Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cevap veren herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorumm :8: bugün yediklerim sabah tam buğdaylı 2 dilim ekmek, peynir,salatalık,zeytin,haşlanmış yumurta ve şekersiz çay.
öğlen yemeye vaktim olmadı acıkmadım da zaten mandalin falan yedim..akşamüstü et yemeği yedim ekmeksiz.akşam da bi muz yedim.şuanda mıh gibi tokum halaa. bol da su içtim. bugün hiç ihlal yapmadım hadi hayırlısı

iyi akşamlar kızlar
günüm çok güzel ve eğlenceli geçti yedik içtik güldük sonra yürüyerek çarşıya indik ama yağmura yakalandık dolmuşla geri döndük
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
yenacım beyzuş ablacım ellerinize sağlık
artık 42 bedene girebiliyorum oleeeeey:21:
ama daha verilecek kilolar var malesef artık onlardan kurtulamam lazım
özlem ve ece ne güzel 78 oldunuz ben de gelecem arkanızdan

ne demek canım sen bizim önümüzdesin 30 kg vermişsin daha ne olsun:16::16:bizim yeni doğum kilolarımızda vardı biliyorsun.ama 78 i görmek çok güzel.4 yıl önce bir kere görür gibi olmuştum sonra hemen kaybolmuştu 78.ama 77 yi görmeyeli seneler oldu seneler.onun için benim için 77 olmak çok daha özel.tahlilleirmi de o zamn yenileyeceğim.asuuu nerelerde indirim var???kızılaya gitmeyi çok istiyorum haftaya gitsek çok kalabalık olur yılbaşı olduğu için.havalarda soğumuş kar geliyormuş:53::53::53:

ibatum cnm ailenle gecircekmissin yılbaşını tatlılar yiyecekmissin ama yarisimiz 1 ay surcek sen telafi edersin cnm haftaya cuma başlıyoruz kilo bildirimiyle 27.01.2012ye kadar başka fikri olan solesin
yarisanlar 3melegimvar ibatum asmanzeynep toksin __ece78 hiç bişey solemedi ececim ıstersen kapimiz açık

ne desem bilemedim.yılbaşında kadar yarıştayız zaten ama ben sonlarda olacak igbiyim artık grgr gidiyor çünkü.hedefe yaklaştığım içn zorlanırım gibi geliyor.haftaya cuma bildirim yapıp byılbaşı günü serbest olacaktık:27::27::27:bu şekilde yarışa artıyla başlamış olmazmıyız???bugünden başlasak daha iyi olmazmı?ama ben ocağın 20 sinden sonra memlekete gideceğim tam 27 sinin olduğu hafta:26::26::26: düşüneyim biraz müsade ederseniz.:31::31::31:

bu arada bende ancak yazabiliyorum bugün misafirlikteydim lüp lüp yedim malesef:50::50::50:
yenacım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına herşey daha iyi olacak inşallah

tebessümcüm tahliller ne demek bilemedim ama geçmiş olsun dr un sana bişey ima etmemiş sadece 3 ay sonra gel demiş.bi de laborotuar sonuçları bile değişebiliyor aslında arkadaşların dediği gibi güvenilir bir yere bi daha yaptırsan???bide dr lar o kadar farklı yorumluyorlarki aynı değerleri...oğlumu soğuk algınlığı içni dr a götürmüştüm.tahlil istemişti dr sonra yok akdeniz anemisi olaiblir fln baya canımız sıkılmıştı.sonra arkadaşın kardeşi gazide görev yapıyor güvendiğimiz biriydi.ona sorduk gayet normal dedi.bilemiyorum ama dr lar bile farklı farklı değerlendirebiliyorlar sakın canını sıkma .şuan zaten bi sürü sıkıntı atlattın kendini yıpratma başka hastalıklara zemin hazrlama ne olur.

yst cim tayin işiniz hayırlı olsun inşallah sizin için iyi olur.

