Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada bende koca bir fincana sallama yesil cay ve form cayi attim onuda ictim. Bagirsak sorunu olanlara önemle duyurulurrr...:9::9::9:

Buyur canim elimden ne gelirse :34:

aslında tek bi kişiden değilde,grupta bulunan herkesten onay almak istiyorum.önce hikayemi anlatayım sonra ricamda bulunuyum:12:
20 yaşındayım ve kilom 70 lere kadar dayandı belkide geçmiştir bilmiyorum. 6 ay önce gruplardan birine dahil olmuştum ama 3 hafta üst üste kilo veremediğim için gruptan ayrılmıştım. (sonuncu hafta reglime denk geldi ve felaket su toplamıştım) gruptan çıktığımdan itibaren tamamen eski halime dönmüştüm. zamansız yemeler çikolata aşırı derece falan ki halada öyle. şimdi 17 ocakta diyetisyene gidicem. 21 yaşıma çıtır olarak girmek istiyorum. çok az kaldı nisana :31:

bi kaç gündür gruplarla iletişime geçmeyi denedim ama kimisi dolu kimiside almadı. kilo aralığım size uymasada sizin grupta olmayı istiyorum. çünkü desteğe ihtiyacım var. kaptanınız var mı ? yada kim bilmediğimden hepinize rica edeyim dedim.

Bugün korkunç bir yeme düzenim oldu sabah kalktım ayşenin başı ağrıyomuş aldım onu göz kbb ve diş doktoruna götürdüm onlarla ilgili bir sorunu yokmuş şimdide nöroloji dr randevu almaya çalışıyoruz inşallah önemli çıkmaz acaba diyorum zeynebi benden çok kıskanıyor ondanmı başı ağrıyor off inşallah böyle bir sebebdir.
Öğünlerim paylaşılcak gibi değil aslında
Sabah activanın kahvaltı zamanı
Öğle kabak tatlısı
Ara 2 galeta peynir
Akşam kabak tatlısı
Ara kuru yemiş iğrenç oldu bugün hiç sormayın.

Canim herhangi bir problem yok gibi ve durum psikolojik gibi görünüyor. Bazi cocuklar dikkat cekmek icinde bu tür yollara basvurabilirler ama tabikide tedbiri elden birakmama gerek. Tekrardan gecmis olsun banucum...:16::16::16:

aslında tek bi kişiden değilde,grupta bulunan herkesten onay almak istiyorum.önce hikayemi anlatayım sonra ricamda bulunuyum:12:
20 yaşındayım ve kilom 70 lere kadar dayandı belkide geçmiştir bilmiyorum. 6 ay önce gruplardan birine dahil olmuştum ama 3 hafta üst üste kilo veremediğim için gruptan ayrılmıştım. (sonuncu hafta reglime denk geldi ve felaket su toplamıştım) gruptan çıktığımdan itibaren tamamen eski halime dönmüştüm. zamansız yemeler çikolata aşırı derece falan ki halada öyle. şimdi 17 ocakta diyetisyene gidicem. 21 yaşıma çıtır olarak girmek istiyorum. çok az kaldı nisana :31:

bi kaç gündür gruplarla iletişime geçmeyi denedim ama kimisi dolu kimiside almadı. kilo aralığım size uymasada sizin grupta olmayı istiyorum. çünkü desteğe ihtiyacım var. kaptanınız var mı ? yada kim bilmediğimden hepinize rica edeyim dedim.

Canim benim burda diger gruptaki gibi kaptan falan yok. Bize gelen herkese kapimiz acik. Insallah diledigin kilolara inersin ve dedigin gibi fistik olursun :34: Aramiza hosgeldinnn...:16::16::16:
Yalniz her cuma kilo bildirimini bizde yapiyoruz ama öyle kilo veremedin diye atilmak yok. Sadece her cuma öglene kadar bildirimini yapiyosun o kadar:34:

Canim benim burda diger gruptaki gibi kaptan falan yok. Bize gelen herkese kapimiz acik. Insallah diledigin kilolara inersin ve dedigin gibi fistik olursun :34: Aramiza hosgeldinnn...:16::16::16:
Yalniz her cuma kilo bildirimini bizde yapiyoruz ama öyle kilo veremedin diye atilmak yok. Sadece her cuma öglene kadar bildirimini yapiyosun o kadar:34:

ne yani şimdi bende mi gruba dahilim:53::53::53: hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim:52:
yalnız kilo çizelgemi çarşamba sabahı hazırlayabilirim. biraz önce atıştırdım bişiler:17: sabah 6 dada işe gidicem o zamana kadar sindiremem. çok tşk ederim:16:

iyi gecelerrr hanımlarrrrr:8::8::8:

hoşgeldin canım...nekadar da gençsin henüz..
buraya gelip bizlere yazdıgın müddetçe bu grupta olursun..dolu olması ya da seni almamak gibi bişe yapmayız biz..
buradaki herkesin amacı beraberce kilolardan kurtulmak ve seviyeli sohbet ortamı:16::16:
tüm sorularına ben ve arkadaslarım içtenlkle cevap verir..
bak benm çizelgeme ve ders cıkar... diyetsyene gttiginde az cok nasıl yemen gerektigini daha iyi anlarsın..
ve şimdiden kurtul oyüklerinden.. yoksa inan gittikçe daha da zorlasıyor..

