
fıstığım ben 3 haftadır yapıyorum hiç sorun olmamıştı sanırım ev işi yaptım ya hızlı yapayım derken ani bir hareketten kaynaklandı :(
Özlemcim yoksun ama gelince okursun büyük ihtimal ben kahvalti yaptim söylemeyi unutmusum :9::9::9:
Valla bila yaptim gercekten cok ciddi söylüyorum ben kahvalti yaptim ben kahvalti yaptimmm :27::27::27::37::37::37::9::9::9:
aferin sanaaaaaaaaa,benden kocaman bir 100 :)))
Kalan arkadaslarim canlarim cicilerim bise sorucam cocuklar balik istediler nasil yapsamda hafif olsa ben firinda sevmiyorum bi önerisi olan varmiii ???:28::28::28:
mısırununa az tuz ekle balıkları tavaya çiçek gibi sıkıca diz 1 kaşık yağ koy kızart sonra servis tabağıyla ters çevir vve aynı işlemi yap ya da ızgara yap ,afiyet olsun :)
selam sevgili dostlarım,
öncelikle Banu ve ceco başınız sağolsun..mekanları cennet olur inşallah..Yenacığım sana,oğluna ve kızına geçmiş olsun.şöyle bir göz gezdiriyorum.hala eşimin durumunda bir değişiklik yok.bazan umut verecek kadar iyi,bazanda tüm umutlarımı söndürecek kadar kötü görüyorum.uyanması ve solunumu olmadığı için herhangi bir yerede nakledemiyoruz.biraz hesaplanmayan bir durum olduğundan kalmamdada sourn oluyor.elimde çanta 3 gün orda üçgün burdayım.psikolojim tamamen çöktü.artık her gün daha evvel dediğim gibio 5 dakikalık zamana odaklanıyorum.bazan tüm olanlar kötü bir rüya gibi geliyor.sanki birinin uyandırmasını bekliyorum..kaynımla her gün hastanedeyiz.ben arada bir giriyorum..dualarınızla ayaktayım.hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler..
çok geçmiş olsun alllah şifa versin ablacım...
günaydın kızlar bu hafta aldıgım kiloların birazını verdim inşallah haftaya hepsi gider yani 98 kilodan başlarım birazzor ama mucizeyeye kalmış benim işim
geçen hafta 103.4
bu hafta 101.9
eeeee süper canım ya bravooooooo
kızzlarrrrrrrrrr günayyyydınnnnn hayırlı cumalarrrr
kilom geçen hafta 88.500
buhafta87:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
kız o kadar yedim içtim dedin ,regl oldum dedin ama maşallah sana .... hep böyle ol inşallah....
geçen hafta 79.9
bu hafta 79.7
giden 200 gr Allah a şükür eksilme başladı :21::21::32:
sporum 250 dk
bence sen artık eksilme süper olmuşsun .....
hemen bakıyorummmmm

geçmiş olsun canım küçük çocukla zor yatıp dinlenemezsinde

bende öyle yaparım güzel oluyor

ablacım dualarımız seninle hayırlısını versin rabbim

ooooo çok iyi
aynen öyle canım dinlenmek bana yasak :) sağolasın....
inşallah canım benim tsk ederim...

bütün dualarımız seninle ablacım :(

aminnnnn canım sanada hayırlı cumalar...

amiiiin...

bu cumalara bayılıyorum. okadar güzel dualarla günümüze merhaba diyoruzki gerçekten kendimi cok iyi hissediyorum. Sayenizde oluyor bu tsk ederim...