özlem ne yaptın da gitti helvalar yoksa toksinleri atıcı diyemi yaptın?zaten bi daha ne yaptığımı söylemem diyordun söylemiyorsun heralde sır gibi saklıyorsun:1::1::1:

dereceye giren kraliçe ve prensesleri tebrik ederim tabi kiloveren,sabit kalan,çabalayan herkesi de tebrik ederim. listeler içinde yena ve beyza ablaya teşekkür ederiz.

sağol canım allah razı olsun... ne yapayım hedef kiloma ulaşmam gerek ama nasıl yapacağım bilmiyorum az kaldı okulların açılmasına benim hedefim bu ay sonu 75ti ama olmayacak :(

canım seninkide tam kaynana demek... onunla bir olmuş seni çekiştiriyorlar desene neyse en azından eşin yanında ya o da onlardan taraf olsa işin daha zor olurdu emin ol. kimin çocuğu kirletiyorsa onun annesi temizlesin hayret birşey ya. tamam sende yaparsında zorlada olmaz ki canım...
ben ferihaya bakıyorum, bebişle oynuyorum,kocişle sohbet ediyorum,anneannemle dertleşiyorum çok işim var dermişim :)
yarışa başladığımızda ocak sonu 75 ti hedefimiz
bu arada bende ancak yazabiliyorum bugün misafirlikteydim lüp lüp yedim malesef:50::50::50:

tebessümcüm tahliller ne demek bilemedim ama geçmiş olsun dr un sana bişey ima etmemiş sadece 3 ay sonra gel demiş.bi de laborotuar sonuçları bile değişebiliyor aslında arkadaşların dediği gibi güvenilir bir yere bi daha yaptırsan???bide dr lar o kadar farklı yorumluyorlarki aynı değerleri...oğlumu soğuk algınlığı içni dr a götürmüştüm.tahlil istemişti dr sonra yok akdeniz anemisi olaiblir fln baya canımız sıkılmıştı.sonra arkadaşın kardeşi gazide görev yapıyor güvendiğimiz biriydi.ona sorduk gayet normal dedi.bilemiyorum ama dr lar bile farklı farklı değerlendirebiliyorlar sakın canını sıkma .şuan zaten bi sürü sıkıntı atlattın kendini yıpratma başka hastalıklara zemin hazrlama ne olur.

özlem ne yaptın da gitti helvalar yoksa toksinleri atıcı diyemi yaptın?zaten bi daha ne yaptığımı söylemem diyordun söylemiyorsun heralde sır gibi saklıyorsun:1::1::1:

dereceye giren kraliçe ve prensesleri tebrik ederim tabi kiloveren,sabit kalan,çabalayan herkesi de tebrik ederim. listeler içinde yena ve beyza ablaya teşekkür ederiz.

sonuçlar meme kanseri ile ilgili canım umarım dediğin gibidir

degiştirdim valla hamileler filan görür sonra kocaları bana beddua eder amanınnn hemen degiştiridim :1: :1: :1:

yarışa başladığımızda ocak sonu 75 ti hedefimiz

sonuçlar meme kanseri ile ilgili canım umarım dediğin gibidir
emin misin canım ya benim ocak sonu 70ti her ay 5 kilo hesabına göre ama bu ay tam fiyasko oldu :(
degiştirdim valla hamileler filan görür sonra kocaları bana beddua eder amanınnn hemen degiştiridim :1: :1: :1:
ay neydi çok merak ettim valla ben erik falan mıydı?
cevap veren herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorumm :8: bugün yediklerim sabah tam buğdaylı 2 dilim ekmek, peynir,salatalık,zeytin,haşlanmış yumurta ve şekersiz çay.
öğlen yemeye vaktim olmadı acıkmadım da zaten mandalin falan yedim..akşamüstü et yemeği yedim ekmeksiz.akşam da bi muz yedim.şuanda mıh gibi tokum halaa. bol da su içtim. bugün hiç ihlal yapmadım hadi hayırlısı
inşallah böyle devam edersin canım...

