Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrr nerelerdesiniz.. ayhhh ne sessiz bu aksam bu aralar:5::5::5:

gece güzellerim benim.. daha erken diyemi yoksunuz acabaa:1::1::1:

hadi gelinnn,kaynatalım biraz:16::16:

ben genellikle lidlden alis veris yapiyorum yürüyerekde gidiyorum45dakk gidis 45te gelis 90 dakk yürümüs oluyorum aldi bana cok uzak ben köyde oturuyorum unutmadan aklima sonradan geldi vanillyalisida var ama ben begenmedim :27:

Bana heryer yakin ama toptan alisveris yaptigim icin arabayla gidiyorum cnm. Türk marketleri uzak banada. Evden bi cikiyorum hepsine girip isleri hallediyorum :34:
bende büyükce bir fincanima bir tane yesil cay birtanede limonlu form cayi atiyorum 1 tasla 2 kus vurmus oluyorum :26: Iyimi yapiyorum bilmiyorum ama limon kokusuyla anca öyle icebiliyorum :9: Vanilyalisi agir olabilir bulursam portakallisini alirim cnmcim bende:31:

ben burdayim mmerycim :3::3::3:
nasilsin sen neler yaptin bugün ?:28:
Bu arada adin sanirim meryem yoksa tutturamadimmi :9:

Bende menümü yaziyimda yorum yapin hadi:17: gerci ne deseniz hakediyorum ben :26::26::26:
SABAH:
2 3 kepce sucuklu yumurta :17::17::17:
5 6 zeytin
4 5 tane kitir ekmek dilimi ( ekmek yerine bunlardan yiyorum http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/Knäckebrot-1.jpg )
2 bardak cay
ÖGLEN:
3 4 tane cikolatali bisküvi :17::17::17: ( ama tartida artiyi görünce cok üzülmüstüm sinirden yedim :26:)
AKSAM:
1 kase mercimek corbasi
2 dilim siyah ekmek
2 tane yogurtlu biber dolmasi
2 tane haslanmis patates
1 tane balik sinitzel
1 Bardak diyet kola
ara arada su icip 1.5 litreyi zor bitirdim :17::17::17:
Eveeet kim beni dövmek ister :9::9::9:

ben burdayim mmerycim :3::3::3:
nasilsin sen neler yaptin bugün ?:28:
Bu arada adin sanirim meryem yoksa tutturamadimmi :9:

oleyysss sevndim burda olmana:16:
ben iyiyim dün gece uyuyamadm hiç 4e geliyordu yatakta bi otarafa bi bu tarafa dönüyordum..
o yüzden geç kalktım..12 gbi 2 tane galeta yedm.. hiç bişe yemek istemıyordum..
sonrada ev işine giriştim..4 e kadar ugras dur:1::1:
sonra yemek yapmaya griştim..taze fasülye almıstım onu pişirdim..
havuçç salatası yaptım yogurtlu..baktım hep benm için diyet seyler
birde sunu yaptım eşim için yazık adama hergün benm gibi ot çöp yiyip duruyor:9::9::9:
http://www.kadinlarkulubu.com/kofteler/396461-super-mercimek-koftem-resimli.html
yarım ölçek yaptım mercimekli köfteden..sonra canım hiç taze fasülye cekmedi..
2 kasık havuc tarator 6-7 tane de mercimek köftesi yedm..saat 6 da..
hala da tokum :nazar::nazar: bu aralar hiç acıkmıyorum ne güzelll:32::32::32:

yafff ilknurum aksam neler yemişsin bu kadar farklı seyleri nereden buldun:17::17:
bu arada ben meryem tutturdun yani:13::13:

ben iyiyim dün gece uyuyamadm hiç 4e geliyordu yatakta bi otarafa bi bu tarafa dönüyordum..
birde sunu yaptım eşim için yazık adama hergün benm gibi ot çöp yiyip duruyor:9::9::9:
http://www.kadinlarkulubu.com/kofteler/396461-super-mercimek-koftem-resimli.html

yafff ilknurum aksam neler yemişsin bu kadar farklı seyleri nereden buldun:17::17:

