Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoş buldum canım...İyiyim şükür...

Sen nasılsın...Yarın iyi haberlerin olur bize inşallah....Tabii hepimiz iyi haber versek ne güzel olur...İnşallah....

Bende cok sükür iyiyim. Tek sorun regl haftam ve ne yazikki bu hafta ayniyim. Kücük bir umutla yarini bekliyorum. Belki 2 gündür yaptiklarim bosa gitmemis olur ve tartim beni sasirtir.:31::31::31:

Son düzenleme:
Amin cnm cooook sagol. Gercekten ne kadar cok cogaldi degilmi :18::18::18:
Valla götürdüm ama emin ol bugünkü kosturmada dolma molma kalmamistir emin ol:9::9::9:
Ben ay sonuna kadar söz vermiyimde en azindan önümüzdeki hafta yapmam yani en azindan öyle umuyorum :26::26::26:

ilknurcumm sende cıkıyormusun?

ayh ne güzel regl günüm diyorsun ben ilaçlarla oluyorum..
üstelk ayın 2.de ilaçlarım bitti ama hala olmadım:(( keşke bende düzenli olsamda 1 hafta da artı çıksam inan hiç üzülmem.
herseyim bozuk benmya:(((
bari regl düzenm tam olsaydı off :5::5::5:

üstelk ayın 2.de ilaçlarım bitti ama hala olmadım:(( keşke bende düzenli olsamda 1 hafta da artı çıksam inan hiç üzülmem.

Ben biraz daha burdayim. Nasil is anlamadim. Kizkardesim hemsire abla gitme gel beraber nöbbet tutalim diyo :9:
Facede arada ona yaziyorum. Düzensiz adetin belkide en büyügü bendedir canim. Bekarkenden beri düzensizdi Hormon bozuklugu var bende. Dogum kontrol haplariyla regl oluyorum. Bir sürü hap kullandim ama bu bana cok iyi geldi. Bunuda bana kizkardesim önerdi o kadar cok doktorlara gittimki anlatamam. Cok sükür simdi zamaninda oluyorum:34:

Ben biraz daha burdayim. Nasil is anlamadim. Kizkardesim hemsire abla gitme gel beraber nöbbet tutalim diyo :9:
Facede arada ona yaziyorum. Düzensiz adetin belkide en büyügü bendedir canim. Bekarkenden beri düzensizdi Hormon bozuklugu var bende. Dogum kontrol haplariyla regl oluyorum. Bir sürü hap kullandim ama bu bana cok iyi geldi. Bunuda bana kizkardesim önerdi o kadar cok doktorlara gittimki anlatamam. Cok sükür simdi zamaninda oluyorum:34:

bende de hormon bozuklugu var tatlım..
benmde kendimi bildim bileli böyleyim..ben dogumkontrol hapıda kullanmıyorum zaten pcos um ve de çokcuk istiyorum diye..
ayın 2.de olmam gerekıyordu..ilaç bitince yada 1 2 gün içinde..
gecen ayda olmadım..1 gün hafif pembemsi geldi 2.gün bitti...
ne olacagım ben böyleya:(( öyle kafama takıp mutsz oluyorumki..

aranıza yeni geldim böyle tam damdan düşer gibi olacak ama.ben de bu konuyla ilgili bişeyler yaşadığım için paylaşmak istedim.benim reglim çok düzenli değildi.ama aşırı kilo aldığım son zamanlarda neredeyse 3-4 ayda bir oluyordum hatta bayağı korkmuştum benim çocuğum olmayacak mı diye.sonra annemler zorla bir endokrin uzmanına götürdüler.bütün tahlillerim yapıldı ultrason çekildi.herşey gayet normaldi.doktor kilodan dolayı olabilir dedi ve doğum kontrol hapı verdi.hapı kullanınca olmaya başladım.ama 2 ay sonra bıraktım.bıraktıktan sonra yine olmamaya başladım.diyete başladıktan beslenmem düzene girip kilo vermeye başlayınca şimdi kendiliğimden oluyorum ve düzenli bir şekilde.işin özü kilo verdikçe vücut işlevlerin de düzene giriyo.bu yüzden sen de üzme kendini diyetine konsantre ol :))

