herkese günaydın
ceco geçmiş olsun canım kızına bu ara çok var faranjit felan benim de kardeşlerim yeğenlerim hep hasta 4 aylık olan bile
bugün sıkı diyet yapmayı planlıyorum dayanabilirsem yarın eksi de olmak istiyorum yüyürş de yapacağım bugün leslie yapamam dün çok yordu beni
ben karataydan vazgeçmek üzereyi nerdeyse tık yokkk....dün gündüz 40 dk akşam 60 dk leslie yapmamam çerezi az tüketmeme rağmen artıların büyük bölümü hala gitmedi.sanırım bu diyet uzun süre yapılırsa bişeyler vaadediyor..napsam asuuuu???bugün de karatay kahvaltısı yaptım dedim bikaç gün daha şans tanıyayım
sinir olur adet olmayınca soğan kürü işe yarar diyorlar ama sen hala emziriyorsun aslında normal diye biliyorum emziriken olmaması
baktım bende emzirenlere soğan kürü önermiyorlar....emzirirken normal diyor kadın doğum doktorum ilaç vermem diyor.ama ben sıkıldım şiş dolaşmaktan.ellerim ayaklarım şiş hala.doğum öncesinden de aşağı içndim 3-4 kg kadar ama şiş işte...
Günaydın güzellerrr...
Bu sabah tartıda 89,3 ü gördüm şükür.Şeytanın bacağını kırdım.Hem yılbaşı kaçamağındaki +300 ü vermişim üstüne bi de 700 gr gitmiş.Çok mutluyum.Bugün çooook dikkat edicem yarın daha az çıkmak için
Geçmişi okuyup geliyorumm

Gunaydin kizlarr nasilsiniz?
Nerdeyse 1haftadir giremiyorum benim pc bozuldu zaten tutulup kaliyordu bugun arkadasin pc sini getirdim haber veriyim dedim birsure daha giremeyebilirim insallah herkes iyidir geçmis baya birikmis 300sayfadan fazlahepsini okuyamam ama pc yi vermeden once son 20 sayfayi okumaya çalisacagim cecom listeyi yaptimi merak ettim yarisi kim kazandi
BEYZUS abla benim kilom ayni bu haftada ayni yazarsan sevinirim birde iki hafta kadar izinli yazarmisin beni belki giremem pc yapilana kadar nir yolunu bulup girsemde yinede sen 2hafta izinli yaz beni lutfen listelerden çikmak istemiyorum geçici durum benimki oyuzden tekrar aranizda olucam insallah
YENA abla spor listesini sen yapiyordun en son sporum bu hafta 180 dk spor listesinede izinli yaziliyorsa yazarmisiniz?
Hepinizi çok ozledim buraya giremedigim zamanlar eksiklik hissediyorum okadar alistim sevdimki sizi aranizda olucam tekrar insallah
Yarin giremem simdiden kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim insallah herkes vermistir
Bende insallah listelere girene kadar azda olsa vermis olurum
Simdi biraz geçmisi okuyumm
opuyorummm hepiniziiii![]()
merak ettik seni.iyi olmana sevindik canım sen fırsat bulursan arada uğra gene okuyamasanda yaz bekleriz