Canim herhangi bir problem yok gibi ve durum psikolojik gibi görünüyor. Bazi cocuklar dikkat cekmek icinde bu tür yollara basvurabilirler ama tabikide tedbiri elden birakmama gerek. Tekrardan gecmis olsun banucum...:16::16::16:
İnşallah tek sebebi ilgi çekmek olsun diyorum tedirgin oluyor insan işte.

üfffffff bu geçmiş okuma işini hiç sevmiyorum
topik kalabalıksa oku oku son sayfaya yetişmek güçleşiyor
yada okurken keyfim kaçıyor sıkılıyorum yarıda birakıp çıkıyorum
ama çoğu zaman en iyisini yapıp hiç geçmişi okumuyorum
bu gece sayfa az diye okumaya kalkıştım yine sıkıldım keyfim kaçtı oyse ben anlık takip yapmak istiyorum

hoşgeldin canım...nekadar da gençsin henüz..
buraya gelip bizlere yazdıgın müddetçe bu grupta olursun..dolu olması ya da seni almamak gibi bişe yapmayız biz..
buradaki herkesin amacı beraberce kilolardan kurtulmak ve seviyeli sohbet ortamı:16::16:
tüm sorularına ben ve arkadaslarım içtenlkle cevap verir..
bak benm çizelgeme ve ders cıkar... diyetsyene gttiginde az cok nasıl yemen gerektigini daha iyi anlarsın..
ve şimdiden kurtul oyüklerinden.. yoksa inan gittikçe daha da zorlasıyor..

hb :)
diyetisyene gitmem şart çünkü tek başıma diyete kalkıştığımda elime yüzüme bulaştırıyorum. resmen aç bırakıyorum kendimi.
merak ettiğim bi durum var günlük olarak paylaşımda sayı zorunluluğu var mı?
cuma yarışmalarından birindeyken günde 7 paylaşım yapma gibi zorunluluk vardı

iyi geceler hanımlar.

yılbaşında yediğim 2-3 dilim pasta 1 kilo olurmu ya hala gitmedi..iki gündür fazla spor yaptım dengelemek için..190 dakika sporum war bu hafta

.hiç geçmişe bakamadan çıkıyorum yine hoşgeldin gülegüle oldu biraz :) iyi sohbetler

Eeee Aramıza hoşgeldin :3:
Ya diğer topikleri bilmem ama burada kimse geri cevrilmez merak etme :34:
Sen yeterki düzenli katıl ve paylaşımda bulun.
Bu arada baştan söyliyeyim de sonra ne oluyor deme :1: bazen çok yoğunluk olduğunda birilerin yazıları arada kaynayabiliyor eğer senin başına gelirse ki biz gelmemesi için elimizden geleni yaparız sakın küsüp topiği terk etme emi :34:

Birde belki biliyorsundur ama ben yinede bir bilgilendirme yapayım :1:
Bir aramızda her hafta Kilo bildirimi yapıyoruz ve yeni gelenler ancak ikinci düzenli bildirimlerinde haftlık kilo bildirim listesine giriyor. Her Cuma sabahı en geç 12ye kadar herkes kilosunu bir önceki haftayla birlikte bildirip kaç kilo verdiğini yazıyor ve Beyus yada Yena Liste halinde akşama doğru o haftanın birincisini açıklıyor :122:

Aynı şeyi spor içinde yapıyorduk ama kısa bir süreliğine spor listesi yapmıyoruz. O listeyi tutan arkadaşımız kısa bir süreliğine izinli ve kulakları cınlasın da artık bir an önce aramıza dönsün :

ne yani şimdi bende mi gruba dahilim:53::53::53: hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim:52:
yalnız kilo çizelgemi çarşamba sabahı hazırlayabilirim. biraz önce atıştırdım bişiler:17: sabah 6 dada işe gidicem o zamana kadar sindiremem. çok tşk ederim:16:

evet canimcim bu kadar kolay :21::21::21:
Sadece cumalari öglene kadar haber veriyosun cnm günlük degil yani cumadan cumaya bildirim yapiyoruz o kadar:34:

bu gece sayfa az diye okumaya kalkıştım yine sıkıldım keyfim kaçtı oyse ben anlık takip yapmak istiyorum
canım sende sıkılcak kadar derin okuma en iyisi:))
bakıyorum bayadır sitedesin yazmıosunda dedm bu kız kesin geçmişte kaldı:))
ben biraz meraklıyım herkesin yazılarını okuyorum:))
hayret bu saatte olmasdın sen pek,uykunmu kaçtı?
diyetisyene gitmem şart çünkü tek başıma diyete kalkıştığımda elime yüzüme bulaştırıyorum. resmen aç bırakıyorum kendimi.

