süpersin canım ya darısı herkese inşallahhhhhhh
hayır canım benim ya ne fazlası süpersin, bak regl zamanı vücut daha çok kalori yakıyor ona göre sporu falan artır ,suyunu bol iç, kalorisi düşük şeyleri tüket daha çok kilo vereceksin haftaya...
bu hafta bendensin :))))
olsun canım ya gitsinde.....
şükür tabi canım ya gitmseydi ?
ah o aşureler bizi bu hale getirdiler ya
sen öyle deyince bende bugün öğlene yayla çorbası yapmıştım onu yedim :))) seninkide çorba gibi desene...
iyi işte canım benim gitmiş kilocuklar....
yenaaaaaa maşallah sana gitmiş kilolar.... bu hafta ben ne yapacağım bakalım şu belim izin verecek mi? senin 40a bile özeneceğim gibi :)
kız pilav sevilmez mi hergün ver yerim valla ama perşembeye kadar ne pilav ne makarna ağzıma sürmeyeceğim çok kararlıyım çooooooook.....
abooooooo kız sen bunların hepsini yiyor musun? valla haddi hesabı olmadığını gördüm canım sayende :)))
bizede gönderrrrrrrr :)) benimde antalyalı bir arkadaşım vardı ilk atandığım yerde beraber kalıyorduk o da kasa kasa portakal getirirdi sıkar sıkar suyunu içerdik o geldi aklıma :))) taaa antalyadan muş'a kasalar gelirdi :)
hatçeeeeeee nerelerdesin sen özledim yahu....
sen bu hafta listedesin demek maşallah sana bayağı hızlı bir giriş yapmışsın desene :)
spor haftalık canım hepsini topla yaz. ben kıyafetle tartılmıyorum diğerlerini bilmiyorum canım... göreceksin bak ben burası sayesinde gördüm 7leri bende 99la başlamıştım... 7lere hazır ol :)
sanada başarılar canım...
aaa sen benim idlümdün ne oldu sana ,kendine gel lütfen.... neyse oruç bitsin sen yine rüzgar gibi esersin eminim ben....
harikasın canım ya bende o disiplini yapıyorum bu hafta bakalım bugün 3. günüm helvadan sonra başladım hemen :))))
ebru sen ciddi misin 1 mandalina 50 kalori mi yani? inanmıyorummmmm bana çok masum gelirdi minik minik :) o zaman dikkat yani...
canım ben zorlayıcı bir spor hareketi yapmadım hep ayakta sağa sola gidip duruyorum :))) evi temizledikten sonra oldu bence