Taze fasülyeye bende bayilirim cnm:56::56::56:
Aslinda birtek biber dolmasi yerim diyordum ama seninde dedigin gibi oldu benimde:9: Dedim kocisimi bu aralar ihmal ettim enine boyuna yemek yapayim:9: Biberleri doldurdum yaninada makarna yaparim dedim ben yemedim tabi. Sonra aklima mercimek corbasi geldi. Eeee dedim ben ne yiycem. Ikide patates attim haslamaya. Kocisim sinitzeli cok sever onuda yapayim dedim. Sonra azar azar derken hepsinden bende yedim makarna haric :17::17::17:
Yas kac bu arada meryemcim???:28::28::28:

Taze fasülyeye bende bayilirim cnm:56::56::56:
Aslinda birtek biber dolmasi yerim diyordum ama seninde dedigin gibi oldu benimde:9: Dedim kocisimi bu aralar ihmal ettim enine boyuna yemek yapayim:9: Biberleri doldurdum yaninada makarna yaparim dedim ben yemedim tabi. Sonra aklima mercimek corbasi geldi. Eeee dedim ben ne yiycem. Ikide patates attim haslamaya. Kocisim sinitzeli cok sever onuda yapayim dedim. Sonra azar azar derken hepsinden bende yedim makarna haric :17::17::17:
Yas kac bu arada meryemcim???:28::28::28:

85 liyim ben canım... 27 mi oluyorum nedir..
ben tüm günü 2 galeta.. az havuç tarator.. 6 7köfte ile geçirmişim...
kaç kalori almısımdır acaba??
elimde listem var ama uygulayamadm cumartesiden bu yana:14::14:

bencede aynen:)))
ama yetişebilende yetişebiliyo maşaallah, tebrikler yani yetişebilenlerede:nazar::nazar::nazar:

tanışalımmı wawcım??
yaş? ev hanımımısın? çalışıyomusun? çalışıyosan meslek nedir? evlimisin? birde burcun nedir?:))

ben85li, evli, ev hanımı. koç burcu. ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:52::9:

bu arada ben bi makineye çamaşır atıp geliyorum hemen:27::27::27:

ayyy kızz ben görmedimm ben.aslında bu mesjı gördüm sonunu gördümm çamaşır atıcam diyee bende unuttuğumu hatırlayıpp zıpladımm ..şimdi gördümm üstteki sorularıı harbiden yarışmacı gibi hissettim kendimii...sorulara gelince...

yaş 24...gerçi 24ün son günlerini yaşıyorummm:43::43::43:

87 doğumlu....2.5 yıllık evli...anasınıfı öğretmeniyim ama evlendim evleneli ev hanımıyımmm:14: oğlak burcuyummm...bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm:))

85 liyim ben canım... 27 mi oluyorum nedir..
ben tüm günü 2 galeta.. az havuç tarator.. 6 7köfte ile geçirmişim...
kaç kalori almısımdır acaba??
elimde listem var ama uygulayamadm cumartesiden bu yana:14::14:

ooof offff bende 29 Allahim seneye 30 olucam yaslaniyorum bennnn :43::43::43:
ne kadar kalori almissindir bilemiyorum ama benim coooooooook aldigim kesin :17:
bende acaba listem olsa uyabilirmiyim diye düsünüyordum ama demekki uyulamayabiliniyormus :9::9::9:

Ben hic sevmem Trabzon hurmasindan :50: Hayatimda bir keremi ne yemistim bi dahada yemedim. Zaten yemedim seyler bellidir. 1. Koyun eti 2. Bamya bunlari asla agzima bile sürmem :18::18::18:
Özlemcim ben cok cabuk karamsarliga kapiliyorumm sanirim bu yüzden kaybediorum hepte :17::17::17: Herkes diyetinin ilk haftalarinda cok kilo verdik diye söylemisti ama ben daha ilk haftadan basladim takilmaya. Hadi bakalim Allah sonumu hayir etsin :34::34::34:
bende asla koyun eti yemem geçenlerde kemiğini kaynattım bebeğin çorbalarına koy dediler ay ev nasıl koktu hemen döktüm ne vereceğim bebeğe ya iğrenç
ama bamyaya bayılırım bak :)
evet ilk iş kararlı olmak,azimli olmak başka yolu yok ben öyle verdim hep hedef koydum önüme ulaşamayınca üzüldüm daha çok azmettim,gerçi bu ara sapıttım ama o da hakkım ağustos ortasından beri diyetteyim yani :) ama daha yolum var o nedenle artık tamam. kardeşim gelecek 10-15 gün sonra bende onu hedef aldım şimdi aynı geçen haftaki gibi yapacağım ve inşallah başarılı olacağım 74ü görsem ahhh ahhhhhhh
Bende menümü yaziyimda yorum yapin hadi:17: gerci ne deseniz hakediyorum ben :26::26::26:
SABAH:
5 6 zeytin
4 5 tane kitir ekmek dilimi ( ekmek yerine bunlardan yiyorum http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/Knäckebrot-1.jpg )
2 bardak cay
ÖGLEN:
3 4 tane cikolatali bisküvi :17::17::17: ( ama tartida artiyi görünce cok üzülmüstüm sinirden yedim :26:)
AKSAM:
1 kase mercimek corbasi
2 dilim siyah ekmek
2 tane haslanmis patates
1 tane balik sinitzel
1 Bardak diyet kola
2-3 kepçe sucuklu yumurta derken kaşık falan değil yani öyle mi? akşam yemeğinde çok olmuş bence yani çok karıştırmışsın ama dövemem aynı haltı bende yedim geçen şimdi toparlamaya çalışıyorum :) sende yapma sinilenince yeme ne olur
özlem haftaya kesin toparlarsın sen hatta cumaya kadar bile yol alırsın

inşallah canım ya hazır veriyorken versem iyi olacak çünkü duracak o zaman işim zor olacak ...

SABAH:
5 6 zeytin
2 bardak cay
ÖGLEN:
AKSAM:
1 kase mercimek corbasi
2 dilim siyah ekmek
2 tane haslanmis patates
1 tane balik sinitzel
1 Bardak diyet kola

maşallahhh ilknurrrrr bu senin diyett listesimii arkadaşımmmm............hem 2 dilim ekmekk hem dolmaaa..ve çorbaa...hepsi karbonhidrat ve bide kolaaaa....maşallahhh maşallahhhh....nazarr değmesinn arkadaşımaaa:1: (çok olmadı dimiii...ama birbirimizi böle eleştirelimdee yapmayalım kaçamakk ondann yanii kırılma sakınaaaa)

bende geldimm....yediklerimi yazıcaammm şimdii.....

ayyy kızz ben görmedimm ben.aslında bu mesjı gördüm sonunu gördümm çamaşır atıcam diyee bende unuttuğumu hatırlayıpp zıpladımm ..şimdi gördümm üstteki sorularıı harbiden yarışmacı gibi hissettim kendimii...sorulara gelince...

yaş 24...gerçi 24ün son günlerini yaşıyorummm:43::43::43:

87 doğumlu....2.5 yıllık evli...anasınıfı öğretmeniyim ama evlendim evleneli ev hanımıyımmm:14: oğlak burcuyummm...bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm:))

ben de oğlak burcuyummm:3::3: 24 aralık 85:52::52::52:
anammm sende inadım inatmısındır kızzz:1::1::1::1:
bu arada hoşgeldin canım... bende yazdım yediklerimi bugün..

bende asla koyun eti yemem geçenlerde kemiğini kaynattım bebeğin çorbalarına koy dediler ay ev nasıl koktu hemen döktüm ne vereceğim bebeğe ya iğrenç
ama bamyaya bayılırım bak :)
evet ilk iş kararlı olmak,azimli olmak başka yolu yok ben öyle verdim hep hedef koydum önüme ulaşamayınca üzüldüm daha çok azmettim,gerçi bu ara sapıttım ama o da hakkım ağustos ortasından beri diyetteyim yani :) ama daha yolum var o nedenle artık tamam. kardeşim gelecek 10-15 gün sonra bende onu hedef aldım şimdi aynı geçen haftaki gibi yapacağım ve inşallah başarılı olacağım 74ü görsem ahhh ahhhhhhh

