Hayırlısı olsun canım. Eğer uzun zaman sonra ikinci çizgi belirdiyse hatalı pozitif olabilir, arkadaşımın başına gelmişti, doktoru açıklamıştı o zaman sebeplerini, hormonal etkiler vb. Ama sende iki testte de aynısı olmuş?? İnşallah sizin için en iyisi olur ne diyelim :)
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu, sağlıklı, incecik yaşlara :))
Hepinize iyi geceler, iyi sohbetler :)) Bir mail yazıp oğlanla ilgileneceğim ben de. Baykuş cinsinden çıktı bu evlat. Şimdi yapbozla oynuyor, 5 dakika oyalar o onu :)
...................
İki gündür çok yakın arkadaşıma ulaşamıyorum çok merak ediyorum, (No'ya basıyor

) Kızkardeşini aradım bugün ona da ulamadım, şimdi kızkardeşine mail yazacağım.
Evlendiğinden beri (12 yıldır) yurtdışında yaşıyor, ama hiç kopmadık birbirimizden. Her sene bir aylığına gelir, o ayı yapışık ikiz gibi beraber geçiririz. Geçen sene isteyerek 4. çocuğuna hamile kaldı, düşük oldu ne yazık ki, ama içeride parça kalmış, aşırı kan kaybettiği operasyonlar filan oldu. Sonrasında tekrar artık bebek düşünmüyorum demişti. Geçen mesaj atmıştı bana kötüyüm, çok kusuyorum diye, hasta sandım, telefon açtım ulaşamadım, mesaj atmış hamileyim diye... Hayırlısı olsun elbette ama çok endişelendim. İnşallah herşey yolunda gider.

(
Bir iyi geceler diyeyim diye uğradım, uzattıkça uzattım gene :)) Tekrar iyi geceler :)