ay cansel ben helvayı 1 gün yedim :))) yok daha atıcı matıcı yapmadım ama yakın zamanda şöyle yeniyıldan sonra düşünüyorum çünkü yeniyılda hüpleteceğim gibi :) ne yaptığımı değil ama ne yapacağımı söyledim :)
bu hafta ekmek,makarna ve pilav yok + besin gruplarını birbirine karıştımayacağım yani sabah aldığım karbonhidratsa akşama almayacağım gibi ... bence fayda etti bak helvalar gitti :)

emin misin canım ya benim ocak sonu 70ti her ay 5 kilo hesabına göre ama bu ay tam fiyasko oldu :(

ay cansel ben helvayı 1 gün yedim :))) yok daha atıcı matıcı yapmadım ama yakın zamanda şöyle yeniyıldan sonra düşünüyorum çünkü yeniyılda hüpleteceğim gibi :) ne yaptığımı değil ama ne yapacağımı söyledim :)
bu hafta ekmek,makarna ve pilav yok + besin gruplarını birbirine karıştımayacağım yani sabah aldığım karbonhidratsa akşama almayacağım gibi ... bence fayda etti bak helvalar gitti :)

erikti ama çok güzeldi agzımız sulandı

ne güzel canım benim bende yaşamak istiyorum istediğim bedenle mutluluğu :)))
senin 10 kilo sonra işin tamam öyle mi ay ne güzel ya aslında varya sen 5 bile versen yeter, inan fıstık gibisin ya....
indirimler başladı mı ayyyy kaçırmamak lazım ama kar yağacak diyorlar ya :( benim ankara hayal olmasın sakın...

canım kendine haksızlık ediyorsun bence 27 kilo vermişsin dile kolay ,bence sende vereceksin hiç takılma buna...
sağol canım benim inşallah ama zor gibi ya 1,5 ay falan kaldı 70 nasıl olacağım ki?
Ozlemcim ben 33 kilo verdimm 6kilosunu neden dustunki:26::26:
Aslinda ben biliyordum takilip kalacagimi( çunki 7lerde baya kalmisim) ama iste bazan sinir oluyorum

slm kızlar nasılsınız benim accık moralim bozuldu dün kayınvaldemgildeydim hani bu diyet yapıyodu kilo verememiş demiş deli oluyom
Canim uzulme bozma moralini dahada hirslanmalisin bence hem bi 10 kilo kdar verdimmi belli oluyor sen devam et boyle moralini bozupta birakma kendini sakinn

iyi geceler kızlar..
ne zamandır akşam 7-8 den sonra yemiyordum..ama bugün bonus günü ilan ettim kendime
sabah(sabah dediğimde saat 3 tü)
5i bir arada çay bi kupa
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 çatal saralle
1 çatal pekmez tahin karışımı
8-10 tane galeta kepekli..ama normal gibi geldi tadı
akşam 10 da

2 dilim ekmek
tavuk ciğeri
soğan domates
1 kaşık makarna
şekersiz çay
kefir içtim birde kendi yaptığım kefirden..
suyumuda az içtim bugün

kafam başka yerde..konu açtım ordada yazıyo..gebelik testi yaptım 2 kere pozitif çıktı ama sonradan çıktı silik olan ikinci çizgi..adetlerimde düzensiz zaten..2 aydırda hastalanmadım..p.tesi yada salı dr.a gideceğim kan tahliline..şuan için 2.yi düşünmüyoruz ama olursada aldırmam tabi..kafam çok karışık hem maddi hem manevi kaldıramam...

oğlumada 95-97 falandı galiba o kiloda hamile kalmıştım..

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar..
ne zamandır akşam 7-8 den sonra yemiyordum..ama bugün bonus günü ilan ettim kendime
5i bir arada çay bi kupa
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 çatal saralle
akşam 10 da

2 dilim ekmek
tavuk ciğeri
soğan domates
1 kaşık makarna
şekersiz çay
suyumuda az içtim bugün

kafam başka yerde..konu açtım ordada yazıyo..gebelik testi yaptım 2 kere pozitif çıktı ama sonradan çıktı silik olan ikinci çizgi..adetlerimde düzensiz zaten..2 aydırda hastalanmadım..p.tesi yada salı dr.a gideceğim kan tahliline..şuan için 2.yi düşünmüyoruz ama olursada aldırmam tabi..kafam çok karışık hem maddi hem manevi kaldıramam...

