Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar 4 arkadaşımız kilo bildirmedi henüz.Benim de işim var çıkmak zorundayım...

Bildiren olursa sonradan eklerim ve haftanın şampiyonlarını da daha sonra belirtir taçlarını takdim ederim.

Kilo veren ve gayret eden herkesi kutluyorum...

tşk beyzuş abla..ellerine sağlık..

Selammlarrr çok özür dilerim geciktim :(((((

En son kilom : 88.00
Bu hafta : 86.800
Fark : 1.200
Spor : bol bol ev işi :)))) (yok yani)

Kilo veren herkesi canı gönülden kutluyorum.Umarım hepimiz yaza çıtır oluruzz :16:

Arkadaşlar 4 arkadaşımız kilo bildirmedi henüz.Benim de işim var çıkmak zorundayım...

Bildiren olursa sonradan eklerim ve haftanın şampiyonlarını da daha sonra belirtir taçlarını takdim ederim.

eline sağlık...

Kilo veren herkesi canı gönülden kutluyorum.Umarım hepimiz yaza çıtır oluruzz :16:

çok iyi efsun maşşallah çoğunluk güzel kilolar verilmiş bu hafta :31:

özür dileriiiimmmmmm geciktim :(((
kilom : 101.4 :(( bu hafta spor yapamadım bol bol ev işi yaptım biraz kafam kalabalıktı..
diyetime uydum ama veremedim yinede.. haftayaada memlekete gidicemm ama yine bildirim yapıcam
geciktigim icin kusura bakma:17:

süpersin canım ya darısı herkese inşallahhhhhhh

hayır canım benim ya ne fazlası süpersin, bak regl zamanı vücut daha çok kalori yakıyor ona göre sporu falan artır ,suyunu bol iç, kalorisi düşük şeyleri tüket daha çok kilo vereceksin haftaya...

bu hafta bendensin :))))

olsun canım ya gitsinde.....

şükür tabi canım ya gitmseydi ?

ah o aşureler bizi bu hale getirdiler ya :(

sen öyle deyince bende bugün öğlene yayla çorbası yapmıştım onu yedim :))) seninkide çorba gibi desene...

iyi işte canım benim gitmiş kilocuklar....

yenaaaaaa maşallah sana gitmiş kilolar.... bu hafta ben ne yapacağım bakalım şu belim izin verecek mi? senin 40a bile özeneceğim gibi :)

kız pilav sevilmez mi hergün ver yerim valla ama perşembeye kadar ne pilav ne makarna ağzıma sürmeyeceğim çok kararlıyım çooooooook.....

abooooooo kız sen bunların hepsini yiyor musun? valla haddi hesabı olmadığını gördüm canım sayende :)))
bizede gönderrrrrrrr :)) benimde antalyalı bir arkadaşım vardı ilk atandığım yerde beraber kalıyorduk o da kasa kasa portakal getirirdi sıkar sıkar suyunu içerdik o geldi aklıma :))) taaa antalyadan muş'a kasalar gelirdi :)

hatçeeeeeee nerelerdesin sen özledim yahu....

sen bu hafta listedesin demek maşallah sana bayağı hızlı bir giriş yapmışsın desene :)
spor haftalık canım hepsini topla yaz. ben kıyafetle tartılmıyorum diğerlerini bilmiyorum canım... göreceksin bak ben burası sayesinde gördüm 7leri bende 99la başlamıştım... 7lere hazır ol :)
sanada başarılar canım...

aaa sen benim idlümdün ne oldu sana ,kendine gel lütfen.... neyse oruç bitsin sen yine rüzgar gibi esersin eminim ben....

harikasın canım ya bende o disiplini yapıyorum bu hafta bakalım bugün 3. günüm helvadan sonra başladım hemen :))))

ebru sen ciddi misin 1 mandalina 50 kalori mi yani? inanmıyorummmmm bana çok masum gelirdi minik minik :) o zaman dikkat yani...

canım ben zorlayıcı bir spor hareketi yapmadım hep ayakta sağa sola gidip duruyorum :))) evi temizledikten sonra oldu bence :(
temizlikte üşütüysen olabilir geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar....

