Kız ben öyle yapsam kadın kesin beni yollardı
Ben evlendiğimden beri onlara gittiğimde mutfakta geçiyordu çoğu zaman ki evde bekar görümce vardı ilk zamanlar ama o yapmazdı hatta bir kere eşim kalk yengene yardım etsene bulaşık yıkamaya dediğinde aman ne var okadar bulaşıkta bıraksın ben yıkarım sonra dediğini bile duymuştum.
Benim direk evim ayrıydı zaten ama ilk kızımı doğurmaya almanyaya gitmiştim daha doğrusu rahmetli KP çocuk parası alırsınız hesabı zorla yollamıştı beni o zaman. Ben giderken kombi petek herşey hazır annemin yolladığı parayıda eşime bırakıyorum bak annem bununlada doğalgaza abone olun dedi diye. Benim hımbıl kalk abone olma rahmetliye parayı ver oda bir güzel vergi borçunu ödemişmi o parayla.
Tam 3 kere abonelik parası ödedim rahmetlide itinayla eşimi kandırıp o parayı elinden almıştı. Doğumdan sonra eşim yanıma geldi bende doğalgaz açıldımı diye soruyorum kem küm derken geldiğinin akşamı adamı kalaylamıştım ulen sen nasıl yaparsın bunu benim ailem yolluyor senin baban yiyor diye
Neticede mecburiyetten dönüşte kış olduğu için 1 ay KVde kalmak zorunda kaldık çünkü babası biz gelmeden halledecekti ama oda fos cıktı. Hem evin hizmetlisi gibi iş yapıyordum aman ayıp olmasın aman laf etmesin diye hemde adam yerine konmuyordum.
Kv kızıyla odadan ayrılır hiç sessizce bende ay iş yapıyorlar ben oturuyorum diye pipiriklenirim bir bakarım diğer odada ana kız radyo dinleyip sohbet ediyorlar banada sen geç içeri biz geliriz diyorlar
Kadır gecesiydi eşime artık dayanamıyorum bari bir gece baş başa evimizde kalalım çocuğa süt sağıyorum nasılsa idare ederler dedim ama tam kapıdan çıkıyorduk KP rahmetli oturun oturduğunuz yerde mübarek gece de işmı olur deditövbe yarabbim sanki biz başka şey için evimize cıkıyoruz. Bizim hımbılda peki diyip oturmuştu aşağı
En sonunda tam bir ayı bile tamamlamadan evimize geçtik ben dellenince. Eşime ister gel ister gelme ama ben kızımla evime gidiyorum gerkirse elektrikli soba kullanırım yinede bir gece daha kalmam dedim. Tabi elektrikli soba yoktu mecbur katelitik kullandım ve gece çocuğu 3 kat giydirip yatırdım ki donmasın diye ama yinede kalmadım.
Hatta KV sonra çok söylendi ne gidiyorsunuz falan diye ama o hepi topu kaldığımız 20 - 25 gün yüzünden hala herkese büyük kızımı kendinin büyüttüğünü söyler bende inatla heee 3 kere baktı çocuk büyüdü derim![]()
anammmmmmmmmmmm sana zaten varya diyecek birsey bulamıyorum.. bu ne sabır yaf... sabır tasımısın be mübarek..
kendi annem olsa öyle çekemem ki başkasını çekeyim

benm kv iyi allah var ama nebilim sevmıyorum işte saygım var ama..
eşimle gideriz eşimle geliriz bazen basbasa kalırız ondada 2 saat bişe sormasa konusmam..
samimiyet istemıyorum pek.. aman kötü olmayalım da sıkıfıkı olmaya da gerek yok..
hep diyorumya ne iyi gelinsin valla eşine de dicek söz bulamıyorum