Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

birşey anlatayım size hamile iken kızıma edith piaf dinletirdim dinlerken basardı tekmeleri sonra geçen sene yine dinledi tesadüfen anne ben bu şarkıyı biliyorum dedi
öylesinemi söyledi anlamadım

bu arada duyması imkansız çünkü kayıtlı olan mp3 üm kayıptı evde yeni bulmuştum :53::53:
Hamileyken bebekler duyarmis diye biliyorum cnm ben tesadüf olduguna inanmiyorum :34::34::34:
Sanada papatyalar takdim edeyim güzel kızına taç yaparsın..:71::71::71:

Ayyyyyy cok tesekkür ettim yenacim cok incesin kizim adina tesekkür ederimmmmm :54::54::54:

iyi geceler canım umarım arkadaşın iyidir
gündüz çokmu uyor acaba
Canım aslında kız da böyleydi benim, gündüz uykusunu 20 aylıkken filan bıraktı, ondan sonra iyiye gitti, yuvaya da erken verdim (hamileyken bebek gelmeden alışsın diye)yuvadan sonra çok çok iyi oldu. 21.00 dedin mi yatakta. Ama oğlan bırakmadı uykuyu, saat 17.00'ye kadar ne yaparsam yapayım uyumuyor, o saatten sonra yarım saat uyuyor, duracell tavşanları gibi enerji topluyor; gecenin birine kadar dibimde. Şimdi mam sandalyesinde mandalin yiyor gece gece :(

Umutt çum geçmiş olsun arkadaşına. inşallah endişelerin boşa çıkar. bizide bilgilendir lütfen..

İnşallah iyidir arkadaşın umutcum telaş yapma.

inşallah kısa zamanda haber alırsın umutcum bişeyi yoktur umarım

Çok sağolun, inşallah iyidir. Eşi yabancı, Dubai'de yaşıyorlar, eşinin ülkesine gitmiş, oradan ulaşmam daha zor oluyor. Uçağa bindiği için No'ya basmış ilk seferinde, mesaj attı, bir de "yolunda gitmeyen birşeyler var, hissediyorum" yazmış o yüzden endişelendim :( Maili attım bu arada, en azından kızkardeşinden bilgi alırım inşallah...

Canım aslında kız da böyleydi benim, gündüz uykusunu 20 aylıkken filan bıraktı, ondan sonra iyiye gitti, yuvaya da erken verdim (hamileyken bebek gelmeden alışsın diye)yuvadan sonra çok çok iyi oldu. 21.00 dedin mi yatakta. Ama oğlan bırakmadı uykuyu, saat 17.00'ye kadar ne yaparsam yapayım uyumuyor, o saatten sonra yarım saat uyuyor, duracell tavşanları gibi enerji topluyor; gecenin birine kadar dibimde. Şimdi mam sandalyesinde mandalin yiyor gece gece :(

Çok sağolun, inşallah iyidir. Eşi yabancı, Dubai'de yaşıyorlar, eşinin ülkesine gitmiş, oradan ulaşmam daha zor oluyor. Uçağa bindiği için No'ya basmış ilk seferinde, mesaj attı, bir de "yolunda gitmeyen birşeyler var, hissediyorum" yazmış o yüzden endişelendim :( Maili attım bu arada, en azından kızkardeşinden bilgi alırım inşallah...

benim kızda 2.5 yaşında bıraktı gündüz uykuyu ama hala gece 12 ye kadar ayakta sıpa
bebkliğinden beri sevmez zaten uykuyu
o ara bırakırken kızım bak uyuman lazım diyorum anne gece olmadıki niye uyuyayım diyordu bana

Hayırlısı olsun canım. Eğer uzun zaman sonra ikinci çizgi belirdiyse hatalı pozitif olabilir, arkadaşımın başına gelmişti, doktoru açıklamıştı o zaman sebeplerini, hormonal etkiler vb. Ama sende iki testte de aynısı olmuş?? İnşallah sizin için en iyisi olur ne diyelim :)

Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu, sağlıklı, incecik yaşlara :))

Hepinize iyi geceler, iyi sohbetler :)) Bir mail yazıp oğlanla ilgileneceğim ben de. Baykuş cinsinden çıktı bu evlat. Şimdi yapbozla oynuyor, 5 dakika oyalar o onu :)

...................

İki gündür çok yakın arkadaşıma ulaşamıyorum çok merak ediyorum, (No'ya basıyor :() Kızkardeşini aradım bugün ona da ulamadım, şimdi kızkardeşine mail yazacağım.

