tut bakalım kendini bombardımana :)))
inşallah canım inşallah içime sindi ve umarım öyle devam eder... paşam çok kıymetli :)))
sağol aşkım ... evet komşum olması çok büyük avantaj ve çok tatlı bir kadın .kızlarıda bitiyor oğluma 20li yaşlarda ikizler :) biri nişanlı evde biri çalışıyor evdeki yardımcı olacak anneye tabi... allah hepisinden razı olsun. kadın dedi zaten sevmesen bu işi yapamazsın vebali var ,allah korkum var dedi bu bile bana yetti inan.
tamam bundan sonra yok kötü haberler inşallah canım :) bugün yediklerimi hiç yazmayım sopalarsın kesin :)))
aynen öyle nevincim allah razı olsun 2 komşumdanda biri olmasa diğerinden haberim bile olmazdı nasip kısmet işte...
ay umutcum hemde nasıl bir nefes alma inan heryerimde sivilceler çıkmıştı stresten ama dünden beri iyiyim allahıma binlerce şükür. bende evde bakılmasını çok isterdim kendi eşyaları ,kendi evi en azından yabancılık çekmez diye düşünüyordum ama komşum kendi evinde bakmak istemiş ,uyursa gelirim uyanınca eve giderim demiş yani isterse bizdede bakabilir zaten anahtar vereceğim kendisine nasıl isterse yani ... ama aynı yerde olunca sorun etmedim en azında kışın ayazında dışarı çıkmayacak yavrum bu bile yeter bana. bu arada kadınıın ikiz kızları var 20li yaşlarda biri nişanlı ve evde üstelik çocuk gelişimi mezunu yani 1 taşla 2 kuş misali o da yardımcı olacak annesine ki anneside genç daha 40lı yaşların başında daha. o nedenle biri bıraksa biri alır yani hem iş olarak görür tabi sonuçta anlaşmamız olacak tabi. benim tek şartım var o da oğluşum onu sevsin hemde çok sevsin çünkü bu benim için çok önemli. ne kadar severse o kadar ilgileniyor demektir. ve dışarı çıkarken onun kapısının önünden geçerken ona gitmke istemesi ve alırken ağlaması gelmek istememesi benim için en önemli şeyler demekki gerçekten seviyor derim o zaman :)
hemde en önemli işti canımı emanet etmek, dün akşam sevmeye aldılar 1 saat ayrı kaldık ama o zaman geçmedi inan, ben naısl işe başlayacağım nasıl bırakacağım bilmiyorum

(((