sayı zorunlulugu derken söyle bir olay var.. sen 1,2,3 gün hiç bir mazeret belirtmeden gelmes ve bizlerle birşey paylaşmassan ve cuma kilo bildirimlerini saat 13.00e kadar yapmazsan bu olmaz...
en azından hergün girip bir göz atmanda fayda var...zaten buraya alısınca bizler gibi hep burda oluyorsun:))
günde 7 paylaşım demeyelmde biz ona.. hergün ugra bir hal hatır sor paylaşımı diyelim:9::9::9:
kilo çzgelgenide burdan yapabilirsin.. açıkça anlatılmıs
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Son düzenleme:
aynen katiliyorum bazen bende israrla okuyorum bazende söyle bi bakiyorum :17:
Hayir cnm burda istedigin kadar paylasim yapabilirsin :51:
iyi geceler hanımlar.

yılbaşında yediğim 2-3 dilim pasta 1 kilo olurmu ya hala gitmedi..iki gündür fazla spor yaptım dengelemek için..190 dakika sporum war bu hafta

.hiç geçmişe bakamadan çıkıyorum yine hoşgeldin gülegüle oldu biraz :) iyi sohbetler
iyi gecelerrr...:16:
inanamıyorum şu test banada fıçı dedi :63::84:oysa ben kendimi çok hoş ve fit görüyordum:1:

Hadi canim hayatta inanmam :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Eeee Aramıza hoşgeldin :3:
Ya diğer topikleri bilmem ama burada kimse geri cevrilmez merak etme :34:
Sen yeterki düzenli katıl ve paylaşımda bulun.
Bu arada baştan söyliyeyim de sonra ne oluyor deme :1: bazen çok yoğunluk olduğunda birilerin yazıları arada kaynayabiliyor eğer senin başına gelirse ki biz gelmemesi için elimizden geleni yaparız sakın küsüp topiği terk etme emi :34:

Birde belki biliyorsundur ama ben yinede bir bilgilendirme yapayım :1:
Bir aramızda her hafta Kilo bildirimi yapıyoruz ve yeni gelenler ancak ikinci düzenli bildirimlerinde haftlık kilo bildirim listesine giriyor. Her Cuma sabahı en geç 12ye kadar herkes kilosunu bir önceki haftayla birlikte bildirip kaç kilo verdiğini yazıyor ve Beyus yada Yena Liste halinde akşama doğru o haftanın birincisini açıklıyor :122:

Aynı şeyi spor içinde yapıyorduk ama kısa bir süreliğine spor listesi yapmıyoruz. O listeyi tutan arkadaşımız kısa bir süreliğine izinli ve kulakları cınlasın da artık bir an önce aramıza dönsün :

hb. tşk ederim .direk aranıza almanız hem şaşırttı hemde mutlu etti beni:16:
düzenli olarak katılırım ancak. paylaşım sınırlılığı olursa bnm için belki biraz sıkıntılı olabilir. vardiyalı çalıştığım için her hafta değişiyor. bnm girdiğim saatlerde belki online olan olmaz. ama gördüğüm kadarıyla sayılı paylaşım zorunluluğu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yine herzamanki gibi geç yattığım için miydem irademle savaş halindeydi
(tahmin edin kim kazandı:34:)

tabiki miydem:1:
bir avuç badem ve fındık yedim yannışyaptım yine demi
bir dilim ekmek yesem daha az kalori alırdım heralde üstelik hala miydem benimle savaş halinde ne körlenmez nefsim varmış:57:

kızlar yine herzamanki gibi geç yattığım için miydem irademle savaş halindeydi
(tahmin edin kim kazandı:34:)

tabiki miydem:1:
bir avuç badem ve fındık yedim yannışyaptım yine demi
bir dilim ekmek yesem daha az kalori alırdım heralde üstelik hala miydem benimle savaş halinde ne körlenmez nefsim varmış:57:

ben tamda sen kazandın dicektim..
şansıma küseyim:1::1::1::1:

ayy çok hoşsun güldürdün gece gece..
bu arada ben sana hep papatya diyorum... ben meryem senn ismin nedir:17::17:

Banuuuuuuuuuuuuuuu bak ne buldum :9::9::9:
Gelinle kaynana karşı karşıya
oturmuşlar.Kaynana"Gelin! Sen daha yenisin, birbirimizin huyunu suyunu
oturup konuşarak anlayalım!" demiş.
Gelin de"Tabi anne' konuşalım!" demiş.
Kaynana
başlamış anlatmaya:"Aman kızım! Benim 3 halim vardır, dikkat et.Saçıma
gül takmışsam neşeli olurum, her yola gelirim.kulağımın arkasına gül