Evlendiğinden beri (12 yıldır) yurtdışında yaşıyor, ama hiç kopmadık birbirimizden. Her sene bir aylığına gelir, o ayı yapışık ikiz gibi beraber geçiririz. Geçen sene isteyerek 4. çocuğuna hamile kaldı, düşük oldu ne yazık ki, ama içeride parça kalmış, aşırı kan kaybettiği operasyonlar filan oldu. Sonrasında tekrar artık bebek düşünmüyorum demişti. Geçen mesaj atmıştı bana kötüyüm, çok kusuyorum diye, hasta sandım, telefon açtım ulaşamadım, mesaj atmış hamileyim diye... Hayırlısı olsun elbette ama çok endişelendim. İnşallah herşey yolunda gider. :((

Bir iyi geceler diyeyim diye uğradım, uzattıkça uzattım gene :)) Tekrar iyi geceler :)

Canim benimde var öyle bir arkadasim hatta candostum diyebilirim. Ortaokul yillarinda onlarin mahallesine tasinarak tanismistik sonra lisedede sira arkadasimdi. Evlendik görüsemedik ama telefonlarla internetle hep haberdar olduk birbirimizden. Simdi oda tasindi irtibatimiz kesildi :14: Evinde tel yok net yok.:50: Sen yazinca sanki kendim yazmis gibi hissettim. Umarim yakin tarihte haber alirsin cnm. Ama icini ferah tut. Insallah kötü bir durum yoktur :54:

dereceye girenleri tebrik ediyorum, özellikle banu ve yenayı uzun süre sonra listede görmek çok güzel darısı bana...
mmery doğum günün kutlu olsun canım inşallah dileğin gerçekleşir ve anne olursun yeni yaşında....
gözlerimden uyku akıyor ama burayada girmeden duramıyorum ..iyi geceler herkeze....

canımm çok teşekkür ederim...
ne güzel bir dilekti bu...gözlerimden yaşlar indi görür görmez..
çünkü benmde 2012 den en büyük istegim bu...
inşallah ikimizde alırız bu müjdeyi ve Allah isteyen herkese verir..

tebessüm teşekkür ederim canım... çok incesin:16:
alıntı yaparken bi hata olustu sende.

inşallah arkadaşım sevinç gözyaşları dökersin tez vakitte
rabbim sanada banada isteyen dileyen bütün kullarına evlat sevgisi tattırır inşallah

ben çıkıyorum hepinize keyifli sohbetler yarın görüşmek üzere:3:

Ne güzel şarkılar bunlar gece gece :) Oğluş mama sandalyasinde elinde mandalinle uyuyakaldı :) Ben de rahat rahat dinlerim şimdi bu şarkıları :) Offf daha ev toplanacak, yoğurt mayalanacak, gazeteler okunacak da yatılacak. Ne kadar üşengeç bir insanım ben yav.

Bu arada İlknur yalnız değilsin, oğlan da geç uyanıyor, ben de kızımı gönderdikten sonra 8.00'de yatıp 10.30'a kadar uyuyorum, o yüzden bu saatte uykum gelmiyor :( Son 1-2 aydır böyle, önceden daha iyiydi :( Bu düzensizlik kilo verdirmiyor elbette. Metabolizmanın en iyi çalışması gereken zamanı yatakta geçirince :((

dereceye girenleri tebrik ediyorum, özellikle banu ve yenayı uzun süre sonra listede görmek çok güzel darısı bana...
mmery doğum günün kutlu olsun canım inşallah dileğin gerçekleşir ve anne olursun yeni yaşında....
gözlerimden uyku akıyor ama burayada girmeden duramıyorum ..iyi geceler herkeze....

İyi geceler derinciğim...

Benimde üzerimde bir ağırlık,yorgunlık var çözemedim..
Tüm gün dinlendim oysa...Biraz oğlanla oynadık,yemek yaptım o kadar..

Sarkida sarki yani nasi girtlaktan söylüyor sarkiyi cok güzelmis cidden :34: Fransizcayi almancadan bile daha zor buluyorum ben tek kelime anlamiyorum. Almancanin bazilari ingilizceye benziyor en azindan :9::9::9:

rabbim sanada banada isteyen dileyen bütün kullarına evlat sevgisi tattırır inşallah

Ikinizede iyi geceler fistiklar Allah rahatlik versin :5::5::5:
Ne güzel şarkılar bunlar gece gece :) Oğluş mama sandalyasinde elinde mandalinle uyuyakaldı :) Ben de rahat rahat dinlerim şimdi bu şarkıları :) Offf daha ev toplanacak, yoğurt mayalanacak, gazeteler okunacak da yatılacak. Ne kadar üşengeç bir insanım ben yav.

Bu arada İlknur yalnız değilsin, oğlan da geç uyanıyor, ben de kızımı gönderdikten sonra 8.00'de yatıp 10.30'a kadar uyuyorum, o yüzden bu saatte uykum gelmiyor :( Son 1-2 aydır böyle, önceden daha iyiydi :( Bu düzensizlik kilo verdirmiyor elbette. Metabolizmanın en iyi çalışması gereken zamanı yatakta geçirince :((
Söylediklerine a dan z ye katiliyorum canim. Cok zorluyorum kendimi yatmamak icin ama eger yatmazsam o gün aksama kadar ayakta sallaniyorum :52::52::52: Bünye alismis illede yat diyor :9::9::9:

sen nasılsın ağrın azaldımı biraz

Evet çok şükür o şiddetli ağrı yok oldu ama ayakta uzun süre kaldığımda yine ağrıyor yada eğildiğimde. örneğin süpürge tuttuğumda,balkon yıkadığımda..
Ama bugün midem çok bulandı benimde..Kızıma diyorumki bana bulaştı heralde..

yerim ben onu mandalina ile uydu demek

Mmery canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim.
teşekkür ederim banucum..
iyi geceler herkeze....
teşekkürler derinn.. inşallah inşallah:16:

iyi geceler canım... yarın görüşmek üzere

Back
X