2-3 kepçe sucuklu yumurta derken kaşık falan değil yani öyle mi? akşam yemeğinde çok olmuş bence yani çok karıştırmışsın ama dövemem aynı haltı bende yedim geçen şimdi toparlamaya çalışıyorum :) sende yapma sinilenince yeme ne olur

inşallah canım ya hazır veriyorken versem iyi olacak çünkü duracak o zaman işim zor olacak ...
kepce derken tahta kasik yani ben evdeki gibi konusuyorum kendimi fazlami kaptiriyorum ne :9:
Aman bu ara bende öle duygu patlamasi yasiyorum. Bende kizkardesimin dügününü hedef almistim ama yeni ögrendimki dügün falan olmiycakmis.:50: Ayrilmislar:18: Yaza kadar biseyler yapmaya calisicam. Sanirim bu sene Türkiyeyede gelemiyoruz . Esim ise basliyor . Bakalim herseyin hayirlisi. :16:

maşallahhh ilknurrrrr bu senin diyett listesimii arkadaşımmmm............hem 2 dilim ekmekk hem dolmaaa..ve çorbaa...hepsi karbonhidrat ve bide kolaaaa....maşallahhh maşallahhhh....nazarr değmesinn arkadaşımaaa:1: (çok olmadı dimiii...ama birbirimizi böle eleştirelimdee yapmayalım kaçamakk ondann yanii kırılma sakınaaaa)

bende geldimm....yediklerimi yazıcaammm şimdii.....
Bugün tartida artiyi görünce diyetin manasini bile unuttum ben :9: Yok canim niye kizayim elestirin diye yazdim yoksa yazacak yüzüm bile yoktu:43: Yazayimda elestirileyimde kendimi toparliyim dedim :34: Cumaya kadar toparlanmam lazim en azindan artilaarda cikmamaliyim :50::50::50:

SABAH:
5 6 zeytin
2 bardak cay
ÖGLEN:
AKSAM:
1 kase mercimek corbasi
2 dilim siyah ekmek
2 tane haslanmis patates
1 tane balik sinitzel
1 Bardak diyet kola

Öğlen yemediğin için çok acıktın değilmi ilknurcum.?
Akşam 7 dilim ekmek yemiş oluyorsun ...
Olsun üzülme yarın telafi, edersin...:16:

Çok güzel görünüyorlar eline sağlık..
Çok severim bulgur işini.:))

Kilona göre az olmuş yediklerin..
neden iştahsızsın peki.?
Keşke bende iştahsız olsam harika olur..:)

heee bideee İLKNURRR kepçeylee yenen sucuklu yumurtaa vardıı o nasıl iş arkadaşımmm.....nasıl bi kepçeydi kızzzz......

neyse sıra bendeee bende yazıyımmm....

SABAH
3 kayısı +2 bardak su
2 dilim ekmek
1 lorlu yumurta
1 zeytin

ARA
yarım armut+3 badem

ÖĞLEN
yarım elma +2 bardak su
3 köfte
2 kaşık makarna
1 kaşık yoğurt+1 kaşık yoğurtlu havuç

ARA
yarım ayva+yarım armut

AKŞAM
1 elma +2 bardak su
2 galete
5 kaşık biber kavurma üstüne yoğurtt...
acıkta turşu...

ARA
daha bişi yemedimm...

ama bennnnnn:14:şuannnn çooookkkk açımmmm yaaaaa....ölüyorumm hatta açlıktaannnnn:43::43: meryyyyyy hele o mercimekk köftesiii benii öldürdüüü.....:43:şimdi olacaktı burdaa limonlu yemin ederim ağzım sulandıııı....ooyyyyy oyyyyyyyyyy.......acaba kalorisi yüksekmikii....yarın bende yapsammm gündüzdennnn..az yag koyarım yada hiç koymamm...offf valla demeniz gibi bide bu adamlarrada yemek lazımmm...garibim de benle şırşırr şeyler yiyip duruyorrrr....