Kilomuda konuda yazdıgım gibi masallah koruyorum 3 haftadır aynı yerdeyim. bakalım 2 sene kadar 84 kiloydum sanırım bunun altına inmek beni cok zorlayacak. hepinizi öpüyorum
sen şu pirinç lapasını becerebilirsen yap canım fayda eder, metabolizma hızlandıran diyetlerdende deneyebilirsin...
Günaydın kızlar

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum ilk evvela :34:
Dün okadar yorgundum ki inanın parmağımı kaldıracak halim kalmadı. Sizleri okadar çok özledim ki anlatamam sizlerle sohbet etmeyi dertleşmeyi. İnanılmaz yoğunluk vardı dünde hatta salıya kadar devam edicek çünkü 7sine kadar kuran okunacak ikindiden sonra. Bütün gün evin kapısıyla mutfak arasında maraton yaptım sayılır. Bir ara çocukların olduğu odaya girdim diğer odaya geçmelerini söylemek için tam arkamı döndüm pat diye bir ses :26: o kalabalıkta artık hangisi benim küçük civcivi ittiyse dolap kapısına yüzünü yapıştırdı :26: hemen buz falan koyduk ama az da olsa yüzünün bir tarafı morardı. RAbbime çok şükrettim o an ya gözüne gelseydi diye.
Sonra tabi kızıma babası baktı da ben yine asıl mekanım olan mutfağa daldım. Büyük görümce kuran okuyordu zaten küçüğüde maşallah aldı çocuğunu ayağına sabahtan akşama kadar salladı :26:
En son herkes dağıldıktan sonra KVye verdi çocuğuda yerinden kalkabildi. Eşimle bir ara dışarı cıktık bir işi halletmek için aslında yanlız gidicekti ama sende gel hem bir hava alırsın hemde biraz dinlenmiş olursun dedi. Dışarda o acısının içinde bile bana teşekkür etti herkesten çok sen yoruldun bütün herşeyi sen yaptın allah senden razı olsun dedi. İnanın o anda bütün yorgunluğum sanki bir anda gitti.

Neyse yaa Allahın izniyle eşimde çok çabuk toparlanacak :34: ben fazla kalamayacağım için hem kısa keseyim hemde bildirimime geçeyim :1:

Geçen hafta 112 kilo
Bu hafta 111.4 kilo

Maalesef sporum ancak 100 dakika ama kaç gündür yapmış kadarda oldum.
İnşallah yavaş yavaşta olsa hedefime ulaşabileceğim. Darısı hepimizin başına :34:

Dün dışardayken eşime bile bu duygumdan bahsettim ya bu nasıl bir şeydir banamı öyle geliyor yoksa gerçekten bu durumlar normal midir diye. Eşimde acı ama gerçek hayat devam ediyor he bizde adettir evde ölürse cenaze odada yanlız bırakılmaz dedi yani onlara ataları o şekilde öğretmiş başka türlüsünü bilmiyorlarmış. Bazen ben bile inanamıyorum şaka gibi giyor bir an sanki ölümü yaşamamış gibiyim sanki her an kapı çalacakta eve gelecekmiş gibi hissediyorum nedense dedi.
Tuhaf bir durum aslında hatta düşünüyorum RAbbim geçinden versin acaba insan kendi anne babasıylada aynı şeyleri hissedermi diye ama eşimde benim duygularımın gayet doğal olduğunu düşünüyor ama bir yandanda işte hayata tuttunmak zorunda olduğunu bildiği için biraz kendini frenliyor.

Tuhaf ama hayattımızda olan şeyler :26::26:
Bu arada iddadaşım :1: inşallah ben yokum diye motivasyon boşlanmamıştır bak bir iki güne kadar yanına dönerim artık. Eşim bile artık biraz gir nete deşarj ol falan demeye başladı sağolsun.

Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah şuan daha iyisindir özlemciğim. Birde iyice ağrıların geçmeden spora başlamada kronik hale gelmesin yada daha da büyük soruna yol açma canım :34:
Bu arada senide çok özledim be arkdaşım :34:

Ablacığım taziye dileklerin için çok teşekkür ederim. RAbbim senin eşine ve tüm hastalara şifa versin inşallah... Aminnn
Ümidini yitirme sakın güzel ablam sonuçta herşeyde bir hayır vardır.
İnşallah senin eşinle ilgili en kısa zamanda hayırlı haberler alırız :34:
Allah yardımcın olsun ve sana sabırlar versin.