hay Allah hayırlısı olsun canım ama ben çok test yaptım zaten silik çıkıyor daha ilk zamanlarsa ama çıkıyor sende biliyorsundur.için rahat etsin tabi kan testi yaptır en sağlıklısı.gebeysen de burayı sakın bırakma.hamileilkte ilk aylarda düzenli bir gebiş diyeti ile kilo bile verisin.illa kilo alıcank diye birşey yok.burda bi arkadaş banuydu sanırım kilo veridm hamileliğimde 5 kg demişti yanlış hatırlamıyorsam.beden gebelik şekeri çıktığı içni son 3 ay kilo almadan bitiriyordum nerdeyse ama bebişim 3 kg yu geçyrdu hemde reflü fln hiç yaşamadım aşırı yiyemediğm içni.gebelikte diyet çok sağlıklı daha rahat geçiyor hamişlik

valla o zaman be yazmıştım hedefi avatar altın sende hedefler yakın yarışalımmı demiştin
o yazı hala duruyor

iyi geceler kızlar..
5i bir arada çay bi kupa
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 çatal saralle
akşam 10 da

2 dilim ekmek
tavuk ciğeri
soğan domates
1 kaşık makarna
şekersiz çay
suyumuda az içtim bugün

rabbim hakkında hayırlısını versin

sevimdim senin adına artık yeni bir azim gelmiştir:16:
42 bedene giriomussun ne güzel arkadaşım..
ah darısı benm başıma.. bundan 2 3 sene evvel bende giriyordum:((
81 oldugum günleri hatırlıyorumda ozaman bile kiloluyum diye kızıyordum..
şimdi olsa göbek atardım:1::1:

bende seni özledim cecoşummm.. ahh cok yorma kendini..tabiki yardım edeceksin ama herseye sen koşma lütfen..
allah korusun ters bi hareketin olur falan bak bizler kilolu insanlarız iddiadaşım kendimize normal insanlardan daha cok dikkat etmeliyiz..bu arada küçük cadına çok dikkat et,senin birde minicik yavrun var..yine neyseki ucuz atlatmıssın geçmiş olsun..
eşini de tebrik ettim valla ne sanslısın..seni böyle anlayan,düşünen bir eş..maaşallah..
iddiadasım ben 500gr verebildim vallahi sen beni geçmişsin:46::46::46:

maaşallah papatyacım.. mantıda yedin ama iyi gitmiş yine:))
2kilo vermen ne güzel.. tebrik ediyorum seni.
çok şükür girdim 42 ye darısı hepimize
ne güzel canım benim bende yaşamak istiyorum istediğim bedenle mutluluğu :)))
senin 10 kilo sonra işin tamam öyle mi ay ne güzel ya aslında varya sen 5 bile versen yeter, inan fıstık gibisin ya....
indirimler başladı mı ayyyy kaçırmamak lazım ama kar yağacak diyorlar ya :( benim ankara hayal olmasın sakın...

canım kendine haksızlık ediyorsun bence 27 kilo vermişsin dile kolay ,bence sende vereceksin hiç takılma buna...
sağol canım benim inşallah ama zor gibi ya 1,5 ay falan kaldı 70 nasıl olacağım ki?
sen de girersin özlem kilon benden az
ay bitsin asum ya bizi bu hale getirdiler seneye kalsında daha çok yiyelim inşallah:))) çıtır halimizle dimi :)
yani yeyip de pişman olmayız hem
ayyy canım valla hiç üzülmedim buna::)) aman allah günah yazmasın da..
zten bugün doktor nasıl geçti dedi dedm sizden 1 kase için iizin almıstım ama 2 küçük kase yedm
tatıldıktan sonra da hemen asureyi suçladık:1::1::1::1:
eee bu haftada yicekmisin bakalım meryemcim diyor doktorum
dedim,daha da 1 yıl yemem ben bu aşureyi:27::27::27::27:

canım kusura kalma dıştan giriş yaptım ama..
benim eşim bile 10 kilo verdikten sonra farletti...sakın moralini bozma............
kilomuz fazla olduğundan 10 kilodan sonra ancak farkediliyor bende de öyle oldu
süper valla 40 gibi duruyorsun ne mutlu

dişin konusundayazacaktım unuttum dolgu daha sağlıklı geliyor bana kaplama düşebiliyor ve diğer dişede zararı var ama dolguda düşebilir ama düşerse yenisi zor değil kararı sen ver

olsun verde az olsun gitmiş olsun
hatçeeeeeee nerelerdesin sen özledim yahu....

hayırlı olsun kayseri tayini

umarım dediğin gibidir sonuç yanlıştır canım
sıkma canını bizde seninkilolarına gelince duracak vermek yakalayamayız seni

ohh diyim 1 kase aşure 4 dilim ekmek yerine geçiyormuş ya

hemen farkedilmez sıkma canını o lafları yedirimek için dahada azimlen ver görsünler o zaman
sağol canım ya ne güzel moral veriyorsun 40 olsam daha ne isterim
ne demek canım sen bizim önümüzdesin 30 kg vermişsin daha ne olsun:16::16:bizim yeni doğum kilolarımızda vardı biliyorsun.ama 78 i görmek çok güzel.4 yıl önce bir kere görür gibi olmuştum sonra hemen kaybolmuştu 78.ama 77 yi görmeyeli seneler oldu seneler.onun için benim için 77 olmak çok daha özel.tahlilleirmi de o zamn yenileyeceğim.asuuu nerelerde indirim var???kızılaya gitmeyi çok istiyorum haftaya gitsek çok kalabalık olur yılbaşı olduğu için.havalarda soğumuş kar geliyormuş:53::53::53:

ne desem bilemedim.yılbaşında kadar yarıştayız zaten ama ben sonlarda olacak igbiyim artık grgr gidiyor çünkü.hedefe yaklaştığım içn zorlanırım gibi geliyor.haftaya cuma bildirim yapıp byılbaşı günü serbest olacaktık:27::27::27:bu şekilde yarışa artıyla başlamış olmazmıyız???bugünden başlasak daha iyi olmazmı?ama ben ocağın 20 sinden sonra memlekete gideceğim tam 27 sinin olduğu hafta:26::26::26: düşüneyim biraz müsade ederseniz.:31::31::31:
benim kilolar yerleşmiş kilolar yine iyi gitti şükürler olsun lcw de büyük indirim var ama bütün mağazalarda var iyice didiklemek lazım fazla bakamadım ben de bugün yağmura yakalandık lcw bir de metronun altına bakıp döndük canım yarın kar var diyolar ama bakalım ankaraya azcık kar yağar soğuğu 1 hafta sürer
haklısın valla düşünemedik kaldırırım şimdik
ne olduğunu merak ettiydim ama anladım sanırım

hay Allah hayırlısı olsun canım ama ben çok test yaptım zaten silik çıkıyor daha ilk zamanlarsa ama çıkıyor sende biliyorsundur.için rahat etsin tabi kan testi yaptır en sağlıklısı.gebeysen de burayı sakın bırakma.hamileilkte ilk aylarda düzenli bir gebiş diyeti ile kilo bile verisin.illa kilo alıcank diye birşey yok.burda bi arkadaş banuydu sanırım kilo veridm hamileliğimde 5 kg demişti yanlış hatırlamıyorsam.beden gebelik şekeri çıktığı içni son 3 ay kilo almadan bitiriyordum nerdeyse ama bebişim 3 kg yu geçyrdu hemde reflü fln hiç yaşamadım aşırı yiyemediğm içni.gebelikte diyet çok sağlıklı daha rahat geçiyor hamişlik

ilk hamileliğimde abarmıştım canım ben 95-97 ile hamile kaldım 113 le doğum yapmıştım 3 kilo oğlum doğdu kaldım 110 kilo..hamileyim diye yiyodum herşeyi tansiyon şeker çıkmıştı..sıfır tuz sıfır şeker zordu son dönemlerim hamilelikte..

valla o zaman be yazmıştım hedefi avatar altın sende hedefler yakın yarışalımmı demiştin
o yazı hala duruyor
rabbim hakkında hayırlısını versin

amin canım hayırlısı neyse o olsun

Back
X