Güzel kilolar verilmiş yine.Maaşallah bize maaşallah....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kilo bildirmeyen arkadaşlar var;onları bekliyorum canlarım...Hemen liste gelecek arkasından.....

Bu arada ben de 85'e inerek ilk hedefime ulaştım.:62::62::64::64::kkk::kkk:Şimdi sırada 80-75-70 var;Allah nasip ederse....

Öpüyorum hepinizi...
bravooooooooooo:nazar::nazar::nazar:
Hemen üzülme canım.Bazen bu değerler yüksek olsa bile hastalığa işaret etmediği bazı durumlar oluyor...Benim eski bir çalışma arkadaşımın yıllardır CA ile ilgili bir testi yüksek ama diğer başka tüm incelemeler normal.Dr ları da şaşırtan bir durum yaratabiliyor bedenimizin biokimyası...Arkadaşıma da CEA teşhsi konmadı ve çok sağlıklı...Sanırım seninki de ya böyle bir durum ya da gelip geçici bir yükseklik.İnşallah...
valla anlamadım dr. sordum bu test
başka kanserleride belirtirmi dedim yok sadece meme dedi
ama dün internetten araştırdım
kolon kanserinde 45 yüzde
akciğerde yüzde 25
overde de yüksek çıkıyormuş
dr. hayır dedi
anlamadım özelliklede belirttim ailede akciğer kanseride var dedim yok dedi
sanki araştırılması gerekmezmi
ben bilemedim
başka dr. ada gitsemmi
ne dersin ablacım

ellerine emeğine sağlık nasılda uğraştırıyoruz seni ya birde bekleyip liste düzenliyorsun

dün hastaneden sonuçlarımı aldım
ailemde meme kanseri olduğu için tetkik yaptırmam lazımmış yaptırayım dedim dr. mamografi göğüs ultrasonu ve kanda ca15 verdi
sonuçları dün aldım
mamagrafi ve ultrason temiz

ama ca15-3 testi 25 ten küçük olması lazımken 42 çıktı dr. baktı şaşırdı 3 ay sonra yine kontrol olman lazım dedi
üzüldüm şaşkınım
kafam karışık

Canım temiz çıkan sonuçlar için gözün aydın..diğeride kesin temizdir bişey yoktur..Yüreğini ferah tut lütfen...:38:
Merhaba arkadaşlar....

Güzel kilolar verilmiş yine.Maaşallah bize maaşallah....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kilo bildirmeyen arkadaşlar var;onları bekliyorum canlarım...Hemen liste gelecek arkasından.....

Bu arada ben de 85'e inerek ilk hedefime ulaştım.:62::62::64::64::kkk::kkk:Şimdi sırada 80-75-70 var;Allah nasip ederse....

Öpüyorum hepinizi...

Seni öpüyorum şap şup..Ayrıca kocaman tebriklerimi ve maşallahımı gönderiyorum sana..:nazar::nazar::nazar::46::46::42::42:
büyüksün..
Söz vermiştik sen sözünü tuttun ..ben her zamanki gibi tutamadım sözümü..:17::14:
Genelde sözüne,özüne güvenilen doğru biriyim ama gel gelelim ağırlık konusunda bir disiplin sağlayamıyorum..
Senden çok utanıyorum ve herkesin önünde özür diliyorum..

Bundan sonra asla kilo vermeyle alakalı iddia veya süre belirlemeyeceğim.. eğer unuturda gaza gelirsem beni uyarın lütfen..
artık çok eminim o tür girişim bende ters tepki yaratıyor..
belki o yüzden şimdiye kadar veremedim kilo..

hoşbulduuk :) ah neler yapmadım ki bu zamana kadar.şok diyetler,dükanlar.. yaşım genç ama dedim ya hep kiloluydum hep vermeye çalıştım.tatlıya çok düşkünüm. bilmiyorum genetik de denebilir.çünkü çekirdek ailemin hepsi baya kilolu.halalarım vs. onlar da öyleler.aburu cuburu hamur işini yapmayı da yemeyi de seven bir aileyiz de :9: boyum 1.65 civarı,diyeti kendim uygulayacağım.önümüzdeki hafta endokrinde kontrolüm var belki diyetisyene yönlendirir onlar bilmiyorum.evde yürüyüş bandı var ama onda yürümeye ne vaktim ne de enerjim olur gibi geliyor.. okuldan geç ve yorgun geliyorum,üstüne dersane,özel ders falan derken.. hadi bakalım hayırlısıı artık ben de zayıf olmak istiyorum :16:

Kolay gelsin ..muhakak endokrin seni diyetisyene yönlendirecektir..
Söylenenleri dikkate alır azıcıkta yürüyüş yaparsan yaşın gereği çok hızlı kilo verirsin.. sakın şok diyetler yapma..
Henüz çocuk yaştasın sağlığın çok daha önemli...

sevgiler,

Son düzenleme:
Canım temiz çıkan sonuçlar için gözün aydın..diğeride kesin temizdir bişey yoktur..Yüreğini ferah tut lütfen...:38:

Seni öpüyorum şap şup..Ayrıca kocaman tebriklerimi ve maşallahımı gönderiyorum sana..:nazar::nazar::nazar::46::46::42::42:
büyüksün..
Söz vermiştik sen sözünü tuttun ..ben her zamanki gibi tutamadım sözümü..:17::14:
Genelde sözüne,özüne güvenilen doğru biriyim ama gel gelelim ağırlık konusunda bir disiplin sağlayamıyorum..

Bundan sonra asla kilo vermeyle alakalı iddia veya süre belirlemeyeceğim.. eğer unuturda gaza gelirsem beni uyarın lütfen..

Kolay gelsin muhakak.. endokrin seni diyetisyene yönlendirecektir..
Söylenenleri dikkate alır azıcıkta yürüyüş yaparsan yaşın gereği çok hızlı kilo verirsin.. sakın şok diyetler yapma..

sevgiler,

sağol canım umarım temizdir

kilo vemişsin bu hafta bu sefer bırakmadan devam edceksin ben inanıyorum
:nazar::1::1:

SPORCULARIMIZ

3meleğmvar..............350 dakika................:65::65::nazar::nazar::46:

Toztoprak.................290 dakika...............:65::65::nazar::46:

Derin.......................270 dakika................:65::nazar::46:

asumanzeynep..........250 dakika..................:nazar::46:

ece78.....................200 dakika................:nazar:

İlknur.....................180 dakika................:nazar:

İlbatum...................150 dakika...............:nazar:

Umutttt...................115 dakika.............:nazar:

Ceco.......................100 dakika............:nazar:

Banu.......................70 dakika..............:nazar:

Nevzamansız.............45 dakika.............:nazar:

YENA.....................40 dakika............:57::57:

Son düzenleme:
:1::1: gel yavyum gell :3: beraber calıstıgım bir arkadasımın eşinin bahçeleri var o sagolsun haftada bir bu sekilde bir kasa getiriyor hep beraber yiyoruz bitiriyoruz :) benim masamda duruyor tabii gelen giden benden alıyor :17::17:

canım benim iyiyim sen nasılsın :21: valla benim mide bunun yüzünden genişledi sanırım cok haklısın. bir dur demem lazım kendime :1::1: çoook öptüm
hamd olsun hastalıklarla uğraşsakta iyiyiz.canım ebnde meyve cok yerdım eskıden ordan biliyorum.disiplinle gidiyorsun yazık etme.:34:

ailemde meme kanseri olduğu için tetkik yaptırmam lazımmış yaptırayım dedim dr. mamografi göğüs ultrasonu ve kanda ca15 verdi
sonuçları dün aldım

ama ca15-3 testi 25 ten küçük olması lazımken 42 çıktı dr. baktı şaşırdı 3 ay sonra yine kontrol olman lazım dedi
üzüldüm şaşkınım
kafam karışık
sakın hmen strese sokma kendini canım.beyzuş ablanın dediği gibidir inşallah.kontrollerini olursun hiçbişeycikte çıkmaz.

büyüksün..

Kolay gelsin muhakak.. endokrin seni diyetisyene yönlendirecektir..

sevgiler,

SPORCULARIMIZ

YENA.......................40 dakika............:57::57:

yenacım listede derece yapmışız ama sondan hani bizim taçlarımız:52::52::52:

bende yarışlara katılmam yüzüm yok hiç birinde başarılı olamadım zaten genelde hırssız bir yapıya sahibim iradesizmi demeliyim yoksa:20::20:

yena ve beyzuş ablacım ellerinize sağlık:16:

Umduğumdan çok iyi geçti nursenacım..Çok tedirgindim,endişeliydim..
Dua ede ede hastaneye gittik..Röntgen filmi dahil tüm sonuçları inceledi,uzun uzun muayene etti..bir sürü sorular sordu dr.anket gibi..

Tahlil sonuçları ve sizin hastayla ilgili anlattıklarınızın astımla ilgisi yok dedi..belki alerjiyide atlatmıştır dedi.
bu dönem gelen bu yaş çocukların çoğunluğu gribal enfeksiyonu bu şekilde atlatıyorlar böyle tepki veriyorlarmış..
yinede deri testi isteyeceğim dedi..6 nisana gün verdi..4 yaşını doldurmuş oluyor o tarihte..
O güne kadar koruyucu ilaç kullanacağız olası atakların arasını uzatmak veya hiç yaşamamak için..

Durum bu..Nasıl şükrediyorum,nasıl sevinçliyim bilseniz..:nazar::nazar:

Kızımda iyi çok şükür..Çıkarmadı bugün yarın okula gider artık...
Çok sevindim yavrularının iyi olmasına.:nazar: Babamın dediği gibi allerjik astımla ilgili bir durum yokmuş ne güzel. Olsaydı da tedavisi var artık. Ama olmaması daha güzel, o da kesinlikle enfeksiyon kaynaklıdır demişti. Burun tıkalı diye gittiğimizde verdikleri spreyler, şuruplar anti-allerjen içerikli oluyor genelde :)) Bizde allerjik yatkınlık vardı; ilaçları düzenli kullanarak epey düzelttik. Barış büyüdükçe çok daha iyi olacak, eminim.
Umarım sen de rahatlamışsındır canım :)) Bu arada gidişat çok iyi maşallah :nazar::nazar: İkili rakamlar geldi bile :)
selam sevgili dostlarım,
öncelikle Banu ve ceco başınız sağolsun..mekanları cennet olur inşallah..Yenacığım sana,oğluna ve kızına geçmiş olsun.şöyle bir göz gezdiriyorum.hala eşimin durumunda bir değişiklik yok.bazan umut verecek kadar iyi,bazanda tüm umutlarımı söndürecek kadar kötü görüyorum.uyanması ve solunumu olmadığı için herhangi bir yerede nakledemiyoruz.biraz hesaplanmayan bir durum olduğundan kalmamdada sourn oluyor.elimde çanta 3 gün orda üçgün burdayım.psikolojim tamamen çöktü.artık her gün daha evvel dediğim gibio 5 dakikalık zamana odaklanıyorum.bazan tüm olanlar kötü bir rüya gibi geliyor.sanki birinin uyandırmasını bekliyorum..kaynımla her gün hastanedeyiz.ben arada bir giriyorum..dualarınızla ayaktayım.hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler..
Allah kolaylık versin, dayanma gücü versin, şifa versin :((
selam tontonlarım nasılsınız ben kötü bir hafta geçirdim. belki bu hafta 89 u görcektim ama boğazım durmadığı için göremedim. neyse sonuçları görmeye gelirim. öpüldünüz...
Umarım sadece diyet açısından kötü bir haftadır?? ve de keyfin yerindedir. Haftaya görürsün inşallah...
sonuçları dün aldım

üzüldüm şaşkınım
kafam karışık
Canım, bilgi sahibi olduğum bir konu değil ama mamografi ve ultrasonun temiz çıkması iyi bir şey öyle değil mi, asıl önemli olan onlar değil mi??
...harikasın canım ya bende o disiplini yapıyorum bu hafta bakalım bugün 3. günüm helvadan sonra başladım hemen :))))

...
Yok canım, pek disiplin uygulayamadım demek istemiştim ben orada. Suyu artırdım sadece ama bu hafta eski diyetisyen listemi uygulamaya çalışacağım...
Merhaba arkadaşlar....

Öpüyorum hepinizi...

Harikasın :nazar::nazar::nazar::nazar: Bu hafta ben tacı rüyamda görebiliyorum ancak :( Önümüzdkei haftaya kaldı ümitler :)) Ellerine sağlık bu arada, teşekkür ederiz liste için..

SPORCULARIMIZ

tşkler yena ellerine sağlık

tebrikler arkadaşım tam gaz devam sende rakibimsin aramızda 100 gram var

tşk..dün 101 geliyordum bugün 102 moralim bozuldu :(( haftada 1 kilo iyi galiba öpüpte başıma koyayım

akciğerde yüzde 25
dr. hayır dedi
ben bilemedim
başka dr. ada gitsemmi
ne dersin ablacım

ellerine emeğine sağlık nasılda uğraştırıyoruz seni ya birde bekleyip liste düzenliyorsun

tebessum cnm belkide yanliklik olmuştur takma kafana gecendede yigenime metopolizma hastalığı var demişlerdi tekrar kan aldılar temiz çıktı

beyzus ablacim ellerine sağlık ablacim tavas yavaş kilo verirken az kaldı 20kg olacak masallah
yenacim ellerine sağlık liste için seneye benide liste alırsın dimi :1:
yenacim barışın sonucuna çok sevindim temiz çıkmış
ya kızlar telden alıntı yaptim ama yazamadim ayrı ayrı sinir etti
dün kardeşimin hanimi asure yemeye çağırdı gitmedim ama Aklim takıldı aklımda ağırlık yapmasın dimi gidip yiyeyim iftarimi asureyle yapacam

Özlem cim bende kalori sepeti ve diğer sitelerin yalancısıyım valla :) iki üç yerden baktım hepsinde 50 yazıyor.Yani ara öğünlerde 1 tane falan iyi ama Yeşim haddi hesabı yok deyince uyarayım bi dedim.
Tatlım bu arada belin ağrıyormuş geçmiş olsun.Dikkat et kendine ters hareket falan yapma kuzum..
anladım canım öyle diyorlarsa öyledir ama çokmuş valla 1 taneyle insan doymuyor sonuçta :) iyi yapmışsın canım uyar tabi...
sağol canım inşallah geçecek yani....
Merhaba arkadaşlar....

Öpüyorum hepinizi...
harikasın ablacım ya maşallah sana ...
merhaba arkadaşlar

geçen hafta kilo:103
bu hafta kilo:102

290 dakika sporum war bu hafta.

oğlumla ilgilenmekten anca açabildim bilgisayarı kusura bakma beyzuş abla
süpersin sende......
sonuçları dün aldım

üzüldüm şaşkınım
kafam karışık
canım çok geçmiş olsun iyi çıkmasına sevindim, diğerinide kafana takma düşer inşallah, kalbini ferah tutmaya çalış canım
Zeynep 957----- | İzinli|-----|izinli|-----|izinli|----|izinli|

İlbatum----- | 79.9|-----|80.4(+500)|-----|79.4( -1000)|-----|78.5(-900)|

Toksin----- |68.8|-----|68.5(-300)|-----|68.5(0.00)|-----|69.5(+1000)|

Nevzamansız----- | 97.5|-----|98.4(+900)|-----|98.8(+400)|-----|98(-800)|

Beyzus----- | 87|-----|85.8(-1200)|-----|izinli|-----|85(-800)|

Fadime02----- | 100.3|-----|100.3(0.00)|-----|103.4(+3100)|-----|101.9(-1500)|

Yasafat----- |83.4|-----|83.4(0.00)|-----|izinli|-----|izinli|-----|izinli|

Derin----- |115|-----|114.8(-200)|-----|114.8(0.00)|-----|114.5(-300)|

Yena----- |izinli|-----|izinli|-----|101.4|-----|99.9(-1500)|

Ceco34----- |112.4|----- |109.5(-2900)|-----|112(+2500)-----|111.4(-600)|

3melegmvar----- |72.4|-----|73(+600)|-----|72.5( -500)|-----|72.5(0.00)|

Yağmurgözlü----- | 99|-----|99.3(+300)|-----|99(-300)|-----|98.7(-300)|

Saferan----- |119.8| -----119(-800)|-----|119.4(+400)|-----|119(-400)|

Umuttt----- |83.1|-----|84.2( +1100)|-----|83.4(-800)|-----|83.1(-300)|

Asumanzeynep----- | 80.3|-----|79.9(-400)|-----|79.9(0.00)|-----|79.7(-200)|

Dalokaysmom----- | 89.5|-----|89.9(+400)|-----|izinli|-----|izinli|

Semiran----- |90.7|-----|90.200(-500)|-----|90.6(+400)|-----|89.9( -700)|

Banu145145----- |106.1|-----|?|-----|105.5( -600)|-----|104.5(-1000)|

Gulma----- | 93.5|-----|93.5(0.00)|-----|?|-----|94.5(+1000)|

AyseC52----- | 98.1|-----|98.1(0.00)|-----|96.1(-2000)|-----|96.1(0.00)|

Tebessüm77----- | 83.3|-----|82.3(-1000)|-----|82.2(-100)|-----|81(-1200)|

Profit----- |87.1|-----|87(-100)|-----|86.7(-300)|-----|85.800(-900)|

Bitmedi----- |105.5|-----|105(-500)|-----|104.8(-200)|-----104.8(0.00)|

Ece78----- | 80.1|-----|79.6(-500)|-----|79.3(-300)|-----|78.6(-700)|

Efsunlu----- | 88|-----|?|-----|izinli|-----|izinli|

Yotsuz----- |86.4|-----|84.8(-1600)|-----|84.8(0.00)|-----|84.7(-100)|

Yasemenn----- | 85.6|-----|84.8(-800)|-----|?|-----|İzinli|

İlknur83-----|97|-----|97(0.00)|-----|96(-1000)|-----|96(0.00)|

Toztoprak-----|105.5|-----|104(-1500)|-----|103(-1000)-----|102(-1000)|

Nursena----- |89.5|-----|88.5(-1000)----|87(|-1500)|

Tombulkelebekim----- |108.1|-----|107.8(-300)|-----|108.5(+700)|

Mmery-----|116|-----|114.2(-1800)|

Tomurcukkk-----|91.3|-----|91(-300)|

Papatya_ozmen-----|92|

Fatos56-----|101.4|

Aslıhanbelek-----|101|

Doğa3-----|93.4|

WAW-----|98.5|
ellerine emeğine sağlık ablacım...

bende ev işi yaptığım hafta 1400 vermiştim, yine camlara mı çıksam ,dolap molap girişsem :)))

SPORCULARIMIZ

ellerine sağlık yenacım... haftaya böyle olmasın bak :)))) 40 +40+40 .... olsun :)
Çok sevindim yavrularının iyi olmasına.:nazar: Babamın dediği gibi allerjik astımla ilgili bir durum yokmuş ne güzel. Olsaydı da tedavisi var artık. Ama olmaması daha güzel, o da kesinlikle enfeksiyon kaynaklıdır demişti. Burun tıkalı diye gittiğimizde verdikleri spreyler, şuruplar anti-allerjen içerikli oluyor genelde :)) Bizde allerjik yatkınlık vardı; ilaçları düzenli kullanarak epey düzelttik. Barış büyüdükçe çok daha iyi olacak, eminim.
Umarım sen de rahatlamışsındır canım :)) Bu arada gidişat çok iyi maşallah :nazar::nazar: İkili rakamlar geldi bile :)

Allah kolaylık versin, dayanma gücü versin, şifa versin :((

Umarım sadece diyet açısından kötü bir haftadır?? ve de keyfin yerindedir. Haftaya görürsün inşallah...

Canım, bilgi sahibi olduğum bir konu değil ama mamografi ve ultrasonun temiz çıkması iyi bir şey öyle değil mi, asıl önemli olan onlar değil mi??

Yok canım, pek disiplin uygulayamadım demek istemiştim ben orada. Suyu artırdım sadece ama bu hafta eski diyetisyen listemi uygulamaya çalışacağım...

Harikasın :nazar::nazar::nazar::nazar: Bu hafta ben tacı rüyamda görebiliyorum ancak :( Önümüzdkei haftaya kaldı ümitler :)) Ellerine sağlık bu arada, teşekkür ederiz liste için..

hımm suyu artırdın demek eee ben suyu zaten çok içiyorum ne yapmam lazım musluğa hortum bağlayıp ağzımamı dayasam :)))
diyet listene uyar ve bol bol su içersen bence haftaya çok güzel bir bildirim yaparsın eminim....

ibatum cnm ailenle gecircekmissin yılbaşını tatlılar yiyecekmissin ama yarisimiz 1 ay surcek sen telafi edersin cnm haftaya cuma başlıyoruz kilo bildirimiyle 27.01.2012ye kadar başka fikri olan solesin
yarisanlar 3melegimvar ibatum asmanzeynep toksin __ece78 hiç bişey solemedi ececim ıstersen kapimiz açık

akciğerde yüzde 25
dr. hayır dedi
ben bilemedim
başka dr. ada gitsemmi
ne dersin ablacım

Başka dr'a gitme canım.Belli ki sonuca inanmamış...Tekrarlatacak..

Bence ;sadece yüksek çıkan değerini başka(daha güvenilir olmasına dikkat ederek) bir laboratuvarda yaptır.Önceden yüksek çıtı falan da deme sakın.Kontrol ettiriyorum deyip yaptır canım ve endişelenmeyi bırak..Başka değerlerinde yüksek ve negatif sonuçlar olmadıkça tek yüksek değerle karar verilmez.Dr'unda teşhis koymamış zaten.Bu yeteri kadar iyi işaret...

büyüksün..

Kolay gelsin ..muhakak endokrin seni diyetisyene yönlendirecektir..

sevgiler,

YENAM;

Tebrik ediyorum,öpüyorum ve seni çok seviyorum.:16::16::16::16::16:

Listeye dönüşün muhteşem oldu.İşte benim kardeşim budur dedirttin bana...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Özür ne demek....Duymamış olayım.Hatta duymadım;kimse duymadı.Sen mutlu,huzurlu ol;kilolar gider merak etme ..Ben senin ne kadar güvenilir biri olduğunu çok iyi biliyorum..

Ayrıca güzel sözlerin için çoookkk teşekkürler...

Eline sağlık diyen herkesi öpüyorum....:54::54::54:

SPORCULARIMIZ

Tebrik ederim hanımlar..Gayretinizi alkışlıyorum...:46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X