bende de hormon bozuklugu var tatlım..
benmde kendimi bildim bileli böyleyim..ben dogumkontrol hapıda kullanmıyorum zaten pcos um ve de çokcuk istiyorum diye..
ayın 2.de olmam gerekıyordu..ilaç bitince yada 1 2 gün içinde..
gecen ayda olmadım..1 gün hafif pembemsi geldi 2.gün bitti...
ne olacagım ben böyleya:(( öyle kafama takıp mutsz oluyorumki..

Hic mutsuz olma canim . Artik tip cok ilerledi. Herseyin bir caresi var. Benim bile 2 tane kuzum oldu. Insallah Rabbim sanada verir. Tek yapman gereken dogru doktor bulup dediklerini yapman. Bende tedaviyle anne oldum. Ve doktorumdan öyle memnun kaldimki anlatamam. Üzülme canm en büyük tedavi sekli moralini yüksek tutman . Hayirlsiyla sende kucagina alirsin insallah cnm :16::16::16:

TEBESSÜM AYNEN CANIM EMEDUR FİTİL AMA BUGÜN ATMADIM ARTIK AKŞAM KIYAMETİ KOPARINCA..
ceco geçmiş olsun cnım kuzucuklarına...
banucum kıyamam ayşeye canım büyük bir ihtimal uyutun diyecekler nazda bebekken kanepeden düşmüşdü dr istedi uyutup öle çekilmişti....ama nasıl korkmuştum ogün nasıl ağlamıştım,allah sabırlar versin inş birşey çıkmayacaka canım sende benim gibi çok yıpratıyorsun kendini yapma kendimize yapıyoruz...

bugün sabah eksilerdeydim ne güzel ama sabaha artılarda çıkabilirim kvye misafr gelmiş kısır yaptım orada turşuda yedim yanında oda teflonda gözleme yapmış kabak tatlısı kurabiye derken epece zararlı şeyler yedim ama iki mille lesliemide yaptım akşam ordan gelince inşallah eritmişimdir...
şimdi naz nasıl kusmaları azlmıştır umarım

Sorma dericim hemde ne yıpratmak inan kalbim ağzımda atıyor sanki inşallah yarını bir atlatsak hayırlı sonuçlarla dr uyutmasınlar dedi 400 çeken bir yer var 10 dk çekeriz uyutmayız dedi bakalım olmadı oraya gideriz böyle durumda para düşünülmüyor zaten ama işin acı tarafı eğer paran yoksa elin kolun bağlısın çok kötü bir durum 1.5 sene sonra randevumu verilir çocuk bunlar ya bişey varsa o zamna kadar ne olur bugün bunlarıda düşündükçe iyice canım sıkıldı Allah herkese yardım etsin...
valla öyle paran yoksa kimse yüzüne bakmaz elin kolun bağlıı beklersin
malesef öyle
Iyi aksamlar kizlarrr...:3::3::3:
Gecmisi okumaktan tipki böyle oldum :53::53::53:
Bugünüm oldukca hareketli gecti. Ögleden sonra esimle doktora gittik. Uzun süredir sag tarafinda agrilari vardi. Dünden beri basinda dirdir ede ede sonunda ikna ettim ve beraber doktora gittik. Kan aldilar ve sekeri oldukca düsük cikti. Zaten kayinvalidemde seker hastasi ve ondan ecmis olabilir dedi. Birde karaciger degerleri oldukca yüksek cikti. Agrisininda sebebinin bu olabilecegini söyledi. Haftaya tekrar randevu verdi. Karacigerlerden röntgen cekilcekmis ve guatrasina tiroid bezlerne bakilacakmis. Insallah bisey cikmaz . Haftaya kadarda onun stresini cekerm artik:26::26::26:
oradaki isimiz bittikten sonra alisverisimizide yapalim dedik hazir cikmisken . Kendime yesillik ne bulduysam aldim. Bu hafta insallah eksilere düsmeyi basaririm.:26::16::16::16:
Sabahki menümü yazmistim zaten.
Öglen:
2 tane biber dolma :17:
AKSAm:
3 4 kitir ekmek http://lebensmittel-warenkunde.de/assets/images/getreideprodukte/knaeckebrot.jpg
1 ton baligi konserve ( yag yerine su icinde olanlardan )
1 bardak diyet kola
Az öncede 2 bardak cay.
1 kücük kase kadarda karisik cerez ama cogunlugu kuru üzümdü. Bugünde dükkani böyle kapattik yarina Allah kerim :16::16::16:
geçmiş olsun eşine umarım ciddi bir şeyi yoktur

