yarım çay kaşığından azcık fazla çöek otu her yemekten yarım saat önce ağızda güzelce çiğnenencek.öğütülmüş alma.şu poğçaların üstüne serptiğimiz şekilde al.biraz su iç.yarım saat bişi yeme.hem metobolizmayı çalıştırıyor hem şekeri dengelediği için daha kolay diyet yapılıyor.gerçi sen ilaç kullanıyorsun heralde ilaç kullanırken bence kullanma derim ama sen bilirsin.çünkü bazı ilaçların etkisini azaltıyor antibiyotik gibi..
allah gurbettekilere yardım etsin valla. çok şükür annemleri bağlan bişey yokta evlerini bırakıp gelmeye gönüllü oldular. ben hamileyken çok ağladım. daha senin halini hatrını soran yok derdin neydi bu çocuğa hamile kaldın. başına bişi gelse kimsenin ruhu duymaz diye. annemler çok şeyimize koştu. yüzüm olmadı gelinde çocuğuma bakın demeye. kayınvaldeme duyurdum bakacak kimse yok diye. annenlerin ne işi var gelip baksınlar dedi eltimle birlikte karşıma oturup. annemlerede kıyamıyorum 1 gün değil 1 ay değil. of çok şükür şu tayin işi olduda kimseyi yerinden etmedim. ama içime çok dokundu şu gurbet günleri. allah sana ve senin gibi olanlara yardım etsin evlatlarımıza acısın rabbim. az önce özlem yazmıştı galiba gidip bakamam çocuğuma diye. canım uygun fiyata gizli kameralar var. edin bence. allah korusun çok şeyler duyduk. bebek uyusun diye bıngıladığına iğe filan batırıyolarmış. herşeyi çıplak gözle göremezsin. bebeğin yatağının oraya devamlı buluncakları odaya koyun kızlar allah korusun.
gurbet zor gerçekten.hele ankarada yaşamak dahada zor

selam kızlar kaçak geldi ne habersiniz. aslında buralrdayım azcık azcık ucundan bakıp çıkıyorum. kapıda çeviriyolar kimsin diyede birine bakıp çıkcam diyince izin veriyolar. onlardahaklı sen terk edersen buraları almazlar içeri seni. neyse özledim valla sohbetinizi neşenizi.
bende herşeyden kısıyom ama nasıl oluyorsa ibre hala yukarı çıkıyor. dur bakalım yeni bir taktik deniyorum. akşamları sadece sulu gıda tüketcem. bakalım ne olcak. bugün tartıda 90 ı gördüm ve çok üzüldüm
ne güzel veda etmiştm oysaki. 89.1 i görmüştüm mis gibi. bu arada 1 er hafta arayla mens oluyorum ve bu benm sinirimi bozuyor. çok canım sıkıldı. salı doktora gitmeyi planlıyorumda. burdaki hastaneler çok yoğun. neyseki 182 ye geçmişler. bakalım birde onu deneyelim nasılmış...
ben regl olamıyorum diye üzülüyorum senini ki de çokmuş yaaa.emziriyorsun dimi?bencede tez zamanda dr a görnü bakalım.ben şu trendiynini karışımını içtim dün elmalı tarçınlı karabiberli bu emzirirken içilebiliyormuş ve hsonu çok kaçamağa rağmen bugün tartıda inanmadım iyiydi almamışım.deneyebilirsin bunu
Sorma yaa iyice KK bağımlısı olduk
Eşim bugün yemeği yaptı mutfağıda talan etti demiştim ya hayin köfte toparlarım diyordu ben söylenince ama yemekten sonra hiçte umuru olmadı
Biraz toparladım ama benimde halim kalmadığı için ince işini yarına bıraktım mecbur :26:
Yok ya bir daha mutfağa sokarsam adamı ne olayım. Tam oh her yer mis gibi diyorum bir yeri mutlaka maf ediyorlar. Ufaklıkta salonu talan etti valla ağlıyacağım sonunda
Büyüğüde odasını toplamıştı ne güzel kalkmış bir sürü şey cıkarmış dolaptan birşey aramak için oda bırakmış o şekilde. Sinirlendim söylendim durdum deminden beri. Birde eşim benim işim ne sen otur ben yaparım diye laf sokmazmı :26:
Valla bu erkek milletine yaranılmaz yaparsın yaparsın bir eline sağlık demez ama bir kere neden dağıttınız dersin anında sanki hiç birşey yapmıyormuş gibi aaa sen zahmet etme gibilerinden laf sokarlar.
Ehh şimdilik sessiz kalıyorum ama eğer bende ilk fırsatta intikam almazsam ne olayım
Esirikli ne olacak hem kendi isteğiyle mutfağa giriyor hemde sonradan laf sokuyor. Aslında onun karın ağrısını biliyorum ben sırf annesin telefon acıp geçmiş olsun demedim diye dünden beri aklına geldikce fit oluyor bahanede bulunca lafı sokuyor uyuz keçi ne olucak![]()
benim de aynısı.ben topluyorum diğerleri anında dağıtıyor...zor iişmiz banu.senin ufaklığı benim son numarama benzettim çok şirin maşallah