Ağzına diline sağlık Güzel Ablam inşallah Rabbim bu güzel duanı bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul eder.
O güzel yüreğinden geçen tüm dileklerin gerçek olur inşallah .... Aminnnnnnnnnnnnnn
ooooo süper gitmiş hep böyle olsun inşallah....
canım ya spordan değil bence çünkü ben 3 haftadır yapıyorum ,dün temizlik yaparken acele ettim bebiş yüzünden ,ters bir hareket yaptım sanırım ondan oldu :(
bende seni özledim canım benim...
sen şu durumu bir atlat daha çok birlikte oluruz inşallah...
miniğinede geçmiş olsun canım
Geçen hafta 105.5
bu hafta 104.5 çok şükür 1 kilo gitmiş perşembe günü 104 çıkmıştım her cuma oluyor bu bana hep fazla çıkıyorum acaba tartı stresindenmi oluyor.
Herkese hayırlı cumalar diliyorum.

Belin nasıl oldu özlem leslie yapma beli çok zorluyor canım.

banuuuuuuuu süper canım ya inşallah hep böyle devam eder çok sevindim valla... evet stresten olabilir bencede...

belim daha iyi canım sağol, leslieden hiç şüphelenmedim açıkçası çünkü 3 haftadır yapıyorum birşey olmamıştı ,ben ev temizliğinden şüpheleniyorum az öncede yazdığım gibi bebiş durmayınca hızlı hızlı yaptım ve ani bir hareketle oldu diye düşünüyorum :)

ayyy inşallah yaza ankaraya hedefimde gitmek istiyorum

gr ollsun giden olsunnn

sanada hayırlı cumalarrr allah dualarını kabul etsin
ne güzel bünyen alıştı demekki kilo vermeye yolsa sende şu gıcık kaptığım ayy yiyorum yiyorum ama kilo almıyorum diyen hatunlardanmı olcennnn:57::57::57:

süper bence haftada 1 normal beriyoruz asırısı geri döner zaten

sen görevini yapıyosun ne güzel hiç yapmam desekte eşlerimizin hatrına vijdanıamız için kendimizi yoruyoruz allah elbet karsılığını verir insallah
evet canım haftada 1-1,5 banada normal geliyor ama fazlasıda kabulüm tabi :) 1800-1900 verdiğim haftalarda olmuştu ahhh ahhh nerde o günler :))))
amin yağmurgözlüm
özlem tebrikler nereye gitmiş helvalar anlamadım ben maşallah diyim
helvayı öğlen 4 tane akşam 2 tane yemiştim ama akşam bayağı abartmıştım yemeği sanırım spor yapınca gitti helvalar :)
bende sana maşallah diyim valla her resimde dahada gençleşiyorsun eniştem kızar bak :)
ya tek çekindiğim benim insülin direncim yüzünden doktorum zaten pirinci azalt yemesen daha iyi hatta dedi. bide bu diyeti yaparsam heralde yanlıs bisey olmus olur. yinede sagol canım benim...

sen en iyisi meyve ye tüm gün :)))

ayyy inşallah yaza ankaraya hedefimde gitmek istiyorum

gr ollsun giden olsunnn

sanada hayırlı cumalarrr allah dualarını kabul etsin
ne güzel bünyen alıştı demekki kilo vermeye yolsa sende şu gıcık kaptığım ayy yiyorum yiyorum ama kilo almıyorum diyen hatunlardanmı olcennnn:57::57::57:

süper bence haftada 1 normal beriyoruz asırısı geri döner zaten

sen görevini yapıyosun ne güzel hiç yapmam desekte eşlerimizin hatrına vijdanıamız için kendimizi yoruyoruz allah elbet karsılığını verir insallah

:1::1::1::1:Allah iyiliğini versin nursena kız nerde bende öyle bünye keşke olsam laf aramızda bende gıcık olurum öyle tiplere:47::47::47:
diyet yok demem şundan düzenli beslenemiyorum salata yasak yoğurt beyaz peynir zeytin midemi ağrıtıyor bir aydır sabahları kaşarlı yağsız tost diğer öğünlerde sütlü şehriye çorbası içmekten gına geldi...birkaç gündür zeytinyağlı yemekler yemeye başladım...dünde izmir köfte yaptım kızartmadan çiğden nasıl canım istedi anlatamam...:56:

Son düzenleme:
Bencede siz artik bu topikte duramazsiniz o ne siklik o ne zerafet ayol :46::46::46:
Bence artik yilin mankeni topigine falan gecin :16::16::16:

Ayyyyyyyyy özlemcim canim cok gecmis olsun tatlim. :38::38::38:
Nazara geliyosun diyorum sana nazara cikma biraz evden bak kötü gözler nazar ediyo sana :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Heeeh simdi oldu :9::9::9:

Aynen aksamdan beri acamadim sinir oldum anca girebildim:47::47::47:
Bu arada nasilsin beyzus ablam :54::54::54:
Canim resimlerinizi kk da gezinirken gordum(albumler sayfasinda) çok tatli çok guzeller masallah bayildimmm meleklerine
ALLAH nazarlardan korusun:nazar::nazar: Sende çok guzelsin RABBIM mutlulugunuzu hiç bozmasin (Amiiiiiiinnnnn)

Bugün yediklerim
Sabah 2 avuç nesfit yarım bardak süt.
Öğlen 1 tane simit.
Ara 3 galeta 3 kepekli büsküvi 1 kk peynir 1 zeytin.
Akşam bir tabak az yağlı kereviz 5 yk az yağlı kıymalı karnabahar 1 bir dilim ekmek.
Ara 8/2 ayva 4/1 elma 5/1 portakal 4/1 manadalina yedim.
Kızlar yarın için heyecanlıyım uzun zamandır vermediğim kadar bekliyoruama tabi benim hep cumaları tartım bana oyun oynuyor bakalım ne olucak.
Bu rada uzun zamandır üstüme olmayan kotum oldu nasıl mutlu oldum sanki yeni almışım gibi.
:nazar: Sevindim canim senin adina nekadar guzel bir duygu bilirim bende olmayanlarimi giyebiliyorum artik

Çok sağol tatlım..
.sen artık daha az uğruyorsun bir sorun yok umarım...

Evet dermanablayı hatırlıyorum...Akupunktur evet çok hızlı kilo verdiriyor sonrasında hemen kiloların alınması kaçınılmaz oluyor..
İnan banucum hiç bir fikrim yok...Komşu bahsetti bugün. kuşadasında bir akrabaları varmış 150 kg. civarı ona uygulanmış..
Belki bana anlatan komşumda yanlış biliyordur o yüzden sordum zaten bilgisi olan varmı diye..
ALLAH ima sukur bir sorun yok ablacim burada okullar tatil soylemistim Meleklerim evde onlarla vakit geçiriyorum daha çok (oynuyoruz,resim yapiyoruz) bide sinema keyfii yapiyoruz evde (perdeleri kapatip buyuuk tv animasyonlar izliyoruz)gezmelere gidiyoruz oyuzden fazla giremiyorum aksamda tatil oldugu için bura saati 9 veya 9.30 da yatiriyorum(hikayeyide unutmayalim) sonrada esimlede çayimizi içip geliyorum anca okuyorum geçmis baya birikiyor cevapliyana kadarda geç oluyor çikiyorum derken boyle oluyor
çok saol sordugun için ablam çok iyisin,dusuncelisin seni çok seviyorum :54::54:

selam sevgili dostlarım,
öncelikle Banu ve ceco başınız sağolsun..mekanları cennet olur inşallah..Yenacığım sana,oğluna ve kızına geçmiş olsun.şöyle bir göz gezdiriyorum.hala eşimin durumunda bir değişiklik yok.bazan umut verecek kadar iyi,bazanda tüm umutlarımı söndürecek kadar kötü görüyorum.uyanması ve solunumu olmadığı için herhangi bir yerede nakledemiyoruz.biraz hesaplanmayan bir durum olduğundan kalmamdada sourn oluyor.elimde çanta 3 gün orda üçgün burdayım.psikolojim tamamen çöktü.artık her gün daha evvel dediğim gibio 5 dakikalık zamana odaklanıyorum.bazan tüm olanlar kötü bir rüya gibi geliyor.sanki birinin uyandırmasını bekliyorum..kaynımla her gün hastanedeyiz.ben arada bir giriyorum..dualarınızla ayaktayım.hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler..
Dualarimiz seninle ablacim Insallah esin iyilesip evinize donersiniz

günaydın kızlar bu hafta aldıgım kiloların birazını verdim inşallah haftaya hepsi gider yani 98 kilodan başlarım birazzor ama mucizeyeye kalmış benim işim
geçen hafta 103.4
bu hafta 101.9

kızzlarrrrrrrrrr günayyyydınnnnn hayırlı cumalarrrr
kilom geçen hafta 88.500
buhafta87:21::21::21:
:nazar::nazar::nazar::nazar:

geçen hafta 79.9
bu hafta 79.7
giden 200 gr Allah a şükür eksilme başladı :21::21::32:
sporum 250 dk
:nazar::nazar::nazar::nazar:insallah devami gelir

günaydın hayırlı cumalar kızlar...
Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
BEYZUŞ ablam...

kilo...98,7
spor yok diyet yok -300 ....))
Amiiiiiinnnnnn ablacim guzel duan için
buda kilon için :nazar::nazar::nazar: devami gelir insallah

Geçen hafta 105.5
bu hafta 104.5 çok şükür 1 kilo gitmiş perşembe günü 104 çıkmıştım her cuma oluyor bu bana hep fazla çıkıyorum acaba tartı stresindenmi oluyor.
Herkese hayırlı cumalar diliyorum.
:nazar::nazar::nazar:

geçen hafta: 79.4

bu hafta:78.5
gidennnnnnn 900 gram :)

spor malesef: 150 dk :2:

aslında daha çok yapmayı istiyordum ama belim izin vermedi :(
:nazar::nazar: Kiz sen boyle gidersen bana yetisecen anaammmm benim hizlanmam lazimmmm:27::27::27:
saka saka masallah insallah devami gelir ozlemcimmm sevindim senin adina helvalara ragmen gitmis :nazar:

Günaydın kızlar

Bazen ben bile inanamıyorum şaka gibi giyor bir an sanki ölümü yaşamamış gibiyim sanki her an kapı çalacakta eve gelecekmiş gibi hissediyorum nedense dedi.
Tuhaf bir durum aslında hatta düşünüyorum RAbbim geçinden versin acaba insan kendi anne babasıylada aynı şeyleri hissedermi diye ama eşimde benim duygularımın gayet doğal olduğunu düşünüyor ama bir yandanda işte hayata tuttunmak zorunda olduğunu bildiği için biraz kendini frenliyor.

Ben çok iyi anlıyorum eşini cecocum evet insan öldüğüne inanmıyor kapı çalacak çıkıp gelecek gibi hissediyor ilk 1 sene ama zamanla insan umudunu kaybediyor. Allah kimseye yaşatmasın çok acı. Allah rahmet eylesin tüm ölmüşlerimize.

Benim kilom ayni 72.5

Bunada sukur buara baya asure,pasta,pugaça,manti dahada var yazmiyim bukadari bile sislenmeye yeter :18::18::18:ALLAH im ben napiyorummm

Sey immm kem kumm mor bi sis vardi beni onla sisliyebilirsiniz:17::17::17:

:32::32::32:SPORUM 350 dk :32::32::32::32::32:

Kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim
Veremeyenlerde insallah haftaya verirsiniz

herkese hayirli cumalar kizlaaar :16::16::16:
Kilo bildirimi yapip cikiyorum . Pazara gidicem.
GECEN HAFTA: 96
BU HAFTA: 96
SPOR:
180dk
Görüsürüzzzzzzzzzzz :5::5::5::54::54::54:

GÜNAYDIN KIZLARR
valla gelmeye hıç yüzüm yok ya benımm cok kötü gidiyorumm

kılom 94,5

kendıme hıç bir şey demıyorumm yuh diyorum sadece:37::37::33::33::33::47::47::19::19:
sıtede sorun varmış 1 saate zor gırdım geçmişden girebildim ancakk

Son düzenleme:
Canim resimlerinizi kk da gezinirken gordum(albumler sayfasinda) çok tatli çok guzeller masallah bayildimmm meleklerine
ALLAH nazarlardan korusun:nazar::nazar: Sende çok guzelsin RABBIM mutlulugunuzu hiç bozmasin (Amiiiiiiinnnnn)

:nazar: Sevindim canim senin adina nekadar guzel bir duygu bilirim bende olmayanlarimi giyebiliyorum artik

ALLAH ima sukur bir sorun yok ablacim burada okullar tatil soylemistim Meleklerim evde onlarla vakit geçiriyorum daha çok (oynuyoruz,resim yapiyoruz) bide sinema keyfii yapiyoruz evde (perdeleri kapatip buyuuk tv animasyonlar izliyoruz)gezmelere gidiyoruz oyuzden fazla giremiyorum aksamda tatil oldugu için bura saati 9 veya 9.30 da yatiriyorum(hikayeyide unutmayalim) sonrada esimlede çayimizi içip geliyorum anca okuyorum geçmis baya birikiyor cevapliyana kadarda geç oluyor çikiyorum derken boyle oluyor
çok saol sordugun için ablam çok iyisin,dusuncelisin seni çok seviyorum :54::54:

Dualarimiz seninle ablacim Insallah esin iyilesip evinize donersiniz

:nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar:insallah devami gelir

Amiiiiiinnnnnn ablacim guzel duan için
buda kilon için :nazar::nazar::nazar: devami gelir insallah

:nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar: Kiz sen boyle gidersen bana yetisecen anaammmm benim hizlanmam lazimmmm:27::27::27:
saka saka masallah insallah devami gelir ozlemcimmm sevindim senin adina helvalara ragmen gitmis :nazar:
yok anacım sana nasıl yetişeyim o kadar kilo var aramızda ,o dediğin imkansız şimdilik :)
inşallah hep böyle olur canım valla 6 tane yedim ama korkuttu beni ,3 zararlı içinde sonuçta birde ben bol şekerli severim yani düşün :)
bu hafta bir karar aldım ve 3 gündür uyguluyorum ve giden 600 gram falan bu 2-3günde gitti ,haftaya daha çok vermeyi hedefliyorum eğer böyle bozmadan gidersem tabi :) ama yeniyıla çok az kaldı en azından 76yı göreyim diyorum allahın izniyle...
Benim kilom ayni 72.5

Bunada sukur buara baya asure,pasta,pugaça,manti dahada var yazmiyim bukadari bile sislenmeye yeter :18::18::18:ALLAH im ben napiyorummm

Sey immm kem kumm mor bi sis vardi beni onla sisliyebilirsiniz:17::17::17:

:32::32::32:SPORUM 350 dk :32::32::32::32::32:

Kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim
Veremeyenlerde insallah haftaya verirsiniz
aslında varya bu kadar yemesek bu spora daha çok gider emin ol ...
mor şiş benim sen başka seç :)
slm şekerler

geçen hafta:79,3
bu hafta:78,6
GİDEN:700gr:16::16::21::21:

spor :200dk:8::8::10::10::32::32:

oleyyyyyyyy
süpersin sen süperrrrrrrr
herkese hayirli cumalar kizlaaar :16::16::16:
Kilo bildirimi yapip cikiyorum . Pazara gidicem.
GECEN HAFTA: 96
BU HAFTA: 96
SPOR:
180dk
Görüsürüzzzzzzzzzzz :5::5::5::54::54::54:

olsun canım bak haftaya daha çok gidecek 1 hafta duruyorsa diğer hafta daha çok gidiyor bende hep öyle oldu çünkü

Back
X