KIzlarrrrrrrrrrrr resmen ayakta uyuyorum şu anda :1:
Hayır geçen sefer sadece kumanda düştü ama bu sefer kız düşerse diye korkuyorum :1:
Zaten yarın bildirim günü bende uykumu alayım ve inşallah yarın sabah güzel haberler alırız birbirimizden :34:

Mmeryyyy Meryem canım sanada okadar cevap yazmıştım biraz evvel ama uyku sersemi gönder diyeceğime sayfayı kapattım :60:
İyi dileklerin için sağ ol canım. İnşallah ikimiz hatta hepimiz hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz ben canı gönülden inanıyorum.
Yavaş yavaşta olsa çok daha rahat hareket ettiğimin farkındayım. Benim ev bayırda ve eskiden o bayırı cıkana kadar en az 4 kere dinlenirdim ama en son geçen gece Beyzanuru doktora götürmek için cıktığımızda eşim bile şaşırdı maşallah arap atı gibi önden gidiyorsun artık dedi :122: :122: :122:

Neyce canımlar size doyum olmaz ama gerçekten gözlerim gidiyor artık :1:
Kendinize yarın akşama kardar iyi bakın
Allaha emanet olun ve inşallah çok rahat bir uyku ve güzel bildirimlerimiz olacaktır her nekadar biz anlamasak kimsede söylemiyor acaba doğrumudur hesabı.
Tatlı rüyalar :3::3::3::3:

İyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:54::54::54::54::54:
arap atımmm valla bu sefer kaçamaksız tam gaz devam inşallah verelim şu kiloları görsün eşim ozaman yetişebiliyormu hızına
aranıza yeni geldim böyle tam damdan düşer gibi olacak ama.ben de bu konuyla ilgili bişeyler yaşadığım için paylaşmak istedim.benim reglim çok düzenli değildi.ama aşırı kilo aldığım son zamanlarda neredeyse 3-4 ayda bir oluyordum hatta bayağı korkmuştum benim çocuğum olmayacak mı diye.sonra annemler zorla bir endokrin uzmanına götürdüler.bütün tahlillerim yapıldı ultrason çekildi.herşey gayet normaldi.doktor kilodan dolayı olabilir dedi ve doğum kontrol hapı verdi.hapı kullanınca olmaya başladım.ama 2 ay sonra bıraktım.bıraktıktan sonra yine olmamaya başladım.diyete başladıktan beslenmem düzene girip kilo vermeye başlayınca şimdi kendiliğimden oluyorum ve düzenli bir şekilde.işin özü kilo verdikçe vücut işlevlerin de düzene giriyo.bu yüzden sen de üzme kendini diyetine konsantre ol :))

hoşgeldin iyi kilo vermişsin umarım kalalarda sorunsuz gider

teşekkür ederim hoşgeldin aramıza..
ben 70kg ikende böleydim..80kg ikende..
ama insallah kılo verince düzelirim.. oldumu çocugun bari?
benmde en büyük korkum o..
Hic mutsuz olma canim . Artik tip cok ilerledi. Herseyin bir caresi var. Benim bile 2 tane kuzum oldu. Insallah Rabbim sanada verir. Tek yapman gereken dogru doktor bulup dediklerini yapman. Bende tedaviyle anne oldum. Ve doktorumdan öyle memnun kaldimki anlatamam. Üzülme canm en büyük tedavi sekli moralini yüksek tutman . Hayirlsiyla sende kucagina alirsin insallah cnm :16::16::16:

dogru söylüyorsun ilknurcum..
sen nasıl tedaviler oldun?tüpbebek degildi ama senin..
ben istedgm gibi de dr. bulamadım ama yine de var sürekli bir doktorum..
Allah duysun sesini canım:54:
uyudumu meleklerin? maş:nazar: öyle begeniorumki onları gecen gün eşime de gösterdm..
maşallah dedi ne güzel çocuklar böyle:))

