Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini versin nursena kız nerde bende öyle bünye keşke olsam laf aramızda bende gıcık olurum öyle tiplere
diyet yok demem şundan düzenli beslenemiyorum salata yasak yoğurt beyaz peynir zeytin midemi ağrıtıyor bir aydır sabahları kaşarlı yağsız tost diğer öğünlerde sütlü şehriye çorbası içmekten gına geldi...birkaç gündür zeytinyağlı yemekler yemeye başladım...dünde izmir köfte yaptım kızartmadan çiğden nasıl canım istedi anlatamam...![]()
üzülerek kilo bildirimi yapıyorum
108.5
Spor yok![]()
Iyy pirinç lapasımı1 kere pirinç lapası yapma gafletinde bulundum ondan beridir pirinçten nefret ediyorum
yağsız tuzsuz hiiiiiiçbirşeye benzemiyor ve işin kötüsü nefret ediyorsun
![]()
selam sevgili dostlarım,
öncelikle Banu ve ceco başınız sağolsun..mekanları cennet olur inşallah..Yenacığım sana,oğluna ve kızına geçmiş olsun.şöyle bir göz gezdiriyorum.hala eşimin durumunda bir değişiklik yok.bazan umut verecek kadar iyi,bazanda tüm umutlarımı söndürecek kadar kötü görüyorum.uyanması ve solunumu olmadığı için herhangi bir yerede nakledemiyoruz.biraz hesaplanmayan bir durum olduğundan kalmamdada sourn oluyor.elimde çanta 3 gün orda üçgün burdayım.psikolojim tamamen çöktü.artık her gün daha evvel dediğim gibio 5 dakikalık zamana odaklanıyorum.bazan tüm olanlar kötü bir rüya gibi geliyor.sanki birinin uyandırmasını bekliyorum..kaynımla her gün hastanedeyiz.ben arada bir giriyorum..dualarınızla ayaktayım.hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler..
yenacım çocuklara sevindim korktuğumuza uğratmasın
akapunkturu takımdan kırmızıgül06 arkaşımız yaptırıyor baya sert bi diet uyğuluyor kızcaz ama çok iyi kilo verdi geçen yıl 110 falandı bu gün 70 olmuş dietini değiştirmiş artık ekmeği özledim diyordu ekmek haftada birmi neydi habire yoğurt 400 gr yani ben yapamam:)
Bu iş körler sağırlar birbirini ağırlar oldu::))))Dün sabah çok erken kalkmıştım sana anlattığım bişey vardı ya onun işlemlerini yaptırmaya başladım koşturuyorum bu ara.
.
aaa niye ya ben sulu çorba kıvamında yapıyorum az tuzumu atarım ya yoğurt ,nane yada kırmızı biber ,domates falan yakışanlarla yerim güzel olur (sevmediğim yemek varmı acaba yaaa:))))))
sen en iyisi meyve ye tüm gün :)))
Iyy pirinç lapasımı1 kere pirinç lapası yapma gafletinde bulundum ondan beridir pirinçten nefret ediyorum
yağsız tuzsuz hiiiiiiçbirşeye benzemiyor ve işin kötüsü nefret ediyorsun
![]()
zaten sorma öyle oluyor iş yerindeyken :) kahvaltı minicik sonra aksama kadar yediğim mandalinanın haddi hesabı yok size masamdaki mandalinaları göstermek istiyorum
Eki Görüntüle 312429
canikom ödem atmak için 2 gün dayanacağız yiyeceksek yapacak bişey yok. bak baharatlarla ne güzel renklendiriliyormuş![]()
Canım ben yaptırdım e çok memnunum yıllardır kullanıyorum.
Geçmiş olsun Bahar;
Göndermişsin dişin birini...Devamı sağlıkla gelir;kurtulursun diş derdinden inşallah...
Kaplama ve estetik dolgu konusunda sana verebileceğim bir fikrim yok...Üzgünüm canım...
Sabah kızımın istifrasıyla uyandık..Yatak yorgan battı..
Okula göndermedim..Evde dinlenerek düzelir düşündüm..İshal değildi en azından..
Yok iyileşme olmadı yanılmışım..Pişman oldum bugün doktora götürmediğime..
Yarın oğlanın işini halledip dönünce onu götüreceğim..Bu şekil okulada gidemez.
------
İyi geceler hepinize..
Direk daldım kendi meselelerimle..:)
s
benim dr. estetik dolgu yapıyor bakınca anlaşılmıyor ben memnunum dolgumdan
bahar dişini çektirmişsin çok geçmiş olsun...
Salaaaammm..
Nevinciğim 5 dakikayla benden öndesin.:))
45 dakika 45 dakikadır küçümseme lütfen.:))
----------------
Gelelim zurnanın zırt dediği yere..:)
Efemm sporumu açıklıyorum dan dan dan dan..:)) 40 dakika..:)) Nazar etmeyin noolur spor yapın sizinde olur..
Kİlom 99.9
zaten sorma öyle oluyor iş yerindeyken :) kahvaltı minicik sonra aksama kadar yediğim mandalinanın haddi hesabı yok size masamdaki mandalinaları göstermek istiyorum
Eki Görüntüle 312429
canikom ödem atmak için 2 gün dayanacağız yiyeceksek yapacak bişey yok. bak baharatlarla ne güzel renklendiriliyormuş![]()