- 11 Mayıs 2011
- 7.166
- 3.971
- 373
çoğunluk bekliyodum ama yine accıkınız.
hadi tanışalım kaynaşalımmm...
önce zayıflama serüvenimden başlamak istiyorum. bu zamana kadar sürekli erteledim aman bu son,aman yarın başlarım diye gitti gitti durdu.
ne zaman aşk hayatımda kayıplar olsa direk kendimi zayıflamaya adıyorum

6 ay önce gruplardan birine girdiğimde,işede yeni başlamıştım orda platonik oldum birine daha sonra bn platonik sürdürürken işler hiç ummadığım yere kadar gitti. sonrada platonik olduğum kişi 1 ay sonra işten çıktı ve bende başşladım kilo almayaaa... 1 hafta önce ayrıldığım eski sevgilimin yeni sevgili yapmış olması bana beynimde zayıflamam için çanlar çalmasına sebep oldu. çünkü yeni sevgilisi ZAYIF!. belki bundan kaybediyorum diye başladım şuan gayet iyi gittiğimi düşünüyorum neysem gelelim yaşımaa adımaaa nerde olduğuma :)
adım öznur
20 yaşındayım geleceğimle alakalı toz pembe değil ama gerçekten istediğim ve yapacağım şeylerin hayalini kuruyorum.Ankdayım. zaman ilerledikçe fotolardan oluşan bi albüm hazırlayıp zayıflama serüvenimi somut bi hale getirmek istiyorum :) sanırım içinizde en genciniz bnm
hadi tanışalım kaynaşalımmm...
önce zayıflama serüvenimden başlamak istiyorum. bu zamana kadar sürekli erteledim aman bu son,aman yarın başlarım diye gitti gitti durdu.
ne zaman aşk hayatımda kayıplar olsa direk kendimi zayıflamaya adıyorum

adım öznur