Son düzenleme:
Nursena ,
Trabzon hurması 275 kalori diyor google amca.:))

Son düzenleme:

neden iştahsızsın peki.?

YENAcim anladigim kadariyla sen neyin yaninda ne yenmemeli anlayanlardansin nolur benide aydinlat :17::17::17::16::16::16:
Yani ne yersem ne kadar ekmek yyemis olurum inanki bilmiyorum:50::50::50:
Of of offffff 7 dilim ekmekmi yemis oldum ben simdi :30::30::30::30::30::30::30:
Yarini kesinlikle telafi etmeliyim yoksa artilarim artacak :9: Bide bugün yürüyüs falanda yapamadim cok rüzgar ve yagmur vardi :18:
Lesliemi yapsam acaba???:28::28::28:
Bekliyorum cnm cevabini mesela neyin yaninda ne yemeliyim neyin yaninda ne yememeliyim???:28::28::28:

neden iştahsızsın peki.?

bende çok severim buldur işini:))
nar ekşili kısırlar,patates köfteleri,sarımsaklı köfteler,analı-kızlı :52::52: ne güzel şeyler..
tarifi uyguladım çok güzel oldu..ama ondan bile çok yemedm..
bilmiyorumki yenacım iştahsızlık neden olur..
listemdekinden az kalori almısımdır die düşünüorum acaba bununda zararı olur mu?

ben de oğlak burcuyummm:3::3: 24 aralık 85:52::52::52:
anammm sende inadım inatmısındır kızzz:1::1::1::1:
bu arada hoşgeldin canım... bende yazdım yediklerimi bugün..

EWETTT canımm hemde kötüü inatımdırrrr sevmesemde bu huyumuu geçmiyorrr.....olan eşime oluyor en yakındaa.....oda akrepp...düşün bizim evdeki halimiziiii:4::41::41::4::4::4:

ayyyy bir heves geldi bak şimdi yine inşallah 70lere yaklaşırım 72de olur yani:))))

dağıt kafanı canım....

tamam işte o olur bak hemde ne güzel olur şimdi olsa değil mi:))))
bende kalorili diye biliyorum ama bakmak gerek yinede

afiyet olsun canım, dut kurusunun kalorisini banu çok az demişti 100gramı 45 kalori mi neydi sanki
acayip tatlı yemek istiyodumkesti dut bundan sonra yicem tatlı istedikce
Asucum trabzon hurmasi nasil oluyorki ??? Hic duymamistim öle hurmami var??? :28::28::28:

cnm trabzon hurmasi bazilarida cennet hurmasi diyor almancasida kaki
sey dicektim cnm dün okudumda yesilcayi sevmiyorum zorla iciyorum felan yazmistin bende sevmiyordum lidl de buldum almanyadada vardir portakalli ve zencefillisi var ben severek iciyorum :34:
bende poşet yeşil cayın hep limonlusunu tarcınlısını alırımm
SABAH:
5 6 zeytin
2 bardak cay
ÖGLEN:
AKSAM:
1 kase mercimek corbasi
2 dilim siyah ekmek
2 tane haslanmis patates
1 tane balik sinitzel
1 Bardak diyet kola
yerken bizi düsünmedinmiiiiii ne derim diye ben fazla yedmmi kızlara ne dicem diye düsünüyorumm neyse sporla hallett az
Nursena ,
Trabzon hurması 275 kalori diyor google amca.:))

yani 5 elma oluyoooo elma 50 cal yimemm yimemmm

yaa ben demiyormuyum burda böyle şeyler paylaşmayın ağzımızın suyu akıyor sonra bi de foto koymuş yapan hamarat hatun ohhh missscumaya yapsammiki:27::27:

Back
X