şimdi naz nasıl kusmaları azlmıştır umarım

valla öyle paran yoksa kimse yüzüne bakmaz elin kolun bağlıı beklersin
malesef öyle

geçmiş olsun eşine umarım ciddi bir şeyi yoktur

arap atımmm valla bu sefer kaçamaksız tam gaz devam inşallah verelim şu kiloları görsün eşim ozaman yetişebiliyormu hızına

hoşgeldin iyi kilo vermişsin umarım kalalarda sorunsuz gider
Cok tesekkürler cnm insallah yoktur :26: Dualarimiz o yönde ama yinede cok korkuyorum :30:

allahım şu hastanelere kimseyi düşürmesin hastanelerin ve doktorlarında yokluğunu vermesin.
topiğin hali ne arkadaşlar. hastaneye uğramayanı içeri almıyoruz gibi bir yazımı var kapıda. bugün herkeste bir hastane doktor macerası. allah acil şifalar versin hastalara. yakınlarınada sabır. neyse kaçtım ben iyi geceler.

teşekkür ederim hoşgeldin aramıza..
ben 70kg ikende böleydim..80kg ikende..
ama insallah kılo verince düzelirim.. oldumu çocugun bari?
benmde en büyük korkum o..

dogru söylüyorsun ilknurcum..
sen nasıl tedaviler oldun?tüpbebek degildi ama senin..
ben istedgm gibi de dr. bulamadım ama yine de var sürekli bir doktorum..
Allah duysun sesini canım:54:
uyudumu meleklerin? maş:nazar: öyle begeniorumki onları gecen gün eşime de gösterdm..
maşallah dedi ne güzel çocuklar böyle:))

Canim benim yumurtaliklarimda catlama olmuyordu. o zamanlar 78 kilo falandim . kilodan dolayidir dedi doktorum sonra 70 kiloya düstüm 6 7 ay icinde. bir taraftanda haplar kullandim catlama yapmasi icin. Doktorum bosuna vakit kaybetmeyelim igneye baslayalim dedi. ve ben hergün igne olmaya basladim. 3 4 tane oldum. Adet olmam gerekirken yine olmadim ve doktorumu aradim. doktorum izinliydi ve beni bir baska doktora yönlendirdi. gidip muayenemi oldum idrar falan aldilar . ben yine her zamanki gibi adet gecikmesi olarak görüyordum. doktor bana döndü ve söyle dedi. tedavinizi ben yapmadim ama müjdeyi ben veriyim 6 haftalik hamilesiniz.:9:tabi esimle biz donduk kaldik. iyikide adet olmadigim icin doktorumuzu aramisiz. cünkü bilmeden ignelere devam etseymisiz bebisimiz ölebilirmis.:30:ve daha büyük sürprizi kizimiz yapti. 40im cikar cikmaz kizma hamile kalmisim oda abisinin pesine takilip gelmis.:31: yani tüp bebek falan degildi benimki.
Uyuyorlar canimcim. burda 2 hafta noel tatili vardi. pazartesi acilcak okullar. esinede sana cok tesekkürler canicim Rabbim sizede hayirli evlatlar versin tez vakitte insallaaaaaaaaahhhhhhhhhhh:16::16::16:

iyi geceler kızlar
iyi geceler cnmmmmm:16:
allahım şu hastanelere kimseyi düşürmesin hastanelerin ve doktorlarında yokluğunu vermesin.
topiğin hali ne arkadaşlar. hastaneye uğramayanı içeri almıyoruz gibi bir yazımı var kapıda. bugün herkeste bir hastane doktor macerası. allah acil şifalar versin hastalara. yakınlarınada sabır. neyse kaçtım ben iyi geceler.

Sorma canim Allah dermansiz dert vermesin kimseye.
iyi geceler cnm tatli rüyalar...:54::54::54::5::5:

iyi geceler kızlar
iyi geceler canım.. hoşgeldin nasılsın?
Canim benim yumurtaliklarimda catlama olmuyordu. o zamanlar 78 kilo falandim . kilodan dolayidir dedi doktorum sonra 70 kiloya düstüm 6 7 ay icinde. bir taraftanda haplar kullandim catlama yapmasi icin. Doktorum bosuna vakit kaybetmeyelim igneye baslayalim dedi. ve ben hergün igne olmaya basladim. 3 4 tane oldum. Adet olmam gerekirken yine olmadim ve doktorumu aradim. doktorum izinliydi ve beni bir baska doktora yönlendirdi. gidip muayenemi oldum idrar falan aldilar . ben yine her zamanki gibi adet gecikmesi olarak görüyordum. doktor bana döndü ve söyle dedi. tedavinizi ben yapmadim ama müjdeyi ben veriyim 6 haftalik hamilesiniz.:9:tabi esimle biz donduk kaldik. iyikide adet olmadigim icin doktorumuzu aramisiz. cünkü bilmeden ignelere devam etseymisiz bebisimiz ölebilirmis.:30:ve daha büyük sürprizi kizimiz yapti. 40im cikar cikmaz kizma hamile kalmisim oda abisinin pesine takilip gelmis.:31: yani tüp bebek falan degildi benimki.
Uyuyorlar canimcim. burda 2 hafta noel tatili vardi. pazartesi acilcak okullar. esinede sana cok tesekkürler canicim Rabbim sizede hayirli evlatlar versin tez vakitte insallaaaaaaaaahhhhhhhhhhh:16::16::16:

hımm benmde çatlatma ignelerine falan geçmem için sanırım kilo vermem gerek..
en az 80 falan olmalıyım galiba..
zaten eşimle konustuk geçen yaz sonuna kadar birşey olmazsa tüp bebek olayına girecegiz sanırım..
bende ozamana kadar verebildigim kadar verecegm kiloları..
Allah ım insallah benide sevindirir..senin hikayen çok güsel...
demek kızın da abisinin peşinden geldi..hiç hayal bile edemeyecegn bişeydi dimi?

ayhh yine gece gece cocuk muhabbetine girdim yapmamalıyım,takmamalıyım..
mutluyum ben zaten..hayatta güzel.. çokta şanslıyım bu günlerime şükürrr:9::9::9:

zaten eşimle konustuk geçen yaz sonuna kadar birşey olmazsa tüp bebek olayına girecegiz sanırım..
demek kızın da abisinin peşinden geldi..hiç hayal bile edemeyecegn bişeydi dimi?

mutluyum ben zaten..hayatta güzel.. çokta şanslıyım bu günlerime şükürrr:9::9::9:

farlutal kullandığımdan beri iştahım açıldı ve sürekli uyku halindeyim canım gündüz uyuduğum için şimdi uykum yok :) geçmişe bakıyodum sen nasılsın

evet cnm biz hani ilk bebis tedaviyle oldu diye yine olmaz sanmistik ama olabiliyomus :9: iyikide olmuslar dünyam herseyim onlar benim:emir_bebek:
canim benim elbetteki mutlu olacaksin ve hep iyi düsünmelisinki öyle olsun sen ilk önce fazla kilolarindan kurtul bak gör gerisi nasil corap sökügü gibi gelicek :16:
yasinda kücük sanirim cokta olmamis evleneli. bence herseyi önce bi zamana birak bakalim tikandigi yerde yardim aliirsin. :33::34:

simdi cikmaliyim canim sana iyi geceler. cok öpüyorum seni. hadi bakalim yarina insallah hepimiz eksilerde oluruz. kendine iyi bak görüsürüzzz...:16::16::16::5::5::5